- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Vigneau #43292 üzenetére
Vissza lehet állítani a régire, a régi config fájllal ugyanúgy mutatja, mint régen, de kézzel is át tudod írni az újban {eff}-re az érintett részeket, vagy akár a színeket.
(#43294) Mottie
Ne az éles accountoddal próbálgasd, nekem direkt mod tesztelésre van egy másik, amit nem bánok, ha kibannolják az esetleges afk-ért.Nem tudom, hogy a kliensoldali modokat hogy azonosítják be, fél éve használok zoomoutot, amíg szét lehetett szedni, csak arty-hoz, most pedig ugye egyben van. Normál hitzone skint használok, de tervben volt a 3D-s verzió is. Tudtok ilyen miatt történt kitiltásról? Én csak afk-ról tudok, egy accountom zárolták régen, pedig akkor még benne se volt ilyen formában a szabályzatban (melóhelyen nem volt jó a net, 999 ping, nem tudtam mozogni, de jól jött a kredit úgy is...
).
(#43318) nyunyu
Nem kell hozzá csillivilli, a 3.4.0 alap configjában is az van, szörnyű színekkel.
Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Tomato firmware
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Pioneer autóhifi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest