Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
1. Tul sokan vannak, aztan nagy a lag. Ilyenkor szoktak a tankok a semmibol teleportalni
2. Nem szazas a legenyseged, igy a latotavod is kicsi.Diegho hozzaszolasahoz: elvileg 50 meteren belul minden tankot mutatnia kene, valamint loveskor 15 meterig lesznek az elotted levo bokrok/fak atlatszoak/szunik meg ideiglenesen a camo bonuszuk.
Igy ha nem egy maganyos bokorban kempelsz, hanem egy egesz erdo kozepen, akkor loves utan sem fognak eszrevenni.Camo faktor meg foleg light tankoknal meg TDknel jatszik, de pl. Stuggal mar 70 meterrol eszrevettem egy szembejovo Wolverinet az erdoben, nem jutott a magikus 50 meteren belulre.
Tablazat: arra mar magamtol is rajottem, hogy a JP2 eleg nehezen dughato el, inkabb biztonsagos tavolsagbol kell vele gepeszkedni (~400-500m
)+baromi sokat mozgatni.
De hogy meg a Ferdit is alulmulja rejtozesben, azt azert nem gondoltam volna.
Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest