Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Átlagos csata Campinovkán és valaki (t9 kínai nehéz) aki ennyi csata után se tudja, hogy mit kell csinálni:

Hiába kérték, hogy legalább az artyt várja meg... Kicsivel utána egy E-100 is megpróbálta, de tőluk ez megszokott. Az ellenfélnél meg volt egy nagyon jó Bat és egy szintén nagyon jó 50B. Echte mindenki campelt a bázisnál, azt 3 három hülyét (köztük engem) aki próbálta menteni a menthetőt, felspottolás után egyből szarrá lőttek a francia tankos fazonok.
A szokásomhoz híven nem küldtem el egyből a jó k... a....., így csak finoman (tényleg) megdicsértem. Már a játékban kiosztott, hogy hogyan jövök én ahhoz, hogy ő lépéseit megkérdőjelezem (vagy vmi ilyesmi). Hát úgy b+, hogy az ember a csapatra van utalva (sajnos/legtöbbször) és így kapásból hátrányba kerülök én és az a másik 13 ember.
Aztán várt még a non+ultra, amikor kiléptem a csatából:

Aktív témák
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest