Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

válasz Atlantis #39448 üzenetére

A Cgurchill I egy fos, ez tény, a 3-as már nem a régu, meg mindenki szarrá lövi a tornyát. Na a 7-es az már kifejezetten jó. Megfelően beforgatva mindenkinek beletörik a bicskája, a fejlesztett torony egy atombunker. Én már a BP-nél járok, na az egy lapáttal még a CH7-re is rátesz. Egyik kedvenc tankom. Élvezem vele nagyon a játékot. Lassú, de gyorsan fordul, gyöny rűen be lehet szögelni. Multkor montain passon északról mentem vele keletnek. Full T8 csata volt. Egy KV-4 jött velem, de ö az első jobb oldali sziklánál megállt. Én a belső íven bújtam meg. Kiszdtem a szikla tövében egy is-t a másik csapat egyetlen hetesét. Annak a roncsa, meg a szikla volt az össz fedezékem. Ketten feltartottunk egy Löve, sp, is6, kv5, VK4502A csapatot, amíg a többkek 10 perc alatt elvéretek a pálya többi pontján. Amikor bekerültek még 2 percig tartottuk magunkat egymásnak háttal feszülve, így befoglalták a bázist. 52 lövést kaptam, és maradt kb 350hp-m. Természetesen én lettem az acélfal. 3500 körül sebeztem a kv 5500 körül, de nem volt elég. Replay valahol van, de nem tettem külön sajnos. Ha lesz időm megekeresem.
    Nem tudom mennyi lőszer van az is6-ban, de a végére kifogyott, mert a végső ostromban nem jött már elő, pedig volt még vagy 250hp rajta. :)
    Tény, hogy nagy mákom volt, de ez a tank csak úgy vonzza az acélfalat.

Aktív témák