Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Igazából értetlenül állok a dolgok előtt. Ugyanazt a brutál jó ágyút megkapom egy keményebb tankra több hp-val. Még is valami irdatlan szar, és nemtudom, miért. Onnan is pattog amit a T29-cel lőve vittem mindig. Meg a töltési idő is 3mp-el több, pedig átvittem a legénységet tovább. A hull down se megy úgy mint a T29-en.
Egyszerűen semmi nem ad olyan előnyöket amit kéne, pedig az elődön tökéletesen működtek ezek a dolgok, és a kedvenc tankom a játékban eddig, játszhatóság szempontjából a 29-es.
Ezért nem értem én ezt a dolgot most... A csatáim 95%-ában a lista első 3 helyezettje vagyok kiosztott sebzés alapján. A T32-vel talán 3x voltam benne a topban. Egyszerűen nem jóóóóóóóó........ a max sebzésem egy körben ha jól emlékszem 2500 volt. Ez is siralmas, ha a T29-en rengeteg 3000+ os köröm volt, akkor ezen miért nincs?
Vakargatom a fejem rendesen, ilyet kapni a játék legjobb tankja után... nemtudom. Teljesen stock, és felfejlesztett állapota között nemsok különbséget vettem észre. Ugyanúgy haszontalan a csatában a jobb cuccaival is, pedig nem felejtettem el wotozni azzal egyidőben hogy megvettem.
Na mindegy, mivel sokba került nem adom el, meg hát tovább kéne menni az ágon, aztán hátha ezzel is történik valami csoda és majd 1x jobbnak fogom érezni mint az elődöt, ez egyelőre jóideig elmaradni látszik.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest