Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Timyyy #38826 üzenetére
Ezzel a véleménnyel nem vagy egyedül.
"ebben azért tudnék veled vitatkozni
szépségében igazad van egy kicsitde nem a legszebb mert az a KT
viszont abban nem értek veled egyet hogy mindenben jobb mint a T29...ha tier teljesítményt nézzük akkor a T29 tier 7-ben sokkal jobb mint T32 tier 8-ban....míg tier7-ben a T29 gond nélkül veszi fel a versenyt a többi t7el szemben addig T32 t8-ban már vannak gondok.... szemből KT-ről meg IS-3 ról pattog mint fene.. KV-4-et kiszedni vele 1% esélyed van(geci az a KV-4 nagyon!!!! brutálisan utálom ha ellenem van!!!! múltkor Tiger P-vel 10 lepattanó/0 sebzést lőttem rá... bevolt forgatva de egyszerűen semmi!) de nem lehúzni akarom a T32-őt... nem rossz tank, de szerintem t8 hvyben nem képes felvenni a versenyt a KT és IS-3 teljesítményével
oldalról lövöldözgetésre jó... de szerintem arra nem jó hogy előre menj és szemből szétvágd az enemyt
persze ha van 1 balfasz ellenség akkor megteszi, de ha balfasz a csapatod akkor nem árt egy ultimate tankban ülni ami megnyomja az esélyedet és a T32 szerintem nem ilyen
de ettől függetlenül nem rossz kis tank az de szerintem T29 jobb"Ez egy egész friss hsz máshonnét.
Mondjuk ezzel meg én nem értek egyet, de sebaj.....
Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest