-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #37306 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy kb a torny vegetol a tank vegeig levo tavolsag kozepet kell loni (ha akarod, majd kiprobaljuk a T29emen), esetleg egy hangyanyival hatrabb, a tank segge fele.A multkor T-34/85-el mentem, es tobbszori, kb 2-3ik talalatnal adta be a felgyujtast, egy T32-rol van szo, sot, vegulis a 4ikre, mert 100 eletem maradt kb, tehat o is eltalalt meg a Lowe is, szoval, mas is lotte a T32-t, de a vegere en gyujtottam fel, leegett.Utanna ramentunk a Lowere, es azt is en lottem ki, aztan belemcsapott egy tuzersegi lovedek
Kaptam is valami uj plecsnit, valami finn nevut, hogy kinyirtam 2 8as tankot, ugye hozzam viszonyitva 2 fokkal feljebb voltak (errol szol a medal - olyasmi mint kozepes tankkal kinyirni 3 mas 2 szinttel feljebb levo tankot, nem tudom ez meg van-e, egyet csinaltam veletlenul, szinten a T-34/85-el, akkor meg 100mm agyujaval)
Aktív témák
- iPad topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PS Plus előfizetések
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest