- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelim74
csendes tag
2 éve pottyantottam le a Nova 5T-met (ennek a tesója ugye), nagyon sajnáltam mert nagyon gyors és kellemes készülék volt. Az asszony Honor 20-asa 5 éves múlt, de nagyon fitt, gyors, jól használható. Egyetlen hibája, hogy megállt a 10-es Androidnál és néhány fontosabb dolog már nem megy rajta. Ez az egyetlen ok, amiért azt mondanám, hogy cserére érett.
-
nagyadam92
csendes tag
Tök jó hogy használható még.
-
Hexán
csendes tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Persze, folyamatosan.
[kép] -
nagyadam92
csendes tag
Én is így gondolom hogy jó készülék. Én mindig is huawei/honor párti voltam. A legelső valamilyen Huawei Ascend készülék volt, nem a legjobb, a P9 Liteal kezdtem, volt Mate 8 aztán Mate 9. 2020 magasságában vettem egy Samsung Galaxy S20FE készüléket szolgáltatótól ami 3 hónap után megunta az életet, nem töltött. Utána szereztem be a Honor 20-at mert sajnos és azóta tanultam abból hogy ilyet ne csináljak készülék vásárláskor hogy a jól működő Mate 9-et eladtam amit azóta is sajnálok. Na a Honor 20 2020-tól szolgált egészen 2024 szeptemberéig amikor is valami oknál fogva a szoftver összeomlott és sajnos kuka lett a telefon de addig tökéletes volt. Utána szereztem be egy újabb Honor 20-at rá pár napra ami azóta is megvan. Mi sem bizonyítja nálam a megbízható normális működését hogy az idén kihozott Xiaomi Redmi Note 14 5g elbújhat mellette. Amikor azt kihoztam nem adtam el a Honort. Számomra a Xiaomi nem volt nyerő, lassú, melegszik. Lehet én nyúltam mellé. Most is jelenleg is ezt a hsz-t a Honor 20-ról írom. Múlt héten szereztem be egy Huawei Mate 10 Pro-t. Jelenleg ezt a két készüléket használom. Kiváló szerintem mindkettő.
-
Hexán
csendes tag
válasz
nagyadam92
üzenetére
Én még használom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Rendszeresen rá szoktam csodálkozni, hogy mennyire jól öregszik. Lassulást alig tapasztaltam, igaz évente le szoktam menteni a fotókat és a videókat és frissen felhúzom a rendszert. Ilyenkor legalább a felesleges appokat se teszem vissza. Jelenleg 81 telepített alkalmazás van rajta a gyáriakon és a Google pakkon kívül és nagyon jól fut. Gyári akksi nem ment tönkre, nem fújódott fel, lazán elvagyok vele egy napot. Gondoltam rá, hogy megérdemelne még egy gyári új akksit, de nincs kedvem szétszedni és nem érzem rossznak. Egy újabb kijelzőt valamint egy friss kameraszettet elfogadnék (végülis 6 éves elmúlt), de idáig az egyik legjobb telefonomnak tartom. A mérete is pont jó. Nekem eddig egyetlen app sem panaszkodott arra, hogy öreg lenne a rendszer, kivéve a RaiPay-t a Raiffeisen érintéses fizetésre való appját (de GooglePay-hez hozzá lehet rendelni és azzal fizetek). Viszont a Raiffeisen és OTP mobilbank appok is probléma nélkül mennek. A cseréjét abban az esetben tervezném, ha bosszantóan belassulna, megsérülne, simán tönkremenne vagy több fontos app sem indulna el a régi android miatt. Jelenleg egyik sem áll fent. Ár/érték arányban nagyon jó készülék volt.
-
nagyadam92
csendes tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nálam megy a viber, WhatsApp, fb, messenger, YouTube, nagyon sok minden elérhető még bőségesen. Na és azért a teljesítmény sem romlott még drasztikussan. Néha a viber fagy de csak nagyon néha. Egyébként totál használható csak sajna régi az android.
-
fornettisuti
veterán
válasz
nagyadam92
üzenetére
Szerintem, frissítés hiányában szinte senki. Az appok jó részének új android kell, az meg nincs. Vagy tévednék?
-
nagyadam92
csendes tag
Sziasztok. Látom már régóta off a fórum de azért meg kérdezném hogy ezt a fajta telefont rajtam kívül ki használja még napi szinten?
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Yettel Volte opciója müködik a 20-ason vagy a 20pron?
-
ftc
nagyúr
válasz
Sanyamaci73
üzenetére
India eddig is kapott pl mindem frissítést.. EU nem.. Pl Huawei 5t a mai napig kap itt is...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Sanyamaci73
üzenetére
Eddig is kapogatott dolgokat, régió függő.
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok! Létezhet, hogy megkapja a Honor 20 a Magic Ui 5.2-t?
-
ftc
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Lényegében igen, ami érdekes Huawei 5T-re illetve Indiában máig érkeznek frissítések...
Új dolgok már nem fognak történni.
-
Orgi
addikt
Én kb egy hónapja cseréltem le, de családon belül tovább ment, mert mai napig egy remek készüléknek tartom, ami teljesen használható és emberi méretű is. Egy Realme 9 Pro+ lett az utódja.
-
fornettisuti
veterán
Igazából kijelenthetjük, hogy befejezte a Honor 20 a termékciklusát, szerintem zárható a topik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Köszönöm a segítséget, ez volt az amit véltlen letöröltem.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Véletlen letöröltem az időjárás app-ot a honor20 telefonomról (nem,a widgetek között sincs ott) meg tudná valaki mondani,hogy melyik a gyári időjárás app honor telefonon? -
svgyula
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
"Nem ajánlott, mert a levegő befelé viszi a retket,"
Azt meg hogyan? A hangszóró membránon keresztül?? A hangszórók pereme körbe le van ragasztva ott nincs "befele".
-
fila
senior tag
-
svgyula
addikt
Szia! A rossz hír az, hogy tényleg ki lehet ennyi idő alatt tisztítani a hangszóró elé lerakódott por/fém reszelék/egyéb anyagot. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy kis mágnes ami HDD-ben van és jó erős(talán neodium) betekerem egy réteg papír zsebkendővel és elhúzogatom a hangszóró(k) előtt. ami rátapad azt egyszerűen a papír leszedéssel együtt lejön. Meg lehet levegővel is óvatosan a por részt kifújatni. De ez ahogy leírtam tovább tart mint a valós esemény. A szétszedéshez meg ugye, hátlap, ragasztó akkor már aksi is mert szinte biztosan nem lehet kivenni a hangszóró panelt az akumlátor alatt áthúzott vezetéktől. Na és itt a költség/érték már kérdőjeles. De ez profinak, ha van alkatrész ~1,5 óra.... Távol álljon tőlem a szerviz(ek) védelme mert amit én láttam saját szememmel az nem volt szívderítő...
-
fila
senior tag
Beért a telefonom a szervízbe, ahol sikeresen megállapították , hogy semmi baja.
Telemax szervíz, gondolom jó sokáig tesztelték... Délelőtt megkapták, 10 óra után már kész is volt a munkalap.Nem gondolják, hogy ilyen hibával nem véletlenül küldi el az ember szervízbe a telefont??
Na most vagy küldözgethetem nekik, míg meg nem javítják, vagy utazhatok egy firshphone szervízig...
-
fila
senior tag
kb 22 hónapos a telefonom, van még rajta gari,a hangszóró elkezdett elhalkulni,küldeném szervízbe,működik még az ingyenes postán feladás?vagy a firstphone vidéki üzleteibe le lehet adni javításra esetleg (nem szervízpont az itteni)Köszimegvan a honlapon.
-
baly81
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Igen, teljesen ugyan ez nekem is.
-
ftc
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Már a decemberi biztonsági javítást se
Sajnos lekestem Samung S22 akciót szóval jövőre csere... -
gthomma
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Valami értelmes indok van, hogy miért nem, a teljesen ugyan ez a telefon a Nova 5T megkapta az EMUI 12-őt.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Ez megkapja a Magic UI 5.0 -öt ?
-
svgyula
addikt
válasz
Gabenga
üzenetére
Szia! Ha hosszam tapizod az eszközt a listában akkor elméletileg felugrik egy menü, vagy fogaskerék. Ott nézd meg, hogy mind a 3 opció be van-e kapcsolva. Nálam az autórádióval csinálta ezt ha manuálisan hívást átkapcsoltam a telefonra, vagy kimentem a hatókörből és közben volt hívásom.
-
Gabenga
csendes tag
Sziasztok, segítség kellene. A telefon egyik napról a másikra úgy döntött hogy a bluetooth fülesen nem hajlandó zenét lejátszani. Reggel még jó volt, este már hiába csatlakozik fel (kijelzi rendesen), nem küld hangot a fülesre. Rendesen tudom vezérelni a fülhallgatóról a számok indítását stb, kijelzi hogy el is indul, de semmi hang. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval? (a fülhallgató jó, más készüléken működik)
-
Orgi
addikt
Nem értem, látom már a 2022 januári patch is kijött a telefonunkra, szóval csak mi nem kapjuk meg ezeket... Rá kéne jönni, hogy lehet kézzel felrakni vhogy

[link] -
Orgi
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ez érdekes, nekem az általad írt mappa az a normál fotós könyvtár. De az is érdekes, hogy a mobilon a Galéra alkalmazásban átneveztem az utolsó túrám nevét több napja AK 8_Biharugra-Berettyóújfalura, és ha rádugom gépre a telót és ott nézem, akkor még AK 8_Biharugra-Vésztő a neve... lehet ideje egy fr-nek
-
Orgi
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Köszi a tippet, felraktam én is telóra a TC-t, de ez nem az "egyéb" mappa, ez a sima normál képek könyvtár.
-
Orgi
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Szia, most jutottam géphez, de rádugva a telót nem látok ilyen mappákat, ezt hogy lehet előcsalogatni?
-
ftc
nagyúr
Volt már valaki ami megkapta decemberi frissiítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest