Aktív témák

• S.Copperpot

tag

válasz Jolet #27711 üzenetére

Az a tolós nem Sauffenberg volt? Én legtöbbször elmegyek onnan. Aztán azt is szoktam csinálni, hogy kiszaladok előle, mögé állok, és én tolom ki őt / nem engedem vissza a fedezékbe. Vagy írok neki egyszer, aztán először lelövöm a láncát. Ha továbbra sem bír magával, megkerülni se tudom, de még nem lőttünk egymásra, akkor általában addig piszkálom, amíg lő egyet, aztán visszalövök belé amennyit csak tudok. Az ilyen majmokkal élőben is szívesen megkóstoltatnám a Martensem orrát (tudod, azért van meghajlítva, hogy a hátsó fogakat is elérje! ;) )

Amíg viszonylag le vagy gatyásodva, addig csak olyan modulokat vegyél, amiket ingyen le tudsz szerelni, és másik tankra áttenni (álcaháló, szerszámosláda, binokulár). Később jónéhány tankra érdemes lesz befektetni a ventillátor / gyorstöltő (rammer) / célzásgyorsító (enhanced laying drive) vagy stabilizátor (vertical stabilizer) szentháromságba.
    Van néhány tank, amire a plusz páncélzat szóba jöhet (ez lehet a spall liner? - nekem angol verzióm van), de talán egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tankon hasznos, szinte mindig van valami, ami többet segít. Megkockáztatom, hogy a fent felsorolt hét modul a tankok 90%-ra megfelelő felszerelés.

Aktív témák