Hirdetés

Aktív témák

  • HeZzZ

    senior tag

    válasz diegho #25410 üzenetére

    #25410 diegho

    azért mert, nagyon ügyes a WG.
    kialakította úgy a játékot, hogy free-mmo ként elkezdjék játszni. akiknek bejön a játék, az fejlődik és fejlődik egyre.
    míg nem elér tier 8 hoz.
    tegyük fel van a garázsában eg ytier 8 as hevi, egy 6-7-8 td, meg egy 6 os arty.
    itt fognak jelentkezni a minuszos körök egyre gyakrabban. pláne ha közösséégben is van, ahol gyakorlóznak, századoznak stb stb. azok mind viszik a pénzt.

    mivel elment idáig, tehát érdekli a játék. el kell gondolkozzon hogy mit csináljon az egyre növekvő XP követelményekkel, és az egyre fogyó pénzzel. megáll itt, és hiába a vágy a nagy tankok után, csak a csatatéren fogja őket nézni ahogy más tolja velük. vagy elgondolkozik a pénzbefektetésen. legyen az fiók vagy tank, mindegy.

    nem lehetetlen egyetlen forint nélkül játszani. de ha valaki klántag, tehát nem egyedül vagy 2 fős platoonokba rója a köröket ezer meg ezer csatákon keresztül akkor, bizony a pénz csak fogy. esetleg vért izzadva farmolással lehet tartani a nagoyn nagyon csekély növekedést, kv-1el kv-2 vel pz4 el stb.

    és ezért modntam hogy okos a WG, mert baromi jól kitalálta.

    sosem gondoltam volan hogy én is fizetni fogok a játékba, de mostanra már van type59 em löwém, meg nemegyszer fizettem a prém fiókért is. mert igy tudom tartani a fejlődést, és így tudok aktív tag lenni a CW ken századokon, illetve gyakorlókon.

    powered by Tiger Lake & GA10x

Aktív témák