- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Hobby elektronika
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Dr_Syrex senior tag válasz  Napfénysüti

üzenetére Napfénysüti

üzenetéreMég jó, hogy nem szólt hozzá mindenki. Lett volna mit takarítani a topcban  
 De ha már nagyon nem bírom magamban tartani a véleményemet, akkor erre a legjobb hely a játék OFF topicja ON 
 Megint elkeztdtem félni a KV-1-től , legalábbis, ha a prémes Matildával megyek. Tudom, hogy szemből kb esélytelen kiállni ellene, de újabban oldalról is alig tudtam sebezni. 10 lövés (ebből 3 gold lőszer), semmi hatás , legalábbis, ha a prémes Matildával megyek. Tudom, hogy szemből kb esélytelen kiállni ellene, de újabban oldalról is alig tudtam sebezni. 10 lövés (ebből 3 gold lőszer), semmi hatás 
Aktív témák
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Apple asztali gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, legalábbis, ha a prémes Matildával megyek. Tudom, hogy szemből kb esélytelen kiállni ellene, de újabban oldalról is alig tudtam sebezni. 10 lövés (ebből 3 gold lőszer), semmi hatás
 , legalábbis, ha a prémes Matildával megyek. Tudom, hogy szemből kb esélytelen kiállni ellene, de újabban oldalról is alig tudtam sebezni. 10 lövés (ebből 3 gold lőszer), semmi hatás