Hirdetés

Aktív témák

• Taragas

aktív tag

válasz Dobi 562 #22203 üzenetére

Én is beruháztam minden tankra legalább 1 gold ammot vésztartalék gyanánt, és igen ez is tud pattanni, mivel ennek is van maximális átütése, és vagy olyan helyet találsz el vele, ami immunis, átlőhetetlen terület, bármivel lőnéd, 0 damage lenne. .
    Amúgy amíg szerver leállás volt ma, a teszt szerveren szórakoztam. Az E-100 elég tűrhető... gold ammoval.... :DDD Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal... :DDD Bár ennyi erővel amcsi tornyos TDk... :))
    Amúgy egy két durva eset velem is volt ma. Pl gold ammoval jpe-100t sose tudtam átlőni (mást simán), meg eljártam jgp2vel egy argentin tangót egy amx 1390 ellen, ő töltötte a tárat, én meg forogtam utána. Végre meg lett volna, lövök, és át megy rajta a lövedék 5 méterről!, azt volt a szerencsém, hogy az isu kilőtte, mert különben kinyírtak volna.... :(((
    Amúgy már csak 35k xp a jagtigerig.... :DD
    Mi bajod azzal a garázzsal? Sztem klafa, feldobta hangulatom! :D

Aktív témák