Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Billentyűzet gondom van
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Taragas aktív tag válasz  Dobi 562

üzenetére Dobi 562

üzenetéreÉn is beruháztam minden tankra legalább 1 gold ammot vésztartalék gyanánt, és igen ez is tud pattanni, mivel ennek is van maximális átütése, és vagy olyan helyet találsz el vele, ami immunis, átlőhetetlen terület, bármivel lőnéd, 0 damage lenne. . 
 Amúgy amíg szerver leállás volt ma, a teszt szerveren szórakoztam. Az E-100 elég tűrhető... gold ammoval.... Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal... Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal... Bár ennyi erővel amcsi tornyos TDk... Bár ennyi erővel amcsi tornyos TDk... 
 Amúgy egy két durva eset velem is volt ma. Pl gold ammoval jpe-100t sose tudtam átlőni (mást simán), meg eljártam jgp2vel egy argentin tangót egy amx 1390 ellen, ő töltötte a tárat, én meg forogtam utána. Végre meg lett volna, lövök, és át megy rajta a lövedék 5 méterről!, azt volt a szerencsém, hogy az isu kilőtte, mert különben kinyírtak volna.... 
 Amúgy már csak 35k xp a jagtigerig.... 
 Mi bajod azzal a garázzsal? Sztem klafa, feldobta hangulatom! 
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal...
 Tehát nekem az a következtetésem, hogy csak azzal fogom használni azt a tankot, ha meg van a végső ágyúja. Utána megyek 1-2 kört prem tankokkal, hogy visszahozzam az árát az Ammonak. Vicces volt körönként 4-5000ket sebezni, lazán erőlködés, célozgatás nélkül. Mozgó tornyos TD, jó páncéllal...