- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

[HUN]Dani őstag válasz  marked one94

üzenetére marked one94

üzenetéreEnnél már csak az volt rosszabb, hogy az én csapatomat erősítette.  Más: Meglett végre a T32, bár egy ideig nem nyúlok hozzá még. Fölöttébb idegesítő, hogy éppen nem fér rá a 105mm-es ágyú, de legalább csak a láncot és a tornyot kell kifejleszteni, minden más megvan.  Legénységet majd a T29-ből átültetem ebbe, de a T29 sem lesz eladva, mert hihetetlenül jó tank, majd húzok bele másik legénységet. Legénységet majd a T29-ből átültetem ebbe, de a T29 sem lesz eladva, mert hihetetlenül jó tank, majd húzok bele másik legénységet.
 A következő tank kifejlesztve: T32. Elköltött XP: 100 000. Elköltött szabad XP: 0.
 Megvásárolva: T32' vettél. Elköltöttél kredit: 2 610 000.
Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Legénységet majd a T29-ből átültetem ebbe, de a T29 sem lesz eladva, mert hihetetlenül jó tank, majd húzok bele másik legénységet.
 Legénységet majd a T29-ből átültetem ebbe, de a T29 sem lesz eladva, mert hihetetlenül jó tank, majd húzok bele másik legénységet.