- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Motyi senior tag Na én egy ideig pihentetem a játékot (most már tényleg), majd 0.8.0-kor visszanézek mi változott (de akkor is csak max funolni).Elég élvezetes ez a tankozás, de jön a panda így megyek vissza wow-ba (ez csak kis kitérő volt az ottani uborkaszezon miatt).Jó lenne ez a game, de egy dolog feltűnő nagyon, mégpedig a közösség.Wow-ban a leg "ótvarabb" szerveren lévő közösség is klasszisokkal inteligensebb és kultúráltabb mint itt.Ez jó lenne ha változna, mert így nagyon le tud hangolódni az ember.Ott 4-5 év alatt összesen nem találkoztam ennyi troll,idióta,noob-noobozó,afk, más játékát direkt tönkretévő tehetségtelen alakkal mint itt 1 hét alatt.És ez nem túlzás, visszasírom az ottani vérpistiket, az itteniekhez képest azok kiscserkészek. 
 Nem tudom, mi lenne a megoldás, de nem hiszem, hogy bármi is nagyon változna.Szerintem a többség várna egy csatára inkább 5 percet mint sem ez a rengeteg gyökér ami most van.Mindenkinek további jó és legfőképpen gyökerektől mentes, élvezetes játékot kívánok.  Búcsúzóul leírom az utolsó csatám  : :
 A partyban játszó 2 top (T10) tankunk kilőtte kezdés után 5 csapattársunk mire sikerült "hatástalanítani" őket, így mielött megláttuk az ellenséget már 7 fő mínuszban voltunk.Lehet tippelni mi lett az eredmény 
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest