-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na ma délutáni 3-as szakasz már nem ment olyan jól, mint a délelőtti. Valahogy állandóan hozzánk kerültek a <45% win rátás top tankok, az ellenfélnél meg 60%-os játékosok tolták 3-as szakaszban... Legalább 3 csata volt amiben ilyen jó játékosokat rakott be ellenünk szakaszban.
Most újra beléptem a WoT-ba, mentem pár kört és rájöttem valószínűleg én vagyok szopóágon, de nagyon durván. Továbbra is csak és kizárólag elképesztően gyenge játékost pakol fölém az MM, a győzelmi esély 30% vagy az alatt mozog...
Előbb Leo-val Mines-on Tier 8 csatába dobott. Elmentem a félszigetre, ott spottoltam, aztán tovább mentem egyenesen a sarokig, hogy hátha elkapom az arty-t ,de ott kempelt egy T29, egy VK3601H meg egy Slugger. Közben a csapatot bedarálták, valami 2 killt tudtak összesen összehozni a fiúk. Aztán rám kenték az egészet... Hogy én csak ott kempelek... Persze piroska volt az összes, hiába mondtam nekik hogy nem tudok itt megsebezni senkit az arty-n kívül, meg hogy én spottoltok egyfolytában... Mikor egyedül maradtam a végén, megadták a helyem az ellenfélnek. Nagyon gusztustalan húzás volt...
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest