- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Flatron710 #12229 üzenetére
"A T150 felejtős..."
Ezt komolyan mondod? Mennyi köröd van velük? Mi a klánban 2 db KV-2 + 2 db T-150 felállásban játszunk (Mindkét szerepet betöltöm, így van rálátásom) és szinte csak akkor kapunk ki században, ha Bingiszékkel futunk össze, vagy ha nincs nálunk KV-1S, hogy gyorsan tudjunk reagálni
Magában a T-150 semmivel sem rosszabb mint a KV-2, de a KV-2-öt 107-essel használni mióta felment tier 6-ba, bűn. Tudom, mert 400 + köröm volt a régi KV-1-en. A régihez képest jelentősen megnövekedett a szórása és a célzása a lövegnek. A KV-2 buditornyát csak az nem lövi el aki nem akarja. A T-150 tornya viszont szépen pattint és nagyon lapos.
KV-2 a 152-es löveggel az igazi. Jön az ellen KV-1S vagy nagyobb és 1 lövéssel kiszeded, nem kell bele 3 lövés, ami alatt téged is simán kinyírnak...
Nincs KV-1S-em, de amit én tapasztaltam az az, hogy csökkenő sorrendben ezek a legjobbak:
-KV-1S (Nagyon gyors, 2 lövéssel bárkit kiszed tier 6-ban)
-KV-2 (Csak a 152-es löveg miatt. 107-essel sokkal gyengébb mint a T-150)
-T-150 (csak mert nem tudsz vele (gyakran) egy lövessel kiszedni valakit)Más és talán ez a legfontosabb egy kezdő számára: A T-150 igényli a legkevesebb játékos tudást. A KV-2 és KV-1S, nagyon igényli a jó játékost.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest