Hirdetés
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Motyi senior tag válasz  Dobi 562

üzenetére Dobi 562

üzenetéreSzeretnék tőled pár tanácsot kérni, mert a replayek alapján amiket láttam tőled elég jól tolod.  (persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem... (persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem... ) )
 1. Ha olyan a map, hogy város és terep vegyesen van akkor gondolom a város a nyerő nekem.
 2. Inkább érdemes "TD" üzemmódban tolnom ezzel (elbújok pár piff puff majd arrébb megyek, vagy inkább a dolgok sűrüjében kellene ténykednem?Tudom ezek sokszor helyzetfüggő dolgok, és több száz csata alatt tapasztalom ki a tank tulajdonságait, de valamilyen alap irányelv jól jönne.Néztem sok "oktató" videót youtub-n, de azokban khm.. olyan helyzetek vannak, hogy megy a faszikám és kb. elérepdesnek az ellenfelek arra várva, hogy megölje őket és minden a legjobban alakul végig (pont betalál, pont lepattan róla minden..). 30 meccset toltam le idáig, és 2! alkalommal éltem túl E75-el (100 hp alatt).Valahogy minden csatában amibe idáig berakott az MM E75-el az első 2 top tank között voltam és mint szarra a legyek úgy jöttek rám az ellenséges tankok.Még a 2-3 tierrel kissebbek is mintha vérszemet kaptak vola: "úúú ott jön egy noob, adjunk neki.."  (#11841) ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ : Prémium accom van, és időm is volt most rengeteg, mert asszony elutazott a rokonaihoz külföldre én meg beteg voltam.  
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Béta iOS-t használók topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem...
 (persze sztem itt a fórumon kb. mindenki jobb player lehet mint én, 3 hete tolom, van 1,3k csatám, 48% win és 1100 eff ratingem...  )
 )