Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
littlemole #11608 üzenetére
Az amerikai ágon az M37-nél abbahagytam. Nincs erőm, hogy elszenvedjek vele az M7Priesthez. Nagyon lassú töltési ideje van, csak ~400 méterig lő el és szerintem pontatlan is, de van azért pozitívuma is méghozzá az, hogy maga a mozgási sebessége elég jó. Szovjet arty vonalat is azért hagytam abba tier 4-nél. Az is kb ugyanilyen, mint az m37 csak annak a tempója is kicsi. A német arty vonal viszont elég jó. Tier 4-be a grille a legjobb. Hiába nagy a töltési idő cserébe dög nagyot sebez, ha betalálsz. Francia artykat nem próbáltam, de lehet elmegyek az amx ágon és átugrok a tier 5 artyra, mert nagyon tetszik külsőre. Ezektől függetlenül én úgy gondolom, hogy az amerikai artyk a legjobbak nagy szinten.
(#11611) vbbb:Nekem tegnap egyáltalán nem adta. 70 csatából 50%. Főleg T1 heavy és VK3601H-val mentem. Játékon belül a VK-val 40% körül van a win rate.
(#11610) Attici Event van kedd reggelig. Itt elolvashatod magyarul az egész eventet.
Aktív témák
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- CNC topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest