- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Bingisz #10075 üzenetére
Wot off topikba nézz be. Ma szereztem meg rá a nagy tornyot, de még l/100 van, mert kell a lánc előtte. Mondjuk lehet, hogy ha kiveszem a közepes motort és leveszem a 3 kiegészítőt, akkor lánc nélkül is felmegy a nagy löveg. Majd ha hazaérek megnézem. P2-t sniperként kell használni az elején mindenképpen.
marked one: 3db Panther II egy században? Durva lenne szerintem.
(#10080 ) Bingisz: Thx az infót, ha nagyon szenvedek majd vele, akkor leveszem aranyért a cuccokat. Érdekes, hogy a p1-el megtanultam vigyázni az ammo ráfordított és csak fedezékből harcolni. P2re már nem is vettem war-t, mert mire visszalőnének rám addigra ott se vagyok már, vagy valami szilárd mögött.
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest