- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Mennyi lesz egy átlag XI-es tanknak az XP igénye? Lehet el kezdem grindolni a Leot. A creditet láttam, hogy 7,5m.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #259655 üzenetére
Na ez például tipikusan tier10-es arty-ra szabott napi küldetéssorozat.
Utálok artyzni, nem is megy vele jól a játék, de ConGC-vel egy tök átlagos csatával összejött mind a 3 alap küldetés elsőre. Ez a küldetéskombó kb 80%-ban összejön elsőre 10-es arty-val. Persze nem arty-val is van esély mindhármat behúzni de a kritikus sebzés miatt azoknál több múlik a szerencsén. -
-
El Rey
tag
Sajnos Tier 9 is totál játszhatatlan. Minden bot a rohadt tier 11 es tankokat akarja
-
forras2
őstag
Ha pusztán szórakozás a cél, akkor bond shopból az fv183, vagy a kifejleszthető fv4005?
-
El Rey
tag
ÚRISTEN mentem pár kör T10 es meccset. Ennyire szar még sosem volt. Megugrott az agyhalottak száma.
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok! Elnézést előre is, de nyaralni voltam és nem néztem se fórumot, se WG oldalt, se mást, így le vagyok maradva a hírekkel. Vki összefoglalná nekem tömören, hogy mi/mik várhatóak a 2.0-ban? Tudom, hogy lesznek 11-es tankok, ennyit tudok, de azt pl nem, hogy mely tankágaknál és milyen tankok jönnek!? Esetleg ezt lehet már tudni - csak hogy hol kelljen gyűjteni az XP-t?
Köszönöm szépen előre is az infókat. -
El Rey
tag
Az összes 10 es tanknak megy fel meredeken a gunmark követelménye amelyről 11 es tankot lehet kifejleszteni.
-
válasz
El Rey #259850 üzenetére
Én 8 és 10 játszok. Szerintem a 8-asban profibb meccsek vannak, ott mindenki farmolni akar,h legyen mit elbasz.i a 10-be
Ott a tankokat szerintem se befolyásolja annyira a buff. Viszont 10 sok tank sebessége,alfája,pontossága jobb lesz. Gondolom,h a 11 ellen használhatóbbak legyenek. Ez viszont hozza magával a gyorsabb halált is.
-
El Rey
tag
válasz
cherubion08 #259849 üzenetére
Nem feltétlen lesznek gyorsabbak a csaták. Jellemzően a pro játékosok Tier 10 ben játszanak. Szóval azok nem fognak T5-T9 es tankokkal szórakozni. Átlagos játékosnak (mint pl én is) meg hiába erősítik a T8 as tankot attól nem lesz kiugróan jobb vele.
A gyors meccsek szerintem az átlag alatti játékosoknak köszönhető, akik mennek előre ész nélkül és kilövetik magukat a csata első 3 percében.
-
válasz
po1son #259848 üzenetére
Részben egyetértek, több tank is jobb lesz,ezáltal gyorsabbak lesznek a csaták. Viszont volt pár tank ami sokszor a használhatatlanság határán mozgott. Én azt mondom,azokat jó,h buffolják. Van egy csomó OP tank amivel nyomják az emberek,most pár régebbi tank is visszajön, változatosabb lesz a felállás. X vagy VIII tierbe is a tankok kb 70% ugyan az a a 10 fajta tank.
-
po1son
addikt
válasz
cherubion08 #259821 üzenetére
Lesznek itt nagy bajok, most is nagyon gyors csaták vannak, de most evvel a rengeteg buffal megint rátesznek egy lapáttal, főleg hogy a legtöbb tank gyorsabban éri majd el a vmaxot. Obj 140 elég brutál lesz, érdemes lesz garázsban tartani.
Dobi - Grat a Vipera gunmarkhoz, öccsém felhasználjon anno kipróbáltam, de pár meccs után feladtam vele. Nekem annyira lassú az a tank és az ágyú egy hatalmas nagy lócitrom.
-
Derron
aktív tag
válasz
Baltazár123 #259846 üzenetére
Így most kicsit örülök, hogy annó az ingyen eventes ládából megszereztem a T54D-t meg most megvettem aranyért az Obj752-őt.
-
Baltazár123
őstag
Nekem az bejövős, hogy olcsóbbak lesznek a prém tankok aranyért, valamivel és hogy a tier9 több kreditet termel. Eddig kredit termelésre mérsékelten volt használható a tier9 a magas lőszer meg javítás költségek miatt.
-
köpet
aktív tag
válasz
nanofocus #259836 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=S3FFqmdxtiU&t=768s
https://www.youtube.com/watch?v=En0pkMs41X8
Azonos nemzet azonos osztály prémium tankba tudod büntetés nélkül áthelyezni a legénységet. Pl. a T-34-85 csapatát berakhatod a T-34-85M-be büntetlenül, de fordítva már nem. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
oettinger01 #259843 üzenetére
Bejelentkezel a worldoftanks.eu oldalon, jobb felső sarokban megkeresed a profilbeállításokat, vagy valami hasonlót, bejön valami felület, ahol különféle dolgokat lehet összekapcsolni a wot-fiókoddal, ott van a twitch is.
Lépésenként most nem tudom megmutatni, de nem a játékból, nem a játék-launcherből kell, hanem a honlapról. -
oettinger01
őstag
Hogyan tudom összekapcsolni a World of Tanks- és a Twitch-fiókomat?
-
Dobi 562
addikt
Tegnapi csata, haladok a 3. GM fele.
A Vipera majdnem kifogott rajtam, harmadjara allok neki, csak azert mert nagyon szeretem az olasz TD agat (a 9-es le van markolva, egyik legjobb nehez tank a szintjen).
Field modok, rozsaszin felszereles es gold spam nelkul neki sem allnek, annyira rossz a lovegkezeles hogy minden segitseget meg kell adni a tanknak.
A nagy titok az, hogy ezt nehez tankkent kell jatszani tier 8-9 ellen, tier 10 ellen kozep tavbol tamogatni, az agyu nem alkalmas tavoli lovesekre. Alig latok Viperat a csatakban, aki jatssza az is piros vonalas kempet tol vele...
-
Dobi 562
addikt
válasz
csaabz #259824 üzenetére
Pedig rengetegen irtuk nekik a tesztelok discordjan, de nem hallgattak rank. Elore el volt dontve az egesz, csak arra voltak kivancsiak "milyen erzes" jatszani a teszten a buffolt tankokkal es uj MM-el. Ezt ekeeboo irta szemelyesen, o volt megbizva a kommunikacioval a Discordon a jatekosok es WG kozott.
T62A peldaul el van felejtve, a tesoja az Obj 140 meg komoly buffot kap. Egyebkent az Obj 140 buffjanak gyanitom a Type 5 buffhoz van koze, a szovjet agyuk a nagy atutesu HEAT loszerrel meg mindig megeszik a japan oriast. Ko-papir-ollo, kell valami ami uti a Type 5-oket.
Viszont azt is mondta, hogy nem zarkoznak el elole, hogy a jovoben megvaltoztassak a gyujtoi tankokat, de egyenlore ez is eleg nagy feladat, hogy megtartsak a balanszot ennyi valtoztatas mellett.
Mielott valaki beirja megint, hogy meg kot az NDA, igen tudom. Armored Patrolon meg napokkal ezelott kint voltak a buffolt tankok statjai.
-
Chris0321
veterán
válasz
nanofocus #259836 üzenetére
Hello.
Szóval, kifejleszted mondjuk a Tigrist. Teszel bele legénységet. Átképzed őket ebbe a tankba. Majd megveszed a Löwét, ami egy prémium nyolcas német nehéz tank. Ebbe büntetés nélkül átteheted a Tigris lelgénységét és elvileg a játék magától váltogatja is, attól függően, hogy melyiket használod. Persze csak ha a legénység nincs a másik tankkal csatában.
Spottolás: nem tudom milyen lightod van. A lényeg az, hogy a legénységet is specifikusan erre kell kiképezni, pl álca képességet kell kapnia mindegyik tagnak. Plusz nem árt utána eg- látótávnövelő képesség sem a parancsnoknak. Plusz a tankot is az álcázásra húzni, valamilyen álcaértéket adó festéssel, plusz álcaháló. Ha ezek megvannak, akkor van esélyed spottolni úgy, hogy téged ne lásson az ellenfél. Persze ez a bokorba beállásra értendő. És tudnod kell hova érdemes beállni, mert se túl közel, se túl messze nem érdemes a csapattól. Figyeld, hogy a többi light mit csinál. És persze még ott az a fajta spottolási taktika, amikor nem beállsz egy bokorba, hanem folyamatosan teljes gázzal hajtod a tankot egy bizonyos terülelten a térképen, pl egy homokdűne felső részénél és úgy tartod láthatóan az ellenfelelt. Ezt gyakorolni kell, hogy ne túl alacsonyan csináld, mert akkor nem fognak látni semmit és ne is túl magasan, mert akkor szétlőnek. Plusz nem szabad sokáig egyenesen halladnod, mert akkor szintén szétlőnek. -
El Rey
tag
válasz
phoenix1989 #259829 üzenetére
"type 5 mért kell szétcseszni?"
Ugye ez csak vicc akart lenni? Ugy értetted, hogy helyrehozni!
Egy kupac szar az a tank. Meccsekben nem látni mert senki sem játszik vele. A sima nehéz tankok küzül erre a tankra a legkevesebb a követelmény a gunmarkra! -
nanofocus
tag
Sziasztok!
Tudtok linkelni olyan videókat, ahol spot mechanikát lehet átnézni / tanulni vagy esetleg tippek a játékhoz? Nem rossz így "saját kútfőből" sem, de néha frusztráló hogy rossz helyre megyek a mapon és azonnal kapom a spotot aztán TD / arty már lő is le.
Másrészt van amit nem értek. Annyit tudok, hogy premium tankban jobban lehet húzni a legénységet. Őket át lehet ültetni büntetés nélkül ugyanabba a nemzet tankjába, de az összesbe? Teszem azt, medium tankban húzom a crew-t, és átrakom heavybe, ezt lehet bünti nélkül?
-
kchryss
veterán
Azt hittem már nem lesz ilyen kis gyűjtői tank ami még nincs meg, de a mai is hiányzik még.
Lago M38
3-as svéd könnyű tank.
Fura hogy nincs meg, mert 2022 augusztusában pont a mostanihoz hasonló évfordulós eventen ingyen meg lehetett szerezni. Lehet hogy akkor pont szüneteltettem a játékot. -
phoenix1989
őstag
válasz
cherubion08 #259831 üzenetére
várjuk ki a wg-t
-
csaabz :IX kapott buffot,azt biztos kipróbálom,h milyen lett. Baltazár123 : Egyetértek,nekem is legénységi problémáim lesznek vissza felé az ágakon. phoenix1989 : Type 5-nél annyi mindent buffolnak,h én csak azt fogtam fel,h a páncél OP lesz
-
phoenix1989
őstag
válasz
type 5 mért kell szétcseszni? az egész ág a trollgunra épül erre csinálnak belőle egy sima löveget, elveszik a sebzését. gratulálok. és még a lőszer árakat is felnyomják. ráadásul elég hülyén is írják le a változást. 680-ról emelik 1100ra a repeszt? mivan? a repesze 900 volt eddig szóval +200 at kap nem 420-at.
vélményem szerint inkább így nézne kipct 680 --> pct 700 (+20)
r.ro 900 --> pct 700 (-200)
r.ro 900 --> r.ro 1100 (+200) -
Baltazár123
őstag
válasz
Derron #259827 üzenetére
A charioteer tech tree tank, a kutya se játszik vele, inkább a tier9-10-el és kevés embernek van 2-3 garnitúra brit td legénysége egy ágra. A nomad prém tank, azzal játszanak, mert abba rakható legénység, de szerintem inkább a prém tank mivolta miatt nem buffolják. Nerfelni meg a refund miatt nem akarják a prém tankokat. Szóval azokhoz nagyon ritkán nyúlnak.
-
Derron
aktív tag
Charioteer kap egy rakat buffot, a Nomad semmit. Logikus nem?
Löwe buff is elmaradt.Legalább a Mutz kapott valamit.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ez mind nagyon szép, van több száz tank a játékban csak nagy részéhez alig van játékos, akinek van legénysége. Kevés új játékos is van, ezért tier 8 alatt egy-egy normál tech tree tankkal alig játszik valaki. Pl egy időben szerettem a T29-t és a T32-t is, de kellett a legénység a tier10 be és most minkettő ott rohad a garázsban.
Érthetetlen, hogy ezzel a problémával miért nem kezdenek valamit.
Masszírozhatják a tankok statisztikjáját, de nem a stat miatt nem játszanak velük, hanem mert kevés az új játékos, kevesen fejlesztenek már régi ágakat és akinek meg ki van fejlesztve az ág, annak tipikusan nincs több garnitúra legénysége és a legénységet nehézkes átrakni tech tree tankok között. Szerintem kevesen vállalják be az oda-vissza képzéseket és aranyat meg még kevesebben költenek ilyenre. Egyszerűen nem játszanak a tech tree tankokkal és így meg hiába van ennyi tech tree tank a játékban. Egyet kiválaszt az ember, ami tipikusan a tier10 és abban van a legénység.
Mondjuk csinálhatnák azt, hogy ha teljesen fullos egy ág, minden felszereléssel együtt, akkor mondjuk időközönként átrakható lenne a legénység. Mondjuk hetente, havonta egyszer. -
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #259822 üzenetére
Akkor nézd meg a 60TP-t
-
csaabz
őstag
válasz
Sajnálom, hogy a Rinoceronte tier X olasz heavy kimaradt...
-
válasz
gainwardgs #259822 üzenetére
Sok tankot elég jól buffoltak, sok meg kapott egy kis pudert.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Is7 ez aztán am a buff....szánalmas
-
Tank egyensúlyozások [link] . Progi65 is buffolták
-
phoenix1989
őstag
nem akarom újra kezdeni de most jött szembe . [fontos célozni ] ugyan már. amúgy "láncot hiába lövöd nem sebez mert felfogja" ühüm. látom
#259819po1son
köszi. eddig a legjobb amit behúztam ezeken egy v4 3d skin volt. -
po1son
addikt
Holnaptól 2 héten keresztül twitch drop maraton
Hivatalos wot csatornákat kell majd nézni (Angol nyelvű vagy ukrán)Minden streamernél elérhető majd ez a drop
Ezen felül van most egy egyedi twitch drop is ami csak ukrán csatornákon érhető el Holnap délután 5 óráig!
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #259816 üzenetére
Óriási szerencsém volt. 20 csatából összejött a 15 top10-es győzelem. 20 csatából 16-ot nyertem, egyszer nem voltam top10.
Jókor rakott a WG a bré jobbik végére. Pár napja fordítva volt, akkor 9 csata kellett a napi küldikhez és abból 8 sima bukó volt. Még jó hogy akkor nem kellett nyernem semmihez. -
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989 #259814 üzenetére
-
tboj
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259814 üzenetére
A main kívül a Valiant volt még ebből megszerezhető tier 5-ös eddig.
-
phoenix1989
őstag
ebben a bővitsd a gyüjteményed küldetésekben milyen tankokat lehetett eddig szerezni? mert ma tier 5 volt kv1 s. azt tudom hogy voltak T2 es tankok azok mondjuk nem érdekellnek de t5 már jöhet. miről maradtam le?
-
válasz
gainwardgs #259812 üzenetére
Még semmit se tudok. Csak szeretem a leopard 1 és bízok benne,h jó lesz. Mause utodnál lesz egy géppuska,ami repeszt lő ki. Gondolom 0 HP tankokra jó lesz. Bat-chatillon 25 utódnál pedig nem kell megvárni,h betöltsön . Pl 1 lőszernél megállítod és lőhetsz egyet.
-
gainwardgs
veterán
válasz
cherubion08 #259805 üzenetére
Nem tudod a XI Leon 120-as löveg lesz, azért van benne a nevében
valamint ezt az ágyú stabilizátor mechanikát kapcsolgatni kell majd vagy automata lesz
-
ddt500hu
veterán
válasz
memphis221 #259808 üzenetére
Ezt kapcsold ki.
-
Chris0321
veterán
válasz
memphis221 #259808 üzenetére
Éveket kihagytam és csak nemrég kezdtem el újra játszani. Pontosan nem emlékszem hol van, valahol a legénységi résznél kell lennie, a bal felső részen. Talán lesz valaki aki pontosan meg tudja mondani.
-
Chris0321
veterán
válasz
memphis221 #259806 üzenetére
Hello.
A tizes tank? Be van kapcsolva a legénységképzés gyorsítása? -
memphis221
tag
Hali. Hol tudom bekapcsolni vagy ki , hogy a 10 tank gyűjtse az xp? mert megyek de nem írja fel . köszönöm
-
Elég sok leopárd 1 látok csatákba,sokan elkezdték gyűjteni az XP. Mondjuk én is,a XI tankoknál a leopard 120 húzom ki először. Mit nem adnék egy jó kis XI Progettoért
Bár ilyenkor eszembe jut,h időt nyersanyagot stb beáldoz az ember,kap egy jó tankot,pár hónapig jatszik vele. Majd a WG azt mondja,ohh ez túl OP,mehet a nerf
-
phoenix1989
őstag
semmi trükk nincs benne. úgy lő mint egy arty. ezért magas ívben repül a lőszer nem úgy mint egy normál lövegnél. egyébként néha lehet csinálni normál tank esetében is ha külső nézetből rá ugrik a célkereszt akkor úgy lősz , lehet sniper nézetben meg nem is látnád mert van egy domb köztetek.
-
zodo
nagyúr
válasz
vJokka #259800 üzenetére
Viccnek szántam csak számomra fura ....
Jön jön látja egy pillanatig a kiszemeltett, ráteszi a célkereszt követést, ennyit lát mikor tűzel és bumm.
Sosem értettem ezeket a lövéseket hogy megy át a dombon.po1son
Gratu, jó kis tank talán a maga szintjén jobb mint a Grille 15. -
kchryss
veterán
válasz
vJokka #259800 üzenetére
Természetesen nem hőkövetős. Magas tierben nem jellemző az ilyen lassú lövedék. Alsóbb szinteken vannak ilyen csoda troll ágyúk, vk28, T40, hetzer, Valentine AT és még van pár ilyen low tier csodabogár.
10-es szinten csak az artyknak van ilyen lassú lövedéke.
Sturmtiger tanks.gg-n: [link]400-as átütés, 1450 alfa és 360 m/s lövedék sebesség ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest