- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
oettinger01 #259843 üzenetére
Bejelentkezel a worldoftanks.eu oldalon, jobb felső sarokban megkeresed a profilbeállításokat, vagy valami hasonlót, bejön valami felület, ahol különféle dolgokat lehet összekapcsolni a wot-fiókoddal, ott van a twitch is.
Lépésenként most nem tudom megmutatni, de nem a játékból, nem a játék-launcherből kell, hanem a honlapról. -
Dobi 562
addikt
válasz
oettinger01 #259776 üzenetére
Aslain modpack a hivatalos oldalrol, tobb szaz modot magaba foglal es telepiteskor ki tudod valasztani ami kell.
En csak gun mark modot hasznalok es battle hits logot (csata utan vissza tudom nezni hova mentek a lovesek).
Vanilla kliens teljesen jo ha eddig nem hasznaltal modokat.
-
El Rey
aktív tag
válasz
oettinger01 #259776 üzenetére
[link] Én ezt használom ezen belül telepítés során meg lehet adni (kismillió lehetőség), hogy milyen modot szeretnél telepíteni. Én kb 3-4 et használok. Fejből meg nem mondom, de ha érdekel este felé meg tudom nézni otthn és megmondom.
-
Greentea
senior tag
válasz
oettinger01 #201157 üzenetére
Szerintem valamilyen elérési parája lehetett, tévesen érzékelhetett valamit a NOD és letiltotta a játék alapfájljainak valamelyikét. De én is csak találgatok.
-
Greentea
senior tag
válasz
oettinger01 #201148 üzenetére
Virusirto nem kavarhat be?
-
peterson79
őstag
válasz
oettinger01 #200681 üzenetére
Amit írtam, megvenni. Jobb gomb és ott van olyan hogy vásárlás.
-
peterson79
őstag
válasz
oettinger01 #200663 üzenetére
A TS-5 premium tank, elvileg a premium shopbol megveheted, de persze meg kellene nézni előbb, van amit nem mindig árulnak.
-
válasz
oettinger01 #199654 üzenetére
Csak akkor, ha jól tudsz light tankkal játszani, mivel ez egy light-med hibrid. E mellett nagyon rossz a gun handling (kb, mint az ELC EVEN-nek), a pen is alacsony, de nagyon jó a camója és persze elég mozgékony. Gyakorlatilag light és med tankként is lehet vele játszani, de semelyik szerepben sem könnyű, magas a skill cap.
-
ooloo
őstag
válasz
oettinger01 #199271 üzenetére
Valószínűleg semmi köze , hogy van feltelepítve MOD avagy nincs .Pár hete minden előjel nélkül , egy órán keresztül abban a pillanatban kivágott , hogy beléptem a csatába . Játék visszatölt ... játék . Volt , hogy egy csatában kétszer vágott ki . Második kivágásnál instant halál ...
Aztán , ahogy jött az anomália , úgy távozott . Lehet , hogy a szerver oldallal van gond . Gyanítom , de majd az agytrösztök megmondják a frankót és a véleményem ...
-
válasz
oettinger01 #198246 üzenetére
Wn8-nál csak a sebzés számít, de felesleges a wn8-cal foglalkozni, nincs is hivatalosan a játékban, hiszen nem a WG tálalta ki. A magas WN8 önmagában nem jelenti azt, hogy valaki jó játékos.
-
jr1994
addikt
válasz
oettinger01 #197597 üzenetére
A színeket nem tudom, de a legkisebb a tankod látótávja, a középső a 445 méter (ezen belül kell lennie az ellenfélnek hogy fel tudd deríteni), a legnagyobb a kirajzolási kör, ezen belül látod a csapattársaid által felderített tankokat. Ebben a videóban részletesen elmagyarázzák.
Na, lassú voltam
-
xFreex
aktív tag
válasz
oettinger01 #197597 üzenetére
A fehér az elérhető maximum látótávolság 445 m. Tehát ha ezen a körön belül van az ellen és ellövöd magad, nagy valószínűséggel fel fogsz spotolódni.
Zöld a tankod látótávolsága. A te tankod csak ezen a körön belül derít fel ellent. -
válasz
oettinger01 #197216 üzenetére
El tudsz indítani 1 gépen 2 klienst, korábban volt már leírás itt a topikban is a hogyanról. Persze ehhez kell 2 account is, de ha az megvan akkor a lehet használni akár a tesztszervereket is, ahol kapsz annyi kreditet, xp-t és aranyat, hogy szinte bármit ki tudsz próbálni. Annyi a megkötés, hogy a tesztszerver indulását megelőző 7-10 napban már léteznie kell mindkét fióknak, mert egy korábbi mentésből csinálják a tesztszervert.
-
válasz
oettinger01 #197202 üzenetére
Van gyakorló mód. Persze meg kell kérned valakit, hogy segítsen, de akkor is van.
-
válasz
oettinger01 #197202 üzenetére
Már most is van ilyenre lehetőség. Kell egy kolléga, akivel indítotok egy gyakorlót és lehet betyárkodni.
-
válasz
oettinger01 #196831 üzenetére
Korlátlan ideig a barakkban lesznek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
oettinger01 #193859 üzenetére
A küldetéseknél tudod nyomon követni.
-
ooloo
őstag
válasz
Igen maximalizálva van ... küldetésekért kapod . Az , hogy hol tartasz a megszerzésében a küldetések menüpont alatt csekkolhatod .
-
peterson79
őstag
válasz
Képernyő tetején , Csata gomb alatt látsz egy kék karácsonyfa ikont, arra kattints rá.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
oettinger01 #190038 üzenetére
Noname baráti klán QPK rövidítéssel.
-
válasz
oettinger01 #189178 üzenetére
Előfordul, de ritkán.
-
válasz
oettinger01 #188978 üzenetére
WoT weboldalon, de úgy tudom, hogy 2500 aranyba kerül.
-
Barret001
addikt
válasz
oettinger01 #188635 üzenetére
Így születnek a hadvezérek
-
jano_77
nagyúr
válasz
oettinger01 #188610 üzenetére
Sajnos nem iskolás vagyok már, így dolgoznom kell. Ez is véletlen csak, hogy már itthon tudok lenni.
-
Greentea
senior tag
válasz
oettinger01 #188463 üzenetére
Attól függ, hogy milyen páncélvadászra gondolsz. Nagyon sok eltérő játékstílust igényel.
-
válasz
LvL 5-ig inkább az ellátmányokat szedni, vadászni az amerikai tankra.
Aztán pedig mehet a fight -
jano_77
nagyúr
válasz
Láthatatlannak maradni és minél többet sebezni és lehetőség szerint ölni is.
(#188462) zodo: ok elhiszem Neked, én munkahelyen vagyok nem tudok belépni ellenőrizni.
De mit raktak hozzá? A garázshely még sincs ingyé!?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
oettinger01 #187795 üzenetére
Itt nem messze, Mezőhegyes.
A klán amiben vagyok az pedig a h1mpi féle. (Fun klán csak azért, hogy , mert miért is ne
)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
oettinger01 #187509 üzenetére
Illetve szerintem javasolt a random 5 jegyért mert nincs duplikacio es mind megszerezheto igy is.
-
zodo
nagyúr
válasz
oettinger01 #187509 üzenetére
Rákattintasz a garázsban lévő dögcédulára és kb. mindent megtudsz vagy elolvasod a cikket.
Fesztivál ideje alatt gyűjtőd a jegyeket amit beválthatsz adott értékben (5 és 25 jegy) így halad előre a "cicoma" és ha elértél egy újabb szintre kapod az érte járó jutalmakat.
Küldetések fül alatt volt már Fesztivál napok ahol napi 7 jegyet lehetett szerezni, most fut a Fesztivál hétvége 30 jegyért.
Jön majd a Frontline, Tank Racing ahol szintén lehet majd jegyeket szerezni.Dobi 562
Nem semmi!
-
válasz
oettinger01 #181262 üzenetére
Rengeteg 8-as prémium tankom van, van 7-es és 6-os is, a karis akcióból volt a gold szinte az összesre
Hatalmas kicseszés hogy nem megvehető in-game goldból -
Raysen623
addikt
válasz
oettinger01 #181256 üzenetére
Akkor ez is egy hasonmás, mert emlékeim szerint találkoztunk egy VTEPS-nevűvel kláncsatán. Majd otthon megnézem mennyire emlékszem jól
(#181257) wwenigma: mennyi is jelenleg a prém acc emelt díjazása? 30% körül mozog? A végén még újra előfizető leszek
-
Raysen623
addikt
válasz
oettinger01 #181251 üzenetére
Az a klán még létezik?
-
jano_77
nagyúr
válasz
oettinger01 #181251 üzenetére
kchryss ha jól tudom akkor oda való. illetve egyik haverom is ott van. miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest