Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Az a helyzet, ha a random faktor úgy gondolja, hogy te ma nem vagy nyerő akkor csinálhatsz akármit nem igazán tudsz nyerni. Ilyenkor nem találsz el semmit vagy ha el is találod nem sebzel vagy csak minimumot. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy akármi rád lő sebez még ha határeset akkor is. Gondolom valami ilyesmi lehet a háttérben ha csak egy ember panaszkodik.
-
dfsz34
őstag
válasz
echterion #24196 üzenetére
A b1 egy fo., erősen gondolkom rajta, hogy beáldozok némi szabad xp-t.
A másik kínom, hogy a kiváló max erő akció, úgy néz ki minden megszerzett 5000 sebzés után ad 25k kreditet, de ezzel a mocsokkal jó ha 3-400 sebzést tudok csinálni, míg mondjuk egy JT8.8-al vagy T34-el két három csata után megvan. Először azt hittem, hogy csak egyszer 25k, de úgy nézem, hogy ez akárhányszor, ami nagyon durva kredit esőt fog hozni nekem, csak ezt a 7nap prém küldetést meg kell gyorsan csináljam, m4-em van, a másik kettőt kell kifejlesszem, de ebből a b1 a legutálatosabb az biztos.
-
vhw
addikt
Tényleg no offense, de olyan érdekes dolog ez...
Egy másik fórumon épp azon borult ki valaki, hogy "a német heavy ág kész katasztrófa", "valamit biztos piszkáltak a páncélon, mert bárki meglövi biztos, hogy valami sebzést okoz" stb.Erre itt pont a szöges ellentétjéről lehet olvasni...
Tényleg nem tudom eldönteni kinek lehet igaza...De azt mindenki elvárja, hogy a WG halgasson a játékosközönségre, hogy legyen beleszólásuk a tankok/pályák/bármi alakításában, kiegyensúlyozásában...
Hát nem lennék a helyükben... (illetve igen, mikor a számlámat nézegetem, de a millióféle egymásnak ellentmondó vélemény, tapasztalat után "igazságot tenni"... hogy az mindenkinek jó legyen, hát kösz.) -
Atlantis
veterán
Nem lehet valahogy elérni, hogy csak az aktív küldetéseket mutassa? Nem értem, minek teszi be az inaktívakat...kit érdekelnek azok?
-
Cseri0058
őstag
elég jó kis kör az is-2-vel!
[link] -
nyunyu
félisten
Hol kell ezt az E sorozatot lövöldözni?
Az orran levo el alatt a hasat.
De ha az arcodba maszott, akkor mar csak a kupolajat tudod celozni, de azt nem biztos, hogy feleri a joval laposabb IS-8.
E-75 hasa tetejet, tornyat szembol hiaba lovod, pattan.E-100-nak jut eszembe nincs is kupolaja, torony tetejen levo vekony periszkopot meg kb. lehetetlen eltalalni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #24184 üzenetére
T49 sima ugy, mivel a kicsi amcsi TDk kozott nem nagyon van hasznalhatatlan.
Bar a masik agon levo negyes T40 szerintem jobb moka, mint a T49 elotti M8A1.BDR G1B-hoz vezeto ut meg annyira francia, amennyire csak lehet.
akarom mondani
Eddigi legjobb korom B1-gyel: full golddal kiosztott 500 sebzes, premmel is veszteseges lett.
Szembejovo light tankoknak komolyabb csuzlijuk van, mint ennek a heavynek.
Mar a sajat tierbeli medek atutesehez is gold kell, az meg 1200 credit/50 sebzes.
De pl. egy nem tul vastag Stugot mar csak a levelbedobonyilason tud atloni golddal, Matilda meg kb. lehetetlen, keress masik celpontot, de ugysem ersz oda, mert addigra kifileznek.Ha netan a furdokad lesz a kovetkezo heti akcioban, arra is lehet keszulni, hogy a francia TD ag eleje legalabb annyira melytorkos, mint a heavye.
Mondjuk a nagy francia TDket sem sikerult megkedvelnem. -
Cseri0058
őstag
Szerintetek is-2-vel miért pattanok le a tigris elejéről állandóan?
de most komolyan akárhányszor lövöm meg szemből pattanok.... -
Remus389
veterán
válasz
nyunyu #24166 üzenetére
Ha a hetvegi 3x20 killert 1M creditre gondolsz, akkor Shermannal, T49-cel, BDR G1B-vel kell loni fejenkent huszat, meg utana valamelyikkel menni meg egy kort.
plusz kapsz még egy hét prémiumot is igazából ez érdekel
az 1 milla, hát majdhogynem kárpótlás hogy meg kell venni a tankokat
de mi a negyedik? mi van ha az nekem pont nincs meg?
-
nyunyu
félisten
Persze lehet goldert is atkepezni, akkor egy deka XPt sem veszit a legenyseg, es ott folytatja az uj tankban, ahol a regiben abbahagyta.
Csak az eleg koltseges buli, meg havonta elofordulo felaras akcioban is.Goldert atkepzes vagy skill reset csak akkor eri meg, ha egy nagyon veteran legenysegen akarod modositani a skillek/perkek kiosztasat, pl. 6th sense felrakasa.
De az is csak akkor, ha mar minimum 2 skillnel jarnak, hiszen akkor a creditert resettel buknanak 66k XPt, 3 skilles legenysegnel mar 150k-t...Skill: ami az elso perctol kezdve aktiv, akarhany szazalekon all.
Pl. javitas, alca, kuplung egetesPerk: ez csak akkor aktiv, ha elerte a 100%-ot, addig foloslegesen foglalja a helyet a skillek elol.
Pl. hatodik erzek, kritikus sebzettseget mutato akarmi.
Meg a BIA/elit alakulat, raadasul az csak akkor aktiv, HA mindenkinek megvan a 100%. -
nyunyu
félisten
válasz
ako001 #24176 üzenetére
SU-100-nak csak 1 toltoje volt, igy a SU-152-hoz kellett hogy vegyel plusz egyet, igy o nullarol indult...
Ha be lenne kapcsolva a gyorsitott kepzes (ami nincs, mivel attetted oket egy nem elit tankba), akkor idovel utolerne a tobbieket, mivel mindig o kapna a dupla XPt.mi történik akkor, ha másik tankra átképzem Őket
Buksz az alap kepzettsegbol azonos tanktipusra atkepezve 10%, masik tanktipusra 20%-ot.
Skillek, perkek addig maradnak annyin, amennyin voltak, csak akkor fognak tovabb fejlodni, ha az alap kepzettseg ismet elerte a 100%-ot.
Ez 90%-rol ~39k, 80%-rol ~64k XP osszeszedeset jelenti. -
molex
csendes tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne..
Ha egy tanknál kifejesztem a legénységet 100%-os ra és mellette van még mindegyiknek 3 prémium tulajdonságai is, mi történik akkor, ha másik tankra átképzem Őket? Minden skill/tulajdonság elveszik? -
nyunyu
félisten
válasz
Atlantis #24170 üzenetére
~400k egy T5 tank ara, buksz az eladassal 3x200k-t.
Legenyseg atlag 4-5 fo, 80-100k/tank, oda-vissza kepzessel duplaja.Ez nagyjabol kijon az 1M-bol.
Viszont premmel nehez 20k alatt keresni koronkent, es mesz minimum 50 kort az akcio idejen.Modulok? Ja, akciosan bevasarolt az ember, tobb periszkopom van, mint garazshelyem, igy mar a heavykre is azt teszek.
Oke, tank eladasonkent -20 gold a rammer+harmadik levetele, de annyit bevallal az ember. -
Chris0321
veterán
válasz
Drenadar #24171 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy mialatt játszol ezekkel a tankokkal is összejön némi kredit mivel ezek a legjobban kereső kategóriában vannak.
Atlantis: Ezt én egyszerűen megoldom, elég nagy a garázs csak pár 5-ös tank nincs meg és mivel nem adom el a legénység és a modulok plusz a tank ára sem vész el. Legközelebb ha megint akcióban lesznek újra tudom őket használni. A 75%-os legénység pedig minden csak nem rossz. Ha elit a tank akkor hamar fel lehet húzni és addig is simán el lehet vele tier 5-ben lenni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Chris0321 #24172 üzenetére
Te lehet, én biztos nem mennék 75%-os emberekkel. Meg aztán azokat is meg kell venni, ami 3 tankra kb. 15 ember, vagyis újabb ~300k költség. A tankok adás-vételén kb. 600k a kiadás. Tehát a végén nyersz kb. 100k kreditet, meg a felszerelést+prémiumot. Ha átképzed a legénységed, dupla a költség és még 20% XP-t is veszítenek, ez sem jó üzlet.
Szerintem max. annak érheti meg, akinek legalább az egyik gép megvan.
-
Drenadar
veterán
válasz
Chris0321 #24169 üzenetére
de ha az egy millából levonogatod a tankok árát plusz a legénység toborzását plusz a modulokat akkor lehet már mínuszban is vagy. Plusz a drága idődből játszol egy napot olyan tankokkal amikkel nem is akartál volna
M4 sherman troll ágyu gold töltény pár cstaa és megvan a 20 kill oké...
T49 vagy mi határeset, "aranyos" kis td, de nekem nem ment vele.
BDR... a krumplitank... rémálmomban se jöjjön újra elő
persze ezek csak egyéni vélemények -
Atlantis
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
Drenadar #24167 üzenetére
1 het prem alatt kenyelmesen meg lehet keresni a tank visszavetel+ujra eladas kozti kulonbseget, az 1M csak raadas.
Sot, ha meg van premed az elozo heti akciobol, akkor mar a 3x20 kill osszevakarasa kozben is megvan a tank vetelara.Persze kell 1-2 szabad garazshely, vagy eppen nelkulozheto T5 tank, amit ideiglenesen el lehet adni.
En sem adom el egyik nagyvasamat sem, csak mert kell a garazshely... -
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #24163 üzenetére
Ha a hetvegi 3x20 killert 1M creditre gondolsz, akkor Shermannal, T49-cel, BDR G1B-vel kell loni fejenkent huszat, meg utana valamelyikkel menni meg egy kort.
Egyebkent az eddigi 3 hetvege alapjan nagyon ugy tunik, hogy egy random T5 heavy, egy random T5 TD, meg egy random T5 med van eppen akcioban.
Eddig volt
med:
- kinai Type T34
- szovjet T-34
- amcsi Sherman
HT:
- amcsi T1HT
- angol Churchill I
- francia BDR G1B
TD:
- nemet Stug
- angol AT-2
- amcsi T49Igy erdemes lehet nekiallni az osszes med, HT, TD agnak, hogy legalabb a T4-ig eljusson az ember veluk, ez hianyzo agankent ~1, max 2 este.
Ami meg nem volt:
med:
- nemet PzIII/IV
- nemet PzIV
- amcsi M7
HT:
- nemet VK3001H
- szovjet KV-1
TD:
- francia S35-CA
- amcsi Wolverine
- szovjet SU-85Aztan igy nem pentek este jon a pofaraeses, hogy egy ismeretlen tank van akcioban, amihez csupa ocskavason at vezet az ut, raadasul a freeXP allomanyt meg az elozo heti akcios bontoszokeveny lenullazta.
Amilyen a formam, jovo heten tuti a PzIV lesz akcios, mivel mar csak azt az agat nem kezdtem el.
Mivel a Tig P-Maus vonal nem erdekelt, inkabb a PzIII/IV-vel szivtam, hogy meglegyen a Tiger meg a Panther. -
vbbb
őstag
válasz
Drenadar #24147 üzenetére
Szerintem igen. Én most 4-5-5-nél állok, napi 10-et megcsinálok és még marad idő a többi tankomra is. De annyi retardált mászott elő a lyukakból, hogy nem lesz könnyű dolgod.
Én eddig mind a kettőt megcsináltam, a második alkalommal amikor ilyen event volt, 1 nap alatt sikerült és 40 egynéhány csata kellett hozzá. Szerintem most is kell majd annyi minimum, mert a 3x-ozásra sajnos sokkal több gyagyás hajt, és lopkodják a frageket.
(#24166) nyunyu
Ezért jó nekem, mert én mindegyik ágat húzom és jóval fölötte vagyok ezeknek a kritériumoknak.
-
Remus389
veterán
az ilyen "érdemeld ki a tiszteletet" küldetések, szóval ha megveszem a shermant, 20 killt kell vele elérni? vagy 20 shermant kell kilőni
szerintem a fordítás rossz
-
mefistofeles
veterán
válasz
Atlantis #24161 üzenetére
Biztos tier 8-10 ben is vannak hülyék de "itt" lent egyszerűen hihetetlen dolgokat művelnek. Ha nem én szívnék miattuk akkor fetrengenék a röhögéstől, így legszivesebben szétverném a monitorom. (azért arra vigyázok) Tudom, hogy én sem vagyok egy taktikai zseni de olyan laza, agyhalott módon tudnak elcseszni full megnyert csatákat, hogy annál még a hatéves fiam is jobban játszana tuti!
-
Atlantis
veterán
válasz
mefistofeles #24159 üzenetére
Az alacsony osztályú csaták szépsége, feljebb már jobban meggondolják, ahol több, mint 1000 kredit egy töltény...bár azét itt sem ismeretlen jelenség.
-
Drenadar
veterán
válasz
Atlantis #24158 üzenetére
hát igen mindig annak van előnye aki jobban ráér játszani.Ez minden játékban így van...
tegnap nekem nagyon hamar összejött szerencsére de ez nem jellemző...
(#24159) mefistofeles: naív vagy hogy azt hiszed véletlen... én is utálom ezeket, azt csodálkoznak hogy a találati arányok nagyon alacsony
-
mefistofeles
veterán
Jaj de bírom mikor a sok mesüge a csata elején össze-vissza elkezd lődözni..... Egy hét alatt kb. háromszor lőttek seggbe véletlenül ezek az idióták.
-
Drenadar
veterán
válasz
Atlantis #24155 üzenetére
Semmi... mostanában nagyon osztogatják a creditet
pl egy kezdőnek is írtó nagy támogatás az hogy napi 15 győzelem 250K kredit. Emlékszem nekem eleinte kellett farmolnom a pénzért, a következő tankra stb... most meg mindenki több millával rohangál
még az is akinek a max tankja 5-ös.
-
dorka16
aktív tag
Atyaisten de elcsesztem egy csatát! IS-el kinyírtam mindenkit Siegfierden, már csak egy Jagdpz4 maradt volt még 3 perc és láttam hol nyírta ki az artynkat mondom kinyírom és nem foglalok. A köcsög meg elbújt és lejárt az időnk. Így is meg lett a tankász de rohadtul dühös vagyok magamra.
Top tank voltam, jól is ment, pattant minden és elszúrtam.
[link] -
Atlantis
veterán
Érdekes ez a hétvégi akció: 4900 saját sebzésért megadta a 25k jutalmat....arra gondolok, a spot-olt sebzés is beleszámít.
-
dorka16
aktív tag
Kérdés:
Csak én érzem úgy vagy tényleg belassul a legénység fejlődése 90% felett? A SU152 2-ik töltője aki le van maradva a többiektől 2 nap alatt jutott el 98%-ról a 100-ra. Majd újabb 2 nap alatt elment 23%-ig.
Nem először érzem így. -
vbbb
őstag
válasz
Vitiris #24137 üzenetére
Pöpec, köszi!
Más:
Hát gyerekek, akkor amikor letudtam a 20-20-20-as küldetést megveszem a T-44-et is. Az eddigi orosz medek nagyon bejövősek voltak nekem. Kár, hogy a M46 Patton nem kapott legalább egy Pershing tornyot, a páncélzatát tekintve. Viszont az alap ágyú is frankón csipeget T10-ben is. (Érdekes módon az AP kevesebbet pattan mint az arany lőszer.)
-
Nekem ezek közzül van patton és T34-1 .Patton ugye Tier9 és fullosan nagyon használható tank igazi támogató . Sajna minden átlövi tehát vigyázni kell vele viszont iszonyat pontos és jó az átütése.
T34-1 fullosan használható sőt Tier8 ig szépen lehet vele lövöldözni ,de mostanában minden csatában égek . Ez nem túlzás nem tudom mit csináltak vele ,de de állandóan gyullad . Ezt vedd figyelembe .
-
v!ct0y
veterán
előbb 1v4 be voltam artyval. Kilőttek de azért valaki beírta 0 sebzéssel, hogy noob vagyok...
-
Vitiris
aktív tag
-
Jo33by
tag
válasz
Drenadar #24122 üzenetére
T-44 nagyon jó kis tank, el sem adtam. Sőt. Mivel a legénység kelett a T-54-be így a T-44 kapott új legénységet , már kipörgettem 100%-ra és haladnak a skillel felfelé szépen. Megmondom mi a titka ennek a tanknak. Kegyes hozzá az MM szépen. Sokszor teszi be az első 5 tank közzé. Más tankokkal azért nem ilyen az MM sokkal szívatósabb beosztások vannak de ezt a tankot preferálják jobban MM szempontjából.
-
dfsz34
őstag
Ezt a cumit, mint most.
Az ellenfélnek két afk maradt (is és hellcat), nálunk három tank és foglaltak. Az ellenfél T29-e meggyőzte ezeket a gyökereket, hogy menjenek és öljék meg az afk-kat. Először csak egy ment, ahogy kell és már vagy 3 perce lőtte az is-t, akkor a másik kettő is ölni akart és elindult, de életre kelt az is és kilőtte az egyik debilt az idő meg lejárt nem sokkal utána. Egy tuti biztos győzelmet dobtak el ezek a rohadt idióták és még annyira ostobák is, hogy egy teljesen mozdulatlan tankot nem tudnak kilőni kb 5 perc alatt, az m4 tudniillik vagy 5 percig lőtte az IS-t. Ez kész, befejeztem mára, ennyire ostoba gyökerek eddig nem voltak és ez csak egyre rosszabb lesz, csak hülyébbek jönnek még ezeknél is.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Megfőttek a serverek? Éjféli leállás?
Most már jó.. két percre elszállt az EU1.. csata közben persze...
-
DVlad
őstag
válasz
SoulReaver #24119 üzenetére
Érdekes, hogy hasonló a véleményünk a többségrõl, de nekem is 48.
Ma történt valami rendkívüli velem. Egy csata vége felé elkezd savazni egy halott társ (ez még nem fura), mire én visszaírom, hogy valóban nincs killem, de a végén azért nézze meg a csata statját, mire tovább savazott. Következõ csata, megint csapattársak vagyunk, erre õ azt írta: bocsánat, megnéztem, az 5800hp szép volt. Nem hittem a szememnek.
-
Enzolord
addikt
Szerintem a Pattonyt vedd meg, T-44 nem rossz, de messze van a jótól, Viszont a T-54 király lesz...
T34-1: Nekem az első csatában meglett az ász vele, de nagyon csapat függő, hogy milyen...
Cometet szerettem, igaz, azt 3man szakaszban toltuk végig, egyedül nem nagyon mentem vele... -
sith7
félisten
Nyugtassatok meg, hogy a SU-152 - nek, csak a troll ágyúja ilyen pontatlan
octopus666
szavad ne legyen, én egész nap a "vörös" hadsereg tagja vagyok -
Drenadar
veterán
Szerintem a T-44-et szeresd, nagyon szerethető kis tank
Lehet én is visszaveszem majd, kipróbálni milyen egy 122mm-es löveggel.
A comet nagyon gyorsan lő, csak nagyon nehezen lő át bármit, és nagyon nehezen pattint bármit viszont nagyon gyorsan odaérsz vele ... a halálba
Többiről nem nyilatkoznék. (mert nem tudok) -
dfsz34
őstag
Na de addig eljutni, csupa ócskavas tank. A BDR a kérdés számomra is, M4, nem kérdés, T49 egy jó TD, úgyhogy ezekkel nem lesz gond a 20 kill, de a BDR, na az érdekes lesz, mert szabad xp-t nem szívesen áldozok fel és stock állapotban milyen, hát majd kiderül.
Más. kiakadtam a T-34, 1909 dmg, 7 kill, 1059 alap xp és csak első osztályt adott rá. Ez nagyon durva, mi kell itt az ászhoz?
-
vbbb
őstag
válasz
nyunyu #24116 üzenetére
BDR G1B a top ágyújával igazi halálosztó, mindent átüt amivel csak szembe tud kerülni.
90 mm DCA 30 48 240/240/320 HP 135/175/45 mm
-Outstanding penetration and damage on the 90 mm DCA 30 gun, providing unmatched firepower in comparison to other Heavy Tanks of its tier.
-Above average gun depression.
-Relatively good gun accuracy.Szerintem ez az event lesz meg a leghamarabb az eddigiek közül. Mindenképpen érdemes nekikezdened!
Más:
Kéne valami jó kis medium tank amivel élvezetes a játék, vélemény ezekről:
T-34-1
Comet
M46 Patton
T-44Melyiket szeressem? Bármelyiket megvehetem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
nyunyu #24116 üzenetére
Én anno a BDR-el úgy játszottam, ahogy másokat látok Tigrissel játszani. Hátulról osztani, sidescrape-re alkalmas, de amúgy face-to-face a páncélja semmit nem ér. (mostani példát tudok felhozni, hogy szerencsétlen Excelsior 91-es átütése elég ellene a legtöbb helyen.)
Amúgy nem volt rossz harckocsi, egy próbát mindenképpen megér -
nyunyu
félisten
BDR G1B milyen tank? Erdemes a hetvegi event miatt szopni vele?
Nagy nehezen osszevakartam a B1-et, de ez a sajat tierbeli medeket sem birja szembol atloni a legjobb csuzlijaval.
Gold ammot is hajamra kenhetem, 3/3 ding egy T-34 oldalarol.De legalabb franciasan nem er oda sehova.
-
mcwolf79
veterán
Mivel az AT-7 csak porosodott a garázsban, és még arra sem vitt rá a lélek ,hogy a duplázókat letoljam vele, gondoltam, inkább átpakolom őket a heavy ágra. Ott a Churchill VII -nél járok.
Eredmény: 2 Top Gun plecsni fél órán belül.
Jó ez a tank nagyon, ha az MM is kegyes az emberhez. Ha top tier-ben van,akkor pusztító tud lenni. Viszont ha low tier-ben van, nagyon haszontalan lehet. -
Djuree
félisten
awwww yeahhh!
Kifejlesztve:Maus jármű kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 181 .
Elköltött szabad tapasztalat: 0Megvásárolva: 'Maus' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 4 270 000. -
vhw
addikt
-
-
nyunyu
félisten
válasz
dorka16 #24106 üzenetére
01_karelia: T3+
02_malinovka: T1+
03_campania: province T1-3
04_himmelsdorf: T1+
05_prohorovka: T3+
06_ensk: T3+
07_lakeville: T5+
08_ruinberg: T5+
10_hills: mines: T1+
11_murovanka: T4+
13_erlenberg: T4+
14_siegfried_line: T5+
15_komarin: nincs
17_munchen: widepark: T5+
18_cliff: T5+
19_monastery: abbey: T5+
22_slough: swamp
23_westfeld: T6+ (8.3: T5+)
28_desert: sand river T4+
29_el_hallouf: T4+
31_airfield: T4+
33_fjord: T6+
34_redshire: T5+
35_steppes: T4+
36_fishing_bay: fisherman's bay: T5+
37_caucasus: mountain pass: T6+ (8.4: T4)
38_mannerheim_line: arctic region: T4+
39_crimea: south coast: T5+
42_north_america: port: T5+
44_north_america: live oaks: T4+
45_north_america: highway: T4+
47_canada_a: serene coast: T4+
51_asia: dragon ridge: T4+
60_asia_miao: pearl river
63_tundra: tundra
73_asia_korea: sacred valley
85_winter: severogorsk T4+ -
dorka16
aktív tag
Nincs Sacred Valley replay. Mi a neve a replay mappába?
-
dorka16
aktív tag
válasz
dfsz34 #24101 üzenetére
Ezt mind elhiszem de:
1.Nem volt beforgatva max. 2 fokkal, messze volt de pont telibement a lövés.
2.16 találatból 15 ütött át ez az egy pattant le. A legfontosabb.
3.Gold ammo alsó átütése 163mm, Tigris első páncélja, 100mm miről beszélünk? Még ha 0.75X-el szorozza is az átütésemet akkor is át kellett volna mennie.
4.Rohadjon meg. -
scyllarus
veterán
válasz
PAtr0n #24050 üzenetére
A szabály az +2 tier. Nincs külön MM stock tankokra meg fullosakra. A 8.8 óta egyébként én is sokkal gyakrabban vagyok a tápláléklánc alján, bármivel, bármikor. (Lightokat egyébként sem használok).
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Amit én szoktam:
1. free xp-t tartalékolok előre
2. free xp-t gyűjtök, a stock tankot nem, vagy csak a napi duplákhoz veszem elő
3. Ha teherbírás gond miatt nem menne fel a jobb modul, akkor rááldozom az egyik modulhelyet addig, és veszek megerősített felfüggesztést, ha a gun gyenge, használom golddal. Mostanában olyan jó kis akciók vannak, nincs kreditgondom. -
dfsz34
őstag
válasz
dorka16 #24096 üzenetére
Két faktor is van, az IS nagyágyúja híresen pattogós és a másik, hogy a tigris beforgatva ügyesen tud pattintani. Ha forgat a Tiger, akkor is van néhány pont, amit biztosan be lehet lőni, de nyilván egy stresszhelyzetben nehéz pontosan célozni, meg arra semmi garancia nincs, hogy oda is fog menni a lövedék, úgyhogy onnantól lásd első megállapítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest