Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iwu
addikt
válasz
wanted5 #23592 üzenetére
bár nem tom , hogy járt, de ok
bár szerintem a stat sem nagyon mérvadó olyan szinten, hogy lehetsz akármekkora übergigafasza, ha a csapat tré....
kár, hogy olyan stat nincs külön, ami a szakaszban nyújtott teljesítményt mutatja...de a legjobb tegnap volt:
csapattárs kv-4-e 125 hpvel, elérámolok a fullos is-3mal, felszedni a golyókat...hogy halok meg? tőle kaptam popóba egy gyújtósat...600hp mínusz...(jah, nem, nem mozogtam, csak benézte...)mindezt úgy, hogy 3K damagenél jártam, és még volt it lőni -
Kakumix
senior tag
válasz
mcwolf79 #23591 üzenetére
Én bánom, hogy kifejlesztettem.
Előtte is átlőttem, amiket most átlövök és ugyanúgy nem lövöm át, amit akkor sem. A nagyobb pontosságát sem vettem észre, "össze-vissza" lő ez is - bár talán a gépemmel van valami gond, mert a KT is ilyen, pedig "állítólag" annak pontos és jó az ágyúja.
Vagy tankágyúval nem egy-két pixelre kell lőni, mint egy sniper puskával? -
vbbb
őstag
válasz
Chris0321 #23589 üzenetére
Ja nem, hanem tényleg csak a 'keménymaggal' rak össze a játék. Szóval csak vörös-sárga ha nagyon pro akkor narancs sárga
Szóval jól működik, de én nem akarom látni ezután mert nincs értelme. Viszont a Locostan's többi összetevőjére szükségem van. Szóval ezt a részt akarom csak kiiktatni akár configból, ha tudja valaki merre van.
-
Remus389
veterán
német katonadalok, főleg németül gyakorlóknak jó
-
Angel1981
veterán
válasz
jozefgucci1 #23552 üzenetére
Én a KV-1-nél figyeltem fel erre.
Jól emlékszem, az első 75 csata során egyetlenegyszer gyújtottak fel vele, akkor is fentről jött az "áldás", tüzérségi lövedék képében.
Azóta kb. 50 csatát mentem vele, és 5x gyulladtam fel! -
-
Chris0321
veterán
Én azt hittem, a körvonalra érti.
Sajnos a piroskák ellen nem lehet tenni semmit. Bár engem mostanában jobban idegesít az a zöld játékos aki villog a statjával a nélkül, hogy bárki hozzászólt volna.mcwolf79: Én kifejlesztettem a tankon, szerintem észre lehet venni majdnem minden tank a top lövegével lesz az igazi.
-
mcwolf79
veterán
M103-hoz megéri kifejleszteni a top ágyúját? Hoz majd észrevehető javulást?
Az a plussz 18 pen nem valami sok, igaz hogy valamivel pontosabb és gyorsabban céloz. -
vbbb
őstag
Az elég ha leszedem a Dokan Library-t, hogy ne lássam egyedüli zöldként magamat a játékba állandóan? Így gyakorlatilag semmi haszna nincsen, mert mindig ez van...
-
szbalogh
addikt
válasz
Vitiris #23576 üzenetére
Az oké, de a tesztidő alatt összeszedett tokent goldra váltják vagy kredit lesz belőle? Csak mert jelenleg úgy áll, hogy kredit lesz belőle de reméltem, hogy tudtok friss infót és esetleg mégis goldra lesz váltva
Amúgy a fél év prémium még éppen összejöhet ha nem marad ki egy nap sem. -
Petyus87
aktív tag
wothungary.hu-ról melyik célkeresztet ajánljátok?
-
szbalogh
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a repcsis játékban a prémre váltás után visszamaradt tokenekkel mi lesz? Átváltják goldra? Esetleg a gold is közös lesz a két játékban? Mert akkor lehet, hogy nem váltanám prémium időre hanem összerepcsiznék egy 8-as prémtankot.
-
Vitiris
aktív tag
Sziasztok!
Most a három kedvencemet gyúrtam egybe! Minimal+Melty+Taipan sight!
A szokásos dolgokkal! zoom 4-30x
Alapból scrolloz a zoom!
Minden beállítás megtalálható a \res_mods\0.8.8\gui\scaleform\MSSetting.xml és az Infopanel.xml,állományokban teljes magyar komment.Amiért szeretem, szembeötlő "célfogás" jól látni, ködben bokrok mögött.
No-lag!Ha valaki kipróbálná!
Innen letöltheti! -
sith7
félisten
válasz
Tedd a középső egér gombra, az egy pillanat, és nem ég tovább
-
Fel
addikt
válasz
munnergep #23549 üzenetére
Korábban már egy hírben a WG is tudtunkra adta, hogy hogyan számolódik, de nem találtam...
Viszont itt van róla egy részletes elemzés: New WG personal rating analysis. -
Petyus87
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #23567 üzenetére
Ilyet egyszer láttam, amikor a routerem ledobta a gépeket a netről.
-
dorka16
aktív tag
válasz
Reaper #23564 üzenetére
Tegnap elhajuffon már győzelemre álltunk így nekiindultam a jagdphanterrel. Mászom az ellenséges dombot mikor megjelenik felettem egy másik jagdphanter. A legrosszabb részen volt ami már túl meredek a normális lejövetelhez. Állt felettem jó 10mp. Mondom lőjön már rá valaki. Semmi. Nekidurálja magát lecsúszik közben ő eltalál (nem tudom hogyan) én persze pattanok. Lánctalpa leszakad. Majd újabb 30-40mp lőttük egymást amíg meg nem haltam. 100Hp-ja maradt és majdnem visszamászott a hegyre. Legalább 2 percig volt teljesen kiszolgáltatva két társamnak akik nem tudom mit csináltak de nem lőttek rá.
-
Reaper
őstag
válasz
Petyus87 #23561 üzenetére
Én sajnos legtöbbször nagyon megszívom a felderítővel.
Pl tegnap 59-16tal, encounter, több pályán megtörtént, hogy védelemnél beállt mindenki szépen a helyére, én előre, hogy mindenkinek passzív scoutoljak, és akkor talán kapok xpt, mivel a tier 10-et nem nagyon tudom sebezni, de még sok 8assal is bajban van ez a táras ágyú.
Na erre nekiindul valami idióta előre, hogy akkor ő most megnézi mit csinál az ellen elmegy mellettem, majd megáll úgy, hogy amint jön az ellen, kb instant meghal, de a többiek meg már kiosztották a sebzést az ő felderítése által. -
Petyus87
aktív tag
válasz
dorka16 #23559 üzenetére
Nem egyszer fordult elő, még a felderítő tankjaimmal, amikkel esélyem se volt sebezni a Tier VI.-os tankokat (M5 Stuart, T-80) bedobtam magam a nagyok közé, hogy mindenki rám figyeljen és a csapattársaim ki tudjanak törni a fedezékből, az összes tank rám koncentrált, le is szedtek, de mire észbe kaptak megkapták a sorozatot. Meg is nyertük a csatát. Nevezhetjük önfeláldozó kamikaze akciónak is
Nekem pozitívak a tapasztalataim a nagyobb csapattársakkal szemben. Nem egyszer mentem takarásban szorosan, de sose szóltak. Egyszer mondjuk volt egy bunkó srác akibe véletlenül beleszálltam egy lejtőn, de nem sérült meg a tankja. A válasz az volt, hogy kilőtt, mire beírtam volna a sorryt. Az ilyenek idióták...
(#23528) littlemole köszi
-
Achill3uS
nagyúr
másnál is csinál érdekes képhibákat a kliens? random kb 1 nap 1x berak a kijelzőre oriasi nagy fehér számokat ( eddig 4-est és 7est láttam) és csak csatából kilépés segít.
jacktor modok vannak fent, lehet azok közül csinálja valami? -
dorka16
aktív tag
Mai két első csatám természetesen bukó. Második IS-el Erlenberg védő oldal. Megyek a bal oldali dombra 3 társammal. Meglövök 2X egy Tigert, közben a 3 társam előzékenyen meghal. Balról KV4 és a Tigris, jobbról fullos Löwe. Ránézek a térképre látom, hogy nehéz tankunk áll a térkép legsarkában. Helpelek. Ellenség megérkezik, leláncolom a KV4-et, meglövöm a Tigrist, meghalok. Saját tankunk nem mozdul. Megnézem ki az. Természetesen az egész csapat legerősebb tankja volt egy Tigris II-es. Elkezd lövöldözni a KV4-re majd meghal. Cigi722 néven futott hát rákérdeztem Magyar-e? A válasz igen. Megkérdeztem miért nem segített?
Válasz: ez van. Hát ennyit erről.(noobmeter szerint 45%-os mostanság a winratioja így nincs min csodálkozni legfeljebb a türelmén, hogy eljutott a T8-as tankokig. De egyébként dögöljön meg nyugodtan)
Ja 2:15-re kaptunk ki. -
belaazallat
addikt
válasz
nyunyu #23543 üzenetére
Nálam jobb a mostani, mint az előzőek. Nekem jó pár hibát orvosolt. Én is folyamatosan alt+tab- olok, háttérben fut firefox több ablakkal, közbe párom a másik gépen letölt, még sincsennek ilyen problémáim.
Konfig adataimnál.
Nálam van net limiter, virus kergető megfelelően beállítva, igaz net 80/20-as, ami valós 40/15.Ellenben a klántársamnak hiába van I7-es konfigja, mégis a wifi miatt lassabban lép be a játékba és nagyobb a lagja is, de ez nem is csoda. Gyakran be se tud lépni mert megszakad a kapcsolat. Vagy másik klántárs FX6300, 8GB ram, HD7770, tele van a gépe fölösleges alkalmazásokkal, amik futnak a háttérben, ez már elég ahhoz, hogy ő is lassan lépjen be a játékba.
Attól még, hogy egy informatikai fórumon vagyunk, nem biztos, hogy mindenki nagyon ért a saját gépe beállításához, vagy megfelelő szoftverek kiválasztásához és azok beállításához.
Pálya betöltéseknél memória időzítések is sokat számítanak. Én anno COD4 multival teszteltem ki, lassabb órajel szorosabb időzítés jobban preferálta a játék. Battlefield BC2 nél a virus kergetőnél kivétel közé be kellett adni a játék mappáját és rögtön 3. ként léptem be egy már akkor elavult géppel.Szóval nem azt akarom mondani, hogy néhány hibáról nem a WG tehet, hanem azt, hogy kis utána járással, egy jó párat el lehet hárítani.
(#23541) emre
Tudtommal használsz modokat, ezen felül régen többször fagyogatott a géped és nem a WOT miatt(ezt sikerült már megoldanod?), meg ha jól látom egy erősebb videókártyával van kevesebb minimum FPS-ed ugyanazokkal a beállításokkal(korábban linkelted, és aszerint néztem meg nálam).(7870-5850). Ott driver is okozhat hibát.
Többi följebb.Ha gondolod szívesen segítek tesztelni, hibát keresni.
Ezt mindenféle kötekedési szándék nélkül írom.
-
littlemole
őstag
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Iratus bug #23548 üzenetére
Igen, megpróbáltam és csak a wot esetében van ez a "erőtlenség". Délben lehúzom a klienst és délután újrahúzom a gamet.
Kösz a tippet.nyunyu: Na erre nem is gondoltam. Kb 1.5 hónapig nem vettem elő a játékot. Ezalat volt egy verzió váltás és esetemben a hardver. Szomorú lennék, ha nem nálam lene a hiba és a probléma komplexebb.
Köszi az infót. -
Djuree
félisten
válasz
T34-4
-
nyunyu
félisten
válasz
SetCHOO. #23547 üzenetére
A valasz eleg komplex:
- egyreszt a 8.8 kliens joval bugosabb, mint az elozoek.
- masreszt sokkal tobben jatszanak a jatekkal, mint fel-egy eve.Itt ut vissza, hogy a jatek a csalasok megakadalyozasa miatt sok mindent szerver oldalon szamol, kliens meg ezekre az adatokra var, addig nem rajzol semmit.
Ugyan par honapja betettek meg egy szervert a addigi egy melle, de a sok reklam hatasara annyi ujonc todult a jatekba, hogy a ritkabban hasznalt amsterdami EU2-on is tobben vannak csucsidoben, mint regen a muncheni EU1-en.
Bar most rebesgettek valami hirt +3 szerverrol, igy valamelyest eloszlana a terheles, csak az a kerdes, azokat helyileg hova teszik.
Ha ugyanoda, mint a mostaniakat, akkor a most hetvegi szerver oldali szolgaltato problema valoszinusege nem csokkenne.
Ha mashova, akkor talan talalnank olyan szervert, ami eppen nem laggol.
De Lisszabonnal nem nagyon lennenk kisegitve, mert oda eleve joval magasabb a ping, mint Munchenbe.
(Amsterdam kb. 10ms-sel tavolabb van, mint Munchen.)Nyilvan nekunk az lenne az idealis, ha valamelyik BIXre csatlakozo pesti szerverhotelbe tennek, de ennek meglehetosen kicsi a valoszinusege, hiszen az kevesbe optimalis lokacio a penzesebb nyugati jatekosoknak, akkor nekik lenne magasabb a pingjuk.
-
jozefgucci1
addikt
Nem tudom tolja e valaki mostanában T34-4 -el valami iszonyat gyúlékony lett .Minden harmadik csatában leégek vele .Mire benyomom a gyorsbillentyün a tűzoltót addigra elég 300 Hp
Amúgy egészen szerethető lett így majd 100 csata után .
-
munnergep
senior tag
4900 a statisztikai értékelésem, ez most jó vagy rossz? Egyáltalán ez most milyen szám, mi a tökből számolják? 8.8 óta most néztem először bele a statisztika menüpontba, aztán nézek mint a vett malac, hogy ez miez?
-
SetCHOO.
aktív tag
Bár egyértelműnek tűnik a válasz, de rákérdezek.
Valaki tapasztalt olyat, hogy hardver újítás után a játékban teljesítmény beli problémát?
A gamet csak most frisítettem, de nem telepítettem újra. Az új vason a hiba az, hogy bármilyen graf beállításon átlag 25 fps. Ergo a régi s775-ös rendszeren sokkal jobban futott. Más játékok alatt nincs probléma és a tesztek alatt is jók a számok.
Tuti, hogy user hiba és újra kellene húznom az egész wot-ot.
Gondoltam rákérdezek, hogy a kihagyásom után ez nem egy új fricsör..? -
Iratus bug
tag
válasz
belaazallat #23532 üzenetére
A hiba nem nálam van én, mint fizető felhasználó mindent megtettem. Újratelepített modok nélküli játék ezt produkálta random, nem ugyan azon a mapokon. Nem írtam, hogy WiFi-s netem lenne. És elég érdekes, hogy 6.4-től 8.7-ig minden faxa és jó volt.
Amúgy ennek a játéknak bőven elegendő 25 KB/s feltöltési sebesség, de tőlem megszokta kapni a maximális 200 KB/s-ot. A gépem bár nem új, 5 éves, de bőven megfelelő a 4 magos magonkénti 3GHz-es sebesség, a 8GB RAM, és a HD4870 1GB VGA. Ezzel így HD-ben full grafikán 40-50 fps-t produkál 30ms ping mellett.
Nem az én dolgom leprogramozni a játékot, de viszont ha nem tetszik amit látok/kapok akkor nem fizetek. Majd talán a 8.9!Szerk.: És érdekes módon az újra elővett 2 éves (amit kábé 1 éve nem láttam játékban) feltupirozott mapokon 25-30ms ping, 30 fps mellett akadozik a játék. Amúgy az bíztató, hogy mindenféle logot bekértek tőlem és egy videót is a dologról.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
littlemole #23528 üzenetére
Jó ez az oldal, thx.
Azthiszem én is beizzítok pár modot mostmár.
-
HungAryan
tag
válasz
Djuree #23539 üzenetére
Patch óta mindkét szerveren akadozik a játék.
Ez nem is igazi lag, mert a ping teljesen normális (20-30ms), de a lag jelző folyamatosan villog, mint egy stroboszkóp.És ez nem néha van, hanem folyamatosan, minden csatában. Az a legidegesítőbb, hogy nem lehet vele semmit sem kezdeni. Csak teleportálgatok, mászok fel a falra/hegyre/tereptárgyakra. Lövések tűnnek el a semmiben, valamelyik nap linkeltem is egy videót róla.
Szerintem az sem a net/számítógép hibája, amikor csata elején felspottolják az első tankokat vagy kilőnek valakit, akkor megakad a játék. Mondjuk ehhez már hozzászoktam, mindig ilyen volt.
Szerintem ezzel azért el kellene pötyögnie a játéknak:
Net: 25/15, T-home
Gép: AMD Phenom X4 955 (3.2Ghz), 8GB RAM, GTX 560TiMaradjunk annyiban, hogy egy optimalizálatlan bughalmaz az egész játék, amin minden frissítéssel csak rontanak.
-
nyunyu
félisten
válasz
Nalam is feltunoen rosszabb a 8.8, mint a 8.7 volt, pedig nagyjabol ugyanazokat a modokat hasznalom, mint eddig, talan csak a HR gun sounds, meg a bohoc skin hianyzik, mert azokat most nem tettem fel.
Regen pikk-pakk betoltott a gep, most meg altalaban letelik a visszaszamlalas fele, mire beerek a csataba.
De olyan is eleg surun elofordul, hogy kivalasztom a tankot, csata, Alt-Tabolok, hogy itt osszam tovabb az eszt, aztan mire vissza Alt-Tabolnek fel perc mulva, addigra sehol sincs a kliens, mert osszeomlott, magatol bezarult.Viszont klántársak panaszkodnak a modok miatt, és/vagy wifis ruterrel játszik, közbe megy a torrent, stb.
Jol belott cfosspeed+uTorrent nem okoz olyan problemakat, akkor sem ugrik 50 fole a ping, ha eppen toltok ezerrel.
Vasarnap+hetfoi szerver oldali problemaknak notoriusan felugrott 120-150 fole.Az meg igenis a jatekmotor hibaja, hogy minden egyes kepkocka kirajzolasa elott arra var, hogy erkezett-e adat a szervertol.
Igy az aktualis pinggel forditottan aranyos az fps, hiaba van 8 magos procid 5GHz-n, Tri-SLI-vel, 100+ ping azonnal kepregennye redukalja a world of teleporting tanks-ot. -
emre
veterán
válasz
-
nyunyu
félisten
válasz
littlemole #23528 üzenetére
Néha össze kell buherálni más modokkal mert az ellenfél tankneveket fordítva írja ki a listán.
Megkeresed az XVM konfigjaban a battle/mirroredVehicleIcons erteket, es atirod false-ra.
-
munnergep
senior tag
Ez a WG megutálta az E25-öt.. 3-4000 dmg mellett is folyamatos vesztés. Mindent ledupláztam ma elsőre, de ezt nem lehet.
Legalábbis az enyémet külön.
SerBnek megírtam, hogy megvolt a barátnője, "how terrible it was", lehet ezért? -
Joe-T
tag
Sziasztok,
Valakinek van már tapasztalata a 8.8-ban, hogy a Tigris fullosan jobb lett-e mint volt vagy maradt a régi? Nekem még hátra van rajta a legjobb löveg és a motor kifejlesztése.
-
csapee
őstag
Minden fasza ebben a jatekban, meg az a lag sincs ugye ami miatt ugy fut a jatek egy high pc-n mint a diavetites. Sracok nem mind1 hogy o lemondott rola, amugy most o a wg-nel alpha vagy beta teszter hogy azt nezegesse milyen programmal akad. Ugyanmar kicsit sok a bevetel igy leszarjak a kisebb problemakat (esetleg nagyobbakat
).
-
K6000
aktív tag
válasz
sebijani1982 #23515 üzenetére
Venti + célzásgyorsító
-
belaazallat
addikt
válasz
Iratus bug #23530 üzenetére
Ez nem biztos, hogy a WG-nek köszönhető. A kedves játékos ilyenkor elfelejtkezik, arról hogy a játék mellett egy csomó alkalmazás fut a háttérbe(firefox 8 lappal, tele tool barokkal, stb.), a víruskergető sincs megfelelően beállítva.
Hasonló konfiggal nyomom én is, de modok nélkül és semmi hasonlót nem tapasztalok. Viszont klántársak panaszkodnak a modok miatt, és/vagy wifis ruterrel játszik, közbe megy a torrent, stb.
Végülis a WG-t könnyebb szidni, mint megkeresni a hiba okát!
-
Djuree
félisten
válasz
Iratus bug #23514 üzenetére
a hiba az ön készülékében van...
-
Iratus bug
tag
válasz
04ahgy #23526 üzenetére
Állításod meglehetősen gyenge lábakon áll! A napi 30 körüli csatám mindegyikére jut valaki aki szürke marad és utána azt írja összeomlott a kliens vagy nem töltött be a csata csak sokadik program újraindításnál. Sőt ez a hiba már a teszt fázisban is jelezve lett a WG-nek hát meglett az eredménye, tettek rá magasból. A probléma nem nálam van, nálam 5 éve ugyan az a HW és a net, 8.7 verzióig tökéletesen hiba nélkül ment.
-
littlemole
őstag
válasz
Petyus87 #23522 üzenetére
Amire te gondolsz azt sok más mod is tudja. Ikonok kijelzése tier stb. Sőt alapból is.
Amit én használok az a Druid's Icon Mod. Szeretem mert szép nagyok benne az ikonok nevek,Nem kell vakoskodnom amikor a tank nevét kell olvasni. Itt megtalálod. Van már 8.8 as is. Néha össze kell buherálni más modokkal mert az ellenfél tankneveket fordítva írja ki a listán.Amit még használok.
Deegies és Melty házasság 8.8-ra
Session Statistics 88b
Minimap Sonar 088
Hasznoskieg_tankicons Hangar 085
Feher kilott tankok
Damage panes Sima
Damage indicator loves irany jelzo
Tank Info panel
XVM 5.0.0Itt megtalálod ezeket. Meg még sok mást is
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iratus bug #23525 üzenetére
Tízezrek, százezrek 8.8 kliense tölti be a csatát szépen, úgyhogy állításod meglehetősen gyenge lábakon áll.
HGyu
-
Iratus bug
tag
HW:
- Intel Core2 Quad Q9650
- 8GB Geil Ultra RAM
- Gainward Radeon HD4870 1GB
NET:
- UPC 25/3, a szolgáltató által garantált 3MBps/200kBps állandóan megvan.6.4 óta játszom full grafikán HD felbontáson és ilyen probléma még sosem volt... most is szépen fut ugyan azokkal a beállításokkal a probléma nem az. 8.8 óta egy rakás **** a kliens, ilyenért nem fizetek!
-
Petyus87
aktív tag
válasz
littlemole #23493 üzenetére
Sziasztok!
Meg tudnád írni, hogy milyen modokat használsz? Ha belinkeled azt nagyon megköszönném!
Tetszik, hogy látom, a Tier érték ott van minden ellenfél mellett, ráadásul ahogy látom, ha célba veszed az ellenfelet, akkor is láthatod, ez így megkönnyítené a dolgom, mert tudnám, hogy milyen erősségű tankkal van dolgom.Kifejlesztettem az első (jobbik) ágyút a T-34-hez, na mondom, nézzük mit mutat, pont egy Hetzer jött szembe, nem maximális életerővel (ha jól emlékszem valahol 50% körül volt), lövök egy tisztát a tetejére... Semmi sebzés... Mondom, ezt nem hiszem el. Tölt, próba újra, "Sas3 Fox2"(Függetlenség Napja a szerk.)
Mutatta kicsit a hasát, oda lőttem, azonnal ki is szedtem
A Tier 6-os tankokat is kezdem elég szépen sebezni. Jó lesz ez, tetszeni fog
Lassan kapiskálom, hogy nem mind1 hova lő, hol sebez az ember, bár, ezen a szinten, már azért leginkább rutinos versenyzők vannak, csak úgy nem mutogatják magukat (mondjuk, ha egy szikla mögött van), úgyhogy leginkább oda lövök ahova tudok, aztán vagy talál vagy nem.
-
HungAryan
tag
Nem tudom, de az a narráció borzalmas abban a "filmben".
Kb. ott hagytam abba, amikor megemlítette a Maust, mint "Mőzt".Az a baj, hogy nagyon kevés az igényes dokumentumfilm. Discovery, NG műsorainak legtöbbje szemétbe való hatásvadász gagyi. 5 percenként reklám, ugyanazokat a képsorokat ismétlik 10x a félórás "műsor" alatt. Mindig akad valami probléma, amit persze a végén sikerül megoldani. Múltkor valami Elephant felújítós részt láttam, az is valami sorozat. Értelme kb. semmi nem volt. Ugyanazt a gagyi CGI-t mutogatták egyfolytában, beszorult valami csavar. Magáról a tankról nem sok mindent mutattak, de azt "kinyomozták", hogy beszorult a lánctalp, ezért hagyta el a legénysége a tankot.
-
-
vhw
addikt
válasz
Iratus bug #23514 üzenetére
Szabad érdeklődni, hogy milyen hardveren? (avagy netszolgáltatónál?)
Érdekes módon az elmúlt ~3 évben engem csak akkor nem engedett be olyan hamar, ha; - szar volt a netem, - gyenge volt a hardver (kevés ram pl.), - volt valami gond a modokkal.
-
sebijani1982
senior tag
T150-re milyen felszerelést ajánlotok a meglévő Töltésgyorsító mellé? (Van egy "talált" álcaháló is rajta jelenleg, de ez csak azért, hogy ne a depo-ban álljon.) Szóval mi legyen a mások két felszerelés?
A szokásos Venti és célzásgyorsító páros? -
Iratus bug
tag
Nekem elegem lett abból, hogy 8.8 óta a csaták 40%-ba be sem enged a játék, csak bámulhatom a játékosok listáját hangokkal. És ez nem mod probléma, mert nélkülük is ugyan ez van... Tegnap csilingelt a bankszámla, a prémből hátralévő időt visszaperkálta a WG, én meg töröltem a játékot. Talán majd pár verzió múlva teszek egy újabb próbát.
-
echterion
nagyúr
Meguntam, ment a levesbe:
"Sold:
'T26E4 SuperPershing' successfully sold. Received credits: 101 944, gold: 7 200 . Spent gold: 10 ."Igazi megkönnyebbülés.
-
dorka16
aktív tag
Most meg kikapunk 4:0 előnyről Lakevile-en úgy, hogy már elkezdtünk foglalni és az ellenségnek vissza kellett jönnie a városból.
-
-
dorka16
aktív tag
Az miért van, hogy érzetre a Hummel közel sem olyan pontos mint a Grille? Ugyan azzal az ágyúval.
435m-ről álló At7-et 3 lövésből nem talált el. A lövedék simán a körön kívül esett le. -
KisApám
addikt
válasz
#95904256 #23502 üzenetére
Meg amikor látom, hogy a "társam", a fedezőm, egy VK30.01H (Tier V), MENEKÜL egy Pz. I C (Tier III) elől, úgy, hogy full HP-n van, én meg menet közben ellőttem a Pz. I C HP-jének a felét és mentem egy Churchill 1-re (sikeresen).
Hogy ne felejtsem: a többiek meg mind mentek a bal szárnyra a vágóhídra, az eszetlenek.
Toltam, hogy kövess, meg SOS, de mind gyorsan meg akartak pusztulni...Amúgy az AT2-t utálom. Közelről lőjük egymást, szinte lőszerkifogyásig, oszt semmi... vagy inkább nekem annyi. Flancos AT 2 páncélzat.
-
csapee
őstag
válasz
dorka16 #23497 üzenetére
Ez akkor olyan lama volt mint en az E4-el.
Megvettem legenyseg nelkul de beikszeltem hogy loszerrel. Bepakolom a legenyseget be a jatekba. Probalgatom, orulok minden happy (elso korokbe meg konnyitett mm -legalabbis ezt vettem le) sebez szepeket 1000 korul altalaban de van ami elvesz. Lejar a konnyites betesz nagyvasak koze, jo helyre beasom magam lovok mint az allat, es csak 200-250 koruli sebzes (vmi gyanus de meg akkor se esett le). Jon a Foch155 pofara, bizik a panceljaban. Na mondom mos kifilez ha elkezdi loni a pupot a tetejen. Nem lovi hasonlo noob mint en, orom es bodogtaaag. Akkor revans noob Foch lovom a yagi antenna kozepet a fejen ahogy elo van irva de vagy nem sebez vagy 200-at. Akkor esett le hogy vegig HE loszerrel lovoldoztem (2-3 kort!!), mert avval adta a tankot. Nah akkor rohogtem egy feloraig hogy mekkora noobok is jatszanak vele
-
dorka16
aktív tag
Úgy, hogy be is írom ide, hogy ...... vicces, hogy artyval állandóan az elsők között halok meg mert egy cromwell-t 10 saját tank sem tud kilőni. A csávó úgy átjött rajtunk mint kés a vajon. 1 találatot kapott nekem jött (meghaltam) leláncolódott, megjavította magát és továbbment. mindezt 30mp a csata kezdete után. Csak azt hallottam, hogy puffognak az ágyúk és szökken a föld mindenütt mert eltalálni büdös volt. Félelmetes. Egyszerűen életképtelen emberekkel van tele a Föld. És ezek szavaznak, autót vezetnek, gyermeket nemzenek.
-
törölt tag
Van valami számláló ami megmondja, hogy melyik járgánnyal sorozatban hány csatát veszítettem el? Sorozatban 14 vesztes csatánál járok az SP-vel, ma még nem sikerült dupláznom. Szerintem nem játszok rosszul, a 14 csatából 32.082 dmg-ét lapátoltam össze.
Ha átlagosan 49,5% a győzelem esélye, akkor egy ilyen sorozatnak 1:14253-hoz az esélye. És még nincs vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest