Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Lecsereltem a 2500K procimat egy 2700K es a HT be van kapcsolva. Letezik, hogy emiatt recseg a tankos jatek?
Tapasztalt valaki hasonlot?
-
dfsz34
őstag
válasz
SoulReaver #25184 üzenetére
Az hagyján, de sokszor kettő jön egyszerre és akkor lehet forgatni az is7-t, akkor is kilőnek, mint a sicc. Ha egy az egyben jön, akkor rámászok az arcára hacsak tudok és ez gyakran bejön, ellövi a lövedékeit a tornyomra, aztán szabad préda. Annyit még azért hozzátennék, hogy már 100m távolságról is az is7-el nehéz a gyenge pontját lőni szemből, főleg, mivel mozgékony. Máshol meg pattint a frontja, kevés és kicsi gyenge pontja van szemből. Legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy akkor legalább legyen papír mindenhonnan.
Tudom, hogy majd sokan bemondják, hogy ők fordulásból és kapásból is simán meglövik az F155 gyenge pontját, de sajnos én nem vagyok ennyire professzionális, úgyhogy marad az időigényes célzás és ha mozog közben, akkor meg egy kis szerencse is kell hozzá, hogy eltaláljam.
Ha egy picit is ügyesebb a játékos, akkor mocskos egy op tank az F155, én is hajtok rá, de még csak tier6-ban járok. Remélem még az emlegetett nerf előtt megszerzem.
Egyébként ugyanilyen mocskos op a T57,mert pl egy IS7-t elintéz szemtől szembe simán. Az IS7 max háromszor tud belőni és ha mind talál is, akkor is marad a T57-nek 7-800 hp-ja, miközben ő töltött is egyszer és 8-at belelőtt az IS7-be. Innentől a játékos ügyessége, tudása meg a szerencse függvénye, hogy ki nyer, de legtöbbször a T57 jönne ki győztesen. Lehetne még sorolni az aránytalanul erős tankokat és valóban töltőtáras a legtöbb. Annyit lehet tenni, hogy ezekkel (is) kell menni, akkor lesz sikerélményed. Húzom a T57 ágat is.
Még egy gondolat, hogy a wg valamit manipulál egyébként ezzel, figyelik ők is az op státuszt, mert pl két tankom is van, amelyikkel 60% feletti a WR (eddig) és észrevettem, hogy szinte állandóan alsó tier-be tesz a 8.8 után. Elenyésző az, amikor top vagy középső tierben vagyok és tudok is valamit csinálni. Ez a változás a 8.8-al jött és tisztán észrevehető. Főleg a pzs35-el, mert amikor azt a szerencsétlent beteszi kv1, churchill, bdr meg ilyenek ellen, akkor még arannyal is csak a gyenge pontot tudom lőni, meg csak oldalt, de inkább hátat, de hogy kerülök oda, hogy lőhessem (mert az ellenfél nyilván nem fog állandóan a hátába engedni)? A KV1-t csak hátulról és csak arannyal. Emiatt nagyon feltűnő ez a manipuláció. A tier 3 legnagyobb med op tankja és szerintem nem akarták nerfelni, mert prémium, hanem ezt találták ki, hogy kegyetlen mm-t adnak neki. Ugyanezt csinálták a minimaus-al is, csak egy kicsit sunyinak és aljasnak gondolom ezt a megoldást.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. AT-8 ról van valakinek véleménye ? Érdemes vele küzdeni ? Mert kifejlesztettem,de nem tudom megéri,vagy sem.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Plasticbomb #25174 üzenetére
Nem tudom még. Most dp-hez próbálom. De lehet egyszerűbb lesz középen alul.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SoulReaver #25184 üzenetére
A WT E-100 4-es tárral jön.
HGyu
-
forras2
őstag
válasz
mefistofeles #25181 üzenetére
Sima, régi egyszerű célkeresztet használok. Csak mivel mindenhol ezeket a célkereszteket lehet látni, gondoltam kipróbálom. De inkább maradok a réginél
-
SoulReaver
veterán
ezt a foch 155-öt miért nem szedik ki a játékból? miféle baromság ez, hogy táras és 3x 850-et is belém ver...
Ennyi erővel rakjanak be extra durva lőszert ami egy lövésre kiszed akármilyen TD-t ha szembe kerülök vele...
NorHasso Bocs, h kiléptem, de kiégtem kicsit... majd később újra próbálom
-
mefistofeles
veterán
válasz
forras2 #25177 üzenetére
Valamit valamiért....
Nyilván izlések és pofonok de ha neked kell a fél képernyőt kitakaró, futó szövegekkel, neonos betükkel operáló célzó (ami nyilván tele van hasznos infókkal) akkor ne várj mást... Már ránézésre látszik, hogy kell neki a kraft.
pl. az én egyszerű játékomhoz tökéletesen elég a MeltyMaps fehér hajszálkeresztel. Pontos, gyors, jó! Jóinduattal középszerű PC-m van de meg se kottyan neki! -
myckey
veterán
válasz
SoulReaver #25168 üzenetére
elég problémás
tegnap oda is tettünk a győzelmi statnak
"jó" csaták voltak,még jobb társakkalCifram
nem rossz gép a SU-100Y,de nagyon tudni kell vele játszani.
jelenleg azzal bajlódom,hogy kettőnél több sebző találatom legyen csatánként.
marha nagy pofonokat ad,jól is mozog és még HP-ja se rossz,illetve mindent átviszel vele.na és a HE lövedék a régi troll ágyús KV kat idézi(mármint a játékélmény)
De,nagy-papír-sport KV töltési ideje van benne-és persze pontatlan meg vakviszont egész tűrhetően keres és Fun vele a játék,ha ráérzel
-
forras2
őstag
Sziasztok
Az teljesen normális, hogy a deegies meg az ugyan erre a mintára készült vitiris féle célzótól kb mínusz 10 fps-em van?
-
emre
veterán
-
nyunyu
félisten
válasz
sebijani1982 #25157 üzenetére
8.8 ota nincs xvm-stat.exe.
Konfig helye meg a res_mods\xvm-ben van. -
SoulReaver
veterán
válasz
vendingo #25169 üzenetére
Annyira nem... KT, jobb páncéllal, viszont annál is lassabb...
KT lövegével lehet szedegetni hp-kat, csak az 1v1-et kerülni kell... 9-10-es tankokkal mindenképpen.
A páncéljával sok mindent ki tudsz védeni, én nagyon szeretem pl: mikor jgpze-100 szemből céloz-céloz, azt lepattan, mikor jó helyre mozdítom az orrát(azért nem mindig jön össze... :/) De sok esetben a páncél miatt lehet sok mindent védeni, bár ez rajtad is áll, meg kell ismerni.
-
vendingo
veterán
A stock E75 nagyon nagy szívás?
-
cifram
csendes tag
válasz
SoulReaver #25165 üzenetére
Hali,
akkor ma csak E75-tel jöhetsz.
-
cifram
csendes tag
A SU-100Y max milyen csatába kerülhet? Előre is köszi a választ.
-
SoulReaver
veterán
Nem akarja a wg, h is-7 em legyen
-
Vitiris
aktív tag
-
Linkin
senior tag
Akkor a test 3-as xvm-el megy végre a hangár stat?
-
Vitiris
aktív tag
válasz
sebijani1982 #25157 üzenetére
Akinek nem jelennének meg az XVM statisztikák!
Az töltse le ezt a kis progit!
Manuálisan is meglehet csinálni akkor a windos host file-ba kell beírni egy sort
144.76.109.107 proxy2.bulychev.net
De egyszerűbb a progi restart ajánlott utána! Mármint gép!
-
sebijani1982
senior tag
válasz
nyunyu #25156 üzenetére
Üdv!
Xvm-stat.exe-vel indítod vagy simán a world of tanks.exe-vel? Mert nekem nincs xvm-stat.exe-m a normál wot exe-vel indítva viszont nem működik minden.
Illetve a res_mods mappában lévő xvm mappába másolod be vagy a "régi" helyére a 8.8 gui/flash mappába?A válaszod előre is köszönöm.
-
.mf
veterán
Mai 2 R-W medálom eddig 26 meccsből, egyik epic win, másik epic fail
Victory!
Battle: Highway 2013.10.05. 22:05:52
Vehicle: AMX 50 120
Experience received: 6 651 (x3 for the first victory each day) (1478 normal)
Credits received: 79 575
Battle Achievements: Top Gun, Radley-Walters's Medal
22/23/26, 6766 dmg, 12 dmgd, 8 kill, 108 spot, 2 defCsapat nagyrésze gyorsan elhalt és rohanhattam vissza a bázishoz. Kb. 5:10 állásból fordítottunk. Kergetőzés a bázisunk körül amíg újratöltök.
Defeat
Battle: Tundra 2013.10.05. 22:53:04
Vehicle: SU-100
Experience received: 2 331
Credits received: 117 818
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
23/23/24, 3145 dmg, 10 dmgd, 9 kill, 149 spot, 10 hit, 4 pen, 1975 potSzinte-stock tank (csak nagyobbik 85-ös), hiába daráltam le őket, a csapat 0 vagy minimális sebzéssel elhullott. Utolsónak maradt egy fullhp KV1S a bázisunkon foglalni, nekem meg volt 21 hp-m... lehet, hogy be kellett volna egy defendert is, csak az utolsó előtti kinyírásával annyi idő elment, hogy nem lett volna időm megkerülni.
Dfsz: látom már megint szövegértelmezési problémáid vannak.... Minden 5. db, akcióban részt vevő tankkal kilőtt után kapsz, ez lehet akár több csatából össszesítve is.
-
dfsz34
őstag
Ez mekkora cumi már. Erre nem kaptam meg a plusz 50k kreditet és nézem, hogy pontosan ötöt kell kilőni hozzá, se többet se kevesebbet, különben nem jár. Arghhh... Azt hittem eddig, hogy legalább ötöt kell, de elolvastam újra és pontosan öt kell. Most már értem, mert több 5 killes tank gyanúsan passzívvá vált és eddig nem értettem, hogy miért.
Győzelem!
Map: Malinovka
Date: 2013.10.05. 22:06:32
Jármű BDR G1 B
Szerzett tapasztalat 4 476 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit: 31 413
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Radley-Walters medál -
Fel
addikt
válasz
nyunyu #25147 üzenetére
[FIXES]
* minimap: fixed enemy teamkiller color
* markers: fixed drowned vehicle type icon colorAkik mindig is csinálják..
Érdekes módon nekem nem működött semelyik új funkció sem, pedig a konfig fájlban engedélyezve vannak.. -
mcwolf79
veterán
Játszik itt valaki Win8.1 oprendszerrel?
Ma felraktam, és azóta nem egyszer előfordult, hogy eltűnt a HUD. Úgy meg kicsit nehézkes lőni :-( -
törölt tag
Ilyet még nem láttam. Sand River, T8-as csata, mi vagyunk a támadók. T50-nel scoutolok, senki nem lövi a célokat... Berendezkedett a csapatunk védelemre! Már beletolom a tankomat az ellenség képébe, hogy mutassam hova lőjenek, erre kilőnek, kb. a hatodik perc derekán. Ez volt az első lövés! Erre észbe kap a csapat, támadnak... persze már nem volt idő, vereség.
-
Patrick76496
őstag
válasz
nyunyu #25142 üzenetére
A töltésgyorsító biztos volt, az EGLD csak a 48-asnál, mert az tényleg lassan céloz. Csak azért, mert rengeteg olyan tankkal találkoztam, ahol papíron 2,3 sec a célzásidő, gyakorlatban viszont sokkal lassabb, gondolom a nagyobb mozgás/lövés utáni szórás miatt.
Amúgy periszkóp helyett nem lenne jobb az optika? Még azzal is ellátna 429 méterre. Egyébként köszönöm a választ!
-
dorka16
aktív tag
Vicces kis csata volt Abbey. ISU-val leggyengébb tank vagyok szépen megállok a középső utcával szembe. Jön fel egy T34 meg egy E75. Hát mondom megvárom amíg a T34 testére tudok lőni nem pazarlom a lőszert az E75-re. Egyszer csak mellettem elpukkan valami kisebb hajóágyú mire az E75 kipukkan. Nem volt se ammorack, se kigyulladás. Csak egy FV215b 183.
Azért második legtöbb sebző lettem a végén bár volt némi mázlim is. Akit érdekel itt van: [link]
-
nyunyu
félisten
válasz
Patrick76496 #25141 üzenetére
Amit a lassan celzo TDkre: EGLD, rammer, periszkop.
Baar, ha lenne ra vert stab, inkabb azt tennek EGLD helyett, mivel a 2.3 sec aim time az nem annyira veszes. (nemeteke is ennyi).
Viszont a loveg szeret behimbalozni, ha hirtelen megallsz vagy fordulsz, nehezen marad a celon. -
Patrick76496
őstag
AMX 50 Foch (120)-ra mit érdemes rakni töltésgyorsító mellé?
-
echterion
nagyúr
válasz
SoulReaver #25133 üzenetére
Nálam ilyen szopóroller van ma
:
(#25137) Dreadloord: Köszi.
-
Dreadloord
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Matilda 4-et használ valaki? Elsősorban játékélmény érdekelne, ellenfélnek elég kemény, mégha nem is üt át...
-
SoulReaver
veterán
válasz
LoLHunCsirke #25134 üzenetére
Kell ez a sok mod
Itt ma olyanokkal akadtunk össze, h én nem is értem minek játszanak...
Holnap fogok játszani legközelebb, mára kiégtem, és chatbanom is van, szóval nem fogok tudni írni, csak küldöm a meghívót
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
SoulReaver #25133 üzenetére
Hogy tudsz ilyen széjjel moddolt játékkal játszani?
a jgtig amúgy full kezdő volt? én már nem 1x összefutottam olyan emberekkel, akiknek csak 1 db 8as prémje volt de ilyen 2000es wn6al rendelkeztek
Meg majd szakaszozhatnánk párat -
Chris0321
veterán
válasz
octopus666 #25131 üzenetére
Ez attól függ. Ha a Tiger tudja hol kell lőni a P-t akkor a Tiger nyer a gyorsabb töltés miatt.
-
vendingo
veterán
A tigerP van olyan jó mint a Tiger?
-
Petyus87
aktív tag
Komolyan mondom eldurran az agyam... Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezik...
Erlenberg pálya, Hellcattal vagyok, az ellenség mögé kerültünk, sikeresek voltunk, hárman maradtak az ellentétes oldalon, elindultam foglalni egy M4-el egyetemben. A hidat nagyjából egyszerre értük el, a két tank elfért rajta, de a csapattárs M4 rám húzta a tankot úgy, hogy fennakadtam a "korláton". Nem estem le, bár billegett egy kicsit. Odaér a szintén csapattárs Kv-2 és lelök a hídról... meg is haltam. Mivel akkor éppen csak ő jött keresztül a hídon így szándékos volt szerintem. Számomra döbbenetes, hogy ilyen emberek vannak... -
-
Chris0321
veterán
-
törölt tag
Ez a Tier4-es T-50 érdekes egy tank. Golddal képes sebezni a KV-1-et is, bár T7-es csatánál kisebbet még nem láttam vele. Gold nélkül úgy a Tier4 med-ek szintjéig jó. Azt mondják scout tank, arty-nak jó célpontot felderíteni, már ha van arty és ha éppen azt a pár pályát dobja be az MM aminél egy felderítés nem jár jelentős kockázattal (= nagy eséllyel gyors halál). Egyébként T7-T9 csatákban a 330 méteres látótáv arra jó, hogy mire meglátsz egy álló tankot addigra már rég érzékel a hatodik. Egy lövés és kampec. Szóval van valami ötletetek, hogy hogyan érdemes használni? Kb. minden tizedik csatánál látom, hogy nem csak egy mozgó célpontot testesítek meg vele.
-
vendingo
veterán
Érdemes elindulni az IS-4 ágon?
Jó tankok vannak útközben? KV3- KV4? -
echterion
nagyúr
Ez a su100Y mennyire jó tankocska? Néztem az ágyúját, az nagyon keménynek tűnik papíron. Megéri azt az 1600 aranyat? Most gondolkodom az orosz TD ág fejlesztésén, anno a Dmax-ot azért nem vettem meg, mert már van egy Jagdtiger 8.8-am.
-
echterion
nagyúr
-
Exorsized
tag
amx 13 105 am mle. 50 valakinek lőtt ez a tank nagy ágyúval 100nál többet valaha is? tier4es med tank-ba 92-t sebez vagy pattan már már nevetségesnek érzem, és ez persze telitalálat esetén van, ha mellémegy fél méterrel talán-talán a lánc leesik, vagy csak nekem nem adja az rng.
-
forras2
őstag
Wolverine legénységnek mit ajánlotok első skillnek inkább?
Javítás vagy álca? -
PAtr0n
addikt
válasz
Dreadloord #25065 üzenetére
Ja hogy még nem ma volt? De ma már ma van ugye? (istened...)
-
Atlantis
veterán
Fura ez a "fehér-szám" dolog a kínai vasaknál...8.5-ös Damage panel-t használok és szerencsére semmi baj nincs vele, soha nem láttam a jelenséget.
-
Bad Pritt
félisten
Azon gondolkodám, érdemes lenne-e hétvégén beújítani vagy egy Valentine 2-Matilda 4/Churchill 3 kombóra, avagy sem.
Amúgy matilda vagy csörcsil a jobb prémtank a tapasztalatok szerint, néztem youtube-on videókat de mindkettőt dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest