- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
ddt500hu
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Zadia #256287 üzenetére
Miért nem printscreen?
Vagy másold be.
Kiemelt újévi eseményekMerülj el az izgalmas januári eseményekben: idézd fel a 2024-es évben megvívott csatáidat a Járműévkönyvvel; január 5-e után juss el a Minotauro vagy az M-V-Y harckocsiág csúcsára; és vegyél részt a Roham: A bíborvörös mantikór szezonjában január 15-től, amely új pályákat és jutalmakat hoz.
Készülj fel a különleges eseményekre, például a „Oben an der Spitze“ és a január 27-én kezdődő, brit nehéz harckocsikat bemutató Dupla vagy semmi kihívásra.
Ne maradj le a 2025-ös Ünnepi hadművelet fináléjáról ! Teljesítsd a küldetéseket január 13-ig, hogy megszerezd az exkluzív jutalmakat, és váltsd be az ünnepi hadműveleti nyersanyagokat, hogy bezsebeld az adventi kalendárium ajánlatait és a nagy dobozokat.
Plusz van videjó is.
[Tökre videjó.] -
jano_77
nagyúr
-
Baltazár123
őstag
válasz
Zadia #250976 üzenetére
most nézem, hogy rosszul kérdeztem a chatgpt-t, nem 48, hanem 49% a vereség-győzelem esélye. Viszont ha a döntetlent is vereségnek veszed, akkor legyen 49% a győzelem esélye és 51% a nem győzelemé.
Tehát az átfogalmazott kérdés:
"Legyen A esemény esély 49%, B esemény 51%. Mennyi az esélye, hogy 12 sorsolásból A esemény 3-szor fordul elő és B esemény 9-szer?"
Válasz:
"Tehát körülbelül 24.44% az esélye annak, hogy 12 sorsolásból 3-szor fordul elő az A esemény és 9-szer a B esemény."
Tehát kb 4 naponta kéne egy ilyenbe belefutnod a valószínűség számítás szerint. -
dualface
tag
válasz
Zadia #213225 üzenetére
Az a helyzet, hogy mindenki szidja az egész kerekes vonalat, emiatt azt hihetné a laikus játékos aki most most kezdi az ágat, hogy mindegyik tank csupa játék és mese.
A valóság az, hogy tier 9-10 EBR ami durván jó, a tier 6 kín és szenvedés(szigorúan free xP-zni kell minden modulját), a 7-es hotchkiss már használhatóbb, de a szar view range többi lighttal összemérhető mobilitás, viszonylag magas profil oldalról jól lőhető. A Lynx már még egy fokkal jobb, de ez is magas, ez se olyan gyors, nincs mágikus lövést elnyelő kerék, de ennek már az ágyúja is használhatóbb (persze csak a fullosan).Én itt tartok most a vonalon. Eddig kicsit sem éreztem OPnak a többi lighthoz képest, pedig kifejezetten sokat lightozok. A legtöbb azonos tierű light ellen nincs esélyed 1v1-ben tier 8ig, meg összességében sem tudsz hatásosabban spotolni.
A prémium 8-as ebr kivétel, mert az köztudottan OP.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Th1sN04ll
senior tag
Franciában engem egyedül a 9-10-es izgatna, de addig nem szenvedem el magam, azok is csak azért mert mozgékonyak 360-ban látnak, és a 10-es dobtáras, ami nem sebez ugyan annyit de sok kicsi sokra megy alapon engem rendszerint az első leláncol a többi meg kinyír, igazi suttyó cucc, és ha belevesszük hogy 60-al megy no comment
Filózom az obi 704 visszavételén csak kéne a 268, de amilyen lomha a 704 felkötöm magam vele, mire az megfordul....
-
mtade
aktív tag
A küldi miatt vettem meg a birsalmát, rá van szorulva rendesen SerB jóindulatára, az biztos. Végülis pár nap alatt meglett a Bishop, de nem vagyok meggyőződve, hogy sokat akarok artistáskodni...
A 304et kikínlódom még, de ha az is ilyen nyögvenyelős lesz, maradok a nehéztankoknál...
-
Viktoár
addikt
Ez a WOT.
Viszont mikor tudsz játszani akkor láthatsz pár jól kidolgozott tankot,hát nem fantasztikus?
Nálam is csinálja időnként,állítólag dolgoznak rajta.Ezekkel az "apró" hibákkal sok embert elfognak veszíteni és nem a paradicsomokra gondolok mert azok pont letojják a statjukat.
-
emre
veterán
Ezt cáfolnám, nem is tudom mennyi free xp jött eddig össze csak a duplázásokból, de nem kevés.
(#52672) Zsolt_72
A másik meg az hogy eleve célszerű a játékokat másik meghajtóra felpakolni.
-
Remus389
veterán
Ennyit az állításodról.
FX6300 , 8GB ram , GTX650Ti OC 1GB,
na hát igen, nálam szépen fut maxon a kb már 5-6 éve létező hardvereken
Intel Processor, AMD Videókártya a tuti, nem pedig AMD processor Nvidiával
egyébként nálad az FX Processor a fő gond, ereje igazából több szálon van, egy szálon harmatos
-
Remus389
veterán
nem értek egyet
Én teljes részletességgel tolom.Full hd-ban, AA -val , egyedül az árnyékok médium vagy low, ami szerintem nem ront, sőt elethubb is ha elmosódott, de sok FPS nyerhető
két hete még Pentium dual core-ral toltam, E5200
@és a videokártya talán 2008-2009 megjelenésű
a processor 2006-2007-esja és a 9.0-ban multi core támogatás jön, ismét nő az FPS
jelenleg olyan 40 FPS lehet az átlag nálam, van hogy 60-70 , van hogy kevesebb
-
scyllarus
veterán
Köszi, ez jó olvasmány volt. Mielőtt kirakták az akciót, előtte fél órával töröltem le a teszt szerót
. Így ott nem tudtam kipróbálni. Az a nagy igazság, hogy A nagyobb tierekben kellemesnek tűnnek a brit cuccok, de az út elég szenvedős hozzájuk. A múltkori alienware akciónál ugye invite kódot is kaptam, aktiváltam, + jött még innen-onnan, a végére lett 2500 goldom ott. Azon gondolkoztam, oda veszek valami akciós prémet, és kitalálom, mihez kezdek vele. Rájöttem: ott szenvedek inkább a britekkel (jó, a medeket itt is kihúzom), és akkor jó lenne hozzá ez a csatahajó. Csatában találkoztam már velük, produkáltak néha jó eredményeket. Én ágyúmániás vagyok, az jó neki, kreditet jól hoz, poénnak is jó, szóval valószínűleg megveszem
emre: először én is arra gondoltam, bár ahhoz kellene még gyűjtögetnem, de aztán rájöttem, a német ágat mégegyszer tuti nem húzom ki, mert minek? Ha erre a fiókomra veszek valaha prémtankot, az lesz majd, az tuti.
-
Bingisz
addikt
Minek neked light?
Hogy rendesen light tankozz, vagy csak át akarsz rajtuk menni, hogy kihúzd az adott ág következő tankját?
Mert az első esetre én egyiket sem ajánlanám a 3 közül. Arra ott a Chaffe, a kis Leopard, vagy a Luchs. Vagy nagyobb tierben a francia és a kínai tier 7-8 light, és persze a T71. -
Viktoár
addikt
A múltkor már említettem hogy kellene egy olyan szankcoinálás hogy aki piros vagy narancssárga az ne játszhasson T7-8 felett.Egyszerűen amíg nem tud hozzátenni a csapatjátékhoz addig gyakoroljon a low tierben.
T5-ben még elmegy a hülyeség meg bohóckodás de 9-10 ben már illene gondolkodni is.
-
scyllarus
veterán
Most mentem kettőt, meg egy klántársam is akárhol máshol (nem tudom hova valósi), ugyanúgy jártunk. Konkrétan érdekes a játék. FPS, ping rendben!!! de akkor is lag van. Mindkét csata végén dupla annyit sebeztem, mint amit játék közben írt, közben meg ettem a kefét, hogy nem találok el semmit. A tankok mozgásán is látszott (továbbment, fordult stb) hogy valami nem oké. A ping nem ugrott 78 fölé közben egy pillanatra sem.
Erre mondtam, hogy nekem ez fontosabb, mint a HD grafika. Persze, ne legyen csúnya, de én még az Alone in the Dark 1-en szocializálódtam, ott aztán a játékélmény volt a lényeg, a vektorgrafika "szépségéről" nem beszélhettünk
Én beleélem magam akkor is, ha a mostani marad. -
Bad Pritt
félisten
Folyamatosan mozogj, menj mindig elöl, de nagyobb ívben fordulj az ellenfelekre, szal ne egyből ki a sarkon, meg szikla mellett rögtön fordulj, hanem esetleg eggyel hátrébb lévő utcáról, vagy jó 20-30 méterre a sziklától.
Folyamatosan mozgasd az elejét, 260 pennel már beütik a nagy lemezt az ágyú alatt, a weakspotokat viszont nehezen csapják be, ha táncoltatod. Az ágyú elég precíz megbízható, nekem abszolút jól ment, majd ráérzel. -
myckey
veterán
keress egy kényelmes pozíciót,aztán onnét próbálj meg minél több lövést kiosztani.
illetve én még faltörő kosnak is használom,ha jól méred fel az ellenfél erejét,akkor bátran lehet vele előre törni. mire szétkapnak, már jó eséllyel kiosztottál pár ezer sebzést és leamortizáldat magad a fő erejüket.
de ezt nem mindig lehet alkalmazni -
yarsley
aktív tag
Keretik nem trollkodni!
Az egy tegnapi kod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest