- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
válasz
ChristianID #257384 üzenetére
Atyaég, én meg azon gondolkodtam, elugrom a boltba, úgyse kell számozott, majd este valamikor megveszem... valami kisördög mégis itt tartott...
#257386Baltazár123: De az külön tab-en volt, át kellett volna felül váltani a másikra, nem azt nézted be? Egyik taben arany, bond, ezüst, Xp, másikon töredékek csak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #252431 üzenetére
Nekem végül úgy sikerült, hogy baloldalon mentem vissza egy újraéledés után és az akna mező előtti dombra rájött 2 Panther, akiket sikerült láncolnom. Ezután oda jött még 2 és ekkor már ott volt a füstjel. Pont beért a másik kettő, mire jött az égi áldás, így 4 Panther ment egyszerre a levesbe. Így sikerült nyernem. Hátha segít vkinek.
-
Puculo
aktív tag
válasz
ChristianID #252431 üzenetére
Ahogy olvasom a tapasztalatokat kell hozzá némi türelem és nekifutás. Ma este lehet felnézek mert a tanácsokkal már lehet könnyebben veszem az akadályokat.
-
Baltazár123
őstag
válasz
ChristianID #249307 üzenetére
Most hol tartasz a negyedik napon? Abból tudsz kalkulálni, hogy kb mi várható. Én 13. szint közepén és eléggé megnyomtam eddig a játékot. Főleg hatos tankokkal mentem, tehát onnan is jön majd pont, ha kimaxolom ezeket.
Mindezzel együtt se lesz meg, ha ezt a tempót tudom tartani. Valamennyit rá kell fizessek, de talán megúszom 4 szakasz megvásárlásával. Annál többet amúgy se adnék a tankért.
Ez is napi 2-3 óra játék, még szerencse, hogy kellemetlenebb hatos tankokkal már szinte készen vagyok (pl t502, dmax) és a jobbak maradnak a végére.Az onsloughtban meg ha jól tudom, most nincs kiemelt tank és így már nem adja olyan jól, mint a hatos tankok fogják átlagban. Annyi előny lehet, hogy rövidebbek a csaták.
Ez egy húzós marathon, napi sok óra játék kell, ha valaki csak a 3500 aranyat akarja befizetni a tankért. Nem érdemes alábecsülni a játékigényt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ChristianID #244745 üzenetére
Igen, azok év végéig megmaradnak.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ChristianID #244214 üzenetére
honnan vetted azt hogy 95% véletlenszerűen lép be? hol volt ilyen felmérés? szerintem meg pont hogy a legtöbben kiválasztott szerverre lépnek fel. én csak eu1. szóval ha te és én is beállítottuk mi legyen alapból akkor mások miért véletlenszerűre állítanák? pl az adott szerveren amin játszok nagyon sokszor látom ugyan azokat a játékosokat csatában. vagyis gondolom akkor ők is előre beállított szerverre lépnek nem véletlenszerűen.
-
ChristianID
tag
válasz
ChristianID #240445 üzenetére
-
tasiadam
veterán
válasz
ChristianID #240445 üzenetére
Az segit?
-
válasz
ChristianID #240438 üzenetére
Pont ma volt egy olyan csatám ahol az ellenfél 80%hp lévő közepese elment búvárkodni. Jobban álltunk,de nem volt még eldöntött a meccs,simán lehozhatták volna.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
ChristianID #238624 üzenetére
Közbe meglett a hiba. Win lenémította. Vezérlőpult, Rendszerhangerő beállítása és ott vedd ki a mute-t.
-
po1son
addikt
válasz
ChristianID #237939 üzenetére
Köszi hogy szóltál, pont egy jó pillanatot sikerült elkapni, Prokhorovkan tolták Obj v4-el.
Lenyomták a hegyes oldalt, utána visszavonultak középre és onnan kezdtek végig menni 2-es bokor soron 3-an, aminek az lett a vége, hogy 15000 assist és 9000 sebzés összesen.
Pedig volt az ellenfélnél egy minotauro trió azt hittem az nehéz dió lesz nekik, de mintha ott sem lettek volna.Aki megakarja nézni itt van link
-
Gubu0101
veterán
válasz
ChristianID #235696 üzenetére
Akkor,megvette ebayen az accot,van sok ilyen hirdetés,szerintem még úgy is lehet,hogy megírod milyen tankal szeretnéd
Csak így hirtelen rákeresve [link]
-
Gubu0101
veterán
válasz
ChristianID #235691 üzenetére
Annyi csataval siman ki lehet farmolni 10 gyoztes kor premium tankal ~60k xp
-
zozyk
addikt
válasz
Van prém tankja, de csak osztagozik vele, és ott farmolja a free xp-t...
Nem 100%, de én így tudom az ilyen acc-ok titkát.
-
phoenix1989
őstag
válasz
ez nekem is fura. szabad xp ből még ki is fejleszthette de ahhoz meg túl kevés a csatája.
-
FoLey-v
addikt
válasz
ChristianID #233212 üzenetére
Köszi akkor megvárom hátha egyszer goldért is meglehet venni. Addig T28 modul részeit kifejlesztem,mert az sem rossz tank.
-
Balion
senior tag
válasz
ChristianID #233093 üzenetére
A cobrát elvileg a következő season passban lehet kihozni, a mostani tokenek megmaradnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #231956 üzenetére
Azt tudod, hogy egy napi küldit, amíg nem kezdted el, egyszer átpörgethetsz!? Pont az ilyen nyerj X csatát küldiknél szoktam élni ezzel a lehetőséggel, amúgy sosem pörgetem át.
-
weres78
senior tag
válasz
Ha szopóágon vagy válts szervert. Ez nem összeesküvés- elmélet, és működik.
-
ChristianID
tag
válasz
... meglett egy 5 killes csatával..
plusz adott egy 30%-os kupont..
-
slett27
addikt
válasz
ChristianID #231826 üzenetére
Szenvedek, mert eddig nem volt ilyen soha. De így akkor nincs mit tenni. Köszi a tanácsot.
-
válasz
ChristianID #231792 üzenetére
Nem lesz, Wargaming felmondta a WoT-os twitch megállapodást. Most World of Warships cuccokat ad.
-
h1mpi
félisten
válasz
ChristianID #230259 üzenetére
+nomic: köszi, akkor még várok velük. Új Amcsi HT ágra tartogatom őket.
-
szalai56
senior tag
válasz
ChristianID #229744 üzenetére
Érdekes én az M3-at kaptam meg. (ez még nem volt meg)
-
Hauptmann
veterán
válasz
ChristianID #229677 üzenetére
Volt valami fennakadás, de már megy.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
ChristianID #229680 üzenetére
Állandóan be vagyok jelentkezve.Akkor lehet hogy a levelezés még nem az igazi.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
ChristianID #229677 üzenetére
Nálam sem megy.
Szerk:nálam most megy. -
Hauptmann
veterán
válasz
ChristianID #229566 üzenetére
Ment az EU adás, és azt írta az előbb, hogy megkaptam az EU dropot. Kíváncsi leszek, hogy tényleg megadja majd, mert délelőtt a kínai adásra is megadta, ami ugye soha nem fog megérkezni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
ChristianID #229566 üzenetére
Most tartok 90-nél. Kíváncsi vagyok.
-
Hauptmann
veterán
válasz
ChristianID #229504 üzenetére
Köszi, 2 db kis láda.
Más. A mai twitch drop valakinek megérkezett? Eddig még nem kaptam meg,. és szerintem tegnap sem.
HellGreg,
Ki az a csávó, aki 400 ládát vett, valami streamer? Mert az biztos, hogy nem a saját pénzét szórta bele, vagy repi a WG-től és/vagy a fanboykák adták össze neki.
-
weres78
senior tag
válasz
ChristianID #229108 üzenetére
Igen. Ha küldesz barátoknak (bárki küldhet) ilyen kis ajándék dobozokat akkor kapsz egy skint, illetve pár matricát.
Engem speciel a skin érdekelne, de nincsenek barátaim a játékon belül. -
köpet
aktív tag
válasz
ChristianID #228827 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kell még ez az event. Úgy sincs elég agyhalott. 17 game 13 lose.
Köszönjük wg a remek felhozatalt ismét. -
popey37
addikt
válasz
még vége sincs az előző kettőnek, de már tolják, éheznek biztosan, nincs lovéjuk kajára meg vodkára. hogy akadna a torkukon minden korty és falat.
-
po1son
addikt
válasz
ChristianID #227712 üzenetére
Különböző játékstílust képviselnek.
A 121b-vel jó térképismeret kell a nagyon rossz gundep miatt, tudnod kell honnan tudsz úgy játszani, hogy csak a tornyod látszódjon ki (pl melyik szikla kell).
Agresszívan éri meg játszani vele, mert relatív jó toronypáncélja van és messzire kicsit pontatlan az ágyú. Tier 10es meccsen nem szabad nagyon kamikaze módban kapcsolni, mert hamar vége a dalnak, de tier 9-8 ellen jókat lehet darálni egyszerű játékmenettel.M60 lehet mondani az amcsik leopardja, másodvonalas tank, aránylag pontos ágyú / jó átütés alaplőszerrel is + gyorsan száll.
-
joergie
őstag
válasz
Állítólag a121B elég meta. M60 toronypáncélját az m48hoz igazították(állítólag), de azóta nem hallottam felőle, hogy milyen lett. Egyszer lőttem a tornyot(akkor hirtelen még úgy emlékeztem papír), pattantam, ennyi tapasztalatom van. 121B azért sokmindenben különbözik a sima 121től. Itt van egy pár hasonló felépítésűvel összehasonlítva tanks.gg-n.
-
Swinegod
őstag
válasz
Melyiknek nincs méteres kupolája de van camoja és 3000-es alap dpm-je? Na tessék, megválaszoltad magadnak
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #227043 üzenetére
Hallooween-i játék mod ismét!? Nekem tetszett, szerintem jópofa volt és jól lehetett haladni - persze ha nem agyatlanokat kapott maga mellé az ember.
-
tasiadam
veterán
válasz
ChristianID #227043 üzenetére
Lehetne tenylegesen return
-
skopy
tag
válasz
ChristianID #226406 üzenetére
Tied a pont ezért nem gyűlt a pontom. Sosem figyeltem csak, hogy a legénység fejlődjön.
-
skopy
tag
válasz
ChristianID #226406 üzenetére
De be volt kapcsolva, mindjárt kipróbálom.
-
DVlad
őstag
válasz
ChristianID #221953 üzenetére
Érdekes, nekem pont fordítva van. Este-éjjel játszható 70-100 körül, napközben 750 átlagban. (UPC)
-
válasz
ChristianID #221763 üzenetére
Nálam ez a játékban megjavulós dolog csak 18.00-ig jó, utána ugyanúgy bedöglik a net.
Vasárnap délután tudtam játszani két órát, majd 17.30-tól elkezdett 100 felé kúszni megint, és pl most is játszhatatlan lenne (munkaidő közben ránéztem, hátha, de csak felbosszantott megint.)
Szintén volt UPC-s Voda.Nyitottam ÜFSZ ticketet, de nincs nagy reményem, hogy bármi megoldást adnak majd.
Neten is azt olvastam, hogy VPN-t kell használni. Hogyne... Inkább váltok szolgáltatót akkor, minthogy oda is fizessek még. -
válasz
ChristianID #215910 üzenetére
Az miért van, hogy a lövés pillanatában kizoomol a célzásból? Nagyobb eséllyel betalál? Vagy vmi különcség?
Nem, hanem nagyobb lesz a látótere, így jobban fel tudja mérni a környezetét, ha valamire azonnal reagálnia kell. A jobb játékosoknál jellemző ez a stílus, és azért, amit írtam. -
Barret001
addikt
válasz
ChristianID #214932 üzenetére
A sebzéses küldiket nem tudtam megcsinálni,még is meg van Chuck
Ami ugye a lényeg!
-
CirrMee
addikt
válasz
ChristianID #214932 üzenetére
Egyébként mi baj volt a Chuck küldetésekkel?
Asszonynak pl utolsó megmaradt küldit nem adta meg. 1500 sebzés helyett volt, hogy 2500 -at lőtt, aztán akkor sem adta.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ChristianID #214082 üzenetére
Hatalmas!
Ugye hogy nem kilövi hanem felborogatja az ellenfeleket?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #213412 üzenetére
Vagyis akkor az Olasz nehezek még a Holiday Ops ideje alatt érkeznek, akkor mégis csak megérős lehet, ha a Chuck küldik által felszabadított tank kedvezmények kiosztásával várok és majd az Olasz nehezekre osztom ki!?
Ez mit jelent pontosan:
"Christmas Maidens will be coming again, so prepare for more free crew members that are really worth!
There is a whole new area where the Christmas Maidens will be and you can open your presents." -
Moleman
addikt
válasz
ChristianID #213324 üzenetére
A macska engem is érdekelne. Ahogy az is, hogy mi hiányzik még a megvilágított körből, a tanktól jobbra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #213324 üzenetére
Macskáról nem tudok, mit lehet velük elérni?
Jégcsap a templomnál keresendő a bejáratnál az oszlopok mellett. De csak annyit érsz el vele, hogy a templomnál felvillannak a fények. -
válasz
ChristianID #212617 üzenetére
Bocs, de az agyatlan konteohivok nalam kiverik a biztositekot
-
popey37
addikt
válasz
ChristianID #212617 üzenetére
dehogy
-
Djuree
félisten
válasz
ChristianID #210690 üzenetére
az mondjuk durva ár érte, 100-nál többet nem érnek ezek...
-
kchryss
veterán
válasz
ChristianID #210680 üzenetére
NA ez a mostani epic drop. Ezt csak a szerencsések kapják meg. Grat!
-
Djuree
félisten
válasz
ChristianID #210680 üzenetére
meg, jó nagy mázlista vagy. nekem bezzeg szart se adott...
-
Djuree
félisten
válasz
ChristianID #210669 üzenetére
nekem a jatekban sincs semmi. de mindegy, ezt is kiprobaltuk, gondolom ehhez is szerencse kell ami nekem nem szokott lenni az ilyesmikkel.
-
Djuree
félisten
válasz
ChristianID #209664 üzenetére
erdekes nekem nem volt ilyen.
-
válasz
ChristianID #207300 üzenetére
Első 5.
-
nomic
aktív tag
válasz
ChristianID #207300 üzenetére
A győztes kap 300-at, 2-3. helyezett 200-at és a 4-5. helyezett 100-at.
-
peterson79
őstag
válasz
ChristianID #206860 üzenetére
Ez most mit akarna jelenteni?
A szerverekkel van gond vagy csak az Ő központjuk szarakodik és mondjuk nem kapunk híreket minden nap illetve nem lesznek új eventek egy darabig? Például nem lesz Steel Hunter??
Azok a mocsok tüntetők elvágták a kábeleket...
-
sanya53
aktív tag
válasz
ChristianID #206513 üzenetére
Na meg van az összes. Csak nem sok mindenre megyek vele.Mert csak 8-as tankoktól tudom használni a hetesektől visszafelé meg kell venni minden tankra külön. A villám vagdosná meg ezeket a híres fejlesztőket. Már megint a pénzkörül forog minden.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ChristianID #206325 üzenetére
Á, nem tudok színészkedni...
- Ki akartam tolni a határidőt, 31-e volt a leírásban, csak bizonyára a reggel 7, és nem 24h. Alig van szabadnapom, későbbre akartam a prémnapot. Lusta voltam utána olvasni/járni, ez van. Memória meg nem az erősségem. És nem sértődök meg, tisztában vagyok a korlátaimmal. Főleg nincs okom mások őszintesége miatt megbántódni.
-
kchryss
veterán
válasz
ChristianID #206218 üzenetére
60 top10-es csata kellett volna, de 73 csatát kellett mennem hozzá, szóval képzelheted milyen állapotban voltam. Az utolsó 2-3 órában csak yolo-ztam felváltva a tankokkal. Amivel nem számoltam hogy hajnalban kevés a játékos ezért 3-4 percig álltam a sorban minden csata előtt hiába próbálkoztam többféle tierben.
Azt hittem reggel 6-ig él a küldetés. Elérkeztem a 6 órához és még 6 csata hiányzott. Elkönyveltem, hogy nem elég hogy eleve olyan jutalomért szenvedtem amire nincs is szükségem, de még nem is sikerült megcsinálnom. Aztán rájöttem hogy nem 6-ig hanem 7-ig él a küldetés. Egyszerre éreztem kicsi boldogságot hogy mégis meglesz az a vacak 7-es tank és hányingert hogy még 1 órát szenvedni fogok.Volt pár 0-ás köröm, de összejött pár ász is full yolo-val:
luchs, 13v13 volt mert kevés volt a játékos alacsony tierben, az volt a tervem, hogy gleccseren berohanok középre és 2 tárazás után meghalok aztán megyek másik tankkal. Aztán nem sikerült meghalnom hiába próbálkoztam bárhogy. Pedig még a hajóroncsról is leugrattam két td közé: [csatajelentő] [Replay]cromwell, nem is emlékszem a csata első felére mert annyira kómás voltam már. Mentem előre mint a vaddisznó aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy szoros lett az állás és nekem kell lehoznom a végét. Ott elkezdtem használni az agyam és egész jól kisakkoztam. 1900 alap xp.
[kép] [kép] [Replay]De olyan is volt hogy ruinbergen cromwellel izomból berohantam középre hogy megakadályozzam az ellenfelet hogy befusson az ablakba. Jött is szembe egy másik cromwell, gondolom meglepődött hogy én is megyek és nem fékezek. Elcsaptam, keresztbe álltam neki, kicsontoztam aztán 3 másik tankot kiszedtem még és utána direkt kilövettem magam. Durva volt hogy kb 1 perc alatt 1500 sebzést összeszedtem és szinte lehoztam a csatát.
-
egyedülülő
őstag
válasz
ChristianID #203586 üzenetére
Már csak azért is mert nem jön szembe minden sarkon.
-
kchryss
veterán
válasz
ChristianID #202392 üzenetére
Nálam is elment ma 2x is a net, szintén upc igaz nem Budapest.
Szerencsére nem csata közben történt. Pont végeztem a 3 frontline csatával amit mára szántam amikor megszakadt a kapcsolat.Egyébként maguk a wg szerverek is dögledeznek mert sok erre visszavezethető súlyos bug fordult elő mostanában.
Például barry hiába lő a szerver elnyelte a lövedéket: [klip]
skill4ltu-nál ugyanez a bug: [klip]
És ugyanez előfordult velem is egyszer kb 1 hete. Ma pedig frontline-ban olyan bug-om volt, hogy az egyik csapattársamat láttam a minimapon, láttam hogy dönti a fát mellettem, de a tankja láthatatlan volt. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ChristianID #202392 üzenetére
Egy helyben pörög a tank ezerrel - beleszédül az ember. Digis vagyok, nem hiszem, h nethiba.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
ChristianID #200140 üzenetére
Gondolom viccesen az orosz négyes T-28 közepes tankra gondolt.
-
3
senior tag
válasz
ChristianID #200129 üzenetére
Ha lenne T-28 a videóban, megnéztem volna.
-
e-newsee
addikt
válasz
ChristianID #199989 üzenetére
Hát igen. A gyerekek két dologban különböznek tőlünk a játékokat tekintve. Ők tényleg játéknak fogják fel, ezért a stressz faktor nagy része eleve kiesik náluk. Másrészt nekik még nem igazán van kialakult világképük, gondolkodásmódjuk, problémamegoldási stratégiájuk. Fejlődésben van az agyuk, így az "antennáik" sokkal fogékonyabbak a periférián játszódó dolgokra is, mint nekünk felnőtteknek. Mi csak a kialakult/tanult logikánk mentén próbálunk megoldani szinte mindent, ők még sokkal intuitívabbak, ezért többször választják ki a jobb megoldást ugyanarra a problémára.
Van az a játék, hogy van 3 színpad, kettőben kis értékű nyeremény, a harmadikbam nagy értékű. Megjelölsz egyet, majd azt mondják, hogy felnyitnak egy másikat, amiben kis értékű nyeremény van. Ezután eldöntheted, hogy váltasz, vagy maradsz az eredetinél. Egyszerűen levezethető, de a lényeg, hogy ha váltasz, 2x annyi esélyed van a nagy nyereményre, mintha nem váltasz. Na erre csináltak kísérleteket, és az jött ki, hogy a gyerekek sokkal nagyobb arányban váltanak, és ezzel nyernek, mint a felnőttek. Mi túllogikázzuk, számolgatjuk, elparázzuk, ők meg csak úgy ösztönből játszanak. -
Thrawn
félisten
válasz
ChristianID #199685 üzenetére
Igaz, nincs konkrét megkötés az 1500 XP-nél. Megnéztem a YT videót de még nem teljesen világos, hogy lesz ez, a sandbox szerver meg offline. Mindegy is, hamarosan úgyis itt lesz élesben.
-
Thrawn
félisten
válasz
ChristianID #199682 üzenetére
Missions renew daily at the end of the game day, at 05:00 UTC, and you are allowed to complete no more than one mission of each type per day.
-
Thrawn
félisten
válasz
ChristianID #199679 üzenetére
Hát ja, de sok sikert a Tier 3-as küldikhez, avagy szerezz 1500 alap XP-t
Lista is van a csíterekről: [link]
-
BloodRay
veterán
válasz
ChristianID #198687 üzenetére
Tier 1 és 5 közöttieket amiket kivesznek majd meg lehet venni ezüstért a shopban, mint "gyűjteményi tankokat". A magasabb tier-ű kivett tankokat csak speciális körülmények között (gondolom Black Market pl...) lehet majd beszerezni.
T62A-t én mindenképp megveszem mielőtt kiveszik pl, de a francia 9-es, 10-es meden is gondolkozom.
Ja és egyik kivett tank sem lesz prémium. -
e-newsee
addikt
válasz
ChristianID #198615 üzenetére
Én is beruháztam, neem is híján vannak a küldik. Ennyit egyszer megért. Nekem.
-
lacibacsi
addikt
válasz
ChristianID #198149 üzenetére
Skill 45 felett van...
-
notika77
senior tag
válasz
ChristianID #198149 üzenetére
Tovább, de csak 30. szintig ad jutalmat.
-
válasz
ChristianID #197771 üzenetére
Megmarad.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ChristianID #197525 üzenetére
Nekem kb 2 óra alatt lett meg az első szint.
Tudom én vagyok a gyökér, meg tanuljak meg játszani.
Egyik meccsen én e100 meg egy maus. Lao, progetto65 meg a sallang. Mire oda értünk behúzták. Mindenki hátul kempelt. Resetelni nem reszeteltek.
Egy sebzőt még ki tudtam osztani meg egyet a kamikaze 65. Volt kb egy perces a csata. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ChristianID #197311 üzenetére
Nem csak hogy az övé hanem a játékosok nagy része nem olyan.
-
Massmurderer
őstag
válasz
ChristianID #196994 üzenetére
Bocsi....ilyen szar kezdés után semmi kedvem hozzá.
-
e-newsee
addikt
válasz
ChristianID #195540 üzenetére
Ezen szerintem is kellene változtatni. Régebben le is írtam, hogy hogyan képzelném el.
Tegnap pl 3 csatát mentem az Obj. 430-cal, és nem sikerült győznöm. Mindhárom csatában top3 XP-s lettem, és mindhárom csatában kevesebbet kaptam, mint a győztes csapat utolsó helyezetje, aki semmit nem tett hozzá a győzelemhez. 3 lövés, 1 találat, 0 átütés az nem segítség a csapatnak. Tök mindegy, hogy esetleg balszerencsés volt, akkor sem tett semmit. -
peterson79
őstag
válasz
ChristianID #195446 üzenetére
Hi.
Nekem anno csak jó emlékeim maradtak meg az E75-ről. Első olyan tank volt ami német, de azért érzed, hogy van páncélja. A Tigris 2-őt tényleg ugord át, free xp, meg töredékek, mert egy szemétkupac sajnos, csak az ideget ennéd vele.
Az E100 is szintén kevésbé jó kategória, ha van felesleges lóvéd és mondjuk leárazás van, akkor kipróbálás szintjén érdemes megvenni, mert azért, lehet vele pukkantani a tankokat, de az oroszoknak a nyomába sem érAmit ajánlok a másik német vonal, a VK 45.02 B. Az igen, az már keményfejű csávó
-
Met
nagyúr
válasz
ChristianID #195449 üzenetére
3-11-est engedi de a 25-öst már nem.
Tudom hogy másnál működik, a kérdés hogy nálam miért nem? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ChristianID #195442 üzenetére
Igen, az E-75 pont egy IX-es tank, ha a Tiger II-t ki is fejlesztem teljesen, még csak ezután kell összefarmolni vele 154k XP-t.
De a kérdés nem is ez, hanem megéri-e az E-75 (és majd utána az E-100) vagy tegyem el másra a tervrajz töredékeket. Egyébként nem teljesen egyértelmű nekem a rendszer.
Az E-100-ra értelemszerűen azt írja nem tudok tervrajz töredékeket beváltani, mert az azt megelőző tank (E-75) nincs kifejlesztve. Az E-75-re már látszólag engedi beváltani, de közben fent egy információs üzenet írja, hogy csak akkor válthatók be a töredékek, ha az előző tank és annak moduljai ki vannak fejlesztve. Nekem a Tiger II még nincs kimaxolva. Mégis látszólag engedné a z E-75-öt töredékekből kifejleszteni. -
ooloo
őstag
válasz
ChristianID #194819 üzenetére
Nem csak prémium járművekre jó azt hiszem ... a fejlesztési fa járműveire is jó a megadott tier-ben .
-
Argh!
aktív tag
válasz
ChristianID #194819 üzenetére
Ja hogy csak prem 8-ra és 10-es tankokra, benéztem, köszi.
Úgy értelmeztem hogy 8-10
-
ooloo
őstag
válasz
ChristianID #194389 üzenetére
Készpénznek veheted !
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #193925 üzenetére
igen adott azt is, meg vmi legénységi kinézetet is.
-
válasz
ChristianID #193920 üzenetére
-
popey37
addikt
válasz
ChristianID #192737 üzenetére
igaz, a saját sebzésemet nem számoltam bele, balfék vagyok
-
Barret001
addikt
válasz
ChristianID #191251 üzenetére
Kösziiii a második kivételével megköszönte az aktiválást
-
jano_77
nagyúr
válasz
ChristianID #191251 üzenetére
Köszi szépen. A 3 és 4 elfogadta, bár gőzöm nincs, mit adott.
-
kchryss
veterán
válasz
ChristianID #191028 üzenetére
Nem félár, csak 25%. Mióta kiszedték a sok kreditet a fekete piaccal azóta nem volt féláras fogyó akció.
-
h1mpi
félisten
válasz
ChristianID #191028 üzenetére
Ugyanez a helyezet Nálam is... pedig én is most terveztem a bevásárlást...
-
Dr.Én
veterán
válasz
ChristianID #191023 üzenetére
Én is kaptam pénteken és csak megszokott tankokra lehet használni illetve prém napokra...
többire nem sajnos -
kchryss
veterán
válasz
ChristianID #191009 üzenetére
Kíváncsi leszek kapunk-e kompenzációt. Ugyan a játék nagyjából működik, de az ingame bolt, a weboldalon a shop, a fórum, az ingame klános oldal teljesen lehalt. Tegnap lett volna hadi játékok amin mivel nem tudtunk belépni a klán menübe nem tudtunk indulni. Ha voltak olyanok akiknek működött akkor ők jó sok aranyat összeszedhettek.
Ezekért a kellemetlenségekért kb 1 hét prém vagy annak megfelelő arany járna.(#191010) apóka
Nem szolgáltató függő szerintem. Illetve nem mindegyik hiba.(#191012) ollie
A weboldal és a webes shop betölt külföldi proxy-val. A fórum viszont bárhonnan próbálom elérhetetlen. Azt lenne jó tudni, hogy az ingame bolt és klán menü működik-e külföldről. -
apóka
aktív tag
válasz
ChristianID #191009 üzenetére
Lehet, hogy szolgáltatófüggő a gond? Nálam UPC és gebasz van: bolt üres, WOT oldala szétesve
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
ChristianID #190912 üzenetére
-
KisApám
addikt
válasz
ChristianID #188057 üzenetére
Mind hami, szivatásból rakták ki...
-
zodo
nagyúr
válasz
ChristianID #188057 üzenetére
Ezek fake már ők is törölték!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest