- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #19094 üzenetére
A maiban is van egy-két jó: [link]
--------------------------------------------------
Végre láttam a teszten a 4 új mapból 2-t!! Komarin és Swamp. Nem tűnik rossznak egyik sem.
Azt viszont még továbbra sem értem, hogy miért nyakra-főre csak az assault és encounter mapokat dobálja (holott továbbra is ki van kapcsolva)... 10-ből 8 csata tutira a fenti kettő. -
ng0ofy
KORREKTOR
Tud valaki valami jó "weakspotguide" oldalt? AMit eddig használtam kicsit hiányos (:
-
Bingisz
addikt
A közelmúlt legjobb SerB beszólása:
-Kérdés: "A csapattárs lövése miért nem nullázza le az elfoglalás számlálót úgy, ahogy ellenfél lövésénél?"
-Válasz: "Azért, hogy az idióták - és te kipróbáltad ezt, igaz-e? - ne szakítsák meg a foglalást miközben azt ordítják, hogy 'No cap!!!!!!'" -
GrooveHero
addikt
válasz
Djuree #19090 üzenetére
Há év végén én is kicsit abbahagyom, mert megyek Star Citizen-ezni
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Djuree #19088 üzenetére
Azt is bírom, mikor heavy hátul kempel. Ha merem neki finoman mondani, hogy ne kempeljen annyira látványosan, akkor általában két válasz szokott jönni: sniperkedik, vagy védi az artyt.
Múltkor Löwével mentem, egy AMX12t meg a faromban. Szóltam neki, hogy menjen már előre, erre azt mondta, hogy fedezékben van mögöttem, mert én páncélozottabb vagyok, és ne legyek már olyan önző, hogy a halálát kívánjam, vagy a halálba küldjem...
HGyu
-
Djuree
félisten
válasz
Antonius1978 #19065 üzenetére
"kb az iden meg WOT-ozom egy darabig - meg el akarok erni ilyen-olyan 10es tankokat - es ha az megvan, akkor keveset, vagy egyaltalan nem fogok WOT-ozni."
perszepersze, ezt ugye te sem gondolod komolyan?ugyvanaz h csakugy abbahagyjuk.ez olyan mint a maffia, nem szállhatsz ki. meg akkor minek huzod ki a nagyvasakat, h utána abbahagyd?! amugysem tudnád te sem abbahagyni, sokan próbáltuk már, mindhiába.
-
Bingisz
addikt
válasz
dfsz34 #19063 üzenetére
Azért az túlzás, hogy a tornyát nem lehet átlőni. A tier10 TD-k szépen viszik a tornyát, a magasabb tankok meg a kupolát. Annyira nem rossz tank amúgy, de szemből ugyan úgy gyullad, mint az E100, de az ammorackjének a HP-ja olyan 175-180 körül mozoghat, ezért a nagy kaliberű ágyúk könnyen felrobbanthatják.
Amúgy a T110E5-nek az általános pontosság buff tett be egy kicsit. A siemkák olyan szépen eltalálják a kupolát kapáslövésből, mintha fél percen keresztül csak azt célozták volna...
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Quan-Chi #19080 üzenetére
Szerintem kapcsold ki az XVM-et. Szakasztársam úristenezett a minap, volt egy 3-as EFE-X T-54 szakasz az ellennél, meg egy szóló IDEAL-os. Mondta, hogy 26% esélyünk van nyerni, én meg mondtam neki, hogy kapcsolja ki az XVM-et, ert az egy bullshit. 15:9-re hoztuk a csatát.
(#19071) Atlantis: a szövegkörnyezetből sem volt igazán értelmezhető, így csak pontosítani szerettem volna, semmint megbántani.
(#19073) dorka16: Igen, az egyik, ha nem a legjobb hetes szintű. Lévén nála alig jobb a kifullozott T32, ami lazán kerül 10-es csatákba.
HGyu
-
athomi
veterán
cfg fájl hol található ahol át lehet állítani a grafikát?
-
unravel
őstag
Minden meccs
kezdete:
- HELLO GL!
- u2
- have fun!Vereség után:
- full of noobs
- fuck u
- another noob team -
Quan-Chi
őstag
wot továbbra is szopóágon tart nagyon kegyetlenül durván, lassan 1 hete ilyen 20% körüli WR-em van aminek következtében az eddigi 55.45%-os WR-em 54.X-re csökkent, (a kezdéskor kiírt győzelmi esélyem általában 20 és 30 közt van kivétel nélkül mindig) gyakorlatilag mind1 mit csinálok, mind1 melyik szerverre megyek át ez van. ma 13at buktam és 1et nyertem
kár hogy van prémiumom, mert ha nem lenne a közelébe se mennék egy hétig ennek a tyúkszaros játéknak ... lassan vége lehetne már mert kezdek nagyon kiégni
-
jano_77
nagyúr
Segítségeteket kérném:
SU-100 sikerült kifejlesztenem és megvennem. Az lenne a kérdésem, hogy csigaszem és álcaháló mellé venti vagy inkább töltésgyorsítót ajánlotok? Ha ez utóbbit, akkor a későbbi 100 ill. 122mm ágyúkhoz is a Közepes tölt.gyorsító való vagy ahhoz már a nagy és akkor 1x kell majd pluszban leszerelnem 10 aranyért, mikor kicserélem a nagyra?!?Köszönöm
-
gy-daniel
tag
Nekem eddig a csúcs kb két napja volt. amx50100 tier10 csatában (igaz, csak 1 db). 5k sebzés, de abból volt egy Caenvaron (vagy hogy írják), ami két lövésből megadta magát
. Másodikra a hasát találtam, és robbant is. Nameg végig első sorban harcoltam, de minden jól jött ki, még pattantak is rólam
.
-
dorka16
aktív tag
Ez a T29 közkedvelt tank lehet. 1400XP nem volt elég a tankászhoz.
-
Angel1981
veterán
válasz
jano_77 #19066 üzenetére
Ne erőlködj, úgyse bírod ki!
Én másfél hete voltam szívóágon zsinórban 3 nap, már ott voltam, hogy végleg abbahagyom, de csak erőt vettem magamon, és továbbvittem, mert hiányzott a Kis Drága! <3
Jól is tettem, mert azóta jól megy (noobmeter szerint átlag 1960-as WN7 az elmúlt 60 csatában), de félek, megint jön majd kutyára dér.... -
Másnak sem megy a klanok.hu TS3 szerver?
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Rathrol #19067 üzenetére
Teljesen más a játékstílus velük. Az E-25 az egy StuG III szteroidon és ecstasy-n.
(Innen a fórumról idéztem.) A D-Max meg support tank, hátul kell vele maradni.
Az E-25-öt spotterként is igen gyakran használják, mert kicsi (emiatt nehéz eltalálni), és igen mozgékony.
HGyu
-
virkir
veterán
Na nálam így működik hellyel-közzel.
A jimbo jól
A ScopeShadow jól
A hitlog jól
A marker jól
A damage panel mutat csak még tesztelnem kell, hogy javít-e kattintásra
A PlayersPanel meg a StatisticForm forgatja az ikonokat a battleloading viszont semmit nem csinál
Viszont a minimap stock maradna erről fogalmam nincs miért. Próbáltam mindent berakni a battle kivételével de úgy sem jó.
dfsz34
Szvsz a hasa elég nehezen belőhető magas tankkal, viszont ha befordítod az orrlemezek nagyban veszítenek a védettségükből.
legalábbis amennyit teszten próbáltam. -
Rathrol
senior tag
E-25 mennyire jobb a Dicker Max-nál? Kredit hozamban és használhatóságban?
-
jano_77
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Hogy ne érje szó a ház elejét, hogy én mindig csak káromkodni, szitkozódni jövök ide most azért jöttem, hogy beírjam, hogy mennyire kivételezett napom van amiért külön hála WG-nek.....Sergej biztos elfelejtett bemenni dolgozni, így nem nyomták meg a személyes szopó faktor gombomat.
Reggel mentem 8 kört, amiből 7 megnyertem (87,5%), majd ebéd után kb 13-tól mostanáig mentem 23 kört, amiből 15 nyertes (65,22%) így meg is lett a 30 kill és az 50K XP is.Lehet most kellene mára abba hagynom, hogy maradjon ez a jó % a mai napra.
Vajon ki fogom bírni, hogy ne játsszak többet? -
Antonius1978
addikt
Skacok, lenne egy ohajom.
Regebb (talan van egy 1eve is) valaki adott egy hivatkozast, amit letoltottem, betettem a jatekba, es a tankokon az eredeti felsegjelzest lecserelte egy magyar (fekete alapon feher kereszt) felsegjelzesre.
Gondoltam jo lenne lefenykepezni a jarganyaimat amiket kiszenvedtem, mert ugy hiszem, hogy kb az iden meg WOT-ozom egy darabig - meg el akarok erni ilyen-olyan 10es tankokat - es ha az megvan, akkor keveset, vagy egyaltalan nem fogok WOT-ozni.
Sajna nem tudom felidezni a nevet annak aki akkor kisegitett, de ugy emlekszem hogy ismert az illeto, es akkorjaban viszonylag sokat is forumozott.
Koszonom. -
dfsz34
őstag
válasz
virkir #19059 üzenetére
Ahogy írták, ha csak simán szembe állsz, akkor könnyen kilőhető az alja, kicsit kell a szöggel játszani. Azt úgyis megérzi az ember egy idő után, hogy mi az optimális, amikor már nem talál minden lövése az ellenfélnek, hanem inkább pattog. Ha nem akarsz kísérletezni, akkor nézz videókat.
Ennek ellenére meglövik még így is, néha csodálkozom is, hogy E100? minden lövése, mondjuk lehet, hogy gold, de nem tudom biztosan.
Ha E100-al vagyok és nem forgat az is7, akkor könnyű, lövöm az alját, ha forgat, akkor meg kicsit oldalt próbálom lőni a torony alatt, ami bejön gyakran, de nem tudom mindig pontosan meglőni és sebezni, ezért csodálkozom azon, ha is7-t mások meglövik simán. Azért ez nem olyan egyértelmű dolog. Na mindegy, legalább még van mit tanulnom.
Pár dolog már megy az IS7-el jól, a sidescrap, az elejét szépen rejteni és az ellenfél gyakorlatilag minden lövése pattan. A másik a hull down, amikor csak a tornya látszik ki és HE nélkül meglőhetetlen az IS7 olyan kicsik a gyenge pontok és mindent pattint, ha nem forgatom oldalra a tornyot. Amit még fejlesztenem kell a nyílt terepen a helyes szög, na azt nehéz, mert pattog ugyan, de túl gyakran meglőnek szemből, pedig játszom a szöggel eleget.
-
Fel
addikt
válasz
virkir #19060 üzenetére
Az XVM fájlok közül csak a VehicleMarkersManager és az xvm.swf van bent + a konfig fájl, de az nem itt. Ha még beteszem hozzájuk a minimap fájlt is, akkor már nem kerek.
A dmg panel pedig egy 8.4-es Dellux standard verzió, ehhez is van egy SPDSettings.xml, de ez működik.Fel is töltöttem a becsomagolt res_mods könyvtárat, ha érdekel valakit: [link]
-
virkir
veterán
Na akkor lesz itt kavarodás.
A zoom meg a szervercélkereszt a megszokott módon telepítve működik, simán a 8.8/gu/flash-be meg így mennek az ikonok is.dfsz34
Csukaorrú tankot hogyan is kell beforgatni?
Csak mert eddig én úgy tudtam, hogy azoknak akkor a legnagyobb az effektív páncélvastagsága ha szembe áll az ellenféllel.
De ugye jó pap is holtig tanul az ateista meg még utána is. -
dfsz34
őstag
válasz
Atlantis #19042 üzenetére
"Beforgatott IS7 is átlőhető"
Hajaj, néha csodálkozom is hogy E100 simán lőnek, minden lövésük talál pedig beforgatom, ahogyan kell és nem HE lövés, mert azok kisebbet sebeznek.
Meg a legtöbbször nem egy irányból jön az ellenfél, mint a kutyák vagy a farkasok körbevesznek, akkor lehet forgatni, valaki biztosan jó szögben van.
-
Fel
addikt
válasz
virkir #19006 üzenetére
Még nem biztos
A korábbi J1mbo crosshair-t, a 8.4-es dmg panelt, és részlegesen az xvm-et is sikerült működésre bírnom (a hitlog és az OTM megy belőle).
A trükk annyi, hogy a korábbi gui/flash mappa helyett gui/scaleform könyvtárat kell használni a modok bemásolásakor. A Drongo-lab-on volt egy kis írás róla. -
-
-
CHaooSS
őstag
válasz
psycroptic #19048 üzenetére
Csak szembefordítva mindenki az alvázat lövi. és azt egy 8-as tank is belövi. szóval forgatni érdemes.
-
mika117
csendes tag
MS1 el az elején érdemes veszódni vagy menyek fölfele nagyobb tankokra?
-
Djuree
félisten
válasz
Habib[HUN] #19044 üzenetére
á te vagy orrharapo?! egyszer írtam neked játék közben h le ne harapd az orrom.
de nem vetted észre, vagy csak már unod.
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #19038 üzenetére
Beforgatott IS7 is átlőhető, sőt fel is robbantható, de elismerem, jobb a páncélja, mint az E5-nek, ezt az előnyt azonban az ótvar puska nálam bőven semmissé teszi. Összességében sokkal jobb csomag az E5, nem véletlenül veszett ki miatta a CW-ről az IS7.
ngOofy: Serene Coast igazi camper pálya volt, a legtöbb döntetlen azon született, legtöbben utáltuk is, ha nem dolgozták át alapjaiban, akkor az is marad, csak most a TD-k miatt, nem pedig az arty-k miatt, mint régen.
-
Angel1981
veterán
Köszönöm ismét!
Úgy látom, tényleg az van, hogy ki kell próbálni, és meglátja az ember!
-
Djuree
félisten
-
Atlantis
veterán
válasz
Angel1981 #19034 üzenetére
Az E5 sokkal jobb. Igaz, hogy nincs akkora alpha és végsebesség, de nem céloz egy hétig, gyorsabban tölt és pontos, arannyal lényegesen jobb az átütése még a nerf után is, a mozgékonysága és a páncélja bőven elfogadható és még gun depression is van, bár ott a buborék a tetején, így azért ezzel vigyázni kell.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Angel1981 #19034 üzenetére
Nos ez érdekes kérdés. Szívesebben játszom az E5-el. Mozgékony tank, jó testpáncélzattal. A dimbes dombos terepet jobban szereti mint az IS7. Viszont az IS7-nek nagyobb az alfa sebzése, a toronypáncélja, és oldalól egy fokkal jobban van páncélozva mint az amerikai kolléga. Én az E5-re szavazok, mert a negatív löveg kitéríthetőség nehéz terepen előnyhöz juttatja. (Na meg az előd tank is jobb. Az m103 szerintem megeszi reggelire az IS8-at.)
-
Tenken
őstag
Azt meg lehet nézni valahol, hogy kb mennyi xp kell egy master-hez bizonyos tankoknál?
-
CHaooSS
őstag
válasz
Habib[HUN] #19031 üzenetére
Hát persze egy marék med a heavy-k ellen..
Ha jól tudja használni 1v1-be simán lelehet nyomni a heavy-t
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
CHaooSS #19029 üzenetére
Bocsesz
Félreértettelek. Amúgy láttam olyan cw-t ahol az egyik fél csak közepes tankokkal nyomult. Bejött nekik a dolog. Iszonyatosan pörgős volt a játékmenet. Úgy cikáztak a lomha tankok között hogy öröm volt nézni. A mi csapatunkból kiindulva szerintem többet találnánk el egymást közben, mint az ellent. Nehéz úgy koordinálni a tüzet, hogy mindenki cikázik mint a mérgezett egér.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Habib[HUN] #19028 üzenetére
Azért írtam, hogy hasonlítanak és nem hasonlítasz !
-
CHaooSS
őstag
válasz
Habib[HUN] #19024 üzenetére
Nem értem miért hasonlítanak össze egy med-et egy heavy-vel..
--------------------------
Angel1981:Egyértelmű az IS7.. nekem volt IS4 is, de csalódtam benne majd eladtam.. nem ajánlom..
-
Angel1981
veterán
Köszönöm a válaszokat az IS-4 vs. IS-7 témában!
Randomban is egyértelműen jobb az IS-7, vagy ott nem olyan nagy a különbség kettejük között?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tegnap kicsit játszottam a teszt serveren, kipróbáltam rengeteg 9-es, 10-es tankot, igazi heavyket (rá is jöttem, hogy nekem ez nem kell
).
Pár tapasztalat, lehet, hogy volt már: Van új pálya (nekem) Syrene coast, akik régiek ismerik, nekem tetszik nagyon! Lehet rajta a sok szikla közt a medekkel játszani (:
Sokan félnek a tigerII lassulástól, jó ez így is, úgysem megy az ember közel vele semmihez. Az új orosz medek ilyen támogató cuccok lesznek, mint a panther ág, viszont nem olyan nagy dromedárok, igaz az ágyúk sem annyira pontosak.Azért írtam le ezt, mert nekem, aki viszonylag új játékos vagyok érthetőek és egyértelműek ezek a tisztogató lépések és még tetszenek is (: Csak annyit kellene már orvosolni ebben a játékban, hogy 500 méternél messzebbre is lőhessen az ember, mert így semmi értelme már hetes szinten sem az igazi sniperkedő TD-knek, mert úgyis kiszúrnak és lelőnek... A pályák is kicsik meg a max látótáv is...
A 8.8-ban más lesz a MOD rendszer, de látom írjátok, hogy már most alakulnak a modok. Kezdjek el hozzászokni az a gyári célzóhoz és térképhez (ennyit használok) vagy van remény?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #18986 üzenetére
Na egy már megvan. Az egész konfignak egy fájlban kell lenni, ott kinn az xvm mappában, ugyanis ida teszi ki azt a fránya tankrange.xc fájlt is, és a configs mappából nem tudom, hogy adom meg neki ezt a fájlt. bár még próbálkozom.
-
szbalogh
addikt
válasz
Habib[HUN] #19019 üzenetére
Miért halnának?
-
virkir
veterán
válasz
Plasticbomb #19016 üzenetére
Nem ertek hozza de pl a zoom/szerver celkeresztbol mar van mukodo 8.8 pedig az lenyegeben xml-bol all.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
virkir #19006 üzenetére
Tudom, csak meg akarom érteni, hoyg kell beilleszkednie. Arra a 2 hétre, amíg még 8.7 van, talán össze is tudom lőni a modpackommal...
Kíváncsi vagyok, az ActionScript 3 mennyiben változtatja meg a modderek dolgát. Azt már meglestem, hogy nem olyan egyszerű az xml fájlokat editálni, sajnos nincs hozzá editorom a notepad++ meg nem ismeri, ha jól látom...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Angel1981 #19013 üzenetére
Gyorsabb, nagyobbat pofoz az ágyúja, és elég jól pattogós a páncélja. Az IS4 inkább a defenzív tank szerintem. Gyorsabban lehet rush-olni egy nagyobb végsebességű tankkal, illetve a problémásabb helyekre is hamarabb odaérsz. Szerintem amúgy a mobilitás miatt szeretik jobban. Egyszerűen hamarabb eléri a kulcs pozíciókat. Védekezni meg inkább visznek egy német nagyvasat. Ott több a HP. Amúgy meg TD uralom van a harcmezőn cw-n is.
-
Atlantis
veterán
válasz
Angel1981 #19013 üzenetére
Mert gyorsabb, mozgékonyabb, trükkös tud lenni a páncélja is, manapság is bármit képes pattintani még tapasztalt játékos ellen is (vagy csak én vagyok noob, de ha mozog az IS-7, akkor nem mindig sikerül belőni), jó támadótank (volt), de szerintem mostanra az E5 teljesen átvette ezt a szerepet tőle. IS-4-nek meg nincs semmi igazán jó tulajdonsága, esetleg védeni lehetne jó, de arra is jobb az E100 és a Maus.
Szerintem...nem mintha nagy CW-tapasztalatom lenne, de eddig minden klánomban csak akkor vittünk IS7-et, ha éppen nem volt más elérhető. Ámbár elképzelhető, hogy vannak olyan pályák, ahol még jól szuperál, CW-t még csak néhányon mentem.
Habib: igen, most dominánsak a TD-k, különösen az F155 és az E4. F155 átvenni látszik az O268 szerepét...
-
Angel1981
veterán
válasz
Habib[HUN] #18949 üzenetére
"Talán azért mert az is7 népszerűbb tízes tank, mint az IS4. Nekem mindkettő megvan, de cw-re inkább az IS7-est szereti jobban a fc."
Erről már többször olvastam, miért jobb ennyivel az IS-7 CW-re?
-
AVarice
tag
Ezt most kaptam:
Good morning,
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!
Kind regards,
Markus 'Invino' Schill
Király, meg is kaptam a +200-at!
-
Atlantis
veterán
válasz
GeneraL_XTX #19008 üzenetére
Akkor még nem késő abbahagyni és keresni valami valóban szórakozást és kikapcsolódást nyújtó elfoglaltságot...
-
AVarice
tag
Kipróbáltam a T57 heavyt és a AMX 50 Foch 155 tesztszerón és nagyon állatok. Eddig még nem igazán használtam revolver táras tankokat, inkább német, orosz és amerikai ágakon haladok.
Most viszont kedvet kaptam ezekhez a tankokhoz, mentem pár kört, de túlnyomó részben minuszba jöttem ki, ha nyertünk, ha vesztettünk. Mennyit kell ezekkel a gépszörnyekkel sebezni ahhoz, hogy plusszos legyen a kör? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Habib[HUN] #18979 üzenetére
Jah, nagyjából egy hete játszok csak. Még tanulom a dolgokat
-
dorka16
aktív tag
Úgy tűnik ma a SU152 szívatni
fog. 2 csata egy lövés 50mp játék.
Update. 3 csata, 2 perc játék 3 lövés. -
virkir
veterán
válasz
Plasticbomb #18986 üzenetére
Nagyon ne erolkodj mert a 8.8-ban borul az egesz mod rendszer, aztan ki tudja melyiket fogjak a modderek megcsinalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest