- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Habib[HUN] #89431 üzenetére
Csak akkor tolhatnák egyből T15-ig...
A probléma meg az anyagiak balanszolása. Mennyi legyen egy T12-es tank? 25M? Mennyi pénzt hozzon és mennyi legyen bele a lőszer?
-
rlazol
veterán
válasz
Habib[HUN] #88993 üzenetére
nekem sokkal rosszabbak a statjaim (540 csata, 47,6% WR, 944 WN8) vele, dehát eleve rosszabb játékos vagyok. Igen, lehet vele pattintani, de azért nem nagy kunszt belőni.
Quan-Chi - a prémium tank elvileg legénységképző és farmoló, arra szerintem tökéletes, főleg, amíg nem volt opció a 8.8. Most már azt venném, de mivel megvan az M10, nem fogom lecserélni. Lehet vele élvezetes csatákat menni, de tény, h megbosszul minden hibát.
Jolet - ? neked milyen az M10? Nekem a fiók a 4. skill 70%-nál tartanak, ez is sokat számít, mert pl 6. érzék nélkül nagyon nehéz.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Habib[HUN] #88993 üzenetére
Azt hol tudom megnézni, hogy mennyi a wn8-am egy adott tankkal?
-
myckey
veterán
válasz
Habib[HUN] #87985 üzenetére
én marha jókat derülök ezeken a szájkaratézásokon.
és be is ugrok a buliba, ha épp kedvem szottyan..abszolút nem tud felidegelni, hogy ki tudja milyen jött-ment sehonnani valaki, mit tudom én honnan a monitor mögül mit ír.felőlem aztán írhat mindenféle cifrát, a legaljától kezdve
-
Bingisz
addikt
válasz
Habib[HUN] #87985 üzenetére
Arra várhatsz, hogy majd a top klánok tagjai fogják moderálni magukat. Eddig is kemény harc zajlott a FTR-os Hall of Shamebe kerülésért, most viszont Ritagamer (nő, community contributor, a FTR utódlapjának tekinthető oldal szerkesztője, és sok lelkes rajongóval rendelkező streamer) kitalálta, hogy mivel a Hall of Shame és hasonló ragelések elleni hadjáratuk abszolút az ellenkező hatását fejtette ki a célzott közösségben, elkezdi VIDEÓN FELOLVASNI A LEGALJA ÍRÁSOKAT, KOMOLYZENEI ALÁFESTÉSSEL. Na ettől aztán be fog indulni megint a harc. Kíváncsi vagyok, hogy az első EFE külön kiadás mikor fog kijönni...
-
Warton
őstag
válasz
Habib[HUN] #87608 üzenetére
Ha már firefly és vállveregetés: [link]
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #87302 üzenetére
A nyolcast holnapig nem szabad megvenni.
Most lesz pont az az ág a Top of the tree-ben.
Érdemes kihúzni mielőbb a T30-at, az még finomabb. -
Pete55555
addikt
válasz
Habib[HUN] #87302 üzenetére
Én kifulloztam, raktam bele még plusz párezer/10000 XP-t aztán eladtam, mint a szél, széles vigyorral a képemen
-
tick
aktív tag
válasz
Habib[HUN] #87204 üzenetére
i7-4790 + 280x sem elég hogy teljesen max grafikán FHD-ban 60 fix fps legyen...
bár 5400-as HDD-n van, meg kéne próbálnom átmozgatni SSD-re -
Djuree
félisten
válasz
Habib[HUN] #87211 üzenetére
war thunder sosem tűnt konkurenciának a tankos résszel, mindig is gyenge volt, sőt már akkor tudtam hogy az lesz mikor még csak papíron létezett, amik le voltak írva nem egy wot konkurencia ismérvei voltak. a repcsis része nagyon jó, az meg a wowp-nél szar. cipész maradjon a kaptafánál...
wow-nál meg kismillió jobb mmo van már, bár tartalmilag még mindig a wow a nyerő, de játékmenetben már kevés ma, de már jönnek a hírek az utódról, az must have lesz... -
egyedülülő
őstag
válasz
Az AW kapcsán magam is nagyon optimista vagyok.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Igen sajnos még játszák az eszüket és sajnos megteheti a WOT brigád de az AW ha bejön akkor
lehet majd sirdogálni.WT-t én is kiprobáltam engemet se fogott meg pedig ott is beleöltem nem kevés pénzt és idöt.
Idáig amit láttam az AW böl engem meggyözött és biztos hogy ki fogom probálni, -
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN] #87206 üzenetére
Nana! Óvatosan a kijelentésekkel, én pont ilyen konfiggal tolom, fullra moddolva és nem panaszkodom! Igaz a csilivili láng meg füst effekteket mellőzőm, de azokat amúgy is kiszedném, mert csak zavarna. A pályák elején a bombázások is szerintem űbergagyik, csak mosolygok rajtuk, nagyon kellett ez a fícsör is...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Habib[HUN] #87204 üzenetére
Csak mosolygok mikor Wot fórumon beírják hogy 775-ös géppel maxon megy a játék
Anno a T34-et mikor még nem volt prém egy Inspiron N5110-en húztam ki Wfis- nettel átlag 20 FPS-el és szó szerint szenvedtem .
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #86962 üzenetére
Azzal a "beteg" ágyúval nem csoda, hogy szereted
-
ddt500hu
veterán
válasz
Habib[HUN] #85992 üzenetére
Az E100 nem csak a hasadat rejti el.
De amíg te őt lövöd téged kilő az ellenség. Még mögé állni és blokkolni több értelme lenne.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Habib[HUN] #85761 üzenetére
Saját szintjén szvsz pokolian jó ágyúja van. Jobb is, ha megszokod, mert jó angol szokás szerint T7-ig ugyanaz lesz a top ágyú...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Habib[HUN] #85747 üzenetére
Számodra ismeretlen tankoknál érdemes megnézni, merre állnak a lámpák, illetve hol van a sofőr kilátónyílása.
-
Jolet
őstag
válasz
Habib[HUN] #85744 üzenetére
gondolom tudod, hogy azzal tolatva kell közlekedni? akkor már nem olyan lassú
az utódja nagyon jó kis TD... bár ugyanaz az ágyúja, sőt sajnos a következő szintnek is... -
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #85411 üzenetére
És még kapsz egy valag kreditet meg cuccot, mert 30 küldi még simán van, amit meg lehet könnyen csinálni
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #85048 üzenetére
Nálam most van egy fél éves gép. Celeron N2830 + Intel igp + 4 giga ram.
Egy mozgalmasabb képnél diavetítésbe megy át a wot, úgy hogy minden le van véve minimumra.
Elképzelem, hogy valaki ilyen laptopot vesz játékra, és mekkorát néz, amikor szembesül a hihetetlen 3D teljesítményével.
Én még T7500 + NVS140 + 4 giga rammal kezdtem, de azon a legpörgősebb helyzetben is simám megvolt a 25-30 fps. -
szbalogh
addikt
válasz
Habib[HUN] #85045 üzenetére
AMikor volt fél év prémem én is toltam laptopon, ki kellett használni az időt. T8300 és x3100 kombóval
AMennyire csak lehetett lebutítottam. 1,5%-os textúra csomag, ködeltávolítás, wot tweakerben mindent kikapcsoltam, így volt átlag 15 fps -
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #84595 üzenetére
Nálam ezért a Párduc a nyerő.
Hosszú, mindent bevisz és gyorsan újratölt. -
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #84591 üzenetére
Nem a méret,hanem az átütés számít.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #84311 üzenetére
Ja mondjuk bele a launcherbe
-
Bingisz
addikt
válasz
Habib[HUN] #84299 üzenetére
Az ESL-en keresztül zajló kupákon már kötelező az anti-cheat progran használata.
-
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN] #84299 üzenetére
Szerintem a fő probléma nem a modolással van a játékban, hanem a sok AFK/BOT tankkal. Szinte minden meccsben akad az is (a kétjegyű wn8 érték sokmindent elárul magas tierben). Roppant bosszantó tud lenni amikor a legnagyobb tierű top tankunk nem mozdul egész játékban míg az ellené gyűjti a sok frag-et, aztán a 2 szinttel alacsonyabb scout odarongyol és szép nyugisan kiszedi 8 lövésből. Ott ilyenkor általában el is dől a meccs.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #84295 üzenetére
Szerintem az is cheat, hogy látod az nmy merre néz. Ezt ki is szedtem már...
Amúgy én a zoomon (48X-60X) kívül mindent megszüntetnék, ami játék közbe kapcsolható. A grafikai és garázs modokat persze nem.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #84282 üzenetére
Aslains mod nem cheat
-
jozefgucci1
addikt
válasz
+1 szerintem is inkább azzal kellene foglalkozni , hogy hogyan lehet fejlődni mintsem különböző modokkal próbálkozni !
-
szbalogh
addikt
válasz
Tuti, hogy nem mutathatja, hiszen nem jön infó a szerverről a kliensre. Max előre számolhatja a legutolsó irányból egy ideig, de arra meg nem kell mod.
-
Bingisz
addikt
válasz
Habib[HUN] #83974 üzenetére
A négy az kettő oldalanként.
-
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN] #83184 üzenetére
Ha csak szólóban nyomnák ezek az egyének nem is lenne velük semmi probléma, csak ez csapatjáték, és sokszor 6 frag is kevés ahhoz, hogy "egyedül" lehozzam a meccset ezeknek az agyhalottaknak, így másokkal is kiszúrnak nem csak magukkal.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #83148 üzenetére
Ja az viszont már too much
(Nekem, bár ott is lehet csemegézni egy kis kreditet)
-
jagada
addikt
válasz
Habib[HUN] #83130 üzenetére
De ha már személyes küldetések, akkor miért nincsenek személyre szabva és lennének olyanok, hogy ne kelljen már t10-es tank a teljesítéshez, ha még t9-em sincs.
(#83125) szbalogh: A KV4 t9-es lövegéhez kell a magasabb szintű lánctalp, vagy elbírja és csak a nagyobb toronyhoz kell?
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN] #83028 üzenetére
Azt elvileg a vga driver felrakja nem?
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN] #82971 üzenetére
Így van. Én most pénzt farmolok. Lassan eljön az ideje a t54 megvételének, és még egy heavyt is kéne szereznem mert jelenleg nincs. E75 kéne...de prémium nélkül sok idő amíg összeszedem rá a pénzt.
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN] #82963 üzenetére
Hát ja.
Soha nem az van, ami kéne. Ha artyt kéne kinyírni, akkor vagy nincs, vagy más lövi ki. Az a küldi kb 8 csata alatt lett meg. Vagy nyirj ki 2 embert td-vel. T30-al igen sűrűn gyilkolok 3 ember körül, na ehhez most 5 csata kellett. Rögtön utána lévő menetben meg 6 killem lett.Már nem is próbálom megcsinálni a küldiket, mert olyankor csak rástresszel az ember, és szinte tuti hogy nem fog sikerülni. Most gyújtanom kell, hát majd egyszer csak elég az illető. Vagy 250m-en kívűl mozgó tankot öljek meg. Majd hozza az élet azt is.
-
edari
őstag
válasz
Habib[HUN] #82958 üzenetére
Igen minddel.
Kivéve ha az utolsó küldinél a primary és a secondary is megvan. Akkor az 5 tokent ad. Akkor csak 4 ággal kell megcsinálnod (feltéve ha mind a 4-el az utolsó küldi teljesen megvan). -
Chris0321
veterán
válasz
Habib[HUN] #82954 üzenetére
Megfelelő ellenfelet kell kiválasztani, pl. az IS nagyon szépen tud égni, nemrég Panther/M10-el gyújtottam fel egyet. Tűzpiros volt természetesen tűzoltókészülék nélkül.
-
Lunky88
tag
válasz
Habib[HUN] #82261 üzenetére
Néha tényleg érdemes szünetet tartani. Főleg amikor egy nap 20 csatából 15 vereség, akkor döntök úgy hogy hagyom a picsába.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Habib[HUN] #82189 üzenetére
Hehe, ezen jot nevettem : 12 evesen tudtad az osszes Mortal Combat kivegzest
Ha azt szeretted, a Wrestlinges jatekot ismerted-e ? 8 iparos volt benne...Yokozuna, Undertaker, stb. -
sequator
senior tag
válasz
Habib[HUN] #82203 üzenetére
Ja, azért írtam 5 fős legénységet, mert kisebb tankokban, scoutokban csak 2-3 fő van, közepes szinte is sok a 4 fős legénység és egyébként sem hal meg a teljes legénység minden alkalommal, amikor kilövik a tankot. (Hiszen beszélnek még utána és aki kilőtt, nem látja a teljes legénységet kilőttnek a az összesítő képernyőn, stb)
Ó, TWben nekem is néha eljárt a kezem, ha nagyon renitens volt a lakosság.
sautia
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Habib[HUN] #82193 üzenetére
Na ezt a részét kell elmagyarázni a gyereknek, hogy ne foglalkozzon a hülyékkel.
Aztán jön az ellenőrzőbe a beírás, hogy órán nem figyelt...
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #71367 üzenetére
De mindent kifejlesztettem mindjárt belinkelek képeket!
-
dfsz34
őstag
válasz
Habib[HUN] #71359 üzenetére
Az ok, hogy kemény a stock torony és mondjuk hull down-hoz jól jön, de nem tudod felrakni a top ágyút rá és a látótávja oroszosan szhar. Fene tudja, ez lehet egyéni döntés, de több előnyét látom azon a tankon is a top torony és ágyú kombónak, mint egy sok tulajdonságában gyengébb, de hull down-ban jól használható stock toronynak.
-
szbalogh
addikt
válasz
Habib[HUN] #70163 üzenetére
Én is bekékültem tegnap .... WN8 szerint
-
KaLeun
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70156 üzenetére
Már rég letettem arról, hogy bárkit bármiről megpróbáljak meggyőzni. Különösen az igazság vélt/valós bajnokait.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70182 üzenetére
Pedig ez tiltott, csak nem szankcionált. A fair play pedig egy ritkán képlékeny alapelv a "szabad világban". Persze lehet, hogy csak idealista vagyok.
-
Angel1981
veterán
válasz
Habib[HUN] #70180 üzenetére
Most jövök rá, hogy ha ezt mondjuk a 9.4-el hozzák be, akkor a Cromwellnél és a Cometnél kapásból bukom a 6. érzéket - köszi WG!
(Azon a vonalon csak annak a két tanknak van külön rádiósa, vagyis mindkettőben messze a legképzetlenebb.) -
Kakumix
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70176 üzenetére
Nem legális, csak ha az "áldozat" nem tudja elérni, hogy a support foglalkozzon vele, akkor nem fognak érte megbüntetni.
Hatodik érzék: Én úgy tudom, hogy ez egy automatikusan aktiválódó skill lesz a rádióson, amikor annak az alap képzettsége eléri a 100%-ot. A célja pedig egyértelműen a lehúzás, hogy hiszen eddig másik tankba átrakva a legényeket ingyen vagy 10-20000 kreditért átképezve a kifejlesztett hatodik érzék működött, most csak akkor fog működni, ha aranyért 100%-osra képzed át legalább a rádióst.
KV-1S és KV-85: Eléggé oroszos megoldást választottak, hogy a "troll" KV-1S-t az ágyújával leteszik eggyel kisebb tierbe és a helyére - tier 6-ba - meg betesznek egy legalább akkora troll másik tankot. Szerintem használat közben a 100mm-es ágyúja még jobb is a KV-85-nek, mint a KV-1S-é volt. Egyetlen számomra észrevehető negatívuma a kisebb csőlehajlás.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70174 üzenetére
Szerintem ez egyszerűen csak sunyiság, alattomosság, képmutatás. Komoly jellemhibának tartom.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Akkor ne ismételd magad, a csapattárs kitolása még nagyobb gyökérség, mint belelőni. Ennyit a fair playről, ahogy te értelmezed.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Én mikor kezdtem a WOT-ot (most se vagyok öreg motoros) eléggé balfék módon nyomtam, pz felderítővel nehéz tank mögött bújkálva stb...
Egyetlen egyszer volt, hogy kitolt egy perfekt player az ellenségnek... aki látta eléggé leosztotta, azért mert béna valaki nem tolom ki az ellenség elé, szerintem...
-
Angel1981
veterán
válasz
Habib[HUN] #70154 üzenetére
Szerintem ez azért nem ennyire fekete-fehér.
Én úgy vagyok vele, hogy attól, mert valaki bekékül, még nem kell azonnal gondolkodás nélkül eliminálni, mert azzal garantáltan csökkentjük a csapatunk győzelmi esélyét.Korábban történt egyik csatában, hogy az óra lejárta után csapattárs azonnal farba lőtt egyszer, és be is kékült. Ráfordítottam a csövemet, de mentem rendületlenül előre a nekem fontosnak ítélt pozícióba, úgy voltam vele, hogy ha még egyszer meglő, akkor természetesen már viszonzom.
Nem lőtt meg többet, és bár nem végzett előkelő helyen, azért némi sebzést, és spot sebzést begyűjtött, ergo még mindig jobban járt a csapat így, mintha egyből kilőttük volna - egyébként győztünk, és baromi szoros volt.A lényeg; ha valaki bekékül, szerintem még megérdemel egy "második esélyt", de ha azt látom, hogy másodjára is meglövi a csapattársát, akkor már tényleg jobb kiiktatni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70158 üzenetére
Szóval a kéknek az a büntetése, hogy egy balfasz a saját csapatából hátulról kilövi és ezért nem kell részt vennie egy -1-ről induló csatában?
Azt sem tudod miért kékült be, de kilövöd? Még jó, hogy te ismered a fair playt csak nem szereted, mi?Egyébként voltam már kék, de a csapattársaim nem lőttek ki egyszer sem, ezek szerint nem veled voltam egy csapatban.
ui.: egyébként lehet, hogy egy ilyen instant büntetés miatt kékült be, hiszen nevelő célzattal próbálta mozgásra ösztönözni a ház mögött bujkáló két darab WTE-100-at a 13-75-jével (igen, saját példa
)
-
myckey
veterán
válasz
ez mekkora sziveg már..LOL, még a közösség büntet, sírok.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Demagóg duma.
-
KaLeun
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70149 üzenetére
Érdekes a kis mentegetőzésed, hogy te vagy az ártatlanság mintaképe. De ennek ellenére simám kilősz valakit aki nem is ártott neked. Semmivel sem vagy jobb náluk vagy nálam, csak előadod annak magad.
#70148 mtade: Észrevettem aztán én is, de köszönöm a szánalmad jelzését................................................................................................
-
KaLeun
senior tag
válasz
Habib[HUN] #70063 üzenetére
Ha bekékülök,mert valami kis köcsög köcsögösködő miatt elvesztettem a türelmemet és valami hozzád hasonló igazságtevő meg kilő akkor az örökre feliratkozott a listámra. És az ilyet legközelebb minden teketóriázás nélküli kiteszem a francba (pl. kettő török köcsöggel többször is találkoztam...).
Éppen ezért egy rendesen viselkedő bekékült játékossal szemben sohasem játszom a kis felsőbbrendű igazságosztót. Viszont ha valaki elkezdi lőni akkor annak először felteszem a kérdést, hogy megérte-e és a választól függetlenül szintén kiteszem a francba, mert nem szoktam örvendeni annak, hogy az ilyen kis erőfitogtatók miatt veszítünk..
Mi is az ingame neved?
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
Én eddig a 15k csatám során az emlékeim szerint max. 2-3x kékültem be és 1x tiltottak ki egy órára. Nálam alap hogy ha behoznak magasabb tierbe egy sokkal kisebb pl egy tier1-es tankot akkor pedagógiai célzatból egyből kilövöm v. nekimegyek (azzal viszont számolni kell hogy a szakasztársai esetleg el kezdenek lőni). A másik eset ha egy scout végig leghátul az egyik sarokban megbújva áll, és kérés ellenére sem mozdul. Ezeket általában a csapattársak is megköszönik
Aztán néha olyan is van hogy elgurul a gyógyszer ha vki célzás közben folyton lökdös, vagy éppen lelök vhonnan mert azt hiszi neki ahhoz a helyhez joga van.
Érdekes hogy amikor bekékültem soha nem lőttek rám saját csapatomból, és ok nélkül én sem szoktam rájuk vadászni. -
Kakumix
senior tag
válasz
Tegnap azért a Rally módban az autoaim miatt többen lettek kékek, mint a szokásos. Többek közt én is.
Egyébként lehet, hogy hirdetést fogok feladni, hogy 1 üveg sörért megcsinálom bárkinek a versenyes küldetést, ma végeztem a második accountomon lévővel is
-
skopy
tag
válasz
Habib[HUN] #69935 üzenetére
Köszönöm, megfontolom, nekem a hellcat nem jött be valamiért,
lehet többet vártam tőle, viszont a régi t49 tetszett, fürge és csipkedni is lehetett vele, a t67 az pár csata után kiderült hogy csak a helyet foglalja a garázsban. -
dfsz34
őstag
válasz
Habib[HUN] #69925 üzenetére
Akkor meg a töltés időt kéne ballanszolni. A látótáv a ballansz miatt van csökkentve sok tank esetében. A su mozgékony ugyan, de hajlamos a láncát ledobni, illetve a lövegét ki lehet ütni, ami amúgy sem túl pontos. Rángatni kell az e25-t, mert akkor a su akár még 10m-ről is képes orbitálisat mellé lőni.
Amúgy ez a ram vicces néha, ha látom, hogy jönnek rám, akkor előretolom a tankot, mintha arra akarnék menekülni és abban a pillanatban, hogy irányt vált, visszatolatok meg jobbra/balra fordulok is, hogy mellé kerüljek és amikor elzúg mellettem, akkor egyből tudjam lőni. Nem mindig, de gyakrabban bejön ez a csel, mint azt az ember várná. Ezt nem csak az E25-el lehet, majdnem minden mozgékony tankkal meg lehet lépni ezt a cselt.
Mondjuk tény, hogy kemény dió egy su12244 az e25-nek meg a 150pennek, pattint elég gyakran. Körbeforogni nem lehet, azzal nem kell próbálkozni, meg kell lépni és távolságból kiszedni, ha lehet, ha nem, akkor meg esetleg lánc, ha az sem, akkor meg bízni a szerencsében és/vagy a csapattársakban. Vagy arany lőszer, de azt is tudja pattintani, szóval nem biztos megoldás az sem és drága is.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Habib[HUN] #69402 üzenetére
Utólag belegondolva kár volt reagálnom. Ki az az állat aki annyit megy light tankkal (rosszul), hogy amiatt nem jó a wn8-a???
Persze ESL, Stronghold, századba kell ezért mondtam a normál clan war-t.Úgy vélem az a csúcsa a WOT-nak. Lenne stabilan pár Francia vagy Német területünk....álmodik a nyomor!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Habib[HUN] #68816 üzenetére
Élvezd ki amíg ereje teljében van, mert a hamarosan érkező 9.3-ban nerfelik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #67908 üzenetére
Van benne igazság, amit mondasz
De erre egy kreditet se költök, nemhogy fél millákat.
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #67905 üzenetére
Tier VI-on vagyok már két tankkal is csak elkezdtem az Amcsi med ágat. Próbáltam, de nem hoz a gold csak már nem tudtam mit mondani elkeseredettségemben
-
Sanya
nagyúr
válasz
Habib[HUN] #67676 üzenetére
néha azért meg tud viccelni a játék. A múltkor 14 darab tier 10-es közé rakott be egy kv-4-et és sta-1-et (egyik-másik oldal). Nem sokat tudtak hozzátenni a játékhoz.
-
.mf
veterán
válasz
Habib[HUN] #67667 üzenetére
Na ja, de akkor azok még más idők voltak... T5-ös volt a KV, nem volt külön T6 KV2. A T5-ös KV a IIa toronnyal és a ZiS 169 pen 300 dmg-es ágyúval elég betyár volt, akkor az volt A T5-ös heavy, és az über-OP ruszki heavy.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Habib[HUN] #67646 üzenetére
Ott is 1400hp-ja volt?
-
Departed
őstag
válasz
Habib[HUN] #67588 üzenetére
.
-
Valentin90
tag
válasz
Habib[HUN] #67249 üzenetére
Igen, egyetértek! Én is csak akkor szoktam free xpt költeni egy tankra, hogyha nevetséges stock paraméterekkel rendelkezik és szenvedés kihúzni a jobb lánctalpat, amire rámehet a jobb torony stb.
Ha ésszel játszol akkor nagyon takarékosan is lehet ám nyomni! Nekem még nincs T10es tankom, 8 ágat húzok egyszerre, úgyhogy még el fog tartani egy darabig. Csak azt nem szeretném, hogy mire eljutok T10ig addigra szétnerfelik az adott tankot. -
dfsz34
őstag
válasz
Habib[HUN] #67242 üzenetére
egyetértek, szerintem is gyorsabb kis tier-ben xp-t farmolni, mint a troll szakaszokkal, de hát vannak nálunk okosabbak, úgy látszik, akik mégis bemennek a troll szakaszukkal
Azt röhögöm, hogy tényleg szintem minden alkalommal valaki agyonlövi a kis tier tankot vagy agyon tapossa, igaz utána elindul a tk oda-vissza, szóval nem elég, hogy behoznak egy kis tier tankot még a szinte menetrendszerű tk-zás is csökkenti a csapatunk támadó erejét. "Örülök" olyankor, nagyon.
-
dfsz34
őstag
válasz
Habib[HUN] #67233 üzenetére
Tier1 csapat tankokat is gyúrni kell sok skillesre...
Mondjuk még így sem feltétlen (feltéve, hogy a csapattársak nem tapossák halálra azonnal) a troll szakasz a legjobb módszer, mert egy tier10 csata eltart sokáig, tier1-ben meg 5 perc alatt darabokra lövik az ellenfelet. Még xp-ben is lehet, hogy többet begyűjtenek tier1-ben.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Habib[HUN] #67095 üzenetére
atti_2010, ha jól emlékszem ezen a néven van fenn prohardveren valaki, aki APUn tolta a wotot. Keresd meg,kérdezd meg őt is.
De jó, végre egy változtatás, ami nekem is jó hír: T92 SPG buff!
-
Angel1981
veterán
válasz
Habib[HUN] #67092 üzenetére
"Egész nap emberekkel dolgozom, esténkén végre jó le is lőni őket."
Ez hatalmas!#67099 dfsz34: biztos így történelem hű - valszeg találtak valami iratot időközben.
-
Poultier
tag
válasz
Habib[HUN] #67098 üzenetére
Hali!
Húgom gépében a 5600k + 4 GB DDR3 1600 kombó van, APU 1440*900 felbontás mellett közepes beállításokkal nem nagyon megy 40 fps alá, szerintem totálisan játszható, legalábbis nekem, aki laptopon 20 fps-el játszik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Nem tudom nálam simán fut. Ha kikapcsolom a vsyncet, akkor 100-110 fps, ha bekapcsolom, akkor fox 61-en áll a mérő meg se mozdul lefelé.
-
sith7
félisten
válasz
sajnos ez így van, nekem is kb. így fut, hasonló beállításokkal
-
bigobert
tag
válasz
Tudom, hogy AMD APU érdekel, de amúgy is meg akartam osztani egy friss tapasztalatot.
Tegnap cseréltem a procim (Athlon 750k) egy i5 4670-re. A videokártyámat (7770) már vissza sem szereltem egyéb okból, így az integrált HD4600-on próbáltam ki a wot-ot, 2*4GB 1600MHz memóval, SSD-vel.
Alap grafika, 1920*1080, 100% render, 110° látószög, AA off, huzigáknál "maxra" húzva minden. Severogorsk-on nem ment 45fps alá, és általában 50 felett volt. Siegfrid line-nál volt hogy lement 40 körülre, sőt, ott volt fps drop 30ra egy-két másodpercre, de a meccs nagyrészében 40(-55)fps felett volt.
x2 AA-nál egyből ment 17 fps-re.A 750k a 7770-nel ugyanezekkel a beállításokkal x2AA-val tudta ugyanezt.
for the record
-
válasz
Mivel a WOT "fantasztikus" és "naprakész" motorja nem ismeri a többszálú feldolgozást, így sajnos ez van, bizony nálam is van olyan map, amin full grafnál beesik 30 fps-re a játék FHD mellett, egy 290X és egy 4.5-ön járatott FX8320-as vason. Vicc...
-
gilfoyle
őstag
válasz
Én játszottam régebben egy 5800K-n, 8GB 1600-as RAM-mal.
Full HD-ban minimum grafikán 70-80fps volt.
1600-on közepes felbontásban 50-70 fps.
1440 közepes grafikán max 80fps.Most notebookon i5 3320M integrált HD4000 1366-on 30-70fps, 1600-on 50fps max minimum grafikán. De játszható.
-
sith7
félisten
válasz
Habib[HUN] #67095 üzenetére
Hogy érted, hogy köhög ?
Milyen felbontáson ? -
szallasi007
őstag
válasz
Szia, 6600K-val 8 giga rammal próbáltam r9 270x-el. Borzalmas volt max 40 fps, mindegy milyen graf beállítások mellett. Azóta i5 lett és hibátlan, az más kérdés hogy ugyanolyan béna maradtam
-
Djuree
félisten
válasz
Habib[HUN] #66621 üzenetére
az olyan instant halál körül van.
-
Bingisz
addikt
válasz
Habib[HUN] #66609 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
Habib[HUN] #66606 üzenetére
"pl troll szu-152"
na igen, golddal használtam, igaz a pénzt vitte de 1 nap alatt megvolt az isu. t9-eseket is riogattam vele, megérezték mikor repült a 700 az arcukba. -
fradi81
veterán
válasz
Habib[HUN] #66183 üzenetére
Pont jó, most úgyis sok ember centurion ágat húz az fv-ért.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Habib[HUN] #65905 üzenetére
Ez bizony így van, utazás közben én nem tudom hasznosan tölteni az időt. Mondjuk akkor még fiatal voltam és bohó, kocsim se volt.
Na míg Zsolti nem csap szét közöttünk hagyjuk az off-ot!
-
Chris0321
veterán
válasz
Habib[HUN] #65898 üzenetére
Tudtommal az eun nem. Aslain féle telepítőt használom és ő ügyel az ilyesmire.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Habib[HUN] #65207 üzenetére
Igaz, hogy én még csak 15.000 csatát toltam le 3 év alatt, de én se nagyon aggódom már a statisztikám miatt
Ha így lenne nem vinnék egyszerre 5 ágat és felhagynék gyorsan például a kínai medekkel, meg a német páncélvadászokkal is, sőt még lehet egy új acc is befigyelne (na ez az amit én sosem fogok csinálni). Nem csak két véglet van, de nagyon sokszor csak így látjátok a dolgokat. Bár ezt már régebben is megjegyeztem szerintem. -
KaLeun
senior tag
válasz
Habib[HUN] #65118 üzenetére
Kihagytad a legfontosabbat: Csak arany lőszert vigyél magaddal.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Habib[HUN] #65118 üzenetére
-
Dryman
őstag
válasz
Habib[HUN] #65090 üzenetére
Az első "fedett" LAN-party-k jutottak eszembe....
Kocsmázni indultunk Lanparty lett belőle....ez már csak igy van ha az ember kocka egy kicsit.... -
Csorbi
addikt
válasz
Habib[HUN] #64667 üzenetére
Akkor ez engem is elért... Csak kis javítókat használok, goldot soha, és prémiumom sincs, soha egy fikarcnyi fillért nem költöttem erre a játékra, és nem is tervezem (aztán ezt majd a WG-nál úgyis keresztülhúzzák, ha meg akarok maradni...)
vhw: az AMX-en a 100-as gun van, mégsem annyira szembetűnő ez a deficites dolog (legalábbis nekem)
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem megfontolni őket
-
ddt500hu
veterán
válasz
Habib[HUN] #64575 üzenetére
Alapvetően az összes 5-ös tankkal lehet farmolni.
Mivel olcsó a javításuk meg a lőszerük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest