- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
L4mie #150641 üzenetére
Nekem a KV-4 nagyon szenvedős, lassú is, gyenge is, cserébe mindig 10-eseket látok. Még nem győzött meg annyira, hogy elverjek 44k free xp-t a nagylövegre... Fullosan lehet jó, de addigra ötször meg lehet gyűlölni. Pedig a KV-3-mal nagyon jó voltam már a vége felé.
De az IS-3 is nagyon papírnak érződik ahhoz képest, hogy 4 éve milyen volt, mikor legutóbb játszottam vele.(#150645) h1mpi
Az IS-3 viszont nem kapott semmit, ezért lower platen is alig viszi át a kilenceseket.Kegyetlen rosszul játszom vele, ezért inkább hanyagolom is a nagyokat, 5-6-ban érzem komfortosan magam.
-
-
-
-
ddt500hu
veterán
A 400 csatádból mennyi volt 9-10-es tankkal? Azok azért tudják vinni a pénzt rendesen.
Nekem 3 napja nincs prémium accountom. Két megcsinált küldetéssel (+300e) 50 csata után +100e-be vagyok. Ha nem sikerült volna a küldi akkor -200e. 42% WR, 1975wn8 mellett.
És keményen visszafogtam magam mert csak 14 csatát mentem 10-be.
5-6-7-8-ba mennék állandóan nálam is dőlne a pénz prémium nélkül is. -
Dryman
őstag
A fentiekben az áll hogy 6-os 7-es tankokkal küzdenek kredit halmozás érdekében.....gondolom az az alapvető problémájuk hogy a kredithozó küldetéseket részben már csinálgatják, de valahol azokkal is elakadtak, így a küldetési pénzverde is elapadt....mellé még jön egy kis prémium mentes fiók és már csak arra elég a cucc hogy minimálba fejlesszenek....Marad a mastercard, mert az erre is jó!
-
jozefgucci1
addikt
Nekem kezdetek óta van prém fiókom és amint legetett megvettem a Typ59-et. Aztán ajándékba ugye anno a T34-et és így a prém napokkal + ban el is vagyok . Még úgy is jön a pénz , hogy a T43-at majdnem full goldal használom ha T9-be dob . Meglepő módon a Buldoggal is szépen jön a pénz egy -egy kör 20K profit. Igaz ebben még nem lőttem a majd 600 csata alatt goldot mert nincs rá szükség.
-
jr1994
addikt
Pedig jó részét a küldetéseknek én is az Iskolabusszal csinálom
Alapvetően nem szeretem az artykat de ebben megvan a pusztító érzésMegvan a francia, angol nyolcas és a francia tizes is de főleg az orosszal megyek és azért csak haladnak a küldik.
Az én kérdésem konkrétan az spg-15 küldire vonatkozik. Melyik járművel érdemes nekivágni? Jó ide is az iskolabusz, vagy esetleg más? Az FV-304 a minimum 3000 sebzés miatt sajnos felejtős.
-
Chris0321
veterán
A felvillanó teljesítményeket ki lehet kapcsolni, a beállításokban ha jól emlékszem az első oldalon jobbra alul. A dinamikus szakaszra való meghívás kikapcsolására nem találtam sehol módot de lehet elég ha be van kapcsolva ,hogy csak ismerősödtől kaphass felkérést.
-
jozefgucci1
addikt
Az effet a foglalással és a reseteléssel lehet nagyon jól húzni. Manapság már nagyon nem nézi senki ezt az értéket , mert a WN8 amit pedig a sebzéssel lehet emelni . Aki pedig a sebzésre megy az csak a legvégső esetben áll be a cap körbe . Tegnap egy láda söröm ment el azon , hogy még sebezni akartam a foglalás helyett én balga .
-
PAWI
tag
Okés, nem is azért raktam ki, hogy most aztán égessük porrá a WG-t. Nekem ugyan nem fáj a dolog. Plusz nem is igazán találkozok ilyenekkel. Csak érdekessékként raktam ki, meg hogy szerintetek Ghost shell, szerver oldali késés vagy valami más.
Ezért kicsivel se fogom kevésbé élvezni, szeretni a játékot.
-
törölt tag
-
jagada
addikt
Néha azért elég érdekesen keveri a lapokat az MM, amikor pl. az ellenfélnél van egy 3 fős szakasz csupa kék játékosból és mind E25-ben ücsörög, továbbá kapnak még két lila játékost top tierben, a mi csapatunkban erre van 3 BOT-ból álló szakasz, valamint 2db-al kevesebb a Top tierbeni tankokból és a többi játékos is mind tomató, na ekkor mondja nekem valaki, hogy ki van ballanszolva a játék. Főleg amikor zsinórba jönnek az ehhez hasonló felállású csaták. Ilyenkor az ember legszívesebben már a betöltő képernyőnél nyomna egy önmegsemmísítést, ha volna ilyen gomb.
-
Emu
őstag
Nekem KV4 a legnagyobb tankom. KV3-nál tudtam meg, hogy a másik ágat egyszerűbb lett volna kihúzni, de akkor már nem kezdtem bele... Jelenleg szívok KV4-el, bár néha tudok egy két szép kört menni, főleg ha nem tudja az enemy, hogy hol kell lőni. Viszont pont ezért egész jól adja WN8-t, saját hp lesebzése már kék...
-
fradi81
veterán
Ő bokrok mögött volt, álcafestéssel, valószínűleg camo skillje is volt. Te a pusztán álca nélkül. Az a 10m pedig 47m ami reális, 50m-en belül mindenki lát mindenkit, mivel a spotoláshoz egy kis idő kell így jött ki a 47m.
Itt tudsz játszani ezzel.
A kollégának ez volt az első csatája a stug IV-el -
PR0JECTNR56
addikt
A tesztek FTR-es visszajelzései alapján nem kell rettegni fps zuhanástól, bár a hármas teszt kliens produkált vicces dolgokat.
-
Viktoár
addikt
Jó pár térképen tudom hogy hol/mire lehet számítani de van olyan is amin még rohadtul nem találom a helyem.(Pl:tundra) Ha megkérdezem chaten hogy hova álljak ahonnan tudom segíteni a támadást akkor lenooboznak meg ami vele jár.Még ha igazuk is van akkor is megírhatnák.Mentségemre szolgáljon hogy kb 3x ha játszottam azon a pályán.
Scoutból vannak nagyon jók akikkel össze lehet dolgozni és persze van negatív tapasztalat is.
Van aki berongyol az ellenfél bázisára,kapásból 5 tankra kér tűztámogatást.Hát részemről 1-et tudok (ki)lőni amíg láthatóak az ellenfelek,mivel mozognak is és a ~47másodperces töltésidő nem egy F1-es kiállás idejét juttatja eszembe.Töltésidő alatt szoktam fürkészni az arty helyeket hátha észreveszem a lövéseket és akkor nagy eséllyel kiszedem az artyt.
Volt hogy az mm csak engem rakott be artynak viszont az ellenfélnél 2 volt.Jóformán mindenki kempelt ezért volt időm nézelődni a susnyában,ki is szedtem mindkét artyt.Jeleztem a csaten hogy no arty,erre megindultak mint az állatok.
-
Angel1981
veterán
A "maximum 5" igencsak eltérő esélyeket jelentene mondjuk egy Type T-34 és egy FV215b (183) esetében.
Én továbbra is azt mondom, hogy elég az árukat jól megnövelni, mondjuk hatékonyságtól függően +75 / +150%, így már bőven veszteséges lenne a köre annak, aki spammeli.
Mondjuk a WG által tervezett sebzés redukálás sem rossz, APCR esetében ez még valamennyire realisztikus is.dfsz34: "Az ár szinte mindegy, mert ha valaki már nem húz tankokat, csak kevés ágat, akkor a mostani akciókban sokszor tízmilló kreditet tudott felhalmozni."
Lehet, de ha tényleg alaposan felemelnék az árát, akkor idővel elfogyna az a bizonyos felhalmozott összeg, és ők is leszoknának róla.
Azon kívül akiket említesz, szerintem a játékosok kb. 10%-a, és nem beszüntetni akarjuk az arany használatát, csak nagy mértékben redukálni, és ez pontosan ezt eredményezné.
A múltkor is felnéztem a ......... osztag TS-ére, és megkérdeztem hogy milyen tierben nyomják, mert lehet tudok jönni szakaszba. Válasz; "T6-ban, mert nincs pénzünk, gyűjteni akarunk." -
dfsz34
őstag
Az ár szinte mindegy, mert ha valaki már nem húz tankokat, csak kevés ágat, akkor a mostani akciókban sokszor tízmilló kreditet tudott felhalmozni.
(#42642) Djuree igen, a Maus-t pedig kedvelem, de tényleg unalmas már, hogy mindenki aranyat tölt ellene. Azt csinálom, hogy én is viszek rengeteg aranyat (rengeteg lőszert vihet, nem ügy) és azzal válaszolok, de akkor meg jön a gold spammer maus, mert nem ezt várják.
-
Angel1981
veterán
Ez az, amit feltételeztem, hogy "személyre szabott".
A gond az, hogy az esetek 80%-ban trollkodás / inzultálás / provokáció van, és nem lehet előre megmondani, hogy ki lesz az aki beszól, és utána már majdnem mindegy, mert már eleve felnyomta az agyadat - legalább is az enyémet biztosan.
Az Általad vázolt esettel, hogy field commandernek képzeli magát az illető, én a csaták kb. 2%-ban találkoztam, és az még amúgy sem olyan zavaró, mint a trollkodás.A "hasznos információ" a másik 2% - most magáról a chatről beszélünk.
Valóban vannak hasznos információk, de azt az esetek nagy részében a térképes megjelölések, és az egyéb gyorsüzenetek adják, amik a chat kikapcsolásával is meg fognak jelenni.Szerintem jó lesz így.
"A löveg mozgás is egy egyensúly paraméter - például a KV-1S -8 lefelé mozgással rendelkezik a 122mm-en, a valóságban ez -2 lenne csak, Yurko azt mondja a történelmi értékekkel sok Orosz tank játszhatatlan lenne. "
Maga a dolog OK, de a KV-1S pont rossz példa, ott túllőttek a célon. Annyian kérik a KV-1S nerfjét de a WG csak tolja, csak tolja, mindezt úgy, hogy egy ilyen fontos paraméterben ennyire nem történelmi az értéke - mert ők úgy döntöttek. Ha csak -4-re csökkentenék, máris érezhető nerf lenne, és még az oly sokszor hangoztatott történelemhűséghez is közelebb lenne, de nem!
Játékegyensúly ide-oda, minden szentnek maga felé hajlik a keze!
-
joergie
őstag
ne egérrel fordulj, hanem rögzítsd az ágyút egér jobbgombbal, és fordulj hull-al(A-D). kevésbé ugrik szét, cserébe viszont meg kell szoknod ezt a fordulási módszert néhány arty-val( amelyiknek szűk az ágyú kitéríthetősége/alacsony a traverse(forgási sebesség)-> ott célszerű). ahol nagyobb az ágyú kitéríthetőség, ott nem érdemes ezt alkalmazni, inkább lövés után érdemes beállítani a célzási tartomány szélét(az ellenség legszélső legvalószínűbb felbukkanási helyére). ilyenek az m4043, gwpanther, még a T92 is. tanktesttel forgatósak az oroszok, németek gwpanther fölött. britekkel még nem játszottam a hummel asszem az amelyiknél mindegy hogy fordulsz, úgyanúgy mocskosul szétugrik, cserébe jó a traverse. franciáknak mindegy, mert gyorsan céloznak, hummelhez hasonlítanak.
-
SoulReaver
veterán
200 csatát mentem T-54 el, és magamból kiindulva, szerintem amiatt mehet rosszabbul vele a játék, mert bátrabban neki mész bárkinek, mivel több a hp-ja mint a t-44 -nek, de a páncélja nemsokkal jobb, tehát ezzel is ugyanolyan sunnyogósan, de mégis agresszíven kell nekilódulni a dolgoknak...
Karnyújtásnyira vagyok a T-62A -tól, de remélem azzal már jobban lehet pirítani. Sajna nem lesz több az átlag sebzése, de legalább gyorsabb és jobb az átütése.. -
diegho
nagyúr
Fogsz egy fraps-et, letöltöd ezt a replay-t és mérsz egy benchmark-ot a csata kezdéstől, tehát amikor 0-ra ér a számláló, 1x sebesség, minden marad rendesen. Fraps-ben előre beállítod, hogy logoljon mindent és a végén kapsz majd a fraps/benchmark mappába szép táblázatokat átlag min max fps-el stb.
-
-
-
Chris0321
veterán
A periszkóp +25%-ot ad az alap látótáv mellé de nem lehet több 500m-nél, nem 500m lesz.Persze ez nem jelenti azt ,hogy mindent fogsz látni ezen a távon belül, mert pl. a bokrok miatt lehet csak közelebb látsz meg valamit. Arról nem is beszélve, hogy vannak érdekes dolgok a játékban, pl. egy T110E4-est csak akkor vettem észre teljesen nyílt terepen miután kilőtt pedig nem volt messze és nem hiszem, hogy túl jó lenne a camója. Szerintem hasznos a periszkóp, én mindenre teszek mert arra nem lehet számítani sokszor, hogy spottoljanak neked. Plusz a spot DMG-ért is jár némi honorárium.
-
törölt tag
Én észreveszem a hatását, a Dickeren legfőképpen.
Amikor a csata elején elfoglalom a helyem, utána sokszor én spottolok a többieknek.
Néha többet összehozok spotban, mint saját sebzésben.
Nyitott pályákon kifejezetten feltűnő tud lenni a csigaszem hiánya.A láthatóságban nagy szerepe van a jármű camo értékének is.
-
szbalogh
addikt
Nekem meg van mindkettő. A 140 szerintem jobb egy picit. Kisebb, és a vékonyabb torony ellenére szerintem pattogósabb. Egyenesben érezhetően gyorsabb. Bár a t62-vel még nem sokat játszottam és abban csak 3. skilles emberkék vannak. A fordulékonysága bámulatos. Nem lehet hátba támadni, mert egy szemvillanás alatt szemben találod magad vele. Szűk helyen nem lehet vele egyenesen menni, mert nem tudom olyan rövid ideig lenyomni az A-t vagy a D-t, hogy ne kanyarodna neki a falnak
A T-54-et el se adtam, mert a játék legjobb tankja.
Alig várom a 430-at is, meg az STB-1-et. Nem baj ha nagyon hasonlóak, sőt, cw-kre minél több ilyen mozgékony és alattomos kis tank kellMár nagyon várom, hogy visszajöjjön a 10-es limit.
-
Drenadar
veterán
miért nem mindkettő?
egy másik kérdés, az egyik miért zárja ki a másikat?
nagyon hasonló tankokról van szó, és van már egy rahedli összehasonlítós videó, nekem még a 140 nincs meg, csak a t62a. nem éreztem magamban erőt visszavenni a t54-et és kifarmolni vele 200 xp-t, de ha meglenne a garázsban a t54, megtenném...
-
sebijani1982
senior tag
Goharu féle egyből a letöltés!
-
Djuree
félisten
az pedig troll gunnal az igazi, aranylőszert bele oszt lehet írtani. sokszor még a t9-ek is féltek tőlem, elsődleges célponttá váltam pár 700-as puszi után. 3 nap alatt meglett az isu, úgy jött az xp vele, pedig nem játszottam sokat. bár a pénzt vitte, de van t8 prem tankom, az se volt gond.
jano_77: ja, csak annyi a különbség, hogy én nem sírok mindenért mint te. jajj 5-ből 3 lövés mellé ment, kötsög wg, meg a qrva anyjukat meg stb., mert te pontosan ezt csinálod, pedig ez akkora user error mint a szar...
-
szbalogh
addikt
75 csata után nekem úgy tűnik, hogy csak alacsony tierben számít a fordulékonyság. A tier IV-es Bf 109-el már teljesen más a csata képe. Kezd számítani az energiaharc. Az egeres irányítást nagyon jól megcsinálták. Élvezhető vele a játék. Ennek ellenére Il-2 Sturmovik után továbbra is gagyi arcade játék, de hát a prém.....
-
nihill
őstag
Nekem töltésgyorsító, csigaszem és álcaháló van rajta, bár a hálónak nem nagyon veszem hasznát mert nem az az elbújós stílusú tank, lehet le is cserélem majd valami másra. Festeni legfeljebb egy "rám hiába lősz, haver" feliratot kell rá, álcát nem. Saját tierjében menni kell neki mindennek ami csak mozog előtte, T6-T7ben azért már eléggé gondban van. Ja és főképp délutánonként meg hétvégén kell játszani vele, amikor tele van noobokkal a wot, mert nagyon tudja aprítani a hozzá nem értőket
pl. ellenfél AT2-jét full hp-ről face2face úgy szedtem ki, hogy meg sem tudott sebezni stb stb
Rekordom vele 5k+ lepattanó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest