Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz virkir #19059 üzenetére

    Ahogy írták, ha csak simán szembe állsz, akkor könnyen kilőhető az alja, kicsit kell a szöggel játszani. Azt úgyis megérzi az ember egy idő után, hogy mi az optimális, amikor már nem talál minden lövése az ellenfélnek, hanem inkább pattog. Ha nem akarsz kísérletezni, akkor nézz videókat.

    Ennek ellenére meglövik még így is, néha csodálkozom is, hogy E100? minden lövése, mondjuk lehet, hogy gold, de nem tudom biztosan.

    Ha E100-al vagyok és nem forgat az is7, akkor könnyű, lövöm az alját, ha forgat, akkor meg kicsit oldalt próbálom lőni a torony alatt, ami bejön gyakran, de nem tudom mindig pontosan meglőni és sebezni, ezért csodálkozom azon, ha is7-t mások meglövik simán. Azért ez nem olyan egyértelmű dolog. Na mindegy, legalább még van mit tanulnom.

    Pár dolog már megy az IS7-el jól, a sidescrap, az elejét szépen rejteni és az ellenfél gyakorlatilag minden lövése pattan. A másik a hull down, amikor csak a tornya látszik ki és HE nélkül meglőhetetlen az IS7 olyan kicsik a gyenge pontok és mindent pattint, ha nem forgatom oldalra a tornyot. Amit még fejlesztenem kell a nyílt terepen a helyes szög, na azt nehéz, mert pattog ugyan, de túl gyakran meglőnek szemből, pedig játszom a szöggel eleget.

Új hozzászólás Aktív témák