- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
igy van.
ne 1 tankra egy vonalra hajts hanem kezdj bele annyiba amennyi garázs van
oroszok szinte alap azert irtam.
de lehet az artykat is elkezdhetedmeg esetleg egy td vonalat azt meglátod melyik jön be melyik féle.
jo mind nehéz ajánlani én pl a japán heavy ágat is ajánlom nem nehéz velük játszani de jók az amcsi medium és heavy ág is.
ja remélem van bankkártyád...... -
.LnB
titán
Okés, köszi a tanácsokat mindenkinek. Akkor haladok tovább az Oroszokkal ahogy tudok.
-
galervin93
addikt
5-6-os tierig juss el néhány ágon (T-34/T-34-85, KV-1/T-150), itt parkolj le egy kis ideig (pár száz csata). Soknak tűnik, de kelleni fog. Egyrészt tapasztalatot szerzel, másrészt jön be kredit, harmadrészt lesz egy-egy jó legénységed (majd kitanulod annak is a mikéntjét).
TTT, ahogy drága elvtársunk megmondta. -
-
Az a helyzet, hogy alapvetően a könnyű tankokkal sem olyan egyszerű a játék egy kezdő számára. A T71(6 skulós tár) egy brutális állat, csak aztán tier8-ban jön a T69, na az viszont már nagyon goldigényes a kis átütés miatt, sokak kedvét elveszi(én is alig vártam, hogy befejezzem a grindet), a T54E1 korrekt kis masina a 4x390-es tárral és annak akad némi páncélja is. Azért hozzú menet lesz, míg kihúzod a T57-et. Még én is az E1-nél tartok, de mostanában nem játszom vele.
Az orosz ág amúgy nagyon jó, sokkal kezdőbarátabb szerintem.
-
.LnB
titán
válasz
h1mpi #163084 üzenetére
Nem lehet átugrani?
Mert látom kikerülni nem lehet a tech tree-ben.
Az Orosz T-26, T46-os, T2-T3-as tankokhoz képest, már az Amcsi M3 és M5 Stuart se tetszik nekem annyira. (Ezt csak azért írtam, mert eredetileg Oroszokkal kezdtem el fejlődni, most pártoltam át USA-ra, hogy célba vegyem a T57 Heavy-t.) De még olyan kezdő vagyok, hogy a saját véleményemben sem vagyok biztos.
-
Gyuri27
félisten
Mennyibe kerül ez az olasz csoda?
Valaki dobna egy linket hol elérhető a wg-nél?Ugye azt írják, hogy ha 7 küldit megcsinálsz a 10-ből akkor kapsz rá 70% árengedményt.
-
.LnB
titán
Most kinéztem magamnak a T57 Heavy-t. Megpróbálok arra haladni. Szerintetek ez jó ötlet? Megéri az a tank?
Mivel full kezdő vagyok így más választást nem tudtam, kinéztem magamnak egy célt, aztán hajrá. -
ooloo
őstag
válasz
BÁ Nutrition #163077 üzenetére
Ha nagyon nem megy , én mehetek bármivel , akkor sem megy ... ilyenkor sem hagyom abba . Másnak is kell sikerélmény .
Apropó .... mit rakjak fel harmadiknak a ferdinándra ? Periszkóp és töltésgyorsító már fel van szerelve .
Nehéz repeszpáncél , vagy fokozott szellőzés ? Az álcaháló nem játszik .
-
ooloo
őstag
válasz
BÁ Nutrition #163073 üzenetére
A WG könyékig belenyúl a játékba .... ha nem tenné , már régen eltűnt volna a WOT a számítógépes játékok süllyesztőjében .
Nekem is furcsa , hogy a Jagdpanzer IV , és a Jagdpanther esetében pár csata után beadta a II. kiválóság jelet . Az előbbire 150 csata után .. a másodikra 158 csata után került fel a második jel . A Dicker Max -ot egészen 79 % ig szépen engedte , aztán hirtelen visszaestem 68%- ra . Azóta sem tudom feljebb tornázni a százalékot . Egy lépés előre , kettő hátra .
Ez van .. így kell elfogadni a játékot .
Mindenesetre ezekkel az apró "bosszúságokkal" is egy nagyon jó játék . Ennyi ideig egyetlen játék sem kötött le . Persze , ehhez az is kell , hogy 1.5 évig egy T54 es volt a kedvesem .
-
kchryss
veterán
x5 első győztes csata +300% klán free xp bónusz + 300% személyes free xp bónusz és egy átlag szorzós kör 600 free xp-t hoz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ooloo #163070 üzenetére
Nem is az hanem h nehany tankomnal ilyen fura a winrate. Dickermaxxal szinte mindig nyerek. Legalabbis jelentosen magasabb kb 65%winrate. Es nem nagyon jatszok jobban vele. A tiger p-vel volt sokaig hasonlo akkor is ha tokre bot koroket mentem. Valahogy "mindig" nyertunk. Ez alapvetoen ilyenkor jon ki mikor 5x-os xp van es ki kene hasznalni de 5-6 kor kell hozza. 2 szerencsetlen tankkal az mar 10+ kor szenvedes. Total ideg voltam reggel. Aztan mikor visszaneztem a statot kb 51,5%wr es 1750 wn8. Ami nem sok, de ahhoz kepest igen h tomboltam sajnos. Par kor kedvenc tankokkal mondjuk jo lett.
-
fradi81
veterán
Lehet nyerni aranyat replay feltöltéssel, caernarvon ász.
replay -
ooloo
őstag
válasz
fradi81 #163064 üzenetére
Szia ,
Köszönöm a megerősítő választ !
BÁ Nutrition : Nem sokat gurultam vele . Még csak most ismerkedünk . Ha top tier , akkor kisebb tankokat 1 lövéssel elpárologtat . Még tier IX - ben is használható . A X es tier az kemény dió , de melyik VIII as tanknak nem . (?)
-
WOT-H-A-C
veterán
Wargaming-ék nagyon rendesek velem. Megemlékeztek a 6. évfordulómról és adtak egy kupont meg egy csomó jóságot.
-
kchryss
veterán
Ha valaki szeretne két wot klienst futtatni párhuzamosan xvm nélkül annak itt egy egyszerű módszer:
Process Explorer nevű program kell hozzá: [link]
1. Elindítod az első wot-ot
2. Process Explorer-ben View menü-ben a Show Lower Pane legyen kipipálva. Kiválasztod a folyamatlistából a WorldOfTanks.exe-t, megkeresed a wot_client_mutex-et, jobb klikk rajta és Close Handle
3. Lehet indítani a következő wot-otA 2 kliens nem foglal túl nagy helyet a memóriában:
Cpu és vga terhelés sem nőtt meg érzékelhetően, mivel egyszerre csak 1 kliens aktív és a másik háttérben van így kb ugyanolyan teljesítménnyel fut, mint ha csak 1 menne.
Ez a módszer alkalmas arra hogy ha van egy másik acc-od akkor bemenj saját magaddal gyakorló szobába és átnézd az új pályákat. Vagy ha van teszt szerver akkor lehet gyakorolni a fejlesztési fában lévő kemény tankok belövését is.
-
joergie
őstag
válasz
galervin93 #163023 üzenetére
Tele lesz maus-al és type5-el a tier10, és mindenki golddal fogja lőni
-
ooloo
őstag
Üdv,
Gondoltam megyek a Ferdinánd páncélvadásszal pár kört , de legénysége még nincs . Át akartam pakolni a JgTig 8.8 - as legénységét , mert a legénység kiosztása azonos . Át is ülnek engedelmesen , de a képzettségük nem 100% os . A parancsnoké 75% , a beosztottaké 83% - os . Mit lehet tenni , hogy a legénység 100% os legyen átpakolás után is ? Képezzem ki a JgTig 8.8 legénységét a Ferdinándra , mert akkor már "büntetés" nélkül visszaülhetnek a Jgtig 8.8 "rettenetbe" ?
A JPanther II eszméletlen jó .... nem egy camp-elős tank az biztos .
-
Viktoár
addikt
LOL Magyarul fizesd ki a bónuszokat, fogyócikekket, felszereléseket is amit a játékban kreditért megszerezhetsz..
Megint nem pénz szagú....
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #163058 üzenetére
Ez az infó szerintetek mennyire állja meg a helyét?
"Megelőzve a holnapi sírást - a hivatalos honlapon írtak alapján - a kedvezmény szerintem az alábbiak szerint fog működni."If you decide to purchase the bundle, completing stages beforehand will discount the final price—10% off for each stage completed. For example, completing 7 out of 10 stages will knock 70% off the price.
IMPORTANT NOTE: Purchasing the bundle gives you the full pack of rewards and automatically checks all event battle missions as completed. So you won’t be able to access them once you have the bundle."
Ennek alapján lesz egy bundle a shop-ban, amiben benne lesz minden szakasz eredménye. A tartalom alapján (1,7 millió kredit, 3 prém nap, felszerelések, bónuszok stb.) kb 20-25.000 forintba fog kerülni. Így a szakaszok teljesítésérért a kedvezmény csak erre a bundle-ra lesz érvényes (így 5 szakasz teljesítése esetén is 10-12.000 forintba fog kerülni). A kedvezmény csak a tank megvásárlására szerintem nem lesz érvényes."
Mert ha ez így van, akkor már mindjárt nem is annyira helye-hújj! Ugyanis, akkor akik most itt számolgattunk, hogy mennyivel lesz olcsóbb bizonyos szintek elérése esetén, rábatytak, mert nem lesz olcsóbb!?
Illetve olcsóbb lesz, de jóval magasabb árból, amivel ott vagyunk, ahol a part szakad, vagyis megvennék alapból az általunk vélelmezett 12K-ért a tankot! -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #163055 üzenetére
hmmm....ez biztos, tényleg így van!? Ezt eddig nem is tudtam. Köszi az infót.
(#163056) malystryx: SU-122-54 tűnt el, amit Te írtál az prémium tank orosz tier7 TD és még mindig játékban van. Ami neked volt a 9-es orosz TD és kivették a játékból és helyette levitték a régi 10 Obj.263. Ehelyett pedig bejött a rendkívül OP Obj.268.4!
-
malystryx
senior tag
Sziasztok, én is vagy másfél éves kihagyás után kedvet kaptam hozzá, rengeteg dolog változott, pl. eltűnt a SU-122-44-em, helyette egy Obj. 263 vigyorog, meg az AMX 13-75-öm helyett is egy B-C 12t, az oroszoknál van egy kisebb heavy ág, Obj 705 és nagytesója, a brit csillagromboló eltűnt, helyette valami Badger van. Viszont aminek nagyon örültem, az a Challenger-nél volt, mindig is szerettem volna magamnak egy Charioter-t. Végre kapott a Challenger egy nagyobb ágyút, nem tudom mióta, de nem bánom
A Comet meg még mindig azzal a vicces 148-as átütéssel. Annak sem ártott volna egy nagyobb csúzli. Így már lehet jó lesz a Challenger és nekiállok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #163053 üzenetére
Na ebben már egyet érünk. Mondjuk én az álcafestésekre is kíváncsi vagyok, hátha lesz benne vmi mutatós. Decemberben vagy hogy volt egy megvehető álcafestés vmi kapcsán, amit sajnos nem olvastam időben, pedig azt szívesen megvettem volna, mert szerintem baromi jól néz ki - szürkés, feketés, fehér és kis piros csík is van benne. Lemaradtam róla.
ezen kívül még tetszik az orosz karácsonyi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #163051 üzenetére
Ezt hol nézted, hogy a VI szintért jár 30 db kredit boost? A VI-ért kapható 10 db, majd a VIII-ért ismét 10 és a IX-ért szintén 10 db!
II - 5 db 200% legénységi; III - 5 db 300% free XP; V - 10 db 50% tank XP
Legalábbis ezen cikk szerint.
De a hivatalos oldalon is az van fent.
(#163050) Chris0321: nem vagy vele egyedül nyugi. rémlett, de azért megerősítettem magam beírás előtt a google-val.
Van egy-két olyan pálya, ami beégett, de sokat keverek én is.
-
kchryss
veterán
válasz
ddt500hu #163021 üzenetére
6. szint a lényeg azért jár a 30 kredit booster. Én is arra hajtok.
Mondjuk szerencsére elég sok dolgom van most a játékban és rá is érek játszani. Meg kéne még csinálnom az 50 top10-es győztes küldetést a 430u-val, az kb 80-90 tier 10-es csata op tankkal. Mellette pedig ki kéne húznom az ltwt-ből a 10-es ruszki light-ot és prém tankokkal kifarmolnom az árát. Pont nyertem versenyen 3 nap prémiumot szóval az elejét meghúzom aztán megnézem hogy haladok és utána számolgatok, hogy mennyi időt kéne még beleölnöm.
-
Chris0321
veterán
válasz
lacibacsi #163042 üzenetére
Pedig kellenek az ilyen csapattársak. Az egyik csatámban Löwe-vel voltam és kapott ki az egyik csapattára arty mert nem mentem ki a kék wn8-ú ellenfél T-30 felderítésére a viszonylagos fedezékemből 700 hp-val. Nem emlékszem a pálya nevére, van középen egy nagy tó elég hosszan, mellette egyik oldalt város amit a csapatunk inkább kihagyott így én is maradtam a bázisnál ami a hegy végénél volt. Sárga wn8-a volt a kedves csapattársnak plusz egy Patton is volt a T-30 közelében de most már tudom, hogy lazán ki kellett volna mennem eléjük a nyílt terepre. Mindig tanul az ember valamit.
-
válasz
Flash Gordon #163040 üzenetére
Azokba sem kell, de ja, a Scorpion G-t kihagytam, de akár odatehetném a Souma-t is.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Jokerdapro #163041 üzenetére
Szerinted mit lehet azzal kezdeni, aki a második hozzászólásában azzal dicsekszik, hogy bant kapott csapattárs sebzésért?
(#163040) Flash Gordon: Pedig milyen sokan azzal használják! Mostanában sokat mentem WT.Pz.IV-gyel. Vagy három csatában is Skorpion által haláloztam el. Mindegyik goldot fosott a papírtankomra!
-
Jokerdapro
senior tag
Azért látom müködik a fórum
szegényt gyorsan megtérítettétek
-
Chris0321
veterán
válasz
po1son #163032 üzenetére
A Löwe-t én is nemrég vettem meg, egyenlőre szokjuk egymást és nincsenek túl nagy elvárásaim mivel 75 %-os legénységgel hajtom mert kell egy komplett csapat a VK 100.01P-be és a wg smucig módon 50 %-os emberekkel adta át és nem fogok 6 embert is goldért 100%-ra képezni.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #163029 üzenetére
Ja igen, Centi AX-et most vettem meg, tehát abszolút első meccs, jól indult... Bár közel 5k kombináltam lett, szerintem barátok leszünk.
Mínuszos rng folytatódik, Charioteer következő csata - M41 GF-nek kritikus, szalad tovább, T71DA ugyanez, Skorpionnak oldalról a lánca esett csak le nulla sebzéssel, WZ-132 sárga-kritikus szalad tovább. -
galervin93
addikt
válasz
Jokerdapro #163026 üzenetére
A pattintós tényleg szemét küldetés, de hát lehet gyűjteni az xp-.t is - mikor melyik könnyebb. :-)
szerk.: mínuszos rng a mai napra is megvan, Centi AX első meccs, első lövés 300 alfa,... Aztán Charioteer 3/3 lövés miss teljesen beszűkült állapotban, majd szintén Charioteerrel kétszer pattantan Indien, meg egyszer T32 seggéről. Kész...
-
JKovac
csendes újonc
Hmm, én nem panaszkodhatok ma, az első két meccsen beadta a 3 WN8-as törököt csapattársnak a matchmaker, egyet belélőttem, 1 nap ban.
Nos, veszélyes az élet folyamatosan kéken... -
Gross
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1,5 évet hagytam ki a játékból,de most ujra nagy kedvel vágtam bele. Látom jelentős mennyiségű prémtank is érkezett. Az lenne a kérdésem jelen állapotban mik a legjobban használható prémek? A löwe tényleg kapott buffot? -
adamgreen
senior tag
olasz maratonnál pattintós küldinél felkészül : obj 268 v4 , maus és type 5
-
Jokerdapro
senior tag
-
galervin93
addikt
Szerintem kifejezetten jól sikerültek a küldetések, itt bizony már kőkeményen kell tolni, és JÓL kell csinálni. A T10 kitétel is jó, a 907-et leszámítva nincs kiemelkedő prémium gép, így gyakorlatilag mindenki azonos esélyekkel indul, ami dönt, az pedig a játéktudás. Természetesen nagy lesz a pörgés, talán a mostaninál is több lesz a nagy különbségű, villámgyors csata - de mivel mindkét oldalon van az ember, ebből nem lesz gond. Egy 55-60%-os WR-rel már igen jól lehet gyűjteni az xp-t is, a legjobbaknak meg ott vannak az úgymond elsődleges feltételek.
Azt pedig nem várhatjuk el, hogy egy frissen bevezetendő 8-as prémium gépet odaadjanak bagóért, heti 30-40-50 csatáért. Végre van egy kis kihívás, nem csak a monoton játék.
A gyengébb játékosok sem panaszkodhatnak, idővel is "ki lehet fizetni" a tankot, persze a legjobb az idő és a teljesítmény együtt, de ez a legritkább csoport.
Ja és még valami, a megnövekvő only T10 csaták miatt előfordulhat, hogy a T8 gépek jóval kevesebbszer játszanak majd a maraton ideje alatt bottom tier csatákkat. A három "királyi" tier mellett pedig nevető harmadiknak ott lesznek a 9-esek - kevesebb T10 csata, sok 8-as ellenfél.De ez csak spekuláció, meglátjuk hogyan reagál a játékosállomány a maratonra, és hogyan alakul az idő előrehaladtával a játékkedv T10-ben.
Mindenesetre én örvendetesnek találom a dolgot, jó az irány, muszáj ilyesfélékkel feldobni a játékot, mert a tankok húzása önmagában nem olyan nagy élmény. -
Czmorek
aktív tag
-
válasz
Gyuri27 #162995 üzenetére
Pedig ez most kifejezetten jó küldetéssorozat lett.
Mondjuk mind a tízet tuti nem fogom tudni megcsinálni, de úgy gondolom, hogy valszeg lesz legalább 7 (ez a szükséges XP kb fele), akkor meg már 70% engedménnyel veszem az olasz tankot. Valszeg kerülni fog kb 12k Forintba, mert ugye az orosz szerveren ennyibe kerül, de meg úgy is kijövök 3.5k-ból, annyit meg simán megér egy tier 8-as prémium, még akkor is, ha csak átlagos.
-
válasz
Viktoár #163012 üzenetére
Szerintem a legjobb taktika az, hogy mindenki annyit és úgy játszik, amennyit és ahogyan szokott, aztán az uccsó nap meglátja, hogy mennyi a kedvezmény. Lehet, hogy eléri a 60%-ot, akkor 5k-ból kijön, lehet mérlegelni. Személy szerint egyre kevesebbet játszom az elmúlt 1-2 hónapban, nekem max akkor érné meg, ha 2k-ba kerülne, de az előbbi miatt ez esélytelen.
Viszont begurult a Tigrincs P, AMX 12t és T34/100 a garázsba jóárasítva, az ad elég feladatot a következő időszakra.
-
törölt tag
válasz
lacibacsi #163011 üzenetére
"Következtetés: játszok tovább, mint eddig és eljutok addig, ameddig. Nem fogok görcsölni (...)"
Az én eredményeim szerényebbek a tiédnél, ám ugyanerre jutottam én is. A végével is egyetértek, hála Istennek nem lenne probléma megvenni sem az autoloaderes csodát, ha óhajtanám.
-
Viktoár
addikt
válasz
e-newsee #163009 üzenetére
Jól számoltál csak az egész egy feltevésen alapul és túl sok a ha...
A csata végi xp-t még a WG-sek sem igazán tudják megmondani hogy jön ki annyi amennyi, felesleges átlagokkal számolni.
Az egész dolog arra megy ki hogy vegyél ki 2 hét szabadságot és ölj napi 6-8 órát a játékba ha biztosan kell az a szutyok olasz tank.
Ha 2 hét helyett lenne rá egy hónap akkor napi 2-3 óra játékkal még elfogadható lenne mindenki (dolgozó ember) számára. Mondjuk az hogy a többségnek nincs ideje napi 6 órát játszani nem a WG hibája.
Sajnos ez megint nem nekünk/nekem lett kitalálva.
-
lacibacsi
addikt
Ha már olyan számolgatós hírében állok, hát most is számolgattam. (Más alapadatokkal, mint e-newsee, de hasonló logika mentén) Abból indultam ki, hogy én nem vagyok olyan jó játékos, hogy a Tier10-re kiírt küldetéseket teljesíteni tudjam, tehát marad az XP gyűjtögetés.
Tegnap megnéztem az elmúlt 100 csatám eredményeit. Elemeztem a vesztes és a győztes csatákat is. Figyelembe vettem, hogy a játék nem enged nagyon eltérni az 50% WR-től és abból indultam ki, hogy nekem egy átlag 1800 WN8 körüli teljesítmény már tökéletes kategória. Sorolhatnám még, de a lényeg röviden annyi: csatánként átlagosan 500 XP-vel számolhatok. De ehhez nagyon jól kell játszanom (a saját szintemen, nyilván).
Innen már nem nehéz kiszámolni, hogy a 310k Xp-hez kell 620 csata, ami naponta 44 csatából jön(ne) össze. Átlag 7 perccel számolva ez pedig több, mint öt óra játék naponta.
A fenti számokat mindenki szorozza fel (vagy le) a saját teljesítményével és megkapja a rá vonatkozó időszükségletet.
A Zunikumok nyilván T10-ben letolják pikk-pakk a küldiket, de a kevésbé jó játékosoknak ez mission impossible marad, kivéve, ha napi 8 órában képesek a gép előtt ülni...
Következtetés: játszok tovább, mint eddig és eljutok addig, ameddig. Nem fogok görcsölni, hanem ellazulok és arra gondolok, hogy a digó tank árát egy fél órás adó szakértéssel megkeresem...
(#163009) e-newsee: Rosszul tudod, sajnos a szorzós XP nem számít alap XP-nek...
-
e-newsee
addikt
válasz
BÁ Nutrition #163007 üzenetére
Jól tudom, hogy a napi első szorzózós xp alap xp-nek számolódik? Mert akkor az ember leszorzózgatja a tier6+ tankjait, és az nem olyan rossz.
Vegyünk egy nem túl erős játékost, akinek az átlag xp-je csatánként 500, és van 30 t6+ tankja.
Az ugye ideális esetben 30 csata. Ehhez nyilván hozzájön az is, amikor nem győz, de top10-ben van.
Ha számolunk 40%-os wr-et, mert épp bukó széria van, akkor az összesen 75 csata, amíg leszorzózza az összes tankját.
Vegyük úgy, hogy mindegyik csatában top10, mert most úgyis a gyűjthető xp-t számoljuk, a többi csata nem számít.
A bukott csatákat számoljuk 300xp-vel, a győzteseket 600-zal.
Akkor ugye 30 csatában kap 600*30*2=36.000 xp-t.
A többi bukott csatában kap 300*45=13.500 xp-t.
Az összesen 49.500 xp, mire minden tankot leszorzóz.
Az első 3 szakaszhoz kell 5+7+15=27.000 xp, és marad még 22.500 a 4. szakaszhoz, amihez már ugye 30.000 kell.
Ha ezt el sikerül játszani két napon a 14-ből, akkor az összesen, az 99.000 xp.
Ez elegendő az 5. szakaszhoz, ami annyit tesz, hogy már féláron megkapja a tankot.Tehát összefoglalva, ha a 14 nap alatt le tudsz játszani mondjuk 150 csatát 40%-os wr-tel, akkor gyakorlatilag megvan a tank árának a fele.
De a fenti logika mentén kell kb 500 csata a 14 nap alatt 40%-os wr-tel, ahol top10 vagy.
Hozzáadva azt, ahol nem vagy top10, legyen 600 csata. az napi 43 csata, 6 perccel számolva napi 4 óra nettó játékidő.
Az baromi sok.
Ezen ugye fel-le kompenzál az epic medál, a nagyon rossz kör, a nagyon jó kör, a jobb/rosszabb wr, stb.
De a lényeg, hogy egy 50-60%-os kedvezményt nem olyan veszélyes összeszedni. És azért egy 8-as prémium tankért a wotban az az 5-6000 Ft nem olyan rettenetes összeg. Már aki hajlandó egyáltalán költeni a játékra.
Remélem jól számoltam. -
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #163005 üzenetére
Ha jól értelmeztem úgy van megcsinálva, hogy 10 lépcsőt kell teljesíteni. Mind a 10 lépcsőt kétféleképpen lehet teljesíteni vagy sok-sok játékkal gyűjtögetve az xp-t vagy 10-es tankokkal jól játszva sokkal kevesebb csatából is meg lehet csinálni.
Ha meg pénzt áldoznál rá akkor amennyi lépcsőt teljesítesz annyi lejön a tank árából. Például ha 7 lépcsőt csinálsz meg akkor 70%-kal olcsóbban veheted meg. -
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #162878 üzenetére
Battlehits mod szerint itt találtad el a super conquerior-t:
Bár az ember a vizuális modell alapján úgy gondolná, hogy az a sáv ami a felső lemez alatt van és amiben a tank rendszáma (gondolom az rendszám ott
) is van az az alsó lemezhez tartozik, de tanks.gg-n a hibrid modellt megnézve látszik, hogy erősség alapján inkább a felső lemezhez tartozik. Abban a sávban végig majdnem ugyanolyan nehéz beütni, mint a felső front lemezen. Kb 50% esélyed volt ebben a szögben ezen a ponton beütni:
Néha érdemes megnézni a hibrid páncélmodellt is, mert itt látszanak a tank vizuális jellemzői és a páncélvastagság is, és sokszor nem is teljesen ott van egy hitbox, mint ahol gondolnád a tankot nézve. Ha nincs ez az eset és nem nézem meg, akkor simán azt mondtam volna, hogy az a sáv amelyikben a rendszám van az alsó frontlemezhez tartozik és simán belőhető.
-
kchryss
veterán
Na felkerült a hivatalos oldalra a maraton kiírása: The Italian Challenge – Roll out for Rewards!
Az a 30db 2 órás 50%-os kredit booster nagyon finom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Diablo IV
- Külpolitika
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest