-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #256763 üzenetére
Gratulálok hozzá, ha Neked megérte!
Mai ajánlat a Kínaiaknál a SPAC 105 2 csövű TD.
Jól sejtem, hogy ez nem 9950 gold lesz, hanem ez egy kezdő licit és itt is felmehet az egekbe majd a végső ár, amiért el lehet hozni? Csodálkoznék, ha csupán 10K goldért adnának egy teljesen új tankot.Van erről vkinek infója?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #171954 üzenetére
nem is olyan régen khcryss jól leírta, hogy lehet pocsék stílusa, viszont ha a klánt eredményesen vezeti, akkor szerintem szemet hunynak a stílusa felett. Egy komoly klán, aki el akar érni bármit is, az szerintem örömmel fogadná soraiban az ilyen jó játékosokat. Ok persze az sem mellékes, hogy esetleg lejáratja-e a klánt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #171952 üzenetére
vajon miért épp a CSA-hoz ment? Létezik tőle azért jobb klán is, nem!?
Amúgy a FAME teljesen feloszlott!? Itt nincs legalábbis sehol: https://wot-life.com/eu/top/clans/
Mondjuk az a fura, hogy a nagy VTEPS sincs viszont a nem annyira aktív tagok alkotta VTEP5 meg igen.
TRIGG még mindig a legjobb magyar klán. -
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #171865 üzenetére
Régen, mikor csak angol volt én is gondban voltam, de mióta magyarul is elérhető, azért már könnyebb megjegyezni, hogy miket is állítottam be, de érdemes lehet screenshotot készíteni amikor minden be van állítva, amit gondolsz.
Legközelebb csak elő kell szedni és ellenőrizni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #171846 üzenetére
Én többnyire végig szoktam futni, mert többször tapasztaltam már, hogy ami korábban be volt pipálva, most hiányzik a pipa.
Megnézhetné vki, tesztelhetné, hogy a jó öreg igen-igen poros Type59 változása mennyiben észlelhető, változott-e egyáltalán vagy csak egy jó nagy bullshit (placebo) ez az egész könnyített MM-es prém tank módosítás!? Vajon érdemes lesz újra előszedni vagy menjen a roncstelepre - csere lehetőségnél rögtön lecserélni vmire?
-
Puculo
aktív tag
válasz
Czmorek #170927 üzenetére
Nyilván van rá magyarázat, csak az adott szituációban kevésbé vigasztal. A célkereszt ugrálás bevallom jobban zavart. Magamtól nem is hozakodtam volna elő velük, ha a fórumtárs nem kérdezte volna. De hát még tökéletes játékkal nem találkoztam, ezért nem is áll szándékomban megkövezni a fejlesztőket. Időnként jót is tesz egy kicsit lekapcsolódni a témáról.. Eddig mindig viszonylag gyorsan javították a bugokat, úgyhogy türelmesen várok. Van mivel elütni az időt..
-
Puculo
aktív tag
válasz
Czmorek #170920 üzenetére
Lehet bármi. Én tiszta sziluettre lőttem rá egy leláncolt Progetto képében. A lövésnél nem írt critical-t, csak úgy elnyelődött. Sima AP lőszer volt. Utána nem sokkal kilőtték a tankot, és mellette mentem el, mivel végjáték volt, préda vadászat. Nem láttam semmilyen természeti akadályt körülötte. Nincs mod a játékon.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #170920 üzenetére
Ha elolvastad amit írtam, akkor láthattad, hogy itt kizárt volt a dolog, mert mindenki fel volt már spottolva korábban és a térkép másik oldalán a gyári részen. És ha jártál azon a vonalon bármikor, akkor azt is tudod, hogy a bokrok között nincs semmi roncs elrejtve, ami esetleg felfogta volna a lövést.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Czmorek #166158 üzenetére
Tegnap egyik Párizsi csatámban T-10-el voltam top tank és szembe jött velem az enemy T-10-e a híd alatt találkoztunk. Mindketten betaláltunk és sebeztünk.
Nekem adott 400-at, míg az enemynek 500!Nesze neked RNG! THX retard WG.
(#166159) kchryss: lehet, hogy hasonló volt benne eddig is, de most sokkal jobban kisarkították! És nem tudom, de az rémlik, hogy eddig nem volt kihangsúlyozva, hogy nem lehet pl bírósághoz fordulni, ha vmi nem tetszik!?
Jó pár dolog van leírva, amik állítólag egyetlen bíróság és törvény előtt nem állják meg a helyüket. -
válasz
Czmorek #166158 üzenetére
Megnézheted, hogy hosszú távon milyen átlagod van vele, de az a helyzet, hogy lehet ezzel trükközni, ha mondjuk szeretnék kicsit csökkenteni a wr-ed, mert "magas".
Következő eset:
-Átlag sebzés: 440
-Rálőssz egy tankra, ami full hp-s, gurít a rendzser 400-at
-Rálőssz egy tankra, ami 200 hp-s. A rendszer azt mondja, hogy ó, hát ez 480 lett volna, de csak 200-at tud levonni az ellenségrőlMeg is van a 440 átlagod.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Czmorek #162354 üzenetére
Az 8as. Nem rossz tank, de annyira nem jó spottolni. Ellenben ha nagyon rá vagy tekeredve a mások copatására, akkor ezzel lehet. Mondjuk erre meg az ELC 90 szintén jobb, szerintem, azzal a kamóval beninjázol, szétkapod a popóját valaminek, majd eltűnsz pillanatok alatt.
-
kchryss
veterán
válasz
Czmorek #161300 üzenetére
Én már találkoztam ilyennel többször is. Gondolom bármit ki lehet íratni csak beállítás kérdése.
27,62s egyébként az obj 261 újratöltési ideje egy mezei 100%-os legénységgel és töltésgyorsítóval. A gyakorlatban ennél valószínűleg kicsit gyorsabban tölt, mert 10-es arty legénységén már majdnem biztos, hogy van bia és általában pótellátmánnyal vannak etetve.Én azt "szeretem" amikor valaki azt íratja ki, hogy spotolták ebben és ebben a szektorban aztán ha spot határon mozog akkor telespammeli a mod-ja a csetet.
-
hmb
aktív tag
válasz
Czmorek #159591 üzenetére
Object eredetileg minden szovjet tank hivatalos megnevezese a tervezes soran.szoval ami a jatekban ezzel a nevvel fut sosem lett rendszeresitve.az is megnevezes 1953 elott keszult tankok neveben szerepel josef stalinrol neveztek el oket, a t sorozat pedig sztalin halala utan lett elnevezve mint pl. a t10 ami eredetileg szinten is nevvel futott.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Czmorek #159187 üzenetére
Persze szokásos wg.
T110-el is ezt csinálták, sírt a fórumon a sok orosz hogy már nem az is7 a király.
Minden tankkal ezt csinálják kiadják jó stattal farmolj rá fejleszd ki stb. aztán meg nerf.
Utána meg jöhet az újabb "2 hónapos" op tank.
Végülis jó bevételi forrás az biztos.
Ez ám a "fejlesztés"...
Meg már lassan annyi tank van hogy követni se lehet..
Lassan megyek egy kört tigrissel és T90-ekkel fogok találkozni, na az lesz ám a móka. -
lacibacsi
addikt
válasz
Czmorek #156383 üzenetére
Vajon miért voltál szálka a szemében? Vajon miért van az, hogy amikor az ember odateszi magát, néhány gyíkembernek ez valamiért annyira nem tetszik, hogy kilövik őt? Én nem vagyok egy nagyon jó játékos, de vak tyúk is talál alapon azért néha megyek jó köröket és elég sokszor előfordul, hogy a csata vége felé kapok egy-két baráti lövést és nem véletlen kereszttűz miatt. A csata utáni kérdéseimre ilyenkor persze nincs normális válasz...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Czmorek #155665 üzenetére
Sok pályán meg lehet csinálni ezt küldit. Az más kérdés, hogy mikor fogsz ki egy csapatot aki lövi is a spotot. Mert az a nehéz.
Meg magas t-ben kell tolni, hogy legyen is annyi hp az ellenségen. Mondjuk ezzel nem szokott baj lenni mert t8 light legtöbbet t9-10 csatában szerepel.
-
szbalogh
addikt
válasz
Czmorek #155665 üzenetére
RU a legjobb rá. De amúgy az összes játékban levő light közül is.
Bár az első obj 260-at a 13 90-el húztam be egy gusztustalan passzív szpottal a lenti pályán, most nem is próbálkozom az Rhm pzw-vel, mert egy fos.
A második t-55 lt küldit a RU-val csináltam meg sok aktív szpottal és sebzéssel.
A T100 lt-t hajtom most, az lttb-nél vagyok. Papírom aktív szpotra jobb lesz de az az ágyú... -
-
h1mpi
félisten
válasz
Czmorek #152855 üzenetére
Ameddig a RU251-es 8-as volt én se szeretettem... mert a RU mindenben jobb volt. De amióta nincs a RU 8-ban, nagyon király kis tank lett. Meg meg kellett ismerni a határait és úgy játszani vele. Jó az ágyúja és az átütése, és nagyon jól termeli a kreditet. Papír tankok ellen meg elég jól használható a HE lövedéke.
-
kchryss
veterán
válasz
Czmorek #151765 üzenetére
Én pont most szívtam meg ezzel. T-54 mod 1-ben a parancsnok a rádiós. Az összes 10-es ruszki med mind 4 fős és azokban is a parancsnok a rádiós. Na mondom ez király akkor adom is parancsnoknak a helyzetfelismerés rádiós skillt, az úgyis erősebb, mint parancsnok saját látótávos skillje. Aztán amikor a T-44-100-zal mentem volna csatába nézem hogy azon meg nem aktív a skill, mert ott a töltő a rádiós, pedig ugyanúgy 4 fős legénység.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest