- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Így építsd a billentyűzeted!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
humilislupus
tag
Amig mi itt a nyelveket izlelgetjük a pirosak gyakorlatoznak,reszelgetik a lövedékeket.....Fiuk szedjétek össze magatokat....
-
humilislupus
tag
-
humilislupus
tag
válasz
Enzolord #121518 üzenetére
Feltünöen magas arány ...én amig a szotárban meg nem néztem ,addig azt hittem az a férfi genitália egy szinonimája vagy egy része annak....ilyesmi... amikor megláttam a szotárban a valodi jelentését ugy éreztem én is ilyen szofisztikált akarok lenni.....egyszer mondtam is egy csapattársnak aki belelött a motorházamba hogy: TE Sükebóka!!!
[ Szerkesztve ]
-
humilislupus
tag
válasz
humilislupus #121516 üzenetére
Vagy ugy érted hogy amit leirtam abbol az következik hogy a wot közössége sokkal kulturáltabb mint az átlag?
-
humilislupus
tag
válasz
Enzolord #121513 üzenetére
Pont ez egy kicsit szürreális ....virtuális térben soha nem tapasztaltam ilyesmit ...hogy durvaság helyett szimplán zöldfülünek titulálni a másikat....az interneten bárhol-máshol ez az arány a legjobb esetben forditott...nehéz elkápzelnem hogy a wot közössége ennyivel kulturáltabb az átlagnál....
-
humilislupus
tag
Miért van az hogy a ''noob'' 95 szazalékban használt negativ jelzo a játékban...van erre valami szabály? hogy ezért nem jár büntetés vagy nem szüri a rendszer? vagy simán a birkanyájszeruen mindenki ugyanazt mondja?
-
humilislupus
tag
Nekem meg mintha belassult volna az elc -m . Reméle csak az érzet mert ezt szeretem a legjobban,es ha belassul akkor kuka.
-
humilislupus
tag
Vettem Jacksont. Elég fasza.
-
humilislupus
tag
-
humilislupus
tag
válasz
galervin93 #121177 üzenetére
Én az elc amx rol beszeltem. az könnyu tank. A másik elc t nem ismerem. Amugy egyetértek hogy nekem ez sokkal izgalmasabb mint egy td vagy neheztank.
[ Szerkesztve ]
-
humilislupus
tag
válasz
humilislupus #121175 üzenetére
Nem tudok fényképet mutatni de sokszor van hogy az elc vel eldontom a csatát anelkul hogy egy tankot is sebeznék. szerintem azert csinaltak ilyenre mert ha még forgo tornya is lenne akkor tul jo tank lenne foleg hogy jo lovege is van.
-
humilislupus
tag
válasz
jano_77 #121173 üzenetére
Én elc vel sokat megyek és én sem vagyok ugyes azzal forgolodni de szerencsére nem is az a cél. Az elc az egyik legkisebb es leggyorsabb tank ezért nehéz eltalálni igy kiválo felderitésre az ellenség osszezavarására,artyk felkutatására. Én löni csak akkor szoktam ha maganyos lomha tankot vagy artyt találok.
-
humilislupus
tag
válasz
Sixkiller6 #121163 üzenetére
Jelenteni foglak. Nyilvanvaloan csalással érted el. Az ilyenek miatt megy tönkre a wot. Nem tudsz elégedett lenni egy hetzer lánctalp kilövésével. A replayt elotte megnézem ......
-
humilislupus
tag
kv2 nél jobb 2kv meg egy gyors konnyu scout.
-
humilislupus
tag
Jacksonrol tapasztalat?
-
humilislupus
tag
Hellcatre a nagyobb löveget érdemes felrakini? Nem lassitja be? Csak mert ez egy papirtank páncélvadászkent nem akarnám használni inkább könnyu tankként.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest