- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1 #101395 üzenetére
Van e3 meg jagddpanzer e100 . Wt auf e100 amin gondolkodom de én meg abbol nem látok sokat.Ha van is csatában hátul kempeli a base-t szánalmasan. Az a tank is egy vicc lett.
-
szbalogh
addikt
válasz
Djuree #101390 üzenetére
Az IS-6-ra én se mentem rá pedig simán összejöhetett volna, ezt bántam is. Utána az összes sikerült, kivéve a KV220, erre nem jutott idő de akkor a Type-62 volt a prioritás.
Napi 1-2 óra simán elég. Ilyenkor sok a núb siemka, főleg alacsony szinten... gyorsan lehet frageket szedni. A sebzés sokkal könnyebben összejön.
Nekiállok célirányosan aztán vagy összejön vagy nem. -
h1mpi
félisten
Most esett le, hogy a WZ-111 az Kínai és nem Orosz
Akkor erre se megyek rá, nem szenvedek 50%-os legénységgel.
-
adamgreen
senior tag
válasz
jozefgucci1 #101392 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy tudni kell vele játszani. Valoban kapott nerfet azota nem ugy muzsikál.Nekem megvan rendszeresen megyek vele el vagyok vele.
-
Djuree
félisten
válasz
mcwolf79 #101380 üzenetére
jézusisten! én nem hiszem el hogy vki képes ennyit játszani, idegeskedni, elbaszni az idejét ezért a tankért. nekem kéne vagy napi 5-6 óra biztos hogy meglegyen, régen ment volna, de így bnő mellett nem, meg sajnálok is ennyi időt eljátszani. örülök ha napi 1-2 órát sikerül játszanom....
-
ballington
addikt
válasz
grizlisandor #101358 üzenetére
TS ugye nem szükséges?
javítanék: van TS-em, de beszélni nem tudnék...
-
adamgreen
senior tag
És indulhat ujra az esztelen Grind maraton
-
h1mpi
félisten
Amúgy megéri rámenni a WZ-re? Múltkor nem volt lelki erőm rá, de most már csak kínai és japán tankom nincs.
-
mcwolf79
veterán
Na lehet megint grindelni a WZ-111-ért
135000 XP és 135 kill minden nemzettel.
Hajrá! -
Djuree
félisten
na eljött az ideje a 268-as megvásárlásának asszem, nem izgat de most occsó.
bár a 704-es szintjét saját tierjében nem éri el, de mindegy.
-
KisApám
addikt
MEGLETT, végre az a vacak 40 győzelem.
MAI eredmény: 51 csata 44 győzelem! 86,27%
a kis StatPad tankommal(Crusader) + Type 64
-
SoulReaver
veterán
Nem értem minek adnak ilyet am. teljesen igazságtalan, mivel a feljelentések 90%-a nem is jogos... és erre adnak örök chat bant... pf
-
PaJa1
őstag
válasz
Most velem együtt 1 páran
-
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver #101360 üzenetére
ha jól sejtem, a fogalmazás arra utal, hogy megpróbáltad kisírni a perma chat ban feloldását, ugye? nem az accot bannolták?
-
Djuree
félisten
válasz
ez te?
sok csatás accod volt legalább vagy csak kis acc?
-
nyunyu
félisten
válasz
adamgreen #101356 üzenetére
In addition, the Object 268’s gun is very accurate – a feature which distinguishes it from many other Soviet vehicles. It’s also worth mentioning that, just like most Soviet Tank Destroyers, the Object 268 sports very good camouflage values, making it very difficult to spot on the battlefield. Another great trait of this vehicle is its good speed and manoeuvrability, allowing it to quickly change positions should the situation demand it.
So how do you play it? The Object 268 is a very versatile tank. Its good accuracy and camouflage values allow you to play the role of sniper and take down enemy vehicles from afar. If you want to play the tank this way, make sure to install the right equipment, in order to maximise your effectiveness. We would suggest getting a Large Calibre Gun Rammer; Improved Ventilation, for a better rate of fire; and a Camouflage Net, to make you harder to detect.
Obj268 mint sniper?
Ezek mit szivtak?Celzas nelkul az orra elott levo tankot sem mindig talalja el, messzebb levo celpontot meg nem birja becelozni, mert az ellen kisetal keresztben a loveg vizszintes kiterithetoseg tartomanyabol.
-
mcwolf79
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz
Hogy tudtál inzultálni bárkit is, ha egyszer örökös chatbannod van??
Erre még Jézus se lenne képes.. -
PaJa1
őstag
válasz
ranezek, koszi
-
SoulReaver
veterán
You got banned permanently because you insulted and provoked other players consistently. In this case once we give a permanent ban we do not take it back.
I am sorry, but the decision is final and will not be modified.
I hope you understand the situation.If you have any other issues please don't hesitate to contact us.
Until the we wish you a wonderful rest of the week.Kind regards from Paris,
-
PaJa1
őstag
Udv, megint jatszok
Szakaszoznek...
Klán tagok SHval foglalatoskodnak, en meg kimaradtam a bulibol. -
adamgreen
senior tag
Top of the Tree : orosz TD 268 vonal
-
KisApám
addikt
A mai STATPADDER kedvenc tankolós témakör, hogy minél hamarabb meglegyen a napi 40 győzelem (jelenleg félúton):
24 meccs - 22 győzelem (ebből 20 beszámítva) 92% WR (3472 WN8)
MA ebben a TIER-ben tudom befolyásolni egész jól a csata kimenetelét sokszor. A 40 győzelem meg nem kevés idő, hogy meglegyen. Nincs kedvem reggeltől estig tolni.
-
h1mpi
félisten
Szeptemberben jön az M6 Scorpion [link]
-
woryz
senior tag
Rendben, így már tiszta, köszönöm mindenkinek.
-
grizlisandor
veterán
válasz
jozefgucci1 #101325 üzenetére
Tudom jól, hogy még semmit, de egy kis trollkodás nem árt!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dryman #101336 üzenetére
Amit nem kell egy összegben kifizetni ,de akkor valóban bele lehet szaladni 30K-ba . Ha pedig élsz az akciók adta lehetőségekkel akkor még annyi sincs . Ha ünnepekkor veszed az aranyat akkor 30 ezer alatt " megúszod" az éves prémiumot. Nem azt mondom , hogy olcsó , mert nyilván mindenkinek más a prioritása ,de ki lehet gazdálkodni . Persze nem egyedülállóként ,minimálbérből ,de gondolom aki ilyen helyzetben van az nem is igen játszik online , mert netre sem futná .
-
Enzolord
addikt
válasz
adamgreen #101316 üzenetére
Na takarodj...
Ez olyan, mintha a Pimp my Rideból szabadult volna, belül biztos tele van csillámf*szlámákkal..
Meg strasszkövekkel kirakott botkormány, meg rózsafüzér a tükrön...
Más: Nem tudja valaki, mikorra várható a 9.10,, Ezek a Japán Heavy Dögök igen érdekesnek tűnnek..
-
Dryman
őstag
A fentiekhez annyi kiegészítés azért tartozik, mindezek alap fiókra vonatkoznak.
Prémium fiókkal megint más a játék, de ez éves szinten egy havi minimálbér fele...... -
Dryman
őstag
A prémium tankokhoz kis hozzászólás:
Anno én is beláttam hogy a "fejlődés" lehetséges vonala, ha áldozol némi pénz is a játékra, vagy kicsit szerényebben egyszer áldozol egy kicsit többet és veszel 8-as szintű prémtankot farmolásra.
Azonban az sem mindegy mikor veszed meg ezt a prémet, ugyanis ha már akkor teszed amikor hasonló szintű járműveid vannak, akkor már rég elkestél....mert azok fenntartásához inkább elmegy a farmolt pénz, mint a ráfejlesztésükhöz.
Ha meg túl korán veszed meg...ahogy én is tettem a fiam acc-ján....hát borzalom a játék...a legények képzetlensége, a felszerelések hiánya annyi szenvedéssel jár hogy besírok amikor a fiam arra kér hogy farmoljak már össze 100000-et egy kisebb felszerelésre....
Szóval mindent a maga idejében, ehhez meg kívánok sok-sok türelmet! -
Warton
őstag
válasz
nyunyu #101331 üzenetére
IS-6
SuperPershing
TOG II
Chi-Nu Kai
T-15
T2 Light
Type 62
KV-220
Dicker Max.Ezek mind elérhetők voltak küldetéssel.
Szintén ráköltés nélkül lehetett volna lehetőséget találni T23E3, IS-5 megszerzésére, no meg az Obj. 907., M60, VK 72.01K sem volt elérhetetlen. Ott vannak a személyes küldetések is. Stug IV, T28 HTC, T-55A, Obj. 260.
A félkövérrel jelöltek biztosan elérhetőek voltak CW nélkül. Plusz még a WZ-111, meg a Tetrarch. A T15-re nem emlékszem, de kb. kit érdekel az a tank.
-
-
jagada
addikt
válasz
Warton #101327 üzenetére
A TOG, Chi-Nu Kai, T25, Churchill III, Stug IV megvannak, de ezek nem fossák úgy a kreditet mint egy jgt 8.8 vagy T34, mivel ezek csak T5-6 tankok, és nem is egy nagy fun velük a játék. A T25 és churchill III legénysége át lett képezve, így visszaestek 90%, ennek eredményeként valami brutális módon romlott a játék velük, hihetetlen mennyire igénylik ezek a tankok a skilles legénységet. A T25-el már nem lehet semmit eltalálni 50-100m-ről.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Warton #101327 üzenetére
IS-6
SuperPershing
TOG II
Chi-Nu Kai
T-15
T2 Light
Type 62
KV-220
Dicker Max.Ezek mind elérhetők voltak küldetéssel.
Szintén ráköltés nélkül lehetett volna lehetőséget találni T23E3, IS-5 megszerzésére, no meg az Obj. 907., M60, VK 72.01K sem volt elérhetetlen. Ott vannak a személyes küldetések is. Stug IV, T28 HTC, T-55A, Obj. 260.
HGyu
-
Warton
őstag
válasz
jagada #101305 üzenetére
De legalább keményen dolgozol a WG-nek. Amikor indult a ez a játék én is kb. így álltam hozzá, de aztán két gyerek meg család mellett már nem igazán tudnék 80 csatát lenyomni egy nap.Főleg nem két haszontalan felszereléséért. Meg kedvem se sok. Inkább vettem én is pár prém tankot, aztán, ha nagyon kell a credit akkor egy nap csak azokkal játszom és akkor összejön annyi, amennyiből meg tudom venni a kiszemelt valamit. Így szerintem jobban jártam. Ha az IS6-ot nem is, de azért egy -két prém tanknak már a garázsodban kéne lenni, amiket lehetett nyerni az utóbbi időben: IS-6, SP, TOG, Chi-Nu Kai így amikre én visszaemlékszem.
-
csapee
őstag
válasz
jozefgucci1 #101325 üzenetére
Sőt
-
jozefgucci1
addikt
válasz
grizlisandor #101323 üzenetére
Szerinted mire fog menni ebben a pozícióban ? Bekerült egy multihoz ami nagyon szép eredmény és ha megvan a megfelelő tudása akkor léphet mead fentebb a létrán ,de azért ez nem egy olyan pozíció amiben döntéseket hozhat . Mármint nem olyan jellegűt ami , érezhető lenne az EU játékos bázisára nézve .
-
adamgreen
senior tag
válasz
grizlisandor #101323 üzenetére
Tényleg ö lett most az insider emberünk
-
adamgreen
senior tag
ezek szerint joval nagyobb fizetöbázisa van az USA meg kinai szerverekenk.Sajnálom hogy arcon vagyunk fosva mindig dehát ez van.Nem panaszkodom csak néha már szánalmas amit az EU val müvelnek.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SoulReaver #101319 üzenetére
Minket szeretnek a legjobban, csak furcsán mutatják ki.
-
-
adamgreen
senior tag
-
nyunyu
félisten
válasz
kislaszlo83 #101308 üzenetére
Odáig még nem fajultam, hogy rászánjam magam egy tier 8-as prémtankra.
2013 december kozepetol 1 honapod volt arra, hogy osszevakarj tier6 tankokkal nemzetenkent 100k XPt az ingyen IS-6-hoz.
Alapveto problema csak az volt, hogy a japan ag 2014 januar elejen kerult be a jatekba, 2 hettel az event vege elott, ugyhogy addig valahogy el is kellett jutni nullarol a Chi To-ig.
Az az agyatlan grind kb. 1 evre elvette a kedvemet a jatektol.
[szerk:]wot.eu-rol eltuntettek az "IS-6 anyone" kuldetes oldalat, 404-et ad a linkje.
-
adamgreen
senior tag
-
jagada
addikt
válasz
kislaszlo83 #101306 üzenetére
Tegnap is az egyik csatában a T6-os arty a visszaszámláláskor megkérdezi, hogy hogyan lehet sniper modba váltani a nézetet. Másik csatában meg -5 tankkal kezdtünk mert induláskor elkezdék egymást kilődözni a csapattársak. Amíg ennyi agyatlannal kell együtt játszani, addig én biztos nem tolok bele egy kinyit se, bár egy óccsó jgt 8.8 jól jönne kredit farmolássra.
-
-
jagada
addikt
válasz
kislaszlo83 #101303 üzenetére
Nekem nincs prém fiókom, és magas tierű prém tankom se ami fosná a kreditet, így csak 300-400k kredit jött össze a 80 csatából. Egy fityinget sem költök erre a xarra
-
kislaszlo83
tag
-
Sanya
nagyúr
válasz
zsolthee #101245 üzenetére
wotdb.info. chrome-mal nem megy.
-
jagada
addikt
válasz
kislaszlo83 #101300 üzenetére
Nekem. 80 csata kellett hozzá. Minden nyertes csatában benne voltam a top 10-ben, bár tudom, hogy ilyen játékosállomány mellett ez nem nagy érdem. Amúgyis van pár (5db) stock tankom amit húzni kellett, ez mondjuk nem tesz jót a statnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest