- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
MinionFlasH #154201 üzenetére
Sokkal rosszabb mint régen volt. Mióta bejöttek az új túltolt op 8-as prém tankok az is-6 és a wz-111 szinte használhatatlan lett.
Ami AW-t illeti, azt olvastam, hogy az eu játékosok új acc-ot kezdtek ruszki szerveren a pvp miatt. Azért az durva hogy kihalhat egy játék, ha nincs elég játékos. Aki eu szerverre regisztrált ott és sok pénzt ölt bele az nagyon rosszul járt.
-
notika77
senior tag
válasz
MinionFlasH #154201 üzenetére
Nem tudom neked mi a régen, de tavaly december óta rosszabb lett. Jött egy csomó erősebb prém és kifejleszthető tank, így az erősorrendben hátrébb került.
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #154171 üzenetére
Valaki egyből nyitotta, nekem pl. 20-ból egyben sem volt VIII de még tier IV tank sem.
Kapott aranyból majd veszek ingame ha úgy alakul. -
Warton
őstag
válasz
Én 25-öt vettem és egyikben sem volt 8-as tank, csak két négyes.
-
Jadro
veterán
válasz
50. Vagy nyersz vagy nem.
-
zodo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #154169 üzenetére
Igen és nem.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #125130 üzenetére
Párizs, Pilsen - most hirtelen ezek jutottak eszembe. (melyik OFF topikban?
)
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #113115 üzenetére
Ne vedd el a játékom..
-
Enzolord
addikt
válasz
MinionFlasH #113099 üzenetére
Ilyennel ne is háborítsd fel.. Hallatlan..
Amúgy én azt imádom, mikor otthon vagyok szüleimnél, kajaidő, és jóanyám szól, hogy állítsd meg addig a játékot.. Csata közben.. Mondom, aha..
-
EQMontoya
veterán
válasz
MinionFlasH #113099 üzenetére
+1. Nyilván ha felhívná az alsó szomszéd, hogy ömlik a víz, akkor is vidáman tankozgatna tovább.
-
galervin93
addikt
válasz
MinionFlasH #112922 üzenetére
Ugyanez... Sehogy sem állt rá a kezem... Mentem vele azért pár kört, de asszem a végét (10k xp) free-ből ugrottam.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #108653 üzenetére
Te másodállásban biztosan valami Agitátor lehetsz , mert olyan buzdító beszédet rittyentettél lentebb , hogy nekivágok a dolognak mester
-
Plata
félisten
válasz
MinionFlasH #108655 üzenetére
Köszi,hát ez nekem kimarad.
Brit ágon csak a cromwell-ig jutottam.
Nekem az amerikaiak a kedvenceim,bár kinézetre az angolok is nagyon bejönnek de csak cromwell kifejlesztéséig volt erőm elmenni.heti 10-15 csatát tolok le kb,ennyivel kb nulla esélyem van elérni t10-ig.
Meg főleg a scout tankokat szeretem már csak,abból áll a játék nekem hogy T49-el trollkodom. -
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #108649 üzenetére
Annyira nem érzem azt a tankot . Már a Centi 1 se volt az a hú de kategória és a 7/1 így a kis ágyúval elég szenvedős .Tudom majd a nagy cső sokat fog dobni rajta ,de egy free xp nélkül elég gáz . Körberöhögnek a 230-as sebzésemmel még akkor is ha minden 5 sec-ben adok egyet !Jelenleg van benne 40K xp-m és full alap a gép
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #106398 üzenetére
Egyetértek. Ezzel az elemzéssel senkit sem bántott!
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #106053 üzenetére
Nekem nem kell. Itt figyel a garázsban.
-
DaveHutt
őstag
válasz
MinionFlasH #105378 üzenetére
Wifin keresztül. Nincs ütvefúróm, se 20 m kábelem szabadon. De megnyugtatásodra a router szobájában, ahol a teljes sávszélt megkapom, ott is beakadgat a játék.
Edit: hétvégén Miskolcon is kipróbáltam, ugyanezt csinálja. Mindkettő diginet.Egyébként a játékélményt nem zavarja, mert mint írtam a másodperc egy kis része, de észrevehető. Perfekcionista kis lelkemet zavarja.
Ui.: az optimalizálatlan pályákról, mint Windstorm ne is beszéljünk, ahol 10-zel kevesebb az fps.
-
Akcok94
senior tag
válasz
MinionFlasH #105373 üzenetére
nekem eddig kemény 2,5/0,5 mbit volt és ott is néha csinálta, most 20/1,5 van és most is csinálja, moddal vagy és az nélkül is csinálja.
-
BogyóBP
addikt
válasz
MinionFlasH #105011 üzenetére
Van rajta VRM hűtés. Csak nem ápgrédoltam az infómat
Gigabyte 970A-DS3P lapom van.
-
PitLee
őstag
válasz
MinionFlasH #104406 üzenetére
Itt irkafirkálnak valamit, amilyen genyók kicserélik simán és nem küldibe kapod meg, szerintem írj a szuportnak
-
Sanya
nagyúr
válasz
MinionFlasH #104398 üzenetére
egy bruttó 360.000-es laptopot 210-ért, és nem is gyanakodtál?
-
PitLee
őstag
válasz
MinionFlasH #104398 üzenetére
"Egy esetleges FV 4202 küldetésnél természetesen visszatérek.
"
Az olajozott villám
hátszéllel erős izgalmi állapotban
FV4202 (P) Premium Tier 8
Tier: 8 MT
Cost: 8000G
Hitpoints: 1400
Engine: 510 hp
Weight: 41,59 / 44,75 tons
Power-to-weight: 12,3 hp/t
Maximum speed: 35 / 20 km/h
Hull traverse: 40 deg/s
Turret traverse angle: 36 deg/s
Terrain resistance: 0.6/0.7/1.2
Viewrange: 390
Radio range:750
Hull armor: 50.8 / 50.8 / 31.8
Turret armor: 170 / 90 / 90 -
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #104394 üzenetére
Köszi szerintem ki is használom ezt a lehetőséget. Veled amúgy mi van ,csak nem áttértél te is ?
-
Mcray
senior tag
válasz
MinionFlasH #103585 üzenetére
Köszi! Észre sem vettem volna, mert AW meg WOW's-ezek
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #103439 üzenetére
jó lenne, mert az M48-ra meg szeretném venni a nagy ágyút free xp-ből és nem mind1, hogy váltja
-
kchryss
veterán
válasz
MinionFlasH #103359 üzenetére
Na ja ilyenkor verem a fejem a falba, hogy miért nem tudtam naponta 2 csatával többet menni eddig. Még 50k sebzést kell összevakarnom a type58-cal ami nem fog jól esni
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #103359 üzenetére
Meddig tart?
Mivel megvan a tank nem is figyeltem eddig, de a kredit nem jönne rosszul. Most meg mobilról nincs kedvem más oldalakon keresgélni.
-
sutyi^
senior tag
válasz
MinionFlasH #103287 üzenetére
Felemelhetik 120km/h is, ha azt maximum egy kizsírozott szakadékba lökve éri el.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #103296 üzenetére
Jóvanna, bocsánat
Nem bántom én a jó öreg Jagdpapát
(#103298) ollie Azok lehet, hogy annyival mennek, de a jagdtiger 88-ról volt szó, nem az angol futrinkákról
Egyszerű a képlet. Azok maximum 22-vel tudnak menni még a lejtőn is, viszont a jagdtiger88 a végsebesség növelése miatt el fogja érni a 38-at egy jobb lejtőn.(#103295) Kakumix
Tehát azt mondod, jól tettem, hogy nem fogadtam el?
-
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #103292 üzenetére
Ha csak a végsebességet változtatják és nem nyúlnak a motorhoz, talajellenálláshoz, akkor az korábbi tapasztalatom alapján csak annyit jelent, hogy gyorsabban megy lefelé. De sík terepen, önerőből nem biztos, hogy képes elérni a végsebességét (lásd. IS-7 ~60km/h).
Diarmand: de egyre jár az agyunk
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #103292 üzenetére
Csak akkor ér oda hamarabb ha kap egy jobb lejtőt, egyébként olyan lesz mint eddig. Mivel nem plusz lóerőt kapott ezért olyan ez a sebesség buff, mint anno az IS7 esetében. Mikor is fogsz te azzal hatvannal repeszteni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MinionFlasH #103287 üzenetére
-
ballington
addikt
válasz
MinionFlasH #102842 üzenetére
Biztos, hogy nincs benne: nekem Chaffe-vel volt 5500-as spot sebzésem, ebből lett 1400-as WN8:
[link]Viszont érdekes, hogy a MoE-be beleszámít, ezért kaptam meg rá erre a körre a 2.-kat.
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #102640 üzenetére
Képezd csak át őket nyugodtan heavykre, a nyolcas med annyira fos hogy nekem egyszer kihullott a hajam amíg kifulloztam + 40000 xp-t gyűjtöttem rá, és még egyszer kihullott volna ha nem adom akkor el azt a fostalicskát
Menj inkább a light ágon, ha álca skill van a legényeken képezheted oda is őket. -
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #102640 üzenetére
Akkor hajrá
Szakaszba valaki?
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #102638 üzenetére
wz-be tudsz toborozni wz legénységet, vagy belerakni ami már megvan. Amíg nincs is-2, nincs is-2 legénység sem
-
Quan-Chi
őstag
válasz
MinionFlasH #102187 üzenetére
940M gpu-val full HD-ba ilyen 10-20FPS-re számíthatsz ! ha csak nem valami ROG-os lapot veszel akkor a GTX950 VGA ás minimum H-s I5 legyen ! Azon a gépen amit linkeltem minimum grafikán 60FPS meglesz.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #102193 üzenetére
A németek nekem olyan hamar megvoltak, hogy el sem hittem. Csak az rémlik, hogy röpke pár meccs E100-zal és majdnem megvan a sebzés meg a killek háromnegyede
A többit E25-tel húztam odáig, hogy már csak pár meccs kelljen. Nem tudom hogy állnék ha nem lenne E100-am...
A Type58-cal meg jól fogsz járni, ne aggódj!(#102194) Stigma.HC
Nekem valamiért elsőre nem volt szimpi, tudod, mint a csaj a buliban, de aztán reggel ébredés után vigyorogsz, hogy megérte
Nézegettem a hetes-nyolcas medet és a hetes nem is néz ki rosszul, de nem tervezek továbbmenni ezen az ágon. A 113 semmire sem jó, a 121 meg nem képvisel akkora tolóerőt, mint a többi tízes med a csőlehajlás hiánya miatt. -
Emu
őstag
válasz
MinionFlasH #102187 üzenetére
Csak figyelj, hogy ez is "U"-s. Szerintem nem sokkal lennél előrébb vele mint egy AMD-vel.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
MinionFlasH #102063 üzenetére
MinionFlasH minimális felár mellett Ezzel sokkal jobban járnál
-
válasz
MinionFlasH #102168 üzenetére
Akkor te még nem mentél német tankkal.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #102151 üzenetére
Nem csinálom. Az elmúlt másfél hétben 4 random csatát mentem, abból 2-őt tegnap, hogy leszorzózzam a 13 75-öt. Nagyon ráuntam a randomra, ezért nem is csinálom a küldit. + most időm se nagyon lenne rá. +2, hogy nincs japó tankom, kínai még csak-csak az IS-2vel, vagy stock 110-zel. A többi ággal nincs gond, azok lazán meglennének.
Ebben a dominationben bohóckodok mostanság az E5-tel.
A PP-al kapcsolatban... Nézz be a topikjába és kérdezz rá, hogy a PP felületén hol kell átállítani, hogy a bank váltsa és akkor nem kell mindig fizetésnél állítgatni. Bár én még így is mindig megnézem, hogy biztos a bankom váltja-e.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #102128 üzenetére
Paypalba mar nem tudom, de pl ebayen, mikor fizetsz ott van, hogy oder conversation vagy valami ilyesmi es ott ki lehet valasztani.
-
Emu
őstag
válasz
MinionFlasH #102145 üzenetére
Nekem a tankállománnyal van gondom. Én még fiatal motoros vagyok, nekem se kínai, se japán, se francia tankom, angolból is csak a Cromwell van. Bármennyire is jó a WZ, nekem annyit nem ér
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #102128 üzenetére
Meglett a francia, amcsi, tegnap a japó ág 90% sta-1, 10% Chi ri:
Ezt hogy a francba csinaljatok?
Tegnap 50 meccsen birtam loni 19 fragot, mert :
- free frag voltam +2 tierben (Khm, Challenger)
- kidobott a kliens, aztan mire 70 masodperc mulva vissza tudtam lepni, addigra 2 dombbal elorebb voltam szejjellove
- 3 arty/oldal
- lelottem egy TOGrol 1356 sebzest, erre a semmibol elotunt egy Cromwell es lenyulta. (Meccs vegen 600 sebzessel volt 5 fragja, nekem 1800-zal nulla!)
- mogottem negy tank nezi, ahogy harom tank engem lo (Faxom fog ezutan Rambot jatszani)
- 100-as ping miatt max 15fps a szokasos 30 helyettElozo napokban nem volt gond nagyjabol tartani az 1 frag/meccs atlagot.
Excelem szerint 8 nap alatt 31.3%-ig jutottam az eventhez szukseges fragok osszelopkodasaban.
-
H@lede
tag
válasz
MinionFlasH #102073 üzenetére
A legjobb lenne ha sikerülne találnod esetleg egy fórumtársat aki laposon tolja és véletlenül 940m van a laposában, ha jól emlékszem reset kolléga vett nemrég lapost és abban talán 940m van ha sikerül elérnem fészbukon kikérdezem és megosztom veled az információkat.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
MinionFlasH #102067 üzenetére
Ahogyan a fórumtárs is írta, Intel+Nvidia vonalon nézz szét, a 940m vagy teljesítményében hasonló kártya elég a WoT-ra, processzorban pedig lehetőleg az M/H/HQ vonalon próbálj nézelődni, de ha U-s végűből is van magonként 3Ghz+ tudású darab, akkor az is jöhet.
És még valami, nézz utána a gép hűtésének, hogy lehetőleg thermal throttling-mentes legyen. -
H@lede
tag
válasz
MinionFlasH #102063 üzenetére
SD kliens szerintem elkocog rajta, de ne várj tőle sokat 5400 as hdd hmm a vga piszok gyenge link meg tudod nézni mit bír a kicsike. A helyedben Geforce 940m-el felszerelt lapost keresnék és azon még talán majd élvezni is fogod a játékot valami inteles procival, mégis a wotról beszélünk ami intel párti.
Az ASUS mint márka jó választás nekem is az van 4. éve van meg és semmi baja még az aksija sem sz*r.
-
Mcray
senior tag
válasz
MinionFlasH #101992 üzenetére
Aki ezt jováhagyta a Wargaymingnél , az nettó paraszt...
-
joergie
őstag
válasz
MinionFlasH #101801 üzenetére
A dickermax az egy fair ajánlat volt azt hiszem. Ha másra nem, arra jó hogy megcsináljam vele az obj260hoz való egyik küldetést(saját hp 5-szörösének elérése, dmax esetében 2750dmg).
Én nemrég megvettem az fv4202-t, még nem mentem vele mert megtartottam a legénységet a cent7/1-be. de így belegondolva lehet igazatok lesz. remélem nem
Én örülnék az fv201-nek, a végefele tudtam már csinálni majd minden csatában 1500dmg-et black prince-el, egész megszerettemÉs annak kb semmit nem ér a páncélja, viszont cserébe nincs gundepression, fv201 viszont jobb dpm-el bír, jó a tornya is, és haladósabb.
Jobb szeretem a papír tankokat, mert azt tudom, ha kirakom, átlövik. gy annak tudatában rakom ki. Ha van páncélja, ki tudja 150hp-val kirakhatom e, 50/50 hogy az rng valami eszement sweetspotot bead az ellennek, és feldughatom magamnak a páncélt(jellemzően wz111 tornyán szoktam kiborulni). Ezért kéne egy cdc inkább, mint ez a wz111...
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #101727 üzenetére
Nem. Ki kell szűrni melyik mod az oka.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #101711 üzenetére
IS-6-om nincs így nem tudom összevetni vele.
Mobilis járgány, és egy gány ágyú.
Nem csak pontatlan és ki gundepes, de emellett mintha jóval kisebb átütése lenne mint a megadott érték. -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #101707 üzenetére
Anno megcsináltam a wz küldit, de nem érte meg.
Nem rossz vas, de az az ágyú.....
Ha bedob egy majdnem full 9-es csatába, lever a frász.
SP-vel gyakran kerülök (szakaszban) tizesek közé, és kényelmesen hozok vele egy középmezőnyös eredményt, egy valóban minimális goldhasználat mellett. -
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #101438 üzenetére
Nem, és igazából én is a kész accountban szeretek játszani, ott a sok jó tank, nincs kredit gond stb
Bocs a dupláért. -
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #101438 üzenetére
De így tudunk szakaszozni tesómmal otthon, olyan mint egy lan party
-
Because
őstag
válasz
MinionFlasH #99998 üzenetére
nem tudom kirakni teljes képernyőre, habár ez lehet a vga driver, de akkor is gond ami 7 alatt nem volt
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #99998 üzenetére
A WoT-al semmi gond. A reload modhoz kell egy fontkészletet feltenni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #99969 üzenetére
Nagyon köszönöm Mindenkinek tényleg. Jól esnek a kedves szavak.
Acc-ot nem adom el, majd ritkábban leszek játékban az biztos.
-
vJokka
aktív tag
válasz
MinionFlasH #99795 üzenetére
Jó az, ha nincs arty [link]
-
Hilpi
csendes tag
válasz
MinionFlasH #98934 üzenetére
Nekem valahogy sose sikerült vele ezt a taktikát alkalmazni én sajnos hevys vagyok és mindennel mindig előremegyek és ez sok tanknál hátrány ez sajnos az eredményeimen is meglátszik
-
Hilpi
csendes tag
válasz
MinionFlasH #98931 üzenetére
Az a bajom vele hogy még a nagy gun nak is csak 210 az átütése
ez 10 be mit ér??? leo 1 et átüti szemből meg a papir medeket és it kifujt .
Viszont a t57 hevy az egyik kedvenc tankom baromi jó töltésidő jobb páncél stb és dobtár mindenképp megakarom csinálni viszont nem akarok a 9 essel szenvedni és nincs pénzem a gold lőszerre sajnos -
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH #98835 üzenetére
Az ajándék távcső megmarad?
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #98835 üzenetére
Már késő, még a lejárat előtt kidobtam... elegem volt ebből a fos JG-ből.
Amúgy nem jár barakkhely. -
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #98820 üzenetére
Oh, my bad
Mintha párszor azt is ellőtték volna, de a kibaxottul sok lőszerrekesz sérülés az, ami megmaradt bennem
-
ddt500hu
veterán
válasz
MinionFlasH #98748 üzenetére
Köszi. Kár, hogy a JPZE100 két lövést elnyelt. Akkor meglett volna a bűvös 8k.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #98742 üzenetére
csak teszten játszottam vele, de ott nem néztem, mert az egy káosz
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #98726 üzenetére
Dupla bokor volt előtte mikor lőtt, az azért sokat számított.
-
Bingisz
addikt
válasz
MinionFlasH #98726 üzenetére
Az a két tank a saját orráig se lát el.
-
Bingisz
addikt
válasz
MinionFlasH #98723 üzenetére
Jó, ennek a körnek semmi köze nincs se a skillhez, se semmihez. Ez egyedül arról szólt, hogy akkora mákja volt a srácnak, amekkorával mások a lottó ötöst viszik el.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #98638 üzenetére
Még csak próbálgatom mit tud, nincs is sok csatám vele, összesen van 21 és 67% WR. Az átlagsebzés ingadozik, 2000 és 1600 közt, jelenleg kömény 1678, mert az utolsó három csatában próbálgattam a camoját hogy milyen, honnan látnak meg. Hát, nem egy light tank
De hosszútávon ezzel simán kétezer fölé lehet menni, nagyon jó az ágyú.Ja és 75%-os legényekkel kezdtem
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #98532 üzenetére
Ja jó lesz. Behúzom a JG-t, farmolok vele amennyit csak lehet. Aztán remélem a francia is meg lesz és mire lejár a JG tolhatom tovább a CDC-vel
Kell a sok kredit a második accountra
Mi? csak egyet?
-
MCGaiwer
addikt
válasz
MinionFlasH #98532 üzenetére
csak egyet csinálhatsz meg a kettő közül, tehát ha meg is tarthatod, akkor is csak 1 garázst kapsz
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #98317 üzenetére
Próbálkoztam hátha át tudom terelni az erő sötét oldalára .
Gondolj bele milyen válasz jött volna egy ilyen invitre ?.
Ezért is sajnálom , hogy ilyen határozott és megosztó személyiségek eltűntek innen a fórumról . Anno induláskor a játék és topik fénykorában azért voltak történések. Most meg még egy jót törölni sem tudtam még , élve a "jogaimmal "
-
zozyk
addikt
válasz
MinionFlasH #98263 üzenetére
Nem mondok én semmit,de 1 mod miatt minek telepítő?
De miattam mindenki azt telepít,amit csak akar..küldhetek exe-t?
-
zozyk
addikt
válasz
MinionFlasH #98253 üzenetére
És csak a mod magában is megtalálható..
(nem kell a telepítős szarság mellé)
[link] -
Because
őstag
válasz
MinionFlasH #98218 üzenetére
2 hét után meguntam sajna
de most, hogy rávilágítottatok a modok használatára egy pakkal 2 meccsen is 5 embert lőttem ki... már tudom miért volt eddig is másoknak ennyi
-
vhw
addikt
válasz
MinionFlasH #98179 üzenetére
A nagy többség?
Azok a fogalmatlan piros tömegek?
Pont ők értenének/foglalkoznának a játék szét modolásával?Ugyan... csak olyan megnyugtató ezt mondani, ezt gondolni; "úgyis mindenki", "rengetegen" stb.
-
Bingisz
addikt
válasz
MinionFlasH #98179 üzenetére
Két csatára, azaz 60 játékosra jut egy csaló. Keresi a wg a megoldást, de pl. az ESL-en már nem lehet használni modokat, és lehet, hogy a CW-ken se lehet majd. De nyílván nem tesz jót az ügyben az EU community retard hozzáállása. Mondjuk amúgy ki van bukva nagyon a fő support a töketlen párizsi irodára, személy szerint várom már, hogy kidobják az egész pereputtyot úgy ahogy van.
-
vhw
addikt
válasz
MinionFlasH #98166 üzenetére
Na azért nem egészen mindenki...
-
ddt500hu
veterán
válasz
MinionFlasH #98047 üzenetére
Én is tök jól elvagyok a FX6300/HD7790 combóval. 40-50fps között szoktam lenni full hd közepes felbontásban. Néha lejjebb megy de teljesen random módon.
-
KisApám
addikt
válasz
MinionFlasH #97996 üzenetére
Köszönöm!
Sajna csak Vasárnap fogok tudni délután játszani... ha lesz még erőm... (és Hétfőn sem fogok tudni játszani)
-
Bingisz
addikt
válasz
MinionFlasH #97934 üzenetére
Mi Augusztusban kapjuk majd meg (90%), mert nyugaton akkor van az nyaralószezon.
-
Greentea
senior tag
válasz
MinionFlasH #97782 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is.
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #97710 üzenetére
Elvileg ezek vannak benne a kliensben
Gondolom ha ezeket lehúzod akkor tud frissíteni. -
Kakumix
senior tag
válasz
MinionFlasH #97708 üzenetére
Nem találtam linket, a kliens frissített.
A WoT Download oldalán még csak a 9.8-as linkek vannak.
A kliens nem ír linket. Illetve délután is torrenten fogod letölteni, mert a kliens is torrentet tölt, nem?
Sokadik ui.: az indító/kliens beállításokban nálam (jobb fent franciakulcs ikon) engedélyezve van a torrent. Így elvileg minél többen töltik annál gyorsabb -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
MinionFlasH #97437 üzenetére
Hát mi itt már mindent megtettünk az az örök enyészet és lelki kárhozat felé vezető út lefékezése érdekében, a többi már rajta múlik.
-
KisApám
addikt
válasz
MinionFlasH #97437 üzenetére
Én több mint 600 arty csata után hagytam fel és adtam el az összes artimat (az első 2000 csatámból kb. 300 arty volt).
2 db prém artim van, abból is 1-el játszottam 19 alkalommal (a francia TIER V-ös 105 leFH18B2), csak mert 6 másodpercenként lő, és TD-nek sem rossz.Ha játszom megint a megfelelő artival, max. a missziós küldik miatt lesz.
Túl unalmas, hasvakarós chipszabálós játékmenet az artizás
(talán az FV304 kivételével). -
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #97249 üzenetére
Egyébként én is kaptam egyszer egy misztikus 500 goldot...
-
Djuree
félisten
válasz
MinionFlasH #97238 üzenetére
én nagyon szerettem a 7/1-et, közelharcban halott az biztos, de ha oda kerül a sor rendszerint mindegy is a csapatnak, az sniper mednek volt nekem jó, mert minden szart átüt és jó az alfa is, plusz pontos. nyilván egy t-54 kifiléz közelharcban...
Viktoár: grat, jó lesz az, majd száz csata után, addig rühellni fogod és kitéped az összes hajad.
meg kell vele tanulni játszani, mert csak akkor lehet vele kezdeni vmit. én elvertem 100k free-t az fv td-re, de már bánom, hamar meglett volna az a 100k vele és most nem kéne szopnom a kis tierű japó medekkel.
-
ktg3
őstag
válasz
MinionFlasH #97229 üzenetére
Prém nélkül 3 T10-em van + 69 tank van a garázsban + a több mint 20M kredit. Megdőlt az elmélet
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #97229 üzenetére
Ja és ameddig megvolt mindig elővettem, de minek... így legalább nem kísért...
-
szállitó
senior tag
válasz
MinionFlasH #96935 üzenetére
Kilőttél egy tankot
én ilyenkor már örülök
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
MinionFlasH #96935 üzenetére
-
ballington
addikt
válasz
MinionFlasH #96909 üzenetére
Nem kell oda free xp, simán kigrindelhető.
OP ágyú, troll páncél, elölről a sok tomato hajlamos pattogni is -
Diarmand
senior tag
válasz
Jó tank én is szerettem. A 240-es alfa odabaszós, ötös medeket két lövésből viszi, nehezeket háromból és anno sokat mentem vele ötösben. A 135 pen bőven elég hetesekhez is és jól hozza a pénzt a nagy alfa miatt. Teljesen használható tank. Az egész vonalon csak az 50 120 lesz picit gyengusz.
-
fradi81
veterán
válasz
Igen, lehet vele lőni jó nagyokat
-
grizlisandor
veterán
válasz
Igen használható, én nagyon szerettem. A francia KV-2.
135/175 pen és 240 dmg osztasz 8-11 sec-enként, felszereléstől és képességektől függően. A teste papír, vigyázni kell, mint a hímes tojásra, sidescrapeelni lehet vele szépeket. A tornya egész jó lenne R2 nélkül, csőlehajlás 5°, ami kevés. Vigyázz rá, hogy ne nagyon maradj egyedül, mert előszeretettel esnek neked tankok falkába. T1 Heavy/KV-1 vigyázni, mert csak 1x nem viszel be 1v1 be sebző találatot és szétszednek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest