-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Diarmand #101185 üzenetére
Hellcatnak 72km/h volt a vegsebessege a nerf elott, es el is erte sik terepen.
Mar az sem volt valosaghu, hiszen autopalyan repesztettek akar 90-nel is.Most? Annyit rontottak a talaj ellenallasan, meg a gyorsulasan, hogy jo ha 50-re fel tudod tornaszni.
Ami jobban faj, hogy a korabbi 20km/h-s tolatasat levettek 12km/h-ra.Torony regen is feleolyan gyorsan forgott, mint a medeke.
Ahogy nezem most 16 fok/masodpercet irnak ra, regen mintha 18 lett volna.Meg a lanctalp sem 30 fok/masodperc volt.
-
nyunyu
félisten
Mit kell torolni a safeshot modbol, hogy tudjam loni a szovetseges tankokat?
Elobb Karelian keverek kozepen T71-gyel, erre egy siemka T-34-85 belemlo oldalrol golddal, mert mar haromszor villogott, hogy menjek spotolni.
Csak az nem tunt fel neki, hogy velem szemben folyamatosan vilagitva volt egy T34, plusz azt is lathatta, hogy 150-esevel fogy a HPja.
Annyira meg nem vagyok hulye, hogy tarcsere kozben rohangaljak a nyilt mezon.Olyan szivesen kitaraztam volna ra a barmara...
Alapveto problema, hogy mar az elso harom meccsen kiosztottam az osszes idle/bot reportot az idiota top tankoknak, akik sajat tierjuk HPjanak a 75%-at sem birtak kiloni.
-
CirrMee
addikt
válasz
SoulReaver #101187 üzenetére
Az imént a csihával' olyan (eleve vesztes) csapatot kaptam, amiben 4 perc alatt 4 csapattag killt nyomtak, ebből 1 vagy kettő tuti magyar istenbarma volt. Kettőt még reportoltam, de mit nyerek már azzal...
-
rlazol
veterán
válasz
Because #101188 üzenetére
Ne trollkodj!
Pontosan tudod a különbséget!
Senki nem mondta, hogy a csapat csapatként funkcionál.
De attól még mindenkinek van egy dolga, amit, ha csinál, mindenkinek jobb lesz.
Nem te vagy az egyetlen, aki szarik erre.
Ha elég hozzád hasonló van egy oldalon, akkor a maradéknak, aki amúgy tudta a dolgát, sincs esélye tisztességes sebzést elérni.
Nem kell egymást segítve vállvetve harcolni (bár az lenne az igazi), ha csak mindenki tenné a dolgát, az is elég lenne. De azért "kaptál" mert magasról teszel a saját dolgodra, nem azért mert azt mondtad, h nincs összjáték. -
04ahgy
nagyúr
válasz
04ahgy #101189 üzenetére
04ahgy (16:33:21) Győzelem! Csata: Lakeville Jármű: FV4004 Conway Tap: 3087 Kredit: 64 747 Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
04ahgy (16:46:36) Eladva: 'FV4004 Conway' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 1 793 150. Elköltve: arany: 30.
04ahgy (16:47:02) Kifejlesztve: FV4005 Stage II jármű kifejlesztve.
04ahgy (16:49:24) Megvásárolva: 'FV4005 Stage II' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
A harmincegyedik Tier X...
HGyu
-
fradi81
veterán
54% wr? Ennek a fele stock ferdinanddal, kötsög wg
Ja meg hellcat ász? uninstall.
-
04ahgy
nagyúr
-
Because
őstag
válasz
SoulReaver #101187 üzenetére
hajaj én mit kaptam azért, mert ki mertem mondani, hogy publicban nincs csapat
-
SoulReaver
veterán
-
Viktoár
addikt
LOL nyerj 40 csatát.
A feladat óta csak cumi van és mind ilyen 15:4 -re.
-
04ahgy
nagyúr
-
nyunyu
félisten
Jessz, eddig otbol ot bukta, ugy hogy mindig befertem a csapat top3 sebzojebe a semmit sem atuto, celozni sem tudo IS-6-tal.
De legalabb nem fogy a love, mert prem tank.
-
whited
addikt
Sziasztok
Jómagam viszonylag sokáig játszottam a játékkal, de már jó ideje nem, és nem is tervezem.
Meg fog szűnni a fiók ha x ideig nem lépek be?
Aranyat nem lehet gondolom küldeni meg tankolt, mert ha igen nekem nem igazán lenne rá szükségem.
Van erre mód ? -
KisApám
addikt
válasz
nyunyu #101170 üzenetére
Köszi...
Hát én nem azok között leszek, akik kb. 80 meccset letolnak 1 nap (50% WR-rel számolva csak), hogy megszerezzem azt az optikát+szerszámosládát...
Ha meg lenne időm rá, akkor meg +credit beszerzési forrásnak jó lenne, miután a megszerzésük után eladnám őket...A free XP + 1,5x XP meg jó lesz a 6. érzék nélküli tankjaim legénységi fejlesztéséhez (Cromwell B, ISU-122S, T-25...)
-
nyunyu
félisten
-
KisApám
addikt
válasz
Because #101145 üzenetére
Csakis CROMWELL B.
Kevés olyan Prém tank van (1-2 pár talán), ami jobb az "eredetinél" (itt a sima CROMWELL-nél).
A CROMWELL B közéjük tartozik.
Már régebben megvettem és soha nem fogom megbánni.---------
T67 után játszottam a Hellcat-tal...
nem bírtam, azóta is inkább a T67 (nagyon OP tank).---------
Milyen MOD-okat használtok?
Én amit láttam a TWITCH.TV-n, és ami tetszett, nem tiltott, sok mindet... ha más is, én is...
Már régebben volt róla szó: ellenséges tank lövegének iránymutatója, ellenséges tank töltésének visszaszámlálója a tank felett mutatva, ellenséges tank irányának és távolságának illetve "lőhetésének" mutatója... stb., stb. Bár meccs közben mintha nem látnám őket, ha csak azokat figyelem, kilőnek.---------
Mi a hétvégi akció?
Melóban vagyok, és itt le van tiltva mindegyik olyan általam ismert oldal, ahol meg tudnám azt nézni... -
Warton
őstag
válasz
h1mpi #101163 üzenetére
Csak nem kell se prém, se gold, se bias legénység. Prém fiókot nem veszek, majd ha lesz leárazva féléves akkor azt, arany nem kell, mert van egy kevéske. Bias legénység nem kell, mert van a FV-n. Igazából egy Cromwell kéne nekem az MT12-höz, de a sima is megfelelő. A B csak amiatt lenne jobb, mert nem kéne képezgetnem a legénységet, meg SH-hoz jobb a credittermelése miatt. De SH-ra is már van T-34-85M. A ~10 ropi sok.
-
nyunyu
félisten
válasz
Greentea #101150 üzenetére
A Hellcat nerf óta mennyire használható?
Regen egy light tank mozgekonysagaval+pancelzataval birt, viszont sajat tierjenek az egyik legjobb agyuja volt rajta.
Kibujtam, lottem egyet, mire beceloztak addigra reg visszahuzodtam a fedezek moge.
Ha meg valahol nagyon szorult a hurok, akkor idoben oda lehetett vele erni.Nerf utan maradt a semmit nem ero light pancelzat, de lassan mar a medek is lehagyjak gyorsulasban+fordulekonysagban, igy viszont pont annyit er, mint a Challenger egy tierrel feljebb.
Max tavolrol kempelni lett jo, fedezek mogotti bujocskazast nyugodtan el lehet felejteni, mert eleg ha radnez valaki, aztan egybol lesantulsz+fele HPdnak annyi.
Meg egy hiresen lassan celzo KV-85 elol sem tudsz visszatolatni. -
h1mpi
félisten
válasz
Warton #101162 üzenetére
Én az első lehetőségnél tettem ezt, aztán rájöttem, hogy ez miatt fejleszteném csak ki az angol med ágat, de így egyszerűbb és még kreditet is termel
Amúgy, ha a 9K-ból levonod a 30 nap prémet (3100 Ft) és a 2000 gold árát (2700 Ft), akkor 3200 Ft-ért kapod 100%-os BIA-s legényekkel. Ennyit megér.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Greentea #101150 üzenetére
Igazából a hátrameneti sebességének a nerfje talán a legidegesítőbb, persze jóval pontatlanabbá is tették, fordulása, terepleküzdése is rosszabb, ezt még tetőzték a pontossági hatékonyság általános rontásával utóbb.
Ettől függetlenül még mindig jó tank, de a játékélmény messze nem olyan vele mint valaha. Az álcája fullos legényekkel viszont továbbra is fantasztikus...
-
CirrMee
addikt
Éjjel 36.01 -el megvolt végre az ász.
Volt viszont az ellenben két T67 -es. Az egyik prémmel meglőtt, kicsit lecsippentett, majd vérszagot kapva elkezdett mindkét T67 csak prémmel engem lövöldözni. Úgy rémlik legalább 20 lepattanó prémet elszórtak csak rám, ennyire megérte nekik? -
h1mpi
félisten
Na végre meg tudtam venni a Cromwell B-t, azt hittem már nem lesz többet a shopban
Főleg, hogy alap az elit alakulat és a 100%-os legénység. Ez meglepetés volt
Milyen 2. skillt javasoltok a BIA után?
-
Greentea
senior tag
A Hellcat nerf óta mennyire használható?
Alig látok mostanában a csatákban. Tehát gondolom az egyik legrosszabb lett a 6-os td-k közül... -
Ebit
addikt
válasz
grizlisandor #101134 üzenetére
Gondolom, nem modok nélkül használja.
-
adamgreen
senior tag
válasz
grizlisandor #101139 üzenetére
IS-2, Soviet Tier VII heavy tank;
Cromwell B, British Tier VI medium tank;
T-34-85 Rudy, Soviet Tier VI medium tank;
100% Crew with Brothers in Arms perk for each vehicle;
3 Garage Slots;
Gold: 7,500.Igen
-
emre
veterán
válasz
És sima lőszert is lőtt vele vagy csak gold-ot?
-
törölt tag
válasz
Phobion #101135 üzenetére
Ha bejött a Cromwell, akkor a Cromwell B kötelező darab.
Nekem egy picit gyorsabbnak és pontatlanabbnak tűnik a B
100 m méternél messzebb nem érdemes lőni vele mozgás közben, ha közben a tornyot is forgatod, akkor ez lemegy kb. 30 méterre.
A másik kettőt csak csata közben láttam, de nem igazán győztek meg. -
edari
őstag
válasz
Gyanús!
Köszi a helpet.
-
Phobion
őstag
[Hétvégi event]: Ezek közül érdemes valamelyik beruházni?
-
edari
őstag
Sziasztok.
T-34-3 mennyire hozza a pénzt? Egyáltalán mennyire használható az a tank? -
Pete55555
addikt
válasz
Sanya #101127 üzenetére
Ja, ezt nem mondtam, de ugye modpack felrakása előtt angol volt a kliens. Felraktam, magyar lett. De a kis zászló még mindig angol...
(#101128) nyunyu
Működik, köszi
Ezt le is mentem. Sokszor volt már ilyen, hogy azért nem raktam fel a modpackot, metr magyarra váltott, pedig amúgy jó lett volna.
-
sequator
senior tag
A pxprm07q kód már invalid nekem.
sautia
-
olcsii
aktív tag
Én szeretni menni előre!!
Csak arty szeret engemet
-
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #101119 üzenetére
Egyébként van értelme a chatnak? Hiába pingelsz vagy írsz be bármit, semmi hatása nincs, mert a birkák nem látnak nem hallanak csak mennek előre
-
SoulReaver
veterán
válasz
mcwolf79 #101118 üzenetére
De pl azért is zavar a dolog, mert nem tudok beírni semmilyen hangulat jelet, ha aktuális lenne.
Tegnap prokhorovkán egy igazi kempelős csapatot kaptam. E 50 el, akkor még a 8.8 panther 2 löveggel, felmentem, feltartottam ott 3 tankot, lent a sinek mellett volt 1 conway vagy ami utána következik tierben, ott pingelem őket, vissza pingelnek... na engem fent kiszedtek nagy nehezen, akkor fel ment a brit td-nk, beírja, noob e50, kilövi a 200 hp-s CDC-t, aztán őt meg az arty... 900 hp ról... ilyenekre meg nem tudok berakni legalább egy LoL-t....
És az én 1700 sebzésem volt a második "legtöbb", ő meg a 200 sebzésével beírja, hogy adjam el az e50et és vegyem vissza a panthert... hát komolyan mondom... nagy arca van a sok agyatlannak...
-
mcwolf79
veterán
válasz
SoulReaver #101117 üzenetére
Én leginkább angolul szoktam tippeket adni, hogy a sok stathuszár faxláma mit csináljon a prémlőszerével , de (kopp-kopp) eddig megúsztam a dolgot.
-
SoulReaver
veterán
Köszönöm szépen az elismerést uraim!
Az utolsó chat banom áprilisban volt, akkor 2 hét volt a bünti
Nem érzem igazságosnak egyébként, mert általában 1 embert osztottam, vagy egy szakaszt.
Azok meg fellázitották ellenem az egész csapatot... így azok is reportoltak, akikhez hozzá sem szóltam...
Nem nehéz amúgy ilyen bant kapni, és magad ellen lázitani a sok mongolidiótát... de főleg magyarul írtam a szép mondatokat
-
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #101106 üzenetére
A Caernarvonnál az egész koncepciót nem értem. A fejlesztett torony az Centurion torony rajta, de a Centurion I-en a fejlesztett torony erősebb, mint a Caernarvonon, ágyúból is hasonló van rajta csak a Caernarvonon pontosabb. Pont fordítva kéne lennie, heavin a keményebb páncél, de pontatlanabb ágyú, nem értem itt miért cserélték fel. Egyébként meg a legjobb az lenne, ha Black Prince tornyát használhatná, erősebb ágyúval, na akkor lenne rajta legalább valami páncél.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dvids #101100 üzenetére
nekem vmiért egyfolytában azt írja, hogy Időtúllépés, próbáljam később!
plusz most már azt, hogy a Szerver átmenetileg nem elérhető!mitől lehet ez a tetves időtúllépés?!? hiába próbálkozom egymás után többször, már a gépet is újraindítottam, hátha sokáig állt egy helyben mozdulatlanul és belassult, de az sem segített.
-
jr1994
addikt
Cserébe adott a játék egy fasza acélfalat SP-vel (kép).
Nem vagyok elégedett mert a sebzés lehetett volna egy 1000-rel több de hát lassú meg szar az ágyú, a páncél áraviszont 3 goldot ellőttem a Löwére, így az ajándék prémiummal 66000 nettó. Jól jön, kreditszűkében vagyok a kis accon.
Még egy bónuszkód: PAXBONUS2015
Ez is az OM facebook oldalán volt, de most Connection timed out-ot ír a worldoftanks.eu
Afrancba most nézem ez a hajóshoz van -
fradi81
veterán
Az király
Szakasz valaki? 'Jó' csapatokba rak ma este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest