Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007 #29699 üzenetére
Hát jó ilyen pronak mint te.
Ilyen fos pl cirkálóval 150 k dmg meg Win. Fos vagyok cirkáloval.. Meg rombolóval 12 tűz meg mittomén mi van még mellé.
-
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
Random esett 2 és kampányból is 2.
-
-
törölt tag
válasz
sutyerák007 #29686 üzenetére
Azért hasonló előfordul győztes csatákban is.
Főleg, hogy bottom tier Omaha-val tudtam ottlenni a 2. helyen.
Runo: sutyerák arra próbál utalni, hogy a csapatban senki sem emelkedett ki, kb lineáris az eloszlása az XP-nek. A Chabe által linkeltnél azért egy igen komoly ugrás van, kb csak ő játszott a csapatban.
Amit én linkeltem, abban pedig két ember (max 3, de a König csak alacsony HP-s célokra lőtt, kb fragstealer volt) vezette győzelemre a csapatot. Az ellennél meg még ennyire sem akart győzni senki. Külön érdekes, hogy <10 min alatt értem el ezt a teljesítményt egy >16 min hosszú csatában.
-
törölt tag
válasz
sutyerák007 #29686 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nekem is szuper csapatom volt, hanem hogy a statisztika szerint én talán nem annyira rosszul játszottam benne, de mégis engem szidtak folyamatosan, és az ilyen sok kis önjelölt admirális pöccsel van már tele a tököm...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29677 üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a hajókat kivették belőlük. Következő résznél kiderül, bár az sem lesz meg egyhamar
-
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #29680 üzenetére
Fúj, nem.
Tudom, ki lehet kapcsolni, de nem ér meg akkora felárat.
-
válasz
frame>24 #29678 üzenetére
Engem nem tudsz meggyőzni, bár nekem nincs olyanom, videók alapján a dispersion túlzottan troll.
Olyasmi lehet, mint a Musi.. tanky meg minden, de nem elég konzisztens.. pedig nekem ez a két igényem van egy BB-vel szemben.. konzisztens ágyúk, és legyen tanky, ha angled.
A sörösdobozos kivitelt vetted legalább? -
eventus
veterán
válasz
öröm látni, hogy más is szereti
csak ne lenne olyan cit zabalo. persze ha ellenfelkent látom, én is ap-vel lövöm
-
frame>24
addikt
válasz
[Hogy kaki lenne a Roma, azt azért nem mondanám, és ez csak az én fos kezemből lett, + az utolsó 6-7 csatával még jól lerontva (az Alabama-n randomban egyedül az AA erő látszik, mondjuk azért rankeden sokkal többet "tudott").]
(szerk: korábbi ingame chatre reagálva)
tény, hogy 14km alatt
kelllehet használni, afelett tökéletes irányzás mellett is szétszór mindent a vertical spread. -
-
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #29673 üzenetére
Azért nem keverném össze Legolasszal
-
válasz
frame>24 #29672 üzenetére
Szerintem inkább ilyen mesebeli tündékre hasonlít. Képzeld el hegyes fülekkel
Tipikusan északi, lágy arcvonások, nem olyan szögletes, szlávos, mint errefelé. És érdekes a testbeszéde is, illetve ahogy hunyorog, mikor gesztikulál.
Múltkor néztem Farazelleth-et, neki kb olyan szakálla van, mint nekem jobb napjaimon. -
sutyerák007
senior tag
válasz
sutyerák007 #29666 üzenetére
-
válasz
sutyerák007 #29666 üzenetére
Hmm. Hotspot rosszabb lesz.. Mountain Range, Sleeping Giant ugyanolyan tré lesz, mint eddig..
A többi kúl. -
KJ82
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy ennek a Notser-nek pont olyan a hangja mint a Mass Effect-ből Jokernek ?
-
sutyerák007
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
#65675776 #29663 üzenetére
jaa...
Más:
Kvázi hirdetmény
Egy a Magyar klánokat közelebb hozni szándékozó kezdeményezés első lépéseként kérnélek ezt a kérdőívet a klánkapitányoddal együtt kitölteni, vagy tudomására hozni: [link]
Az egyszerűbben, név alapján megtalálható klánok már kaptak üzenetet róla, de ha van olyan klán az ismeretségi körödben, amelyik neve nem éppen egyértelmű, ozd meg velük ezt a linket!
Érdemes lehet rátekinteni a wows-numbers klános részének (i)transzfer(/i) oldalára is, hátha valaki olyan helyről jött, vagy ment ami a magyar közösség része.
-
-
válasz
sutyerák007 #29661 üzenetére
Rengeteg. És egynél többet egyszerre még egyikbe sem lőttem.. elég troll páncéljuk lett.. de szerintem ez még csak a beetetési időszak.
Szerk. ja de.. mintha kicsaptam volna Montival egy Buffot.. de ja. Kicsit talán túlzás. Hindennek előbb fújom ki az orrát, mint ezeknek, mostanában. -
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29660 üzenetére
Nekem sem minden meccs olyan nyilván de szerintem ez az a tier ahol a legtöbbel találkoztam.
Más: Csak én érzem úgy hogy sok overpent lehet lőni a Clevelendbe meg a Buffalóba? Persze Jön néha cita is de más cirkákhoz képest ezt már kicsit nevetségesnek érzem néha.
-
Hogyne volna. mIm <- használd ezt.
Amúgy is, oroszosoknak is csináltak hajót, pattanj bele ebbe:
(#29659) sutyerák007: Azért írtam így, mert írtad, hogy azért játszol fent, hogy unipónikkal / ellen tegyen be. Ha ez nálad teljesül (nálam sajna 10 T10 meccsből talán ha 1 van, amiben többnyire lilák vannak), akkor az általában kompetitívhez hasonló, taktikus, lassú meccs, amiket én is szeretek (az előző T8 ranked pl ilyen volt számomra).
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29656 üzenetére
Huhh random meg a kompetitív élmény egy mondatban. A hideg is kirázott.
Én sem erre gondoltam. 0 Nekem a cb + a ranked. Már ha azokat kompetitívnek nézzük.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #29656 üzenetére
Mé nem azt mondod inkább, hogy nem látod a betűket ha offban van? Ja, és kikérem magamnak hogy leöregezzed azokat akiknek még Oroszt kellett tanulni
Nem a mi hibánk volt, de lehet hogy megint kötelező lesz
ui.:nem öreg, bocs, idős
(sajnos nincs középsőújjas szmájli
)
-
válasz
sutyerák007 #29654 üzenetére
Én úgy vagyok vele, de a T10 dmg farmon kívül gyakorlatilag a legkevésbé szórakoztató tier.
Ha top klánokkal akarok szembekerülni, átmegyek egy lila klánhoz, és tolok kompetitívet.
Random nem igazán erre van vsz.
Mondjuk mostanában többet játszom T10, mint eddig valaha, mert a Monti is jó, Yama is jó, többnyire szakaszban, elfogadható (kivéve ha nagyon tré a map), de T10 is ugyanúgy borult MM balansz van, mint bárhol máshol.. tehát vagy mi töröljük ki a hátsónkat az ellenféllel, vagy ők velünk.. a középút túl ritka, hogy bármiféle kompetitív élményt elkönyvelhessek ebből.LK: minek offolsz? Wowsról beszélgetünk, kb minden ontopic.
-
LK
addikt
válasz
sutyerák007 #29654 üzenetére
Én inkább azt tapasztaltam, hogy meccs elején szinte utasítva kiosszák a feladatokat, összevesznek persze, aztán ahogy halad a meccs, mindenki elkezdi okolni a másikat az esett sérelmekért. És persze senki nem enged, mert ugye aki már T10 hajóval hasít az már pro
Ilyenkor voltak olyanok, hogy elküldtek spotolni és 4-5 (az összes) hajó a sziget mögött marad, vagy pl.: a minimapon 2 területnégyzeten belül volt 10 hajónk. T8-9-ből rendszeresen feldobott 10-be és semmiféle profizmust nem láttam sosem. Régebben már írták itt nekem, hogy pár hét alatt fel lehet T10-ig jutni, na ez látszik is.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29651 üzenetére
Itt több esély van szerintem arra, hogy a top klánok közül jöjjön szembe valaki. Azok jó meccsek szoktak lenni.
Persze mindenhol vannak rosszak.ledgeri: Streamen rendszeresen kamerával tolja + kots kommentálás közben is lehet látni.
-
ledgeri
nagyúr
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007 #29644 üzenetére
Ezzel egyetértek h lemaradni látszik a Kurfürst a többi BB mellett.
-
válasz
sutyerák007 #29650 üzenetére
Őszintén nem látok összefüggést.
Sőt T10 mintha rendszeresen több lenne a zombi, mint 6-7-ben, a sok freexp huszár úgy gondolja, hogy mekkora elit dolog T10-ben tolni, aztán lőnek 50k-t Yamatoval..
Az utóbbi 20 csatámból ami igazán kihívást jelentett, szerintem a linkelt Yamatostól eltekintve mind 5-8-ig voltak.
Tény persze, hogy a hajók borzasztó erősek T10-ben, ha tudod, mit csinálsz, a núbokat egyszerűen lefarmolod, az ügyesebbekkel meg kitingolsz egy darabig, vagy crossfire-be húzod őket.. de ha csak T10 kéne játszanom, szerintem már leszoktam volna erről a cuccról.Közben nézem a Yama legendary modul videót Flamutól.. hááát... igen, ez elég durva lesz így..
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29649 üzenetére
Sosem szerettem a kisebb szinteket. Itt több az esély arra, hogy akire lövök az tudja mit csinál és vissza is lő rám nem csak a környékemre.
-
válasz
sutyerák007 #29648 üzenetére
Ami szép az szép.
Ahogy nézem T9-10 tolod túlnyomórészt.
Nálam ilyen számok sosem lesznek szerintem, mert túl sokat megyek hozzá mid tier.. ott kapcsolok ki a high tier után. -
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29647 üzenetére
Ez minden egyben. A solo 21 napos (86 meccs) 1 százalékkal és 1k sebzéssel kevesebb
-
válasz
sutyerák007 #29646 üzenetére
Ja akkor ne, már így is op vagy
Vagy ez szakasz-stat?
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29645 üzenetére
-
válasz
sutyerák007 #29644 üzenetére
Szakaszolj.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29643 üzenetére
Nincs szüksége buffra de ha lehet még kicsit javítani a pontosságon az amúgy is trágya toronyforgás kárára akkor miért ne. Montinak nincs szüksége arra a modulra az biztos biztos.
Szerintem a Kurfürstnek kéne valami mert eléggé lemaradni látszik a többi BB mellett és az amit kitaláltak neki nem hiszem hogy segít rajta.
Én meg végre feltornáztam a Monti WR-jét a többi T10 BB-m mellé. Nagyon csúnyán nézett ki az az 50% alatti WR.
-
válasz
sutyerák007 #29642 üzenetére
Igazából nincs szüksége semmi buffra szerintem.. a Monti viszont elbírna egy kis gyorsulás-lassulás-kormány buffot.. semmi durvát, de nagyon hosszú, ezért nagyon sok torpedót megeszik úgy is, hogy sejted honnan jönnek, és azonnal reagálsz. Főleg hogy a Monti fogja az egyik leggyengébb modult kapni, ha maradnak így.
Szerintem azóta nem nyúltak hozzá komolyabban, hogy letették a vízvonal közelébe a citadellát... és ez nem gond, jelenleg egy rendkívül jól kiegyensúlyozott hajó, csakúgy, mint a Yama, azóta viszont két retardált BB ág is megjelent, úgyhogy nem lenne rossz, ha ő is kapna valami érdekeset.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29641 üzenetére
Jó hajó. Én is nagyon szeretem. Várom már hogy mikor kerülnek be az új modulok. Amint elérhetőek már csapom is rá a + pontosságot. Egyenek még több 460-as lőszert.
-
-
frame>24
addikt
-
olivera88
veterán
Hoppá, a Grozovoi radart kap. Hmm. Méghozzá külön slotba?? Leszt füst meg radar is?
ST. Soviet destroyer Grozovoi.
Surveillance Radar is added to the 4th consumable slot.
Detection of ships: 7.5 km
Active time: 20 s
Cooldown: 180 s (120 s for premium equipment)
Charges: 2 (3 for premium equipment)
Grozovoi is currently the least popular tier X destroyer and she shows limited performance against most of her adversaries, hardly making use of her advantages. Addition of Surveillance Radar will allow the ship to fight for control areas and combat immediate destroyer rivals, while remaining quite universal. Radar's stats are tuned in a way that prevents it from overly affecting the battle while elevating Grozovoi in her overall success rate.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #29631 üzenetére
Worcester se nagy valami Flamu szerint, nagyon szituációs azt mondja.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #29629 üzenetére
Hát én is ezekre voltam kiwi. Eléggé elszomorodtam mikor láttam, hogy csak a kövi patchben jönnek.
-
válasz
Ted_Beneky #29630 üzenetére
A T6 Cleve erősebb volt a saját tierjében, mint a T8 Cleve.
Alapvetően az a baj, hogy ugyan a T6 Cleve jellemzően fel volt dobálva 7-be és 8-ba, addig a T8 Cleve 9-be és 10-be van, és 9-ben és 10-ben rengeteg a pocsék map, amik erre a fedezékből spamelős, DD vadászós játékra nem alkalmasak, így az esetek többségében nem a játékoson múlik, mennyire tudja befolyásolni a meccset, hanem azon, milyen mapot dob a MM.
Ami gáz. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #29629 üzenetére
De a T6 Cleveland helyett nem kaptál T8 Clevelandet? Vagy nem így értetted?
-
Igaz, hogy elvették a T6 Clevelandet, de adni fognak egy T7 Helenát.. és a streamek alapján ez lesz az én mid tier cirkám
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #29623 üzenetére
"Dobozban élőknek és időseknek, akiknek még orosz volt isiben:"
Ezen mekkorát röhögtem.Ez jó lesz amúgy. Tetszik.
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #29623 üzenetére
Külön finom, amikor hosszában op-t lősz a DD-nek és nem okoz sem sebzést, sem floodingot.
-
ST. Destroyer plating changes.
We're continuing to work on situations, when battleships cause too much damage with AP shells to destroyers. This happens when destroyers are at an angle and the shells arm inside the hulls.
One of solutions that will be tested in a closed environment is decrease of destroyer plating from 19 to 13 mm. This will only apply to tier X ships on the test, but might later spread to tier VI, VII, VIII and IX ships. Other specific protection traits, like Khabarovsk's increased armor, will remain. The plating change will make it impossible for AP shells of 380 mm and higher caliber to arm above the surface, which will lead to decrease in overall damage from AP shells to destroyers. Possibility of dealing damage with such shells if they arm in the water still remains, but it is pretty low to begin with.
Value of heavy cruisers in battle will increase, since 203 mm AP shells will stop ricocheting off of destroyers' plating. This will also affect Akizuki's 100 mm main batteries and battleship secondaries - their HE shells will start to penetrate the plating and deal damage to destroyers.
This way the amount of damage received by destroyers should remain the same on average, but the bulk of it will come from cruisers and battleships secondaries.
Dobozban élőknek és időseknek, akiknek még orosz volt isiben:
Elkezdték a munkát a BB AP DD-kre gyakorolt hatásán. El fog tűnni a fullpen, de a másodlagosok jobban fogják aprítani a DD-ket, mert a platinget leveszik 19-ről 13 mm-re.
A nehézcirkálók jelentősége meg fog nőni szintén a DD-k ellen, mert a 203-as AP nem fog lepattogni róluk.
Ugyanez igaz az Akizuki ágyúira is. -
-
razmatazz
csendes tag
Aloha!
Nemreg en is nekialltam ennek a jateknak (mar 2 eve regeltem de csak kb 2 honapja jatszom vele) es eddig tetszik. Mondjuk szerintem nemelyik prem csonak tul OP, de meg mindig jobb mint a WoT-os nonstop gold ammo spam.
Mar tul vagyok 600 csatan, egyenlore a francia/nemet/japan/usa cirkalo vonalat es a nemet/usa rombolo vonalat eroltetem.
Tegnap elbucsuztam a Konigsberg-tol ezzel a csataval:
A BB-k nem nagyon mennek nekem, CV-ket meg nem is probaltam.
-
-
đe$|re
senior tag
válasz
FoxiestFox #29616 üzenetére
-
-
szilva01
őstag
válasz
FoxiestFox #29613 üzenetére
Van pénz lóvéra?
-
válasz
FoxiestFox #29613 üzenetére
Már úgy értem, prém camot leveszem, és ezzel. Bár a repair cost visszaugrik úgy.. :\
-
válasz
redzsi #29610 üzenetére
Én gamescom camot nyitottam 50-et pár napja. Mondom milyen tré már.. tavi mondja, hogy de hát +50% kredit.. annyira csak az xp-t nézem már ezeken, fel se tűnt.
Missire meg Kronkóra jó lesz így.. meg szerintem a prém camos Monti is öntei fogja a kreditet vele. Lehet két hét és lesz 200 millióm -
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox #29608 üzenetére
mostanában nálam sem hatékony, inkább abba halok bele ha torpolok de akkor már jó célpont vagyok. jenki hajókat sajnálom, hogy nincs torpedó, csak t5ig. zao, hindi, angol, francia van és jól tud jonni.
-
válasz
eventus #29607 üzenetére
Stealt torpolásnál lesz jelentősége, mikor nem vagy felspotolva, eregetheted nyugodtan. Olyasmi lesz, mint a Myoko, kite közben ledobod a detectet magadról, elereszted mindkét oldalról, aztán spamelsz tovább.
Majd kipróbálom, ha megkapja. Nálam úgyis csak a kikötőben rohad a Zao, olyan uncsinak találtam. -
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox #29606 üzenetére
zao egyik kedvencem, de valóban nem bírja ha o a célpont, közelharcban nulla. 12 km torpedó jó lesz, csak az indítási szög igen korlátozott és simán annyi a hajónak ha épp akkor lőnek rá ha fordul, főleg hátrafelé akar inditani.
-
válasz
olivera88 #29605 üzenetére
Igazából nekem tetszik az ötlet. 1v1 a minden más T10 ellen elvérzik a hajó (a franciában nem vagyok biztos mondjuk, mennyi a reload azon?), ha a másik tudja, mit csinál.
Persze nem az 1v1 a szerepe, hanem a long range spam, de egy Desmo vagy Hindi dpm ellen túl sokat nem lehet vele csinálni, hacsak nem vagy közvetlen mellettük. -
válasz
FoxiestFox #29599 üzenetére
*őt (az autocorrectem is núb, pedig fél éve tanítom
)
-
redzsi
senior tag
Zao - 12km torp option is Added (shima, yugumo's one).
Gearing - 10.5km torp option is added (Fletcher's Mk16 mod.1).
Dallas - 43000Exp
Helena - 75000Exp
Seattle - 169000Exp
Worcester - 242000Exp -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #29599 üzenetére
Nagyon pro lettél mostmár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest