Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már szép lassan kezdek arra gondolni, hogy ha szándékosan mellélőnék vele, akkor hatékonyabb volnék.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Ez megesik minden csatacsonaknal... Tirpim nincs.
Engem az zavar, mikor eltalalom, es lfsz.. -
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Borzasztó kiábrándító a tirpákban, hogy 4 salvóból 3 szó szerint körbelő egy atago-t (fele alá fele fölé, de EGY ismétlem EGY lövedék SEM talál), ami ugye azért nem egy DD méretű cucc. Szerintem visítva röhögött a gyerek a rajtam...
-
FoxiestFox
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Atlanta power.

-
ddt500hu
veterán
A tier 9-es csatahajókra tényleg ráférne egy kis buff. Nagyon nagy a különbség a Yamato meg a két 9-es között. Iowa-nak 65-70k között kéne lennie a szerver átlagsebzésének.
-
-
Chris0321
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Colorado-ba ami nem tetszik az a 20 csomós végsebessége mert lényegében a csata egész ideje alatt max. sebességgel megyek vele. A japán csatahajók simán meglépnek előle, van úgy azért nem sikerül eleget sebeznem mert amerre megyek nem sok ellenség van és mire visszaérnék a többiekhez így vagy úgy de eldőlt a csata. Nekem úgy néz ki bejönnek a gyors csatahajók, a Colorado-val amihez még kb. 17.000 xp kell, hogy elit legyen 45 281 az átlagsebzésem, a New Mexico-val 44 393 és a Kongoval ami még csak nem is elit mert még kb. 20.000 xp kell a Fuso-hoz 41 769, a harmadik legtöbb. Plusz a Kongo-val van a legtöbb sebzésem is, 125 076 damage. A Colorado-val csak 120 563 a max., New Mexicoval pedig 116 777.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Hehe, én nem hiszek a skill-based csatahajó-játékban ezekkel a hajókkal egy ideje..

Simán elismerem hogy szar vagyok velük, de mikor hírös streamereknél látom hogy teljesen máshogy működik, mint nálam, akkor kinyílik a bicska egy kicsit. Valahogy ott nem szoktam olyat látni, hogy mindenről pattognának... és ugyanoda lőnek, mint én.. éééérdekes. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Attól h neked nem megy vele az jelenti azt h nem jó. Láttam olyant is akinek 94 K az átlagsebzése Iowaval. Ahány képességű játékos annyi féle teljesítmény.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Chris0321
üzenetére
Én is nagyon vártam.... aztán szar lett.... de van, akinél működik.. meg azért vannak napjai, mikor adja... és még így is sokáig megtartottam, még a Monti mellett is (ami szintén egy rakás fekália), mert olyan szép.. de aztán csak eladtam, minek legyen két darab használhatatlan high tier szarom.. egy is elég pénzt visz el.

-
Chris0321
veterán
válasz
Chabe89
üzenetére
Majd meglátjuk ha sikerül majd elérnem odáig. A japán ágon a Kongo-nál járok és tetszik, hogy elég gyors és az ágyúi sem rosszak de az az ág ráér csak farmolás miatt megyek vele. Kell még jópár millió kredit az NC-hez mert kb. a fele van még csak meg és akkor még a felszereléséről nem is beszéltem.
olivera88: Az biztos, hogy jól néznek ki és remélem ha eljutok odáig nem is fogok csalódni bennük. 1-2 hét és megveszem az NC-t, ezért is örültem annak a kis buffnak amit kapott az ág.
-
olivera88
veterán
Most látom csak h van új port. Egész szép a táj.
De jobba örültem volna valami Európai kikötőnek inkább. -
ddt500hu
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Fölösleges volt.

Tiszta vicc megint ami itt folyik. Minden csatában detonation. Én ma 2x robbantam.
Kurva anyád 0.5.6! 
-
Chabe89
addikt
Ez az Iowa ugyan olyan hulladék, mint volt.

-
ledgeri
nagyúr
YT link forduló hajó oldala
Azt szeretném megtudni, hogy azok a japán BB oldalakon lévő "hullámemelő" pántok mi célt szolgálnak? -
malacka87
őstag
Valaki jön játszani? Egyedül unalmas meg sok a noob. T7 Colorado ma lett meg.
-
olivera88
veterán
válasz
Chabe89
üzenetére
Hm, ez meglepett.
A Benson se nagy szám de jobb a Mahannál , de a Fletcher már egész jó sztem, mentem vele jó pár csatát publictesten. A Gearinget meg visszalépésnek tartom kissé Fletcherhez képest, a 11.1 km es lő távjával és a gyengébb torpedókkal.dying_star Na majd kiderül. Te meg a troll státuszt.

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ja írta a patch notesben.
Fubuki: Type 90 mod 1 torpedoes were removed
Kagero: Type 93 mod 1 torpedoes were removed
Shimakaze: Type 93 mod 1 torpedoes were removedAz még előző patchben volt a sebesség csökkentés és spotolhatóság.
-
olivera88
veterán
Csak megmaradtak a 20 km es torpedók. Pedig azt írták kiveszik. Vajon miért?

-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Vagy csak elfelejtettem játszani vele.
Nem mentem már vele jó rég. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Erősebb? Stock hull van nekem még. majd 40 csatám van kb vele, de nem kaptam vele ekkorát sose. Én se nagyon lőttem ekkorákat Clevelelandba ha jól emlékszem. Pensa, New Orleans feelingre kezd hasonlítani.

-
olivera88
veterán
Mi lett evvel a Clevelandel? Akkorákat kaptam ma New Mexicotól h na.
Első csatába lőttek belém 21 k t, másodikban meg 18 at. -
forras2
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem értem mi bajod van a nyelvtanommal...

Vagy de, azt hiszem, hogy értem, de viszont nem hiszem, hogy esetleg mégis ilyen gond lenne, azonban lehet, hogy mégis!
amúgy meg nagyon kutyákok vagyol

-
Chabe89
addikt
válasz
üzenetére
"Ez már upgradelt mod, ehhez a patchoz"
Nem, nem az!
v5.6.0.00 (26-05-2016):
- initial release for WoWs 0.5.6.0
- removed not working mods, I will bring them back when they start to work again
- if you cannot find your favorite mod, don't ask to re-add it, read the line above
- this is initial version so might be buggy, please report all issues -
törölt tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Fúú, hát van egy pár ... de most készülnöm kell melóba, majd este megnézem, csak 4 órát kell ma bent lennem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chabe89 #10055
Valóban
Nem olvastam el az apróbetűs részt .... hétvégén összeszedem szisztematikusan, ami kell, mert sok bullshit is bekerült, ami tök felesleges.
Nekem igazából egy profi ikon pack kell, ami van is, több is, mást nagyon értelmeset nem találtam. Talán csak pár faja kis kép, meg ilyesmi.
Esetleg a nyomjelzők eltérő szine AF és HE esetén ... that's it -
törölt tag
Nem tudjátok, melyik mod üti ki, az összesítő képernyőt, a csata végén? Aslain mod pack-ból valami ..

-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hogy te mekkora egy troll vagy!

-
forras2
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Azzal nincs baj, hogy megelőzte a korát!
De a WoT-ból kiindulva, nem az erőssége adja meg a tank/hajó tierjét, hanem a gyártás és elkészülési évszám, és részben ehhez igazítják a járműveket lehetséges felszerelésekkel!
A Scharnhorst és a Gneisenau is korábban készült, mint pl az Amdiral Hipper, de viszont erősebbek. Nem hiszem azt, hogy a WG szét fogja szedni a cirkálókat több részre. így vagy a besorolás nem fog stimmelni, amire nem sok esélyt látok, vagy butítani fogja a hajókat, hogy ne legyen erősebb, egy a tech tree-ben nála feljebb lévő hajónál!
Legalábbis az én tapasztalataim ezt mondatják velem, azt lehet, hogy teljesen más lesz a tendencia, mint amit én felvezettem! De még a hibázás jogát is fent tartom a kis monológommal kapcsolatban!
-
FoxiestFox
félisten
Hm, most hogy nézem a GNB oldalt, valamelyik csatára csak beadta azt a 3250 xp-t.
Mondjuk hogy a T8 hajós küldit mivel fogom megcsinálni, jó kérdés, semmim sincs abból a tierből.. -
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tegnap valami küldivel jött 10 olyan flag, hogy "100% protection against explosions", véletlen volna ?

-
ooooobi
őstag
Az megvan, hogy lehet bekapcsolni a replayt, de visszanézni hogy tudom öket?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tegnap a Blyskawica-t úgy kinyomta egy Atago, mint a pattanást, pislogni nem volt időm.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most mi volt az áldozat
Én is detonáltam Tirpitzet a napokban Fubukival 1 torpal. -
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Éééés én is kidetonáltam ismét.
Szerintem valamit komolyan elfarkaltak a srácok a szerverrel. -
FoxiestFox
félisten
Harmadik embert detonálom ki rövid idő alatt, ti tapasztaltok ilyesmit?
-
ledgeri
nagyúr
Na most találtam infókat:
a 5.6 előtt a tier 5-ös rejtő skillnek hatása volt az össes rejtőzködés-büntire (tűz, AA, lövés), mostmár csak az alap rejtő-értékre, a bűntikre nem... (értsd, unspotos lövések távja nőtt)
-
FoxiestFox
félisten
Csapattárs Mutsuki telibetolt torpedókkal, mert milyen poén mögöttem jönni kicsit, és onnan kitorpedózni.
Nem lett pink. Wtf? -
FoxiestFox
félisten
válasz
stefanitsr
üzenetére
Szép.
Előbb meg Aerroonnal kerültem egy csapatba, Farraguttal tolta. Mondjuk elkentek minket.
-
stefanitsr
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most meg egy Gnevny-t, fullhp-ról, szintén Mahan, HE-vel... pff. Marha élvezetes kis közelharcnak tűnt, erre..
-
FoxiestFox
félisten
62k hp-ról kidetonáltam egy Tirpitz-t egy Mahan torppal.
Ezt még így is szar érzés, nem csak elszenvedni. 
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ami egy ideje csúfítja a standard nevet elvette a nevét annak, ami régen volt az igazi stock meccs volt- két oldal egymás ellen, és vagy cap, vagy mindenki halt a csapatból. Na azt hiányolom nagyon, és minden kérdőívezésnél elfelejtem...
Most is egy csomószor van, hogy én élek de az egyik csapat vagy lehal, vagy pontokkal nyer, vagy pontok miatt veszít, és ránézek az órára, és még lenne 5-10 perc.. én inkább lennék fusztráltabb attól, hogy tudom, hogy nem érek vissza bázist resetelni, mint attól, hogy végre összeérek egy BB-vel 1v1-ben, és bamm vége a pontok miatt.
Az észlelhetőség növekedés főfegyverzet elsütéskor %-os növekmény, vagy fix értékes?
-
FoxiestFox
félisten
Én akkor is Szent Istvánt akarok, ha süllyedne két torpedótól

-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez alapján a bal oldal, közepe, recived néven... (egyéblént a nyilakkal lenyitható részletek akadnak..)
-
malacka87
őstag
Mi ez a sok xp? Valami event van? New Mexicoval alig kapok xp-t. 2 kill+win. Premium van.
-
forras2
őstag
válasz
üzenetére
Remélem, sem a Scharnhorst sem a Gneisenau nem kerül be a játékba! Mind a 2 hajó megelőzte a korát. Ha beteszik, a valójához képest nagyon nagy "butuláson" kell majd átesnie, hogy a játékba rendesen beilleszkedhessen, az meg nem lenne méltó a 2 névhez. Elég, ha csak a WoT-ban a Tiger1-re vagy a 2-re gondolunk!
-
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Monti mint mindig.

-
olivera88
veterán
Ez a + 50 % additional XP ez milyen akció? Farragutot nem érinti, csak a 8-9 es hajóimat.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát eddig utáltam nagyon, de most kicsit elegem lett a gunboat DD-kből és néha tolok vele 1-2 kört. Kezdek hozzászokni. Viszont ez a Smith elég fun hajó.
Le is csítereztek már az első körbe. 
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Legalább a Montit detonálták?

-
FoxiestFox
félisten
Eddig jó, csapattárs kitorpedóz, másik meccsen detonálok az első lövéstől, ami elér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy egyszer próbáld ki tesztszerveren, hogy mész egyet a Montival és utána egyet a Yamatoval. Ég és föld.

Akárcsak én.
Kurva anyád 0.5.6! 
Én mostanában hanyagolom, de nem azért mert nem szeretem hanem van más fontosabb, a Montana ráér még nagyon.
A Benson se nagy szám de jobb a Mahannál , de a Fletcher már egész jó sztem, mentem vele jó pár csatát publictesten. A Gearinget meg visszalépésnek tartom kissé Fletcherhez képest, a 11.1 km es lő távjával és a gyengébb torpedókkal.
Állat kis hajó az.
kb ugyanaz mint a Farragut csak több torpedóval.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem olvastam el az apróbetűs részt .... hétvégén összeszedem szisztematikusan, ami kell, mert sok bullshit is bekerült, ami tök felesleges.

Le is csítereztek már az első körbe.