Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
válasz
sutyerák007 #30598 üzenetére
Miért ez óvoda, hogy méregetni kell, hogy kinek az apukájának a nagyobb? Ráadásul ahol még volt 23 tényező.
Első mostanában előszeretettel "gimmickinek" (aka balanced by €) titulált ág a német volt, a mai napig a legfelhasználóbarátabb. Gratulálok az elkövetőnek . Csodálni nem fogom. Amikor valaki egy tényleg szar hajóval tol egy hasonló kört akkor elismerem .
Fox: Tudom, hogy mindig neked van igazad.
-
KJ82
senior tag
Indi feladat : win, 2 cita 2 tűz. Megvolt a tűz és a cita, a csapatból 3 cirka és egy BB vs egyedüli 20k hp-s Gnei.
Első cirka, egy Dallas, közeli sziget mögé bemászás helyett ki a nyílt vízre, blapp. ( kb 6k hp-ja volt ).
Második , egy 8k-s Pensa, megpróbálta lerammolni, blapp.
Megmaradt cirka ( 15k körül ) és Bayern ( 25 körül ) megpróbálta lerusholni kétfelől.
Rendesen capslockkal ordítva írtuk a chatbe hogy ne menjenek közel mert 6km-es torpedói vannak a Gnei-nek.
Végeredmény, Gnei kb. 1k hp-n túlélte, és nyertek. Mivel kb. ez volt a 8. próbálkozásom erre a küldire, annyit mondtam h. fuck this, és " end game ? yes ".
Azt hiszem most pihentetem is egy-két napra, ennyire még sose húzott fel eddig.
-
válasz
Highground #30593 üzenetére
Semmi gond vele, erős gép. Az Fdg átugrását megértem, az nekem sem adta.
KaLeun: azt hiszem, te túl speciális vagy ahhoz, hogy szerény játéktapasztatommal ki tudjam pukkasztani a buborékot, amiben élsz, így nem is próbálkozom meg vele.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #30592 üzenetére
Szóval negyedannyi csatával, néhány teljesen fogalmatlan emberke, már az első tűzet eloltotta és ezért 20k hp-val tovább égett de a mégis több a frag-je és csak a wr-ja több. Ami (wr) itt a napokban volt leírva, hogy nem jelent semmit, mert nem az az igazi mérője egy játékos tudásának.
-
Highground
aktív tag
válasz
FoxiestFox #30590 üzenetére
A Kurfurst-el mire számítsak? Hogy a legjobb vele játszani? Azon kívül, hogy olyan szerencsém van mint a kollégának feljebb
Kb. egy hete összeszedtem rá a free xp-t, most gyűjtögetem a creditet hogy megvegyem. A F. D. Grobe-t kihagytam mivel nem túl jók a tapasztalatok vele és megmondom őszintén nem akartam "feleslegesen" törtetni vele.
-
válasz
KaLeun #30591 üzenetére
Mert a legtöbb még ennyire sem képes, de összesen ennyi szükséges hozzá.
Azért az átlaga elég sokat elmond, és ezt érdemes úgy értelmezni, hogy rendkívül kevés jó játékos játssza rendszeresen azt a hajót, nálunk klánban sem láttam még senkinél, kompetitív pedig főleg nem.
Ha erősen megnézed a képet, megfigyelheted, hol helyezkedik el rajta a GK. -
-
KaLeun
senior tag
A legkönnyebben játszható t10 BB-vel?
-
-
válasz
sutyerák007 #30582 üzenetére
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #30581 üzenetére
mi a bajod a nagy bagettel?
-
-
ledgeri
nagyúr
Aztán majd kiderül...
-
-
TCSZ
senior tag
Nem tudom ki látta már: [link]
-
-
Chabe89
addikt
válasz
gaborka1981 #30567 üzenetére
A dubit biztos nem kukázzák, de ahogy korábban már szó volt róla FXP-s hajókra nemigen kell számítani. A ranked dubi rewardot viszont 90%, hogy felváltja az acél szerintem.
-
válasz
sutyerák007 #30572 üzenetére
Á, lehet majd venni a premium store-ban skillt is. Darabja 1%-ot fog dobni a wr-on
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #30570 üzenetére
de az is csak akkor ha a wg engedi ugye
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #30569 üzenetére
WR probléma könnyen megoldható, WG átdobja mindenkinek alapértelmezetten rejtettre
-
válasz
FoxiestFox #30569 üzenetére
Ja, ez már van.. csak rejtett menüben, így nem mindenkihez jutott el.
Badumm tss.
-
válasz
sutyerák007 #30568 üzenetére
Pl lesz majd skill, amit wr-ra lehet váltani.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
gaborka1981 #30567 üzenetére
Doubloon tuti marad. Más nyersanyagok viszont jönnek majd még a hírek szerint.
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Most hogy megjelent az Arsenal, véleményetek szerint a dubi rendszer idővel megszűnik és integrálódik az Arsenalba vagy megmarad ebben a formájában?
Vagy a szén lesz az új dubi és ezt lehet majd venni meg váltogatni FXP-re stb?
Köszönöm a válaszokat. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30565 üzenetére
A Trollfox találobb lenne a Foxiest helyett.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #30563 üzenetére
Hahaha...(kamu nevetés).
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
sutyerák007 #30559 üzenetére
Aha. Köszi. Haladnak.
-
válasz
sutyerák007 #30559 üzenetére
Jap, azok semmire sem jók
-
KaLeun
senior tag
Következő rankedről van valami hír?
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #30557 üzenetére
Azzal nincs is bajom. Van egy pár amin azóta is csak nevetek... monti, conq...
ddt500hu: personal mission bal oldalt. Miután mentél 1 mecset a tízes hajóddal elindul a küldi.
KaLeun: Időpontra leghamarabb a mostani cb szezon után 1-2 héttel. Tier még nem volt fixálva.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #30555 üzenetére
Hol?
Annyi van már mint a rosseb.
-
válasz
sutyerák007 #30556 üzenetére
Nem te voltál, aki úgy várta a Yamatoét?
-
-
ddt500hu
veterán
A legendary upgrade-kel mi van amúgy?
-
olivera88
veterán
válasz
ddt500hu #30546 üzenetére
Elkerülte a figyelmed valami a torpoknál.
Ez pedig a 0.8 km es torp észlelési távolság. 68 kts el száguldó torpok amit 0.8 km nél látsz meg.
Shimánál ugyanez 1.7 km a 12 km es torpok esetében. Tehát jóval nagyobb az esély arra hogy eltalálsz valamit, ja és 1.5 km messzebbre mennek még a Yueyang torpjai. -
-
válasz
ddt500hu #30546 üzenetére
Brutál torpok, zsír ágyúk, radar opció. Shima felett nagyon eljárt az idő szerencsére (azért írom hogy szerencsére, mert utáltam ellenük játszani még a 20km núbtorpok idején), mostanában intenzívebb, taktikusabb a DD játék, mint torpokat eregetni minden irányba, és majd lesz ami lesz (többnyire semmi, mert valaki vagy kihydrozza, vagy felspotolja spotterrel, vagy téged radaroznak ki, és már fordulnak is kifelé (az élelmesebbek befelé
).
-
ddt500hu
veterán
A Yueyang mitől olyan jó? Szimplán az adatok alapján semmit nem látok. 10 torpedóvető, 136 mp alap töltés, 17 900 max dmg.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #30540 üzenetére
Valamelyik Yamamoto.
(#30541) RareParrot Biztos igazad van.
Utolsó 20 csatában 76k az átlagsebzésem tehát kb. 3-4 csatánként 100k felett vagyok vele.
-
-
Chabe89
addikt
Hmmm. Valami nagyon nincs rendben velem mostanában. 😅 Válasz akart lenni, de mindegy. Inkább alszok mindenki jobban jár. 😁
-
Highground
aktív tag
5 meccs alatt volt 7,2
Az első 5 meccsemen ma
-
sutyerák007
senior tag
Ha jó accountot nézek akkor 2 581 500 az eddigi legtöbb pot. sebzés szóval ja az 5 meccs alatt gyűlt össze.
+ "úgyhogy nem screenshotoltam le az endstatokat" több meccsről beszél...
-
KJ82
senior tag
Nem 5 meccs alatt volt ennyi neki ? Nekem valahogy így jön le, de lehet túl fáradt vagyok most már
Meccsenként 1.4 simán összejöhet...
-
Highground
aktív tag
válasz
FoxiestFox #30529 üzenetére
Nem gondoltam hogy streak lesz belőle, úgyhogy nem screenshotoltam le az endstatokat
De azért faszán felkúszott 800k fölé az átlagom...
-
válasz
Highground #30525 üzenetére
Pics or didnt happen
-
ddt500hu
veterán
válasz
Chabe89 #30526 üzenetére
Szerintem a potential dmg a legegyszerűbb gyűjteni. Zao-val előrementem eleresztettem 3-4 salvot, kifordultam, már 6-an lőttek rám egyszerre. Kaptam 10k sebzést meg 2 millió potential-t.
Tök mindegy mit csinálsz ha elsőnek lősz a komplett ellenséges flotta téged fog lőni. -
Chabe89
addikt
válasz
Highground #30525 üzenetére
Tudod ki hiszi el így bemondásra.
-
Highground
aktív tag
Felmentem játszottam 5 meccset... 7,2 mill. pot. dam... És még csak nem is voltam overextended
Mennyi az átlag átlag potential?
-
redzsi
senior tag
No kipróbáltam az "új" Akizukit pts-en. Eddig is lomha volt, most egy picit még lomhább, nem nagy ügy. Camo így is jó, 6,1km.
De az HE buff, na hát az elég komolyan érzékelhető, jóval kevesebb a non-pen. -
-
redzsi
senior tag
válasz
FoxiestFox #30513 üzenetére
Szép karika! Nem Yamato kellett volna ide, elég ha Mogamitok nincs elveszve kb az utolsó 5 percben.
-
-
redzsi
senior tag
Bonus code: 1407B1ST7LL8D9Y
It unlocks a special mission: valid until 20/7, in which you have to score 1789 main battery hits with French T5+ ships (any gamemode), for 10 Revolutionary-camouflages.
..........
Sneak Peek: Royal Navy DDs, Jean Bart, Prinz Eitel Friedrich
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #30513 üzenetére
Ezért nem éri meg replayt analizálni...
-
-
Honzi
senior tag
válasz
FoxiestFox #30507 üzenetére
Credit részről nincs képed? csak hogy %-osan milyen boost volt.
Kéne egy hajó amivel lehet nagyobb mennyiségben creditet szerezni mivel a missourit kivették maradt ez bár gondolkozok azon hogy várok hátha még vissza rakják. -
olivera88
veterán
Flamu
War Thunder Naval Forces - First Impressions, The Good, The Bad & The Ugly [link]
-
válasz
FoxiestFox #30507 üzenetére
Érdekes amúgy, hogy replayban a vége felé a hátuljánál találom el a Shimát, a játékban a közepénél landoltak a lövedékeim.
-
sutyerák007
senior tag
Na hát megszereztem a Zaot. Első meccsemen úgy voltam vele hogy 45° körül már talán át tudom lőni a minotaurt. Hát.....
(ez már nem az a szög mint amikor rálőttem...)
-
válasz
FoxiestFox #30509 üzenetére
Ja te a CV-s meccsre válaszoltál
-
válasz
olivera88 #30508 üzenetére
Viszont látszik, hogy nem Yama.
Ha Yama, akkor nyerünk. A végén a Shimának töltöttem HE-t, két salvoból nem sikerült megölni. Yama megoldotta volna egyből, ha máshogy nem, secondary. Brutális lett volna ezt megnyerni, így is mennyivel több xp-m lett, mint az ellenfél topnak, akkor mennyi lett volna.. kreditben is.. semmi kreditzászló nem volt fenn. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30505 üzenetére
A Musa finom CV csemege.
Sok dmg kis áldozzattal.
(#30504)
És még a Google fordítót is nehéz használni sokaknak.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #30497 üzenetére
Jól legyengítették az ágyúit...
-
Most is baszki.. első Musashi meccs, szaros Midway.. hát persze, hogy rám dobál, alig lőttem 86k-t..
Egész jó meccs lehetett volna, 2 DD volt csak, nem is standard.. de valaminek mindig fosnak kell lennie high tier.. vagy 5 DD van, vagy trágya map, vagy unbalanced MM, vagy air cancer, vagy standard battle... -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #30499 üzenetére
Ki, ti? Mert csak tőled látom......
(idézetek nem számítanak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest