Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Első csata az új Baltival:
A végén 1v1-ben maradtam az Abruzzi-val. Neki sem maradt sok HP-ja. Az utolsó előtti salvom találatait simán nem regisztrálta a játék. Kb ezen ment el a győzelem. Persze jól jött volna az a 3k HP, amit egy csapattárs Pensa miatt veszítettem el. Fel sem voltam spotolva, őt meg lőtték. Kedvesen mögém bújt, az ellen Colo meg kigyújtott. Éppen egy elárasztásból fakadóan cooldownon volt a Repair Party-m. A hajóban az a 8 pontos kapitány van, amit kaptam az átszervezéssel. Szóval CE egyelőre nincs.
-
törölt tag
válasz
sutyerák007 #29753 üzenetére
Akkor hogy a fenébe van, hogy az enyémet mindig előbb észreveszi az ellenfél DD, mint én őt?! Pedig fullba tolom a rejtőzést (kretént)
Amúgy ma megint megtanultam játszani!
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a noob kérdésért. De egészen pontosan mit takar a Hotel Yankee zászló? Köszönőm! -
cheatergs
senior tag
válasz
sutyerák007 #29782 üzenetére
Ezt mondtam, csak mivel bb-kről beszéltünk, így odabiggyesztettem azt a 2 betűt.
-
cheatergs
senior tag
válasz
FoxiestFox #29780 üzenetére
Mind1k tele van gyengeségekkel, függetlenül a player skilljétől.
-
-
cheatergs
senior tag
válasz
Chabe89 #29777 üzenetére
Én még nem láttam csúcsszuper bb-t ebben a game-ben, de nem is ezt várnám el, hanem, h mind1ik kiegyensúlyozott legyen. Előnyök-hátrányok vegyesen.
IJN fölény meg sztem csak a Fuso az egész ágban. A Kawachi és Myogi totál trash-ek, az Amagi meg egyértelműen alárendelt az NC-hez képest. A Kongou és a Nagato kábé szintjüknél vannak.
-
cheatergs
senior tag
válasz
FoxiestFox #29774 üzenetére
És ezt senki nem jelezte a WG-nek a három év alatt? V csak szokásukhoz híven köpnek rá?
-
-
cheatergs
senior tag
Izumónak mi az előnye az Iowával szemben?
Stat alapján rettenetesnek tűnik.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29768 üzenetére
Gyere velem szakaszt, lesz napi 10 körből 8 garatált lossod
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #29768 üzenetére
Pensával lőttem duplacitet, új clevelandnek
Egy brit cirkának 4x citet, nem is értem hogy nem süllyedt el? Szóval sztem jó hajók, de nincsen idegrendszerem a sok losshoz. Szar érzés, hogy bármit megtehetsz akkor is vesztesz.
-
-
LK
addikt
Elkezdtem kipróbálni az új USA cirkákat. Nekem nagyon tetszenek. A win ratem velük: 20-28-33 %. Clevvel még nem játszottam eleget, de Pensával 20 ezerrel, NO-val 4ezerrel vagyok a szerverátlag felett sebzésben. Akárhogy tetszenek, és hiába vagyok velük TOP3-ban, frusztrál a folyamatos loss velük. Egyébként ez beleillik abba a folyamatba, hogy az elmúlt 60-70 meccsem alatt 20-25% win ratem volt, többször volt 4-6 loss in row. Próbáltam kikapcsolni,pihentetni, nem játszottam vele egy hónapig, de ugyanúgy folytatódott. Ne mondja nekem senki, hogy a wg nem mókol valamit, hogy általában nagy arányban kapunk ki, szinte mindig ócska csapatom van. Eddig max. 1 napos loss szériám volt, nem több hónap! Ma még játszok a 3 cirkával, ha ez folytatódik, mennek a levesbe, a többivel együtt amivel gyenge az átlagom. Ha így sem változik a helyzet, felírom ide az accom adatait, és bárki elviheti ingyen (ha kell egyáltalán bárkinek is).
Vicc, hogy szakaszban kell menni prémium hajóval, hogy jól menjen a játék. -
-
-
redzsi
senior tag
válasz
#52588800 #29761 üzenetére
Gondolj bele, ha felteszed a modult akkor jó eséllyel menni akarsz előre mint a vaddisznó. Ergó nem érdekel a concealment, kisebb esélyel kapsz citet bb-től, nagyobb eséllyel szaladsz torpedóba, a romboló is elérhet a HE-vel.
Szerintem jelenleg a hindié egyik legerősebb modul, míg a montié a leggyengébb. -70% stearing repair? Ennyi erővel lehetne +100% horn service time is. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29760 üzenetére
Nem olyan biztos az a buff. Eddig sem a tűz, vagy a flooding volt a Hindi ellensége, hanem a távolból kilőtt AP, ami citezte a fedélzeten keresztül. Na most a modul miatt bukod a concealmentet... A gyengeségére majd rátesz még egy lapáttal.
-
-
sutyerák007
senior tag
Úgy volt vele a Conqueror hogy ne lövöldözzem a seggét.
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #29752 üzenetére
Milyeneket?
Egyrészt, a hsz-emből - mint az közben a clan chatből kiderül -, csak a torpedókkal van bajod,
másrészt, sajnos ugyanott az utalásod korántsem ilyen "visszafogott" hanem inkább bunkó-paraszt, amit nem értek, és amit nem indokol a nagyobb tapasztalat sem.Amit írtam, nem követendő etalonként írtam, úgyhogy nagyon kérlek, ezt a núbozást tartogasd másokra. Engem ugyanis mérhetetlenül zavar, főleg a közös divezések után.
-
redzsi
senior tag
válasz
olivera88 #29743 üzenetére
Mi van akkor ha nem is akartak radart rátenni? Így viszont tapsvihar közepette jön egy újabb rozi buff (a 4. mióta kijött) + a nép örül hogy meghallgatták őket és nem lesz radar. Mondjuk én sem bánom, ráfért, és így talán nem csak a kikötőben fog rozsdásodni várva az évenkénti egy wows szülinapi szuperkontért.
Def AA, heal, repair party, smoke, speed boost, 5 fogyóeszköz külön slotban azért komoly, lehet majd gépészkedni rendesen. És ha mindegyik prémium, akkor csak ezekből -125.000 kredittel indul a csata, fincsi.A Moskva alsó orr és tat részét is buffolják, 50mm es lesz a páncél.
-
-
törölt tag
válasz
frame>24 #29750 üzenetére
Mióta olyan sok a radar, a Shimával szeretek +10km-ről eregetni, viszont sajna nem olyan jó a rejtőzése, mint a többi DD-nek.
Nekem a csatahajók egyáltalán nem jönnek be, pedig amikor indult a játék, nagyon rájuk voltam izgulva.
A DD-ket kedvelem, azok annyira nem csapatfüggőek...Egyébként abszolute hobbi játékos vagyok, csak szórakozok, azt sem tudom melyik hajó mit tud, vagy mire jó!
-
frame>24
addikt
válasz
#21346560 #29747 üzenetére
Shima-n amúgy mely torpokat használod?
Én maradtam a 20km-eseknél, mert szinte MINDIG beleakad valakibe a világ másik végén, ezekre a kósza pittyegőkre gondolom akkora távból nem számítanak.Amúgy a szokásos sok-DDs meccsekben a Shima nem ér túl sokat, a buffolt rejtőzködéssel sem (randomban ~OK, rankedben "flat-out burden" a csapaton.
Ráadásul neked több az összehasonlítási alapod a kép alapján: te hogy látod?
-
válasz
sutyerák007 #29748 üzenetére
-
törölt tag
Tegnap 5/5 win. Ma komment nélkül...
-
törölt tag
Facom tele van, már DD-vel sem lehet normálisan játszani, minden 2. hajón ott a radar
-
törölt tag
válasz
olivera88 #29743 üzenetére
Ha cit lenne, akkor teljes sebzést számolna. Azaz ha mondjuk egy Pensa-val kiütöd a hajtását, akkor csak annak a találatnak 4600-at kellene sebeznie. De nem sebez ennyit.
Viszont nincs baj a Pensa AP-jével, működik az szépen:
1:35 alatt lett legépelve az a Gucci. Főágyúkkal 29376 volt a teljes sebzésem rajta 7 sorozatból, ebből a fenti három volt AP. Mindent beleszámolva 29 pen (9HE, 20AP), 4OP (1HE, 3AP), 7 NP (mind HE), 0 ricochet.
A másodlagosok és a tűz további 3500 sebzést okozott. A Damage Controlja nyilvánvalóan cooldownon volt, mert sem a tüzeket nem oltotta, sem a kilőtt tornyot. Később még a háttérben levő FUSO-ba beleépítettem 8k dmg-et, 3x kigyújtottam. Persze nem sokat számított, az ellen lefarmolta a csaptot, mint a szél. 8 perc után már csak öten voltunk. XP alapján második helyen fejeztem be. A mai napra 70% WR-t hoztam össze 10 csatából.1700 a PR-em vele, amivel a leaderboard 7. helyén vagyok.
-
olivera88
veterán
Meghalgatásra talált az álmunk. Lesz main battery range buff Grozovoira.
Viszont radar nem lesz, lesz helyette repair party. Nagy felháborodást keltett a radar , ezért kivették.
ST. Soviet destroyer Grozovoi.
After a test and per players' feedback we changed the concept of Grozovoi's improvements. New iteration has Repair Party instead of Surveillance Radar. The consumable has following stats:
restores 0.5% of HP per second
active for 28 seconds
Reload time: 120 seconds (80 seconds for premium equipment)
2 charges (3 for premium equipment)
Firing range increased from 10970 to 12300 m. Engine Boost consumable is now in a separate slot.This version of Grozovoi inherits Udaloi's play style and becomes a logical continuation of the branch. The ship also is now a capable control area fighter that can combat opposing destroyers, using Repair Party for restoration without having to combine it with Smoke Generator or Surveillance Radar.
Improved range with Advanced Fire Training skill allows the destroyer to fight battleships and cruisers at a relatively safe distance. Separation of Defensive AA Fire and Engine Boost consumables no longer makes a player choose between mobility or anti-air aptitude.
daa-raa Van, csak nem páncélzott mint cirkáknak meg csatahajóknak. Ha meghajtást ütöd ki HE vel az lényegében citnek felel meg.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29737 üzenetére
A WG reklámozza roppant történelemhűként a prodoktumát.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29737 üzenetére
Annyiban igazat adok neked ellenében, hogy ő nem hajlandó elfogadni, hogy azt nem a wg fogja megcsinálni... De mikor a WG a történelmi eseményes megemlékező cikkeiben a prem-nemprém kiemelést használja, mikor egy hajóról ír... akkor megint felvetül a miért, miért nem...
-
-
törölt tag
Nincs citadellájuk. Cserébe hajlamosak detonálni.
FoxiestFox: Azért a 460 mm lövedék 3 km-ről lepattan az 50 mm-es páncélról elég vicc. Már 5-6°-os becsapódási szögnél is van annyi merőleges komponense az energiájának, hogy egyszerűen felborítaná a hajót (egy Hermelin szintű hajót legalábbis biztosan). Nem kell feltétlenül átütni a páncélt, hogy a cél megsemmisüljön. Lásd például a Sztálin 2 122-es ágyúját. Nem tudta átütni szemből a Panther vagy Tiger II toronypáncélzatát, de a tornyot még ilyen esetekben is szinte mindig ledobta a halálba a teknőről. Az meg egyenlő a hk megsemmisülésével. Ahogy a rombolókat is kb kettétépte bármilyen csatahajó főfegyverzetből kilőtt lövedék közvetlen találat esetén. Sőt, még az 1-2 m-re a vízbe csapódó lövedékek is elegek voltak akár ehhez.
-
TCSZ
senior tag
Én azt sajnálom, hogy a DD-ket nem lehet AP-vel citkozni... Legalább a motor résznél lehessen.....
-
-
cheatergs
senior tag
válasz
ledgeri #29694 üzenetére
Legalább megmagyarázzák, h miért egy igénytelen retek az egész. Trainingben egész szépen kirajzolódik.
A leghülyébb ai-s T3-asok AP-vel 12km-ről 8k-t osztanak szögből az Iowának, miközben minden broadjukből legalább 2 hit van. A player keze alatt meg 4km-ről festékszóróznak.
12db T2-es ca (még a csak AP-s Weymouth-ok is) meg percek alatt elfogyaszt 3 T9 bb-t maptól függetlenül.
Frankó a játékmechanika.
-
Én tolnám ha tudnám, de dolgozom, vazze.
-
törölt tag
Milyen érdekes! Mára megtanultam játszani!
-
ledgeri
nagyúr
Ha valaki PT-zik, a PTHUN -klánt most csináltam meg, mert sikeresen beszorultam egy klánba, és nem volt alkalmam tesztelni amit lehet... Holnap 14:00-körül ránézek, hátha alakul ott valami hasznos...
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #29718 üzenetére
Beteg 72%-os wr-em van a T6 Pensa-val. Okát nem tudom.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #29718 üzenetére
Balszerencse.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #29680 üzenetére
Nem sok csatám vele de nem mondanám olyan rossznak. 62 csatával 32% hit rate.
Sok CA overpenel ami legjobban zavar benne. -
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29715 üzenetére
Egy kis hétvégi zombiírtás helyett kaphatnál bónuszt, hogy ha legközelebb csinálod, több legyen a bevételed...
-
-
ledgeri
nagyúr
A 7.6 pt jónak tűnik még cruiserek nélkül is! Ajánlom annak is aki eddig "meh"-zte!
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007 #29701 üzenetére
Bármennyiszer meg lehet csinálni egy taskot? Mert én mintha 3ra emlékeznék.
-
törölt tag
válasz
olivera88 #29696 üzenetére
Ez sem kifejezetten nehéz. 3. at kezdtem most.
Prémiummal van 3 slotod. Első kettőbe berakod xp -t és kreditet (Task1 és Task 2). harmadik helyre :
1. rész - Task 4 - legyél első 2x (BB -vel hátul campelsz, farmolod a damaget. Vesztes csata is jó, húzod az időt, azzal is javul az esélyed az első helyre)
2. rész - Task 5 - legyél az első 7 -ben, nyerj és égess le az ellenről 12k sebzést (itt is a győzelem a legnehezebb, 12k -t leégetni valamiről nem nehéz, ahogy első 7 -ben bennelenni sem)
3. rész - Task 4 - cruiser mission, 1,25m potential damage és győzelem (hindivel és zaoval ez pofon egyszerű, itt is kb a győzelem a legnehezebb)
4. rész - itt vagy Task 1,2,5 vagy 5,8,9... ennek utána kell számolni
5. rész - Task 6 - 2000 ribbon amcsi T9-T10 CV vagy cruiser (új vonallal nem lesz nehéz ez sem)
-
válasz
sutyerák007 #29705 üzenetére
Ja akkor lehet nem néztem meg alaposan a taskokat. Első szakaszban. Asszem csak cirkás taskokat tettem be, hogy majd jétszom Zaoval, de azóta sem tettem. Teszek majd mást akkor.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #29704 üzenetére
Én gyakorlatilag végig a Montival, Missourival, Gearinggel toltam. Cirkával nem is csináltam semmit szerintem.
-
Én nem is haladok ezekkel, mert cirkát csak T6 játszom mostanában, feljebb csak BB.
-
törölt tag
válasz
sutyerák007 #29701 üzenetére
Ráadásul a feladatok mind felvehetőek többször is. A csillagokat megkapja utánuk az ember többször is, a rewardokat viszont csak egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest