Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutyerák007 #28099 üzenetére
Akármikor előfordulhatok.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28098 üzenetére
Megpróbálhatjuk majd ha fent leszek. Mikor leszel kb?
Talán nyerünk valamit.
-
Ki akartam próbálni a Missit, két meccsből kettőben volt 300 xp átlagelőnye az ellenségnek, esély sem volt, nullára verték a DD-inket az első percekben.
Talán holnap megpróbálom még szakasszal. -
kozi71
senior tag
Most a Molotov-al nagyon menő vagyok!
Szinte mindent eltalálok vele amit akarok. Azt hittem le lett butítva, ezért tavaly óta elő sem vettem. De nagyon jól muzsikál.
-
kozi71
senior tag
válasz
sutyerák007 #28088 üzenetére
Köszi szépen! De akkor miért marad mindenki sárgában, és az utolsó pillanatban javítanak? Ha tényleg állandó összeg, akkor tök mindegy mikor javít az ember fia. Én még a 10%-os zászlót is felraktam a költség csökkentésére, és akkor ennyi.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
kozi71 #28087 üzenetére
After a battle a credit fee must be paid to use the ship again. This consists of a service cost (dependent on tier and premium status) with additional costs based on ammunition expenditure (dependent on shell/aircraft type and the number used) and premium consumables. In early versions of the game, this cost was modified based on how damaged the ship was at the end of the battle; as of Update 0.5.12, it is a fixed cost that is paid regardless of the end health of the ship, even if it has been sunk.
-
cheatergs
senior tag
daa-raa: Mikasa már a 10k-t se tudja hozni még HE-vel se, a röppályák a német ághoz hasonlítanak.
TCSZ: azt írtam, h "lehetett". Nem vok bennfentes, WG meg hülye lenne bejelenteni, h lezúznak 1 rakat hajót, h próbáljon ki újakat a nép csörgő doubloonokért. A most erős francia-line is hónapok múlva fog beállni a valós szintjére, miután kellően felfuttatták a jó statokkal. Szép példa a GN.
Fox: Én folyamatosan low-mid tierben pötyögök, így feltűnő, ha vmelyik unit nem hozza az addigiakat. Saját kútfőből állítom, mivel a hater trendek hidegen hagynak.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28084 üzenetére
Pff Midway nerf is lesz.
A jelenlegi 136 gép helyett 96.
-
Buffolják a Hippert. Rudder shift, reload.
Prinz Potato-t is, kap heal-t. Ez egész jó. Bár nekem nincs, de így legalább lesz benne valami különbség a Hipperhez képest. -
TCSZ
senior tag
válasz
FoxiestFox #28082 üzenetére
Akkor Te válaszoltál is a kérdésemre. Köszi!
-
Azért ne essünk túlzásokba szerintem... az összes low és mid és high tier BB-m úgy működik, ahogy szokott, egyedül a Missivel érzem a leírtakat, és túl sok jó játékos erősítette már meg a jelenséget ahhoz, hogy ne legyen semmi.
Én értem, hogy bármi ilyen hír merül fel bármelyik hajóval kapcsolatban, a topik (és a net) núbjainak nagy része beáll, hogy jajajajaja, tényleg szar, nekem sem adja, megnyitom a statját, és.. izé, semmi más sem adja?Arról van szó, hogy egy kiszámíthatóságáról ismert hajó elveszítette a kiszámíthatóságát, elveszítette a képességét arra, hogy tegye a dolgát (push in, fuck DDs with laser pointing guns), ezzel elvesztette a fun-faktorát.
Nem tudom, ki az a littlewhitemouse, de ha WG official, akkor ezzel kb megerősítették, hogy volt nerf, és nem fogják visszacsinálni.
Én azért sajnálom, mert alapvetően számomra a high tier meccsek többsége rém unalmas volt mindig, és ahogy megtanultam normálisan játszani, ez egyáltalán nem változott, így az előző accon nagyrészt a Missi játéka tartott meg rendszeresen high tierben.Musashival más a helyzet, mert annak igazából sosem volt fun faktora, a Yamato egyetlen előnyét (pontosság) nyiszálták meg, hogy be tudják tömni T9-be). Átlagos, elég unalmas hajó, de különösebb bajom nincs vele, sem a kredithozamával.
-
cheatergs
senior tag
Általános nerf lehetett a prem és low tier bb-knél, mert a Giulio, az Ishizuchi, a Texas és a Mikasától a T5-ig az összes bb is látványosan leromlott januárhoz képest.
-
olivera88
veterán
Régen is volt teljesitmény ingadozása a Missourinak...
-
törölt tag
"Note that little white mouse has done gunnery tests of how Missouri was several months ago compared to now. Literally plotting the Shell falls, there's been no change. She's working on the article now"
Tegnapi infó.
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #28072 üzenetére
Nade sigma nerf = kevesebb találat = kevesebb kredit, nem?
Mi a szitu a Musashival? Az használható(bb)? És pénz tekintetében?
Bánom, hogy ráültem "nem lesz többet" hype vonatra és megvettem a Missy-t.
Az is érezhető, hogy eleinte, mikor még veled is rendszeresen div-eztem (~1,5-2 hónapja), működött, melyik patch tehette tönkre? Érzésem szerint már a 0.7.3 előtt kicsivel is hanyatló volt.Rohadt életbe már ezzel az egésszel, én mindig így járok a wows-ban:
megveszek egy "ódákat-zengtek róla" hajót, és 1 hónap múlva szétnerfelik!!
Ugyanez volt Belfast és Kutuzovval, mire megtanultam őket, bejött a smoke nerf.
Mogami, jah már nincs stealth fire (jó, ott mondjuk későn néztem utána).UNINSTALL, sziasztok!
-
capulet75
addikt
A Missouri le lett nerfelve, ez eléggé érezhető rajta. Jó pár nemzetközi fórumon is kitárgyalják a témát, olvassatok utána.
(#28068) FoxiestFox : a 100M credit 3db 10es hajó meg egy kicsi. Nagyon hamar elfogy.
-
eventus
veterán
Z-űrös elég bena
játékot a valosag alapja miatt szeretem. Oké a wg mit kavar
inkább tengeralattjaro lett volna izgalmas.
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28068 üzenetére
Úgy könnyű. Most egyébként Wyvern-nel hoz annyi pénzt, mint régen simán.
-
Akagi
tag
Tapasztalatotok szerint a mostani space evenben lévő hajók és a t10-es megfelelőik mennyire egyeznek meg?
A Norma (Minotaur space megfelelője) nagyon bejön, csak lövésem sincs hogy a kapitány maradék 9 pontját hogy osztom el (cv-t nem láttam szóval a légvédelmet nem eröltetném) (priority, adrenalin, superintendent, conceleament van eddig). -
sutyerák007
senior tag
Hát én nem vettem észre semmit
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28066 üzenetére
Nem mondanám visszalépésnek. Jobban oda kell figyelni vele, az tény.
A Missouri meg legalább középszar vesztes csatákkal is pozitív credittel zár.
-
-
törölt tag
válasz
frame>24 #28061 üzenetére
Ez csak egy része a dolognak. A másik a keresztmetszeti terhelés. Plusz ugye a becsapódáskori sebesség számít, azt meg nem tudod. Kistőmegű kövedék egyébként jobban lassul (azonos légellenállást feltételezve), gyorsabban veszti az impulzusát. Nagy távolságokban, ahol meg már erősen zuhan a lövedék, megintcsak előnyösebb a nagy tömeg, mert jobban fog gyorsulni a lövedék.
FoxiestFox: Mostanában az Iowa messze pontosabb, mint a Missouri. És egyesek mégis állítják, hogy a Missourival minden rendben. Viszont előveszem, mert eléggé megcsappant a creditmennyiségem. Az utóbbi időben jópár hajót kifarmoltam és megvettem.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #28059 üzenetére
Szándékosan játszol szarul mikor én is ott vagyok?
-
frame>24
addikt
KE = 0,5m x v^2,
ahol
KE= mozgási energia
m = tömeg
v = sebességEbből az is látszik, hogy a mozgási energia a sebességtől erősebben függ*, mint a tömegtől, és ezért bizony, a gyorsabb lövedék nagyobb páncélt üt át. Ez AP és HE-re is igaz kell legyen, csak mivel HE nagyobb sebességnél is inkább a robbanóerővel dolgozik, ott nem számít annyira.
Óbocs, ez elvileg a játékban is így van.
*ezért kurvára nem mindegy például, hogy 90-el, vagy 120-al repesztesz a kocsival...
-
TCSZ
senior tag
Elnézést mindenkitől, ha nagyon hülye kérdés lenne. Itt a játékban mekkora az összefüggés a lövedék sebessége és a páncél átütő képessége között akár AP, Akár He?
Köszönöm! -
-
-
cheatergs
senior tag
Tipikus WG. Azt is szétcseszi, ami eddig, ha élvezetes nem is volt, de legalább müxött.
A partraszállós után most már a bázisvédős scenario is játszhatatlan. Harmadik hullám végére mindenki elsüllyed.Más:
Training roomoztam, és akadtak érdekességek - persze irracionális körülmények között (1-2 km, broad).
-Cleve AP-vel kiütöttem a GK tornyát
-Tenryuval AP citeztem DM-et és Moskvát is gépháznál és barbettánál
-Ishivel citeztem Montanát gépház alatt, és szétlőtte Conqueror hátsó tornyát -
törölt tag
Ha már említettem mennyire nem érzem a Balti-t. Ezt sem hittem volna, hogy valaha meg fogom élni:
Dobta is az üzenetet a játék, hogy mivel első lettem, itt egy 20%-os kupon. "20% OFF SELECTED WoWS PACKAGES" Azt persze nem mondja, hogy mégis melyek ezek a "selected packages". Csak a szokásos "not applicable to containers, doubloons, special offers, discounted items, or limited-time offers."
-
válasz
Ted_Beneky #28052 üzenetére
Ja.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #28051 üzenetére
Akkor ez nem egységes kedvezmény, hanem random dobál, ami sikerül?
-
válasz
Ted_Beneky #28048 üzenetére
Ja, nekem is dobott ma akciót egy topxp után, de nekem hányást..
30€ feletti tételekből -10%. Lolz. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #28045 üzenetére
Az egyik csatában első helyen végeztem, és akkor írta ezt a 70% off Hero Bundles akciót
@Ledgeri: Thx!
@German_TD: Köszi! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #28043 üzenetére
Bármi amit nem látsz a Tech-tree-ben, vagy arany jelölésű, az Prémium.
Tech-tree hajót meg csak játékban lehet szerezni... -
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #28040 üzenetére
Ahogy felrakod a hajóra a neked tetsző/hasznos jelzést, rögtön adja a plusz képességet.
-
válasz
Ted_Beneky #28043 üzenetére
Mi az a Hero Bundles akció?
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
sutyerák007 #28042 üzenetére
Köszi! És Ledgerinek is!
Másik kérdés: A Hero Bundles akció keretében megvehető hajók prémium hajónak számítanak? Pl:: Katori
-
sutyerák007
senior tag
válasz
Ted_Beneky #28040 üzenetére
fel kell rakni a hajóra meccs előtt a zászlókat, festéseket. Csak akkor adnak bónuszokat ha fent vannak.
-
ledgeri
nagyúr
.. Ha te elzárkózol az újbóli segítségkéréstől ... amit próbálsz az nem működik... a topikban nincs olyan aki tudna egyebet ajánlani- vagy csak még hallgat... és még egy google keresés is sok... akkor én hagyom a témát, mert számomra nincs értelme már.
(#28040) Ted_Beneky
Akkor él a bónusz ha a hajón van (pipa van mellette, hajón is látszik..) Egy csata alatt egy fogy. Achivementekkel lehet szerezni őket alapból, de ládákból is esnek, csak úgy mint missziókért is kaphatóak + Public tesztért is járhat..
Bónuszok halmozódnak a többi elemmel. -
Ted_Beneky
senior tag
Nemrég kezdtem, a signalsokat nem értem teljesen. Megvan hogy milyen bónuszt adnak, de csak akkor, ha megszerzed a csatában a megfelelő achievementset vagy ha rendelkezel már vele (bármikor is szerezted előtte) akkor már érvényesek lesznek a bónuszok?
Köszi! -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28037 üzenetére
Láttam. Remek.
Akartam is posztolni tegnap de elmaradt.
Remélem a CV felület szépen át lesz dolgozva és az idei év tényleg a CV k éve lesz.
Eltúlzod a dolgokat. -
LK
addikt
válasz
ledgeri #28036 üzenetére
Amikor befejezem a reget (ingame emaillel), minden zöld pipa, írja, hogy az ellenőrző emailt elküldték. De nem érkezik meg sosem. Spam mappa, szűrők ellenőrizve. ( Email alias nem tudom micsoda, lehet hogy noob vagyok, bocsánat.) Ugyanezt gmail-es címmel megismételtem. Most ugye harmadszor is megpróbáltam,most sem volt gond, ám ellenőrző mail nem érkezett
Örülnék, ha előre ki lehetne próbálni az új cirkálókat,de ha nem akkor nem.Amikben nem tudtak segíten pl.: még WOToztam: feltörték az emailem, és szerettem volna email címet változtatni. Minden adatot megadtam amit kértek, otp visszaigazolást is elküldtem nekik egy régebbi arany vételről. De nekik ez nem volt elég,olyan screenshot kellett amin látszik hogy vettem aranyat vagy bármit, és a folyószámlaszám is látszik. 1 hétig leveleztünk. Meguntam. Még volt kettő ticketem Arena és WOWS játékokban, és mindig leráztak, érdemben sosem segítettek. Nem bízok bennük. A hiv. fórumon is ugyanazt a leírást linkelik, és linkelné support is, amit pontról pontra követtem. Nem bízok bennük, a negatív tapasztalataim miatt.
Mondhatnád, hogy nem veszthetek semmit , ha megpróbálom a ticket írást. Lehet,hogy nem lesz más választásom.
-
Láttátok, mi van CV UI terén supertesten?
Elég zsír... részletes bombatalálat-kijelzés, spotting dmg kijelzés..Vajon tényleg kezdenek valamit velük?
Mondjuk, ha 2018 második fele tényleg a CV féléve lesz, és minden tele lesz a cseszett air cancerrel, kénytelen leszek ismét eladni az accom, lévén a csatahajókat szeretem leginkább játszani, és ők fognak legnagyobbat szopni. A dispersion nerfek, és a spaced armor, HE meta, illetve a gyakran broadside is sebezhetetlen új ágak után ez végképp kiütheti a BB játékot az élvezhetőség köréből.
-
ledgeri
nagyúr
Pontosítanám a kettes pontodat:
[link]
Ha lépkedsz visszafelé a válaszokkal láthatod, hogy nem kifejtetted a mondandód, hanem az én javaslatomra írtál egy "Én is ezt írtam"-ot...
Honnan kéne tudnom, hogy te arra gondolsz rám válaszolva, amire én válaszoltam, és nem arra, amit én válaszként írtam?Pl akkor kérdezem, te próbálkoztál-e email-aliassal? Vagy ha más témában nem segítenek, akkor ebben sem tudnak (ők a játékgyártói)? Mik voltak azok a problémák?
Ha most regelni próbálsz, akkor mit ír a weboldal? (Painttel takart kép lenne a minimum, amin el tudunk indulni)
Hány emailcímmel próbálkoztál?3-as pont: Ha lenne egy limit akkor biztos, hogy nem lenne minden alkalommal kiírva, hogy nyílik a PT szeró "itt a link, gyertek, gyertek"....
-
LK
addikt
válasz
sutyerák007 #28034 üzenetére
Köszi. Először belenézek a hsz-ekbe, hátha vki már kérdezett hasonlót.
-
sutyerák007
senior tag
Ismerek én is olyan embert akinek valamiért nem sikerül regelnie. Próbálj a hivatalos wows fórumon rákérdezni hátha ott válaszol neked valaki aki tud segíteni.
-
LK
addikt
válasz
ledgeri #28032 üzenetére
1. Írtam nekik ticketet már többször is,más témában. Sohasem tudtak segíteni eddig.
2. Múltkor írtam,hogy nem műkszik a tesztszeró reg. és csak egy meghajlós smilet küldtél válaszként. Nem okosítottál ki, hogy mit kéne szerinted tenni.
3. Azt is írtam, hogy lehet hogy van egy játékoslimit a tesztszerónál,és ezért nem válaszolnak többünknek. De lehet hogy ez baromság. De sem te sem más nem szólt erre semmit. Életemben nem teszteltem,honnan is tudnám?
4. Gondoltam hogy ha a 3. Pont igaz,írhatnának valami választ,hogy köszönjük a reg-et,de a limit miatt nem áll módunkban azt elfogadni,vagy akármi. Nem retardált vagyok,csak infó hiányában találgattam. Egyébként ha vki segít mindig nagy köszönettel elfogadom -
ledgeri
nagyúr
Ha beírod reakcióként ide, hogy nem működik, akkor nem jutsz előrébb...
Ha megkérdezel valakit akinek ment, vagy éppen akinek nem, hogy miért nem megy neked, akkor azzal nem valószínű, hogy előrébb vagy, mert egyik simán átment, és nem érti, a másik meg ugyanott lehet, ha nem teljesen más a problémája, mint te, de még mindig megoldás nélkül
Ha írsz egy ticketet annak a cégnek, akinek a programját használnád, akinek a rendszerébe regisztrálál/nál, akkor ők picit jobban segíthetnek, mint az előbbi bármelyik opció.Ha erre a konklúzióra több idő kell rájönni, mint feltételezhető, akkor kezd el a kommunikációm olyan irányba fordulni, mint amilyenbe most van.
-
LK
addikt
válasz
ledgeri #28029 üzenetére
Nem értem a válaszodat. Nekem kellett volna kérdezni vmit?
Ticketet írni? Nem tudom mire gondolsz
Valakinek javasoltad régebben a tesztszerót,és nem tudott regisztrálni, én meg írtam hogy nekem sem sikerült 2 kül. email-ről sem. Vagy van vmi titkos trükk a bejutáshoz?Valakinek tetszik ez a space-es dolog? Sztem szörnyű. Mondjuk kinek a pap kinek a papné.
-
Gercsó milyen grumpy mostanában.
-
-
sh4d0w
félisten
Ez a space battle... Hmmm... Unalmas, de tele van idegesítő zörejekkel.
-
-
Honzi
senior tag
Marha jó hogy tier 6 vagy nagyobb kell pl CV-t nem játszok egyáltalán tehát esélyem nincs feloldani ezeket a hajókat.
Minek kellet ez is ha már amúgy is lvl12-es acc kell hozzá ha jól emlékszem. -
sh4d0w
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz
#65675776 #28014 üzenetére
Egy Nagatos replayedet néztem azt hiszem, mikor nem értetted miért tűnik el előtted a hajó (vagy valami ilyesmi volt a probléma). Miután megállapítottam, hogy semmilyen rendelleneség nem történt, csupán alapvető játékmechanikai dolgokkal nem voltál tisztában, feltettem magamnak a kérdést: minek fárasszam vele magam?
-
-
frame>24
addikt
válasz
ledgeri #28011 üzenetére
A leírás alapján konkrétan t6 hajó kell, nem afeletti.
Írja is ott valaki, hogy Akizuki-val már nem ment, hiába win.A honlapon viszont az van, amit te írsz:
- If you win a battle on a Tier VI-X cruiser, four ships will arrive in your account - Galaxy, Aurora, Norma, and Zaya.
- For victory on a Tier VI-X destroyer, you'll receive Blue Aster and FlyFire.
- The mighty Alldestroyer, beautiful Paris and elegant Hellcarrier will become available if you win on a Tier VI-X Battleship or Aircraft Carrier correspondingly.(link)
Röhej már ez az egész, rossz bevezetés, illetve mióta ilyen k. fontos az ápr. 1.?!
Kb. úgy hypeolják, mintha RU május 9., vagy USA július 4. lenne.
Erre van erőforrás, a kedvenc lila hajú fő-nénivel. (most csak zöld melír) -
ledgeri
nagyúr
No, csak emlékeztető: Amilyen osztályt szeretnél az űrben, olyan osztállyal kell nyerni t6 felett..
https://forum.worldofwarships.eu/topic/98948-dude-wheres-my-spaceship/ -
LK
addikt
Lányom kilőtt 9 tankot a wot-ban, egy csatában a legendás Hetzerrel, na ott az összegzésnél látszik, hogy ki mit tett. De így?
Nem véletlen van replay. Együtt a kettő ér valamit, de nem zárkózom el attól, hogy tanuljak, biztos ki lehet 1-2 dolgot olvasni az összegzésből.
-
törölt tag
válasz
Chabe89 #28008 üzenetére
Nem láttad egyik csatát sem, így nem tudhatod egyikről sem, hogy hogyan zajlott le. Akkor mégis mi alapján tudod meghatározni, hogy ki milyen hasznos volt? Láttam már Kraken-nel 11. helyen végző játékost is. Abban a csatában 0 elsüllyesztett hajóval és 32k damage-dzsel végeztem első helyen, 2000 base XP-t besöpörve. Amúgy az is a Pensa-val esett meg.
MÁS: A nagy tisztogatás utána ahogy látom az OMNI nem is tudta megnyerni a Clan War-t.
-
frame>24
addikt
válasz
#77646080 #28004 üzenetére
Nálam a legutóbbi summer sale-nél lehetett!
utólag bánom is, akkor még nem ismertem annyira a játékot, és az akkori elemzések során "nem tűnt jónak"
-
kozi71
senior tag
A shopban feltudom használni a kapott kuponomat olyan tételnél, amin már van valami százalékos ár engedmény?
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest