Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
SoulReaver #46097 üzenetére
Jó, de ha egyedül bemész foglalni az bocsi, de user error. Nem radar kell rá hanem játék ésszel
Kíséret nélkül kimész a nyílt vízre és látod, hogy felfedeztek, de te senkit nem látsz, sok jóra ne számíts. Erre neked hidd el, még ha lenne radarod az is kevés lenne. Csak akkor éled túl ha retard az nmy DD. Ha van további segítsége és velük is foglalkoznod kell úgy akkor sem.Tüzi:
, de még mindig igaz, hogy hamarabb büntet a fasságért a wot, mint a wows.
-
olivera88
veterán
Láttuk, persze. Alig várom már.
Flambass ma kiakadt a Petropavlovsk miatt. [link]
Stalingrad tud még ilyet amúgy.
A Petro több szempontból jobb mint a Stalin jelenleg, ami azért is vicces mert a Stalingrad (Project 82) egy korábbi változata volt, és nem az lett nyerő verzió ami megépült volna.BMW001 Egy sima cirkálóval nyilván kb lehetetlen, de egy nagy cirkáló mint az Alaska elvileg képes lett volna a rá valóságban. A Navweaps oldalán alapján az Alaska 305 mm es ágyúja 9144 méteren képes volt átütni 463 mm páncélt.
-
KJ82
senior tag
válasz
sh4d0w #46093 üzenetére
Operationokat most fogják rommá nerfelni. Eddig az volt a WG vélemény, hogy túl kevesen játszák őket, ezért nem fordítanak rá erőforrást. Most meg szerintük túl sokan akasztanak le belőle nagy rewardokat, és nerfelik őket.Valaki szerintem megnézte náluk hogy mennyien váltanak át dublont FXP-re, illetve mit lehet kihozni egy 5 csillagos OP-ból.
Át akarják a PVE játékosokat is kényszeríteni a PVP táborba, de ezzel megint magukat fogják tökön lőni.
-
LK
addikt
válasz
sh4d0w #46093 üzenetére
A történelmi csaták kedvéért, lehet hogy újra felraknám a gamet, de sajnos kétlem, hogy valami normálissal jönnének ki. Ezek régóta képtelenek normálisat alkotni. Időnként azért ránézek a topicra hogy változik-e valami...
BMW001: mielőtt válaszolnék, ezt komolyan gondoltad, hogy buff kellene a Kreml-nek?
-
MPowerPH
félisten
Azert BB -k teren meg varatnak magukra... Kreml -re raferne mar vegre egy buff, mert tegnap pl. Kurfurstal lottem neki 6 citat egy szalvoval egy devstrike -ert.
Az mas kerdes, hogy rovid volt az oromom, mert jott a Smolensk, es parszor meggyujtott, nyomtam is egy alt+f4 -et.
De gondolom ez is orvosolva lesz majd, es kihoznak valami szuper-mega BB -t, 13km -es melt down secondary -vel, meg olyan agyukkal, amik nem tudjak, mi az az overpen.FoxiestFox: True. Bar nekem meg mindig emeszthetetlen, hogy egy szaros cirkaval lazan citazol egy Yamato pancelozottsagu hajot.
-
LK
addikt
válasz
sh4d0w #46090 üzenetére
Ott van új tartalomnak a Smolensk, PR, újragondolt CV-k, Szovjet BB-k és majd a tengeralattjárók. Mi kellhet neked még, nem értem.
A tankossal játszottan 4-5 évet, kihagytam egyet, és visszamentem játszani kicsit. Hát leesett az állam. 5-6 perces meccsek magas tierben. Csata egy only rush no brain-hez hasonlított. Semmi helyezkedés, taktika teamplay. Most már ez sem kivétel. Kell a pénz. Kinek nem? De ez egy barbár munka az biztos. A hangulata az egyetlen amit nem kellett volna elszabni. Ez ami itt tartotta az régieket.
-
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver #46089 üzenetére
Miután felborult a tizenX torpedó találattól.
-
LK
addikt
válasz
SoulReaver #46084 üzenetére
Igen! Végre egyvalami korhű ebben a szaros játékban.
De legalább megtudhatjuk, hogy a Szu egy valódi tengeri nagyhatalom volt.
Egyszerűen olyan,mintha fejlesztői generációváltás történt volna, és változtassunk meg mindent ami eddig volt. -
ddt500hu
veterán
válasz
SoulReaver #46084 üzenetére
De nem azért mert bármilyen hajóágyú beütötte volna az övpáncélt. Pláne nem egy szaros cirkáló ágyúja.
-
-
Kolbi_30
őstag
Tegnap toltes kjozben kifagyott a jatek.Aztan el se indult. Reset utan betoltotte a csatat, a vegere ertembe. 3 km utan vege lett nyertunk Egesz vegig kb afk voltam 0 dmg, es nem lettem utolso, szeritetek aki vegig ottvolt es utanam vegzett az mennyire szar?
Es ezekkel basz ossze mindig
-
Dewri
aktív tag
Ezt láttátok már? Valami új t10 ruszki cirkáló tesztelése, Petropavlovsk a neve. A Moskvát fogja váltani, 9 db 220 mm ágyú, 3 torony, mindhárom torony 360 fokban elfordul, 10 sec töltés. A videóban 1:05-nál 9,4 km-ről AP-val 7 citadellát lő egy Yamatoba, majd utána még kettőt... Tud ilyet más cirka is egyébként? Nyilván ez még csak teszt, nem végleges verzió, de szerintem akkor is durva...
[link] -
-
-
MPowerPH
félisten
Tegnap volt egy rohadt jo csatam Yamaval... Elo kellett vegyem, mert ugy tunik, a Kurfurst valami oltari modon debuffolva lett.
Tegnap el is durrant az agyam, amikor 2db Worchester es egy Smolensk 1! perc alatt szetszedett ugy, hogy nem lattam, honnan lonek. Gusztustalan... Ha meg elbujsz, mar ripalnak es reportolnak, hogy noob vagy.
Yamato egy alom lett a 'melt down' era erkezese ota. -
-
-
-
KJ82
senior tag
LONGLIVETHEKINGX
-
Dewri
aktív tag
A wows fórumon már kiírták, hogy dolgoznak rajta...
"Some users may have trouble connecting to the EU server. We are working to resolve the issue as soon as possible." -
Nagus
senior tag
Tudja valaki mi van ezzel? A napi 2 coop-ot lenyomnám a 2000 xp-s ládáért, és egyetlen tierben sem tudok indítani mert visszadob a dokkba.
-
SoulReaver
veterán
Semmilyen csatát nem enged indítani.
-
jó, hogy adtak prémiumot, mert kb pont használhatatlan.
első meccsen fullgáz előre, kormány balra, ééés... 15 másodperc után a kép befagy, zene megy, majd 2 perc múlva 1 képkockát ugrik, "the ship is on fire", 1 perc zene megint, és DC. oké.
kövi kör tök jó, shima, 140k-nál tartok, 3/4 hp kremlin 7km-re, pont fordul balra, torpedó beirányoz... 1ms, -10ms, -35ms, és DC.
szóval tök jó volt az utolsó két meccsem. -
válasz
- = Zk = - #46060 üzenetére
Azért jó a prém, mert 3-4 csatából megvan a 2. láda
Aztán lehet csinálni mást. -
KJ82
senior tag
válasz
- = Zk = - #46060 üzenetére
Azért írtam hogy elvileg. Van akinek adott, van akinek nem, de egy próbát megért
-
KJ82
senior tag
BESAFE2020
Elvileg újabb 2 hét ingyen prémium.
-
-
ddt500hu
veterán
Vissza vettem régi kedvencemet az Isokaze-t, csak egy kis low tier pedozásra.
Eddig 5/5, 87k avg dmg, 5736PR, de ami a legviccesebb az a 9 kilőtt CV! -
sh4d0w
félisten
Nekem tegnap a sortüzem esett szét. Pont Minoval csapattam, feltűnő volt.
-
válasz
SoulReaver #46049 üzenetére
de nekem pingem sincs. néha felmegy 50-60-ra, oszt' csocsi.
viszont a skulók átmennek a hajón, elé kell lőnöm +2-3 másodperccel jobban, hogy eltaláljam.
hihetetlen. -
TCSZ
senior tag
Nektek sem nyílik meg az Armory?
-
jó kis lag van... lövöm a hajókat, és minden csobban...
keresztülmennek rajtuk a lövések
beugrott, hogy már nem egyszer volt ilyen, még jobban elé lövök, és láss csodáta levegőben meg találnak, és sebeznek.
2-3 másodperccel előrébb van a játék mint ahogy én látom. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #46045 üzenetére
Semmire nem jó. Full placebo.
-
-
ddt500hu
veterán
Thunderer-nek van egy titkos fegyvere amit szinte senki nem használ. El lehet vele tűnni.
12,3km a detectionja ami jó 2km-el kevesebb mint a többi BB-é és egynémely óriás cirkálóé.
Két salvót kihagysz és az ellenséges BB már fordul is másfelé. Mehet a HE.
Nagyon sok BB-st láttam/tok még az utolsó utáni pillanatban is lőni. Már rég be kellene szüntetnie a tüzelést (tolató Yamato) de csak nyomja. Le is égnek. -
LK
addikt
válasz
ddt500hu #46039 üzenetére
Arra utaltam, hogy aki egyébként is jól játszik, azoknak a kezében egy Ohio, egy egyedülálló kivégző eszköz.
Amúgy tudom, hogy Burgonyád is van. És a burgonyák elég gyorsan haltak a rankedben úgy láttam. Én azt hittem, hogy hasítani fog, de nem emlékszem egyre sem, aki túlélte volna a csata végéig.
Én pl. egy GK mellett sunnyogtam, úgy hogy tudtam hogy jön. a burgi salvója után kilőttem (mármint gyorsan elindulva) a Salemmel, és a másik oldaláról segítettem a GK-nak. 39k hp-t égettem le róla, és a GK is éppenhogy , de megúszta. -
ddt500hu
veterán
Nemsokára nekem is lesz Ohio-m akkor majd megtudom én is.
Egyébként ezért fejtegettem, hogy a játéknak megfelelő hajót kell választani.
Erre a rankedre a Thunderer kifejezetten jó volt.
Mert ha időben kapcsoltál vesztes csatánál is simán lehetett vele csillagot védeni.
Rombolóval erre kb. semmi esélyed nem volt.(#46038) LK
"Hála a WG-nek, hogy eleve nagyon jó játékosok kezébe ilyen kvajó hajót ad. "
Bárki számára elérhető mert se acél se szén nem kell hozzá. Csak pár kihúzott ág amit resetelni tudsz. -
LK
addikt
válasz
ddt500hu #46036 üzenetére
Emlékszem, azért írtam.
Játszottam Ohio ellen egyébként, és az a legjobb hajó ranked-re. Többen össze kellett fognunk, és a szögelt Ohio-t alig tudtam kilőni Montana-val. Egyszerűen nem sebződött. Hála a WG-nek, hogy eleve nagyon jó játékosok kezébe ilyen kvajó hajót ad. -
válasz
ddt500hu #46033 üzenetére
Én pont azért nem is vittem, mert így gondoltam
De látva a sok csillaghajkurászót vele, lehet, mégis jó választás volt, mert undortó HE alphája van, és az első 5 percben ki lehet vele gyújtani az egész flanket.Ha valakinek van Ohiója, annak mondjuk semmi értelme nem volt Thundererezni szerintem, az Ohio szinte mindenben jobb, és arányaiban tankybb. Thundererrel veszel egy szerencsétlen fordulót, eszed a triplacitet a többi BB-től, Stalingradtól.... nem szerencsés egy játékmódban, amiben kifejezetten sok a brawling és BB közelharc.
-
KJ82
senior tag
14 nap ajándék prémium a koronavírus miatt.
Itt aktiválható : [link]
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #46027 üzenetére
Egyébként a ranked elején közölted, hogy a Thunderer nem lesz jó választás mert nem tud tankolni.
Szóval direkt nehezített verziót játszottam. -
ddt500hu
veterán
Szántam rá időt mert láttam, hogy elérhető a cél. 7vs7-ben sokkal többet számít a tudásod mint 15v15-ben.
Vagy is valójában ahogy csökken a létszám a csatában úgy nő a saját felelősséged.
Tökéletes példa a legutóbbi Sprint ranked ahol 1v1-ben kellett menni. Kíváncsi lennék, hogy akinek ott sem sikerült a Rank 1(vagy 50-nél több csata kellett neki) az kit szid? Mert nincsenek csapattársak akiket gyalázni lehetne és bármilyen hajóosztállyal simán végig lehetett vinni.
Ezt a rankedet is végig tudta vinni bármelyik zöld játékos aki szánt rá időt és elővett egy jó BB-t.
A vírusig csak hétvégén játszottam.
Egyébként köszi.(#46027) FoxiestFox Nem Te végig Ohio-ztad!
-
tbw
aktív tag
Eddigi tapasztalatom. Ha ddvel megyek akkor basznak segíteni ha bbvel megyek random elhullanak és a patkány cv vagy smolensk ment csillagot. Mind1 én nem rombolom tovább az agysejtjeimet.
-
-
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #46024 üzenetére
Az utolsó kb. 50 csatában Thundererrel mentem.
Ha a DD ment a középső buffra akkor mögötte 5-6km-el lemaradva mentem én is. Akármi került spottra nem lőttem amíg nem spottolták a szembe dd-t. Akkor HE salvo=10-15k dmg (90%).
2 hajó hátrányban már jött a dmg farm.
Ma 11 csata, 7 győzelem, 2 csillag védés. -
válasz
ddt500hu #46023 üzenetére
Ebben a szezonban a sebzés nem volt olyan lényeges, mint rendes, cap alapú szezonoknál. Heal buffok miatt mindenkinek több effektív hp-ja volt.
Spotting, és alpha a két legfontosabb. Kétféle ranked játékos van. Egyik csillagmegtartásra megy, és farmol, a másik winre, és tudatosan játszik annak érdekében, kockáztatva, hogyha elbukik, valamelyik Smolensk /Thunderer fogja vinni a csillagot.
Én mindig úgy indítottam BB-vel, hogy előre, és annyi tüzet elvonni a fogyatékosainkról, amennyit csak lehet. Mert én életben maradok ha 5 ember lő 5 percig, ők nem.
DD-t én sem próbáltam amúgy.
Ha nincs CV a szezonban, valószínű Daringgel rankolok ki, mert ebben a módban az a hajó állat szórakoztató tudott volna lenni. -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #46022 üzenetére
Bármivel ki lehet ha nagyon jól játszol. De én biztos nem játszom olyan jól dd-vel.
A rankedes replay-ekben nem nagyon találsz 3-400k dmg-es dd csatát.
BB-vel meg Dunát lehetne rekeszteni.
150k dmg-el, 3 foglalással, 5 buffal nem hozol le csatát. És az már egy jó dd-s csata. -
-
ddt500hu
veterán
Nem a Rank1 azt jelenti, hogy én értem a játékot te meg nem.
Ha dd-vel mész rá vagy utalva a csapattársak segítségére és ha nem segítenek akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor sem jutsz fel + szinte esélyed sincs megvédened a csillagodat.
3 csatát mentem összesen dd-vel.
Ha erre nem jössz rá magadtól csak a csapattársakat gyalázod akkor ne csodálkozz semmin.
Ugyan abból a szarból építjük a várat csak én piramist építek aminek a Thunderem az alapja te meg a Pisai ferde tornyot próbálod reprodukálni fosból.
Ezért lettem rank 1 itt is meg még másik 8 esetben.Egyszerűbben mondva:
Tökéletesen látod milyen buktatói vannak a dd-s játéknak de ahelyett, hogy hagynád a faszba inkább erőlteted a dolgot. -
lényegében van még 3 hét a moskvát kihúzni?
-
tbw
aktív tag
válasz
ddt500hu #46017 üzenetére
Persze. Ez az egész ranked arról szól ki kap szerencsésebb sorsolást.
Egyedül voltam ddvel és a thundererünk a többi csatahajóval együtt elmegy körbe.
Másik eleve be se jön segíteni hanem vár a kör végéig full hpn és aztán a végén sebez.
Lófasz az egész.
Ha lossban mindenki bukna csillagot akkor lenne értelme. A buffok felszedése semmi xpt nem ad pedig nem kicsit számít a végén...
Semmit nem jelent a rank 1 max hogy mennyire volták szerencsés a csapattársakkal. -
KJ82
senior tag
SHRIMPPOPCORN
2 Euro ládáért, WG stream ideje alatt érvényes.
-
tbw
aktív tag
Na most bementem Yamatoval, lényegesen könnyebb a ranked.
-
tbw
aktív tag
Az is milyen jó hogy ebben a rankedben legfontosabb hajóosztály lófaszt nem kap a foglalásokért. És meghalni vele pedig kurvakönnyű. Gondoltam itt a ddkre.
-
tbw
aktív tag
Én bevezetném, hogy senki ne tarthassa meg a csillagot vesztes csatában.
A sok gyökér csak arra játszik.
Basznak segíteni.
Daringgel egyedül voltam tegnap is a körben 3at megölve miközben az összes csatahajó körbe hajókázik. -
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #45999 üzenetére
Ennyi. Bebaszott volna ha abba nem hal bele 8as cirkával.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #46002 üzenetére
Azoknak ad küldit akik lemaradtak a múltkori streames kódról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest