Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #30999 üzenetére
Amúgy sem értem minek arra egy ilyen modul. Az egyik legpontosabb hajó a játékban.
-
Meglett a Yamatora a legendary upgrade is, hát.. dispersion javulást nem érzékelek, a reload elvesztését viszont kifejezetten.
És állítólag egy bug miatt jelenleg ha demountolod, elveszik a modul (nyilván javítani fogják, és visszakapja, akinek elveszett, de szokásos WG minőség). -
válasz
olivera88 #30996 üzenetére
Bizony. Mert ha rossz célpontra lősz, pattogsz. A Montival ha nem tudsz helyezkedni, és célpontot választani, 50k-s meccseket mégy.
Kiszámíthatóan jutalmazza a skillt, és bünteti a szar játékot. Csakúgy, mint a Yama, de annak annyival könnyebb dolga van, hogy ott van neki a lolpen. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30994 üzenetére
Mert a Montana az lézer pontosságú ágyukkal?
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #30992 üzenetére
Először én is ezt hittem, amíg nem került bele rendes kapitány. Persze a szórása néha észbontó.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30992 üzenetére
Skilles nem kakso.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FoxiestFox #30987 üzenetére
Akkor megvan mi maradt ki nekem, mégpedig a lockolás. Ezért is furcsálottam, hogy sokszor nem is volt fehér indikátor.
-
válasz
Nordic #30986 üzenetére
Először is, győződj meg arról, hogy az az ellenfél van lockolva, akire torpedózni akarsz.
Ha több van egymás mellett, hajlamos ugrálni a lock. Az x gombbal tudsz arra váltani, akire épp nézel.
A csík annak függvényében változtatja a helyzetét, hogy az ellenfél éppen merre, milyen sebességgel mozog abban a pillanatban, vagy épp gyorsít, lassít, tehát tájékoztatást ad neked, hogy ha a célpont azonos sebességgel, azonos irányba halad tovább, hová kell indítanod a torpedóid.
Viszont a dolog egy kicsit bonyolultabb ennél, mert többnyire nem pont oda akarsz indítani, ahol a fehér sáv van, hanem ahová gondolod, hogy a célpontod el fog jutni. Ha úgy gondolod, hogy a helyében kanyarodnál, vagy lassítanál, gyorsítanál, sanszos, hogy ő is fog. Elég ritka, hogy nyílegyenesen haladó núbiaikara torpedózhatsz, persze ha épp ott a lehetőség, és van mondjuk 3 set torpedód, akkor egyet kicsit a cél elé, egyet a csíkba, egyet kicsit utána. Ha kettő van, akkor átfedésben kicsit előbbre, és kicsit hátrébb, stb -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ted_Beneky #30983 üzenetére
Pont ez a zavaró, hogy a fehér indikátor sosem ott van, ahol kellene lennie, sőt hol erre hol arra mutat.
-
Nordic
Közösségépítő
Eny noob kérdés...torpedóknál a fehéz/zöld/sárga jelzés között mi a különbség ,amikor cézok?
-
-
-
TCSZ
senior tag
válasz
Chabe89 #30970 üzenetére
Nem kell minden.... Ilyet nem is gondoltam. Tier 78 ba kéne egy mozgékony jó torony forgású csata cirkáló. És egy olyan cirkáló amivel jól lehet DD-ket vadászni és jó a légvédelme. Szóval nem szeretnék mindent. És az tényleg nem is lenne jó ha minden lenne egy hajóban.
Belfastot be lehet még szerezni? -
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30966 üzenetére
Mindkettően heal van. Radar egyiken se.
-
TCSZ
senior tag
válasz
Wiki szerint egyikben sincs radar....
-
TCSZ
senior tag
válasz
Melyiknek van radarja? Jó a légvédelme? DD vadászatra mennyire ajánlanád?
-
-
TCSZ
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Ez az Argentin csoda és a Boise mintha paraméterekben rosszabb lenne a Helena teljesen ki fejlesztett változata nem? Lőtávban mindenképpen.... -
frame>24
addikt
Nem bírtam már magammal, feloldottam a Repu-t. Első csata. (tudom, ez csak buta dmg, de a potenciál látszik!)
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #30960 üzenetére
Lehet most érték el a kampány utolsó szakaszát, abban rengeteg CV feladat van.
-
válasz
olivera88 #30961 üzenetére
Bosszant, mert az utolsó szakaszban vagyok a legendary upgrade-hez félúton, amihez ugye base xp kell, amihez pedig dmg, tanking, és win. A srác, akivel játszottam, Moskvával volt, de CW szezon van, így ő sem AA build volt.
Amúgy ha valamikor, most érdemes CV-t játszani T10-ben, mert a legtöbb jó cirkálós, aki kompetitív hajókkal játszik (Desmo, Moskva, Mino, Wooster), jelenleg nem AA spec, ahogyan a Montik és a Repuk sem. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30960 üzenetére
O te szegény.
Hááát... Nem lehet mindig 150-200 K dmg s csata.
-
Két 60k-s kört is mentem ma fostos CV-k miatt Yamatoval.
Van valami CV küldetés? Én nem látok, de lehet, osztott rájuk valami personalt.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #30952 üzenetére
Ő is nubiai állampolgár, csak nem akarja nagydobra verni.
-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox #30952 üzenetére
Nem leskelődünk, kapsz egy citet a szemed közé
-
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007 #30948 üzenetére
Nem olvastam.
Nem fogadtam el, bár lehet többet ért volna, Cápák vezetnek. -
redzsi
senior tag
Bonus code - BLOWTOTHEBROADSIDE
Mission for 10 india bravo terrathree signal flags (-10% service cost).Nem nagy szám de ez van
-
cheatergs
senior tag
válasz
Ted_Beneky #30940 üzenetére
Képernyő közepén-fönt lesz egy vastag arany ribbon special task névvel.
-
KJ82
senior tag
válasz
Ted_Beneky #30941 üzenetére
Véletlenszerűen adja, nem minden csatában.
-
KJ82
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
Cápa-Sas kampányban mi az a "Special Task" amit teljesítve emelkednek a pontszámaid?
-
-
KJ82
senior tag
Kiadták a Nueve-et és a Boise-t. Bármelyiket veszi meg valaki, még a legalapabb csomagban is kap egy missziót amivel megszerezheti a másikat.
Feladat : 300k ( nem base ) xp-t összeszedni a hajóval dec. 31.-ig.
-
cheatergs
senior tag
A Monti felé hajolnék, csak a fíling miatt az első T10-emet "ki akarom érdemelni" csatákkal, plusz az Iowa jó ship,
Az Izumót meglepetésemre nem utálom, mint mondjuk a Myogit (az a sigma-buff ellenére is változatlanul trágya). Középszerű cucc, bár ezt a bow on stílust még mindig próbálom megfejteni.Asszem harmadik megoldásként tovább gyűjtögetek a Krohnstadtra.
-
-
Demertin
tag
válasz
ddt500hu #30927 üzenetére
Szopok most az Izumoval szerintem vagy 4 hónapja és még csak most lettek meg a fejlesztések. Kegyetlen szar hajó. És már 34 meccsem benne van, igaz normál camo van rajta, csak a prém fiók és az exp zászló dob valamit rajta. Pl ott az Alsace, 20 meccs után már csak 60k kell a Repuhoz és minden ki van tolva már rajta. Legszívesebben skipelném az Izumot, csak kell a free exp más tier átugrásához is
-
cheatergs
senior tag
Sztetek a Montanát érdemesebb kiváltani free xp-ből, v az Izumót fejleszteni C hullra?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #30919 üzenetére
Na új kihívás: cyclone hunting! Lehet tanulni! A végén majd UI sem kell, csak minimap...
-
olivera88
veterán
-
sutyerák007
senior tag
válasz
Aki tud füstbe lőni ezután is ugyanúgy fog aki meg nem tudott annak ez sem fog segíteni szerintem.
-
redzsi
senior tag
válasz
olivera88 #30917 üzenetére
Nem tudom, de ehhez nem kellett sok fantázia. Mi szükség volt egyáltalán erre az Alabama után? Berakták a hajót de fogalmuk nem volt mit kezdjenek vele, majd hónapokig jegelték.
Amúgy az előbb azt mondtam volna hogy semmilyen? Nem akarom azt mondani hogy gyökérbiztos mert megsérteném a gyökereket: [link]
Ő volt az elkövető. 68.762k a maximum dmg 21 csatából, ezt valószínű ebben a csatában produkálta, főleg max lőtávon HE-t lődözve, a végén az ellen bázisról kihajózva majdnem elvesztett a csatát, de a bayernünk befoglalt a kagerójuk előtt.
A félkegyelmü viszont azt látja hogy milyen jól dolgozott, hiszen top xp-s lett, pedig amit a győzelemért tett az a hajó érdeme. -
olivera88
veterán
válasz
Én is.
Zsír volt spotterel szivatni a füstbe ücsörgő cirkákat.
Tudtommal volt valami ilyen hasonló ami nem volt legális. -
válasz
sutyerák007 #30918 üzenetére
Igen, de mostmár szuperlegális, és az utolsó núb is bekapcsolhatja, aki eddig azt se tudta, mi az az Aslain.
Én mindig büszke votlam rá, hogy egész jó hatékonysággal csapkodom ki a hajókat füstből mod nélkül, most mi marad nekem ezek után?Ha meg nem kapcsolom be, hátrányban leszek. Gáz. Banolni kellett volna ezt a fenébe Aslainból, nem betenni a játékba.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #30913 üzenetére
Ez eddig is létezett annyi történt hogy most nem kell hozzá aslain mod. Legális volt korábban is.
-
redzsi
senior tag
válasz
frame>24 #30914 üzenetére
Igen láttam, de annyira nem sürgős. Megvárom a gamescon 2018-at. Tavaly jó volt, bár a mostani summer sale után lehet erre nem kellene alaponzni.
(#30912) KJ82: tényleg azt is valamikor tavaly ősszel harangozták be. Pedig csinos kis DD.
(#30913) FoxiestFox: lassan elég lesz a minmapot nézni ha célozni akarsz, nemrég belerakták ugye a direction indicatort. Várom mikor jön majd hogy mutatja az ellen sebességét is.
-
-
frame>24
addikt
válasz
ddt500hu #30905 üzenetére
Igazad van egyébként és sutyerák007-nak is, valószínűleg szimplán hátra kéne csak dőlni, és nem túldimenzionálni "messzi célokat."
Próbálom majd eképp tekinteni.(#30907) KJ82: csak a Prinzet vettem végül, mert (egyszer majd) Hindenburghoz kapitány miatt jó lehet, egyedi módon az alap camo is +50% commander xp-t ad.
Amúgy eleinte én is reméltem, 1-2 újabb hajó talán bekerül.(#30911) redzsi: ha van még pár dublid akkor ez a patch notes rész neked szól:
In the game client, the following ships are now available for purchase using Doubloons: Prinz Eugen, Warspite, Kidd, Yūbari, Ashitaka, Aurora, Murmansk, Aigle, Gascogne, Duca degli Abruzzi, Roma, and Anshan.Akizukit néztétek, hogy 100mm HE buffot kapott? Arra azért majd ránézek.
jah és Fox: neeem, ezek a kis dögök még nem undik, pici gömbök steril tápoldatokban, 4-5 naposan minden(ki) még csak egy kisebb-nagyobb sejttömeg.
-
A lényeg mellett mindenki elmegy... ma megkapta a játék a legális csalást is.
Eddig skill volt, ha spotter repcsivel kicsesztél a füstből egy hajót, most lényegesen egyszerűbb lett a last seen pöttyel, ami nem csak a füstben lévőket nerfeli vérbe, hanem mindenkit, aki disengage-elni próbál nagyjűból álló helyzetből. -
redzsi
senior tag
Az ég világon semmit. Van pár dubim még régről, a duca daosta, abruzzi, de grasse trióból vettem volna, de így dugják fel a bb-jüket.
(#30904) frame>24 kétszer ha belenéztem, nálam nem sok vizet fog zavarni.
Hogy mennyire ötlettelen a development gárda:
- majdnem egy éve szenvednek a Graf Zeppelinnel
- Massachusetts-en is milyen sokat agyaltak, mire kitalálták ezt a semmit
- kb 2. hónapja másról sem szólnak az eventek, peccsek mint az amcsi krúzerekről, kampányokról, és mire jön a 0.7.8. ez majdnem 3 hónap lesz
- summar sale
- stb. -
KJ82
senior tag
válasz
frame>24 #30903 üzenetére
Szerintem most is jól tökön rúgták magukat ezzel a fele dublon féláras hajóért dologgal. Rengetegen írták fórumon hogy nem költenek pénzt a mostani Summer Sale-en emiatt. Gyanitom hogy simán dupla bevételük lehetett volna ha nincs ez. Ráadásul mivel dublont előállítani semmibe se kerül, kb. semmit sem buktak volna ezen.
A másik meg, hogy belerokkantak volna ha mondjuk naponta 2 hajó akciós 1 helyett ? Volt 1 T6 összvissz. Na meg 1 DD, 3 CL, meg 7 BB ?
Ki mit vett most? Én megvettem az Atlantát , meg némi hezitálás után a Scharnhorstot.
-
-
frame>24
addikt
Használta pl. bárki is az arsenalt? Ez is "látszólag" könnyítésnek van betéve, valójában egy újabb hosszas grind: elérheted az e mögé zárt unique hajókat hónapokig tartó lapátolás után!
A spec uprgadek esetén még kb. ~OK. De meddig tart mondjuk egy salem? 240k szén.
naponta kapsz mondjuk 400-800 szenet. Legyen az új patch miatt napi fix 2000 szén, így: (400x3)+[(800/3)x3], ha 3 ládát minden nap nyitsz. Már az is grind!Az akkor 120 nap a Salemra, pl.
Nah, bocs rant over, megyek embriót fotózni ()
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #30900 üzenetére
Na látod, erre lett volna jó az április 1. event, idióta szpÉsz-betülz-űrhajó-csatahajók helyett...
Kompenzálásnak pedig betehettek volna x számú respawn lehetőséget, hogy ne sírjon, akit a railgun-minigun Yama kipukkant fél perc után...Most vagy mérhetetlenül ötlettelen az egész project design / development gárda (a lila hajú csajjal az élen), vagy valaki a felső döntéshozói szinten nagyon kevés ötletet enged át...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest