- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát szoktam nézni ottani gameplayt, nem láttam még ott fedezékből kitolást pl., ami eu szervereken szinte mindennapos már, lemming traint sem láttam, ami itt szintén mindennapos. plusz nem 4-5 perces a legtöbb csata.
ja és fele annyi a gold mint eu szerveren.
cseten se anyázik mindenki állandó jelleggel. itt eu-n már ne lehet bekapcsolni a csetet mert agyhalál ami megy minden csatában.
egyre többen mennek át, haveri körből szinte már minden 2. ember ott is játszik és nincs rossz véleményük. -
-
-
Djuree
félisten
ebben is van valami amit írsz, én 2012 óta wotozok, akkor is voltak ugyanilyen csaták, fogalmatlan játékosokkal, most vannak más fogalmatlan játékosok. csak már megfakultak az emlékek.
engem kikapcsol, este felé játszok 1 órát mikor már a zasszony/gyerekek nem üvöltenek. valszeg a többség ezért nyomja, ebben nagyon jó a wot/wows is, kicsit kiengedni a gözt, puffogtatni.
megyek én is amerre éppen kedvem van, írják sokszor hogy miért oda megyek/miért azt csinálom stb. azért bazz+ mert úgy játszok ahogy jól esik, nem úgy ahogy más szeretné vagy más szerint kellene. én se mondom senkinek hova menjen a mapon. nekem aztán mindegy, max magamnak mondom hogy mi a faxért oda megy...
nyilván aki komolyabbat akar az kláncsatázik. ott nem lesznek hülyék. be kell lépni egy hardcore klánba, voltam ilyenbe, soha többet köszönöm. ott én éreztem magam fogyinak a zöld wn8-ammal, a sok lila/kék között.
randomban el kell fogadni hogy nem csak prók játszanak, hanem 8 évesek, meg 70 évesek is, vagy esetleg fogyatékkal élők, süketek, vakok, részegek stb.
én ezt tudomásul vettem, én próbálom a legjobb tudásom adni, aztán van hogy kevés, van hogy elbaszom, ha kikapunk azt is elviselem, jobb volt az nmy. vanilyenboneym.
nem ér annyit egy játék sem hogy idegeskedjen miatta az ember... -
-
KaLeun
senior tag
Nem kell foglalkozni azzal, hogy ki mit akar. Ő ugat és te bevállalod, aztán ő meg előjön 18 perc múlva full hp-val és gyakorlatilag megnyeri a csatát. Eredmény te meghaltál egyből 0 kredittel és xp-vel. És ő a csata megmentője max xp és kredit.
Valóságban DD-vel nagyon képbe kell lenni, hogy az ellen DD mit is tud. Ráadásul most bevállalod és aztán felmerül Józsi a Sub játékos és neked véged. DPM, radar, hydro, füst, reload booster és a többi... Plusz a többi hajón, cirkálon és BB--n van-e radar vagy hydro? Minek mennyi a cooldownja?
-
-
KaLeun
senior tag
-
-
-
KaLeun
senior tag
Klasszik OP: DM. Tehát még valamilyen szinten kell tudnod mit csinálsz.
Új OP: azzal az elánnal lett tervezve, hogy egy 40% vagy akár az alatti játékosnak sikerélménye legyen akár egy tényleges unikum ellen, teljesen függetlenül a játék mechanikától.
Kifejezetten utáltam a Daringet anno, hogy milyen power creep szar, aztán jött a francia és a EU ág majd olyan gyöngyszemek. mint a F.Sherman majd a supershittek.
Aztán Daring átment jópofa techtree ágba, még a Flambass egyik kedvenc hajója is lett.
Itt meg megnyomod a funnybuttont vagy Flolo minek hívja és nyertél...
És akkor mindenki ugat, hogy ezek a hülye 20km-es Shimák... És mit tud tenni egy Shima?
Egy kezdő valaki? -
KaLeun
senior tag
Értem, hogy Foxi eljátssza a hülyét... Majd a sima uszítás helyett, most elmúlt hetekben PRezentálta a segítőkész terézanyát...
De ha valaki évekig játszik egy játékot és nem érzi, hogy mi OP egy amúgy teljesen kiegyensúlyozatlan játékban. Az vegye azt magára amit Foxi nekem vágott fentebb: tanuljon meg játszani...
Talán nem véletlen, hogy Flolo és Flambass és a futottak még is elkezdetek streamelni más játékokat. Magyarul mindenki látja, hogy ezek még kiveszik gátlastalanul azt a lovét amit tudnak és aztán: "ennyi".
Ha csak ténylegesen nem lesz egy normális fejlesztő/befektető páros aki ezt a nyakába veszi, aminek ilyen évekig tartó játékosbázis leszarás után kevés az esélye (cv rework, sub,...).
-
Kolbi_30
őstag
-
A rohejes az, hogy a ket csavo arrol beszel allandoan, hogy tobb tizezer meccsuk van - mondjuk sem a wows-numbers, sem a jatek nem tud ezekrol, akkor viszont nem jobb a helyzet, hanem rosszabb.
CB-s pelda: egyik bejon Moskvaval, all a sziget mellett. Kozepen feljon az ellen Ohio, ami vegig spoton volt, de a csavo odaig nem jutott el, hogy el kene indulni elore, hogy ne bassza telibe az ellenfel - 70%-rol tettek kikotobe.Megneztem, az egyiknek 3K csataval van 322-es PR, a masiknak 1.6K-val 110-es PR... Azert ennyi csata alatt valami csak elkezd derengeni... A gyengebbnek Minoval van a sebzesrekordja 167K-val, nekem a secondary accountomon Karslruheval 132K.
Egyebkent 1 csatat voltam hajlando veluk menni az elozo nap utan, aztan pont jott valaki nalunk, ugyhogy gyorsan kileptem. -
malystryx
senior tag
Pontosan, ez egyértelmű WH.
Amúgy nem is akarják megoldani a dolgot, ezt a csalást ők maguk finanszírozzák, és forgalmazzák. Ez nekik óriási bevétel, egy csalás drágább mint a játék eredeti ára. Linkelték is nekem, de egy ponton nem akartam tovább menni rajta.Csak kíváncsi lettem volna mi a neve és mennyibe fáj.
Az egyik kezüket feltartva tiltakoznak a csalók ellen, és megy a: "bannoltunk tízezer accountot", amíg a figyelem a magasban van, a másik kezükkel osztogatják lenn a csaló programot.
Kb. ilyesmire gondoltam, 28:45-nél...[link] Nem találtam meg pont a jelenetet, bocs az egész filmért..
-
malystryx
senior tag
A COD-ot inkább ne...
Senkinek sem. Ott is megy a meccs alatti rng csalás, legalábbis a hozzám sokkal jobban értők elmondták. Megfigyelték, hogy egy meccs alatt a fegyver húzás mondjuk jobbról balra húz, pedig a modolása és a viselkedése általánosan mindig jobbra húz. Meg amivel én is találkoztam: Az egyik meccsen baromi jól megy, amit és ahova lövök, talál, a másik meccsen ha a fejed tetejére állsz, SEM fogy megölni senkit! Úgyhogy ott is megy a mismásolás... A csalókról meg ne is beszéljünk, ez a játék csúnyán be lett harangozva hogy ezúttal magunk alá piszkítunk meg next-gen meg minden amit el tudunk képzelni, hát.... Maradjunk annyiban hogy ez 6-7 éve ugyanaz a szenny játék újraskinezve...
Végezetül itt gy videó, ilyenekre napi szinten KELL számítani. Én 5 mp-nél tovább nem is néztem, egy fórumtárs azt mondja hogy a csávó nem csal.Pedig már kapott ban-t is. Gondolom nem véletlen.
e Mindenki ítélje meg maga. [link]
Azért érdekes hogy a gumiabroncs oszlop mögül hogy látta az ellent, na mindegy.. Van ilyen is.
2 hete tiszta vagyok, nem bántam meg. -
Kolbi_30
őstag
Az az AP szonyeg a minotaur meg a hasonlo ultrapapir hajok ellen jo. Minden mas ellen kb semmit sem er..Amugy a torpedoi a maltanak hihetetlen gyengek.. A HE raketasa meg akkorat szor hogy unnepnap mikor rendeset sebez..Mellette cserebe kurva lassuak a repcsiik is..Bar sok HP van rajtuk.
-
KJ82
senior tag
Én is visszaveszem majd a fogyasztást, a jelenlegi monitorom csak FHD/60. Tervben van 1440p-s, de egyenlőre ez is elég volt költésnek. Nekem 1 SSD, 2 HDD van, a monitor külön tápról megy, és semmi csilivili RGB nincs a gépben.
De ha a CP, Witcher 3, Elden Ring, Day's Gone vajsimán fog futni ultrán, a FHD-val is el tudok lenni jó ideig.
-
KJ82
senior tag
Nekem is 500-as van. Tápos topicban és az RX 6XXX topikban is kérdeztem, szerintük egy minőségi tápnak el kell bírnia vele. Nekem egy FSP van, ami elég jónak számít de ha nem lesz elég, majd veszek egy nagyobbat.
200%-os kupont csak akkor kapsz ha egy ideje, ( asszem 90 nap+ ), nem játszottál. A birthday kupon mindig is 100% volt.
-
ddt500hu
veterán
Én is kipróbálok még párat.
Most rápróbáltam a War Thunderre, meg Snowrunner-zek.
Én nem sajnálom a rá fordított időt de annak örülök, hogy az utóbbi 1-2 évben keveset költöttem rá.
Nincs már benne olyan ami érdekelne, a kedvenc hajóim meg hatástalanok.
Pommern, GK, Hannover kb. semmire nem jó.
Most állandóan menjek a Patrie-vel?
FDR-t kiveszem acélból, rá 3 hónapra jönnek a tier 11-es CV-k....
Túl sok az újdonság, ahelyett hogy játékmenettel kezdenének valamit. -
KJ82
senior tag
Én is nézegettem azt a kártyát, aztán ráakadtam a Sapphire RX 6700 kártyára ( sok helyen olcsóbb volt mint a 6650XT, miközben félúton van közte és a 6700 XT között ).
Kicsit foghúzás volt számomra, de az 1660S még garis majd egy évig, szóval szerintem egy 60-ért még el tudom majd adni, így legalább valamennyi visszajön majd.
-
-
Kolbi_30
őstag
Annyi az ertelme, ha van legalabb 3 veled akkor kimesz fozol.kavet, szarsz es nem huzod magad fol azon hogy meghalnak 2 percen belul vagy fustben ulnek a "jatekon". kivul egy sziget mogott..nalam ezek jobbara 10k plusz csataval 50-70 pr el rendelkezo ertelmifogyatekosok..akik jobb lenne ha nem leteznenek a jatekban..
-
-
-
-
-
scyllarus
veterán
Csak nem értem a mögöttes logikát. Ha élvezem a játékot, akkor veszek prémet, prémhajót, akármit, mert szívesen költök rá.
Ha csak bosszankodom, akkor a qrva anyját a wgnek felkiáltással nem költök egy forintot sem. Azt hittem, pénz kell nekik. Sőt, végiggondolva, minek vegyek bármit is, ha aztán a csapatom úgyis vereségre hozza a meccset, és alig jön xp/kredit, tökmindegy, hogy van-e prémem és milyen hajóval játszom. -
-
-
-
KaLeun
senior tag
Pl. WoT-ban viszonylag ritkán kaptam, de itt gyakorlatilag elég ha jól játszol. Mindenki rájött, hogy ez az egyetlen dolog a jelentések közül amit figyelembe vesznek. Talán nem véletlen, hogy egy ideje tudsz írni a játékbeli ismerősök és hülyék üzenetére chatban alkalmával is...
-
-
redzsi
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
jelentem, tévedés...
a legendary modulos moskva nagyon kemény.... oké, nem egy stalin, de.... elég OP hajócska lett ezáltal
más.
ranked, random most játszhatatlan.... katasztrófa... hol az élvezet ebben?! aki elhullik 3p alatt, annak mi?! gondolom a "megpróbáltam, lőttem kettőt" igaz a sor végén kullog, de.. az kit zavar... play for fun -
-
-
ddt500hu
veterán
Igazán nincs mit.
Maga a lövés tökéletesre sikeredett de nem csak ezért nekem a legjobb.
Ahogy kiradarozták egyből tudtam, hogy lesz alkalmam rálőni ha ügyes vagyok. Akkor még azt gondoltam befordul jobbra.
Amikor láttam, hogy tovább megy iszonyat mód "beizgultam", azért is csekkoltam annyiszor a távolságot. Ha 1-2 tizeddel később lövök akkor pont leesett volna a spot.
Szóval kivételesen nem basztam el! -
ddt500hu
veterán
De a hajóval nincsen baj. Egyszerűen hozzá van kedvem.
Hát nem tudom. Volt rá esély, hogy a replaywows csinál belőle, de nem csinált.
Most egy salvo miatt fél órát gépészkedni nincs kedvem.
Aztán lehet nem is volt annyira szép lövés csak én éreztem annak.
De majd még meggondolom. -
ddt500hu
veterán
Semmi nem változott.
Első csata második percében egyhittelték az egyetlen radaros hajónkat.
Utolsó csatában 6 perccel a halála előtt szóltam a CV-nek, hogy húzzon el. Kb. harmadikként halt meg. 12 percig harcoltunk CV nélkül.
Próbálok egy kicsit közelebb menni, hogy pontosabbak legyenek a lövéseim. Persze ez kockázatos mert eléggé ég a hajó de hát ez van.
ui. A győztes csatát persze 7:1-re nyertük, 100k dmg. -
-
ddt500hu
veterán
A zászlót a rankedre tartogatom, ha egyszer lesz kedvem hozzá.
Na akkor a tier11-ről.
Yamagiri: Jó de eléggé értelmetlen hajó. Amikor működik akkor a Shimakaze is működne. A +3 torpedó kb. semmit nem ér, de az, hogy tudsz váltogatni a 12/20km-ek között az jó.Satsuma: Elég jó. Nyilván egy felfújt Shikishima kb. pont annyival jobb is. Szépen hátul kell vele maradni és imádkozni, hogy ne overpen legyen.
Annapolis: A legjobb ebből a négyesből. Irtózatos tűzerő, nagyon jól gyújt, valamennyire bírja is az áldást.
Hannover: Ritkán hasznos. Felfújt GK semmi más, de lehet hogy még az se. Vicc de 6 csata alatt nem tudtam aktiválni vele Lütjens bácsit. Ilyen 20-30 secondary találatokkal zárom a csatákat. Talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest