Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #28299 üzenetére
Hogy örüljek is: a 8 és 10 jó, pörgethetem majd a Bama-NC-t és a Montit is, illetve a T8 Clevelandet, ha minden jól megy.
-
Mert szerinted úgy kell megcsinálni egy top rankedet, hogy a valaha volt leginkább élvezhetetlen tiert pakolják bele? Még egy T4 is jobb lenne, mint a 7, Belfast óta.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28297 üzenetére
Mert szerinted fogják annyian nyomni credites ládáért, hogy probléma legyen?
-
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Ranked híre kint t8, t10, t7
-
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
Ezzel az eredménnyel:
Top1
Az A capnél hárman (Kiev, Myoko és én) voltunk hat hajó (Chapayev, Shchors, Mogami, Myoko, 2x Normandie) ellenében, de mégis meg tudtuk szerezni a capet. A túloldalon a maradék 9 hajónk az ellen hat hajója ellen nem tudott a D 4 km-es közelébe jutni. Mint kiderült, a Kiev-et egy magyar srác tolta. Beszélgettünk magyarul, erre a Dunkerque-es elkezdett nyelvészkedni. Igaz nem értette mit beszélünk, de azért náciskodott. Játszani mondjuk nem nagyon tud a jelek szerint, annyira sem mint én.
-
scyllarus
veterán
Köszi a választ mindkettőtöknek!
A 630 tudtommal olyan 10%-kal erősebb is az 530-nál, akkor bőven elég lesz nekem.
A GTA5-ös videót speciel láttam, de konkrét tapasztalatra voltam kíváncsi, az optimalizál(atlan)tság felülírhatja a papíron megadott gépigényeket. -
scyllarus
veterán
Játszik valaki IGP-vel?
Jelenleg egy bivalyerős Radeon HD 5670 512MB!!! DDR5 VGA-val játszom, de tervben van némi konfig upgrade. Az Intel HD 630-a szintetikus tesztekben kb 35%-kal erősebb a mostani kártyámnál, hasonló beállításokkal vinné normálisan? (Nem játékok miatt fejlesztek, szóval a vegyek 1060Ti-t nem megoldás
)
-
törölt tag
-
-
kozi71
senior tag
válasz
Chabe89 #28273 üzenetére
Elnézésedet kérem ha megbántottalak volna, nem volt szándékomban!
De miért is? Hiszen általában Te szoktál segíteni nekem, meg még páran az állandó arcok közül itt.
Szóval köszi mindent! Tényleg én néztem be. Mindig csak rá szoktam vinni egeret, és akkor előjön az a ablak. Viszont a ráadás klikkelés eszembe sem jutott volna magamtól. Más hajókkal sosem volt gondom ennél akadtam csak ki. -
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28277 üzenetére
Lap alja, és egyuttal ki is derül hol az error..
-
-
törölt tag
A QE végig úgy manőverezett, hogy ne tudjak egy rohadt lövedéket sem elkerülni, illetve őt se tudjam lehagyni. Aztán szerencsére úgy döntött, hogy megáll. 60% HP-val fejezte be a csatát. Egyébként egy roppant jó játékos közel 10k csatával. [link] Bismarck-kal 12646 az átlagdamage-e... Hogy jut el az ilyen T10-re?
-
Ma elég fordított nap volt, high tier használhatóbb csapatok voltak, mint upper-mid.
Képregény @highlightsKét Dev Strike mint első két kill. És majdnem a harmadik is az lett, ha a Neptune nem akkora makker.
Monti, ha van MM balansz, befelé tép, kifelé szakít. (20 perces meccs volt, ha a Roon a végén nem bújik el harc helyett, megvan a 3k base xp is):
-
törölt tag
válasz
kozi71 #28270 üzenetére
Jelzi az, csak több rétű a dolog. Rá kell kattintanod a másik hull-ra (vagy bármilyen fejlesztésre), a jobb oldalon lenyitni, ami változik (jelen esetben Torpedoes) és ott rá kell vinned az egeret arra a sorra, ahol változást jelez (vörös háromszögben felkiáltójel). A felugró ablakban ott lesz minden paraméter, és konkrétan írni fogja, hogy mi mennyit változik.
-
-
kozi71
senior tag
Chabe89 , LK : Nálam ez látszik.
Ddt500hu : Köszöntem szépen, de itt nincs ilyen.Én is ezért kérdeztem itt, hátha valaki vágja.Lalllerrr , RareParrot Nálatok a helyes megoldás!
A darabszám növekedés tényleg elgondolkoztathatott volna engem is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
kozi71
senior tag
Még mielőtt teljesen hülyének néztek. Nálam ennél a hajónál nem lehet változtatni a torpedókat. Csak a stock van. Viszont a másik három alkatrészt lehet.
De lefúttatok akkor egy file ellenőrzést, hátha rendbe szedi magát a program,és lesz nálam is másik torpedó választék. Nem figyeltem mikor fejlesztettem. Csak mindent lecseréltem. Játék közben tűnt fel, hogy lelassult a torpedók töltése. -
ddt500hu
veterán
válasz
kozi71 #28256 üzenetére
A rombolóknál nagyon meg kell nézni, hogy a fejlesztett torpedó milyen paraméterekkel bír (ezzel el is árultam, hogy a torpedók környékén kell keresni a megoldást).
Nagyobb hatótáv, nagyobb sebzés, nagyobb sebesség, de hosszabb töltési idő ill. ezek bármilyen kombinációja előfordulhat. -
cheatergs
senior tag
Nem tom mi történt, de a bot Omahák camóval úsznak harcba.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy amatőr kérdés tőlem.
Ognevoi-t felhúztam a maximum konfigra, de így már nem 55sec a torpedó újratöltés.
Melyik egységet kell vissza vásárolnom, (hajótest, vagy gun fire control system) hogy újra ennyi legyen?
Köszöntem szépen! -
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #28253 üzenetére
Scoreboard-tól igazán megkímélhettél volna.
-
-
törölt tag
válasz
olivera88 #28249 üzenetére
Az ilyen hajók esetén meg a vizet is nézni kell. Ha az orrnál fodrozódik, akkor előre halad. Az új vízeffektek ebben további segítságet adnak. De teljesen bow in hajók esetén úgyis inkább a vízszintes szórás szivatja az embert.
RareParrot: Roon-hoz csak fel kell idézni a Königsberget és a Nürnberget. Eleve a hajó úgy néz ki, mintha a Nürnberg modelljét 20-30%-kal felnagyították volna.
-
törölt tag
válasz
#52588800 #28246 üzenetére
Mondjuk most fog kapni egy kis buffot ha minden igaz.
Szerintem a legrosszabb a Kolberg. Még rombolók ellen is alig érnek valamit az ágyúi. Cirkálók, csatahajók ellen meg szinte semmit. Szinte teljesen használhatatlan hajó.
Mondjuk nem értem miért utálják sokan a Yorck-ot. Nagyon jó hajónak tűnik számomra.
A NM eléggé no comment volt. A legvégén egyenes rálátása volt egy Guccira. De mivel nem volt felspotolva perceken keresztül egyetlen lövést sem adott le. Az Atlanta-t még megértem, ő rejtve maradt és capelte a bázist. A NM meg azután lett rejtett, hogy kilőttem egy Scsorsz-t. A Gucci az oldalát mutatta neki, de inkább végignézte, hogy kilő engem. Mikor végre rálőtt, akkor meg természetesen HE-vel. Majdnem full HP-n volt, az ellen meg valami 4,5k-n.
-
Trucker399
csendes tag
válasz
RichieTri #28227 üzenetére
Ami az Aslain's féle csomagban van az szerintem nyugodtan használható. Alaposan leellenőriz minden MOD-t a csomag összállítója (WG szempontból) és csak utána teszi bele a csomagba. Sok hasznos, de még több az olyan MOD, ami inkább csak a megjelenítésre hat.
Sok félét használok, nem is sorolnám fel őket.
Csak néhányat kiragadva:
- Dinamikus kettős irányzék a lassú és a gyorshajók előretartás számolásához
- FPS limiter, a beállított érték (nálam 30) közelében próbálja tartani a játék megjelenítési sebességét. Ez azért jó, mert ha nem történik semmi, nagyon elszalad az FPS, ha meg közelharcban sok hajó, stb lövi egymást, meg leesik az érték. Ez gyakran zavaró lehet célzás közben. Ezért ha stabilan egy értéken van az FPS, ez nem gond.
- Info panelt szintén használok
- Taktikai térkép két széléről a feliratokat leszedő MOD-t
- Klán logo kijelző MOD-t. Több száz klánnak van készen a MOD-ja és így legalább láthatóak is.
- Oldalsó paneleket nem használok, helyette a kép felső részén van kibővítve az információ.
- Függőleges Badge kijelzést, hogy kevesebbet takarjon ki a képből
- Chat off MOD-t, sokszor elszabadulnak az indulatok és nem biztos, hogy kíváncsi vagyok rá, ki mit irogat
Sok grafikai, meg egyéb kozmetikázós MOD-t használok még, mert nekem nagyon fatengelyesnek tűnik a játék ezek nélkül. Hajó skinek kivételével, mert az a csomag majdnem nagyobb mint maga a játék.
A képen egy CV csata van épp, de a MOD-ok egy része így is látszik
. -
törölt tag
A Hipper lesz olyan jó, mint a Yorck? 15k XP-re vagyok tőle.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #28242 üzenetére
-
-
törölt tag
"- fog remover (a messzeségbe elnézve kicsit párás a horizont, ez leszedi ezt és tiszta a kép végig...én jobban szeretem így...)"
Pedig pl pont hiányzik a játékból egy rendes időjárási rendszer. A ciklon csak egy vicc, nem dinamikus, csak fix távolságokra csökkenti a látótávolságot. Érdekes, hogy a vér egyszerű grafikájó Atlantic Fleet-ben milyen jól meg tudták oldani a fejlesztők. A WoWs-ban túl egyszerű az időjárás, illetve kb nincs is. Ahogy nem lenne hülyeség ha lennének pl éjszakai, vagy szürkületi csaták is.
Viszont ma megtudtam egy csatahajós "csapattárstól", hogy nekem, mint cirkálósnak, kell az ellen tennem ha torpedókat indítottak felé. Az ő dolga továbbra is egyenes vonalban és változatlan sebességgel haladni.
-
Dewri
aktív tag
válasz
RichieTri #28227 üzenetére
Én pl az Aslain Modpackból használok ilyen apróságokat, hogy:
- Dog tags remover (amikor kilőnek, az ellenfél emblémáját tolja az arcodba a játék, ez leszedi ezt az effektet...)
- Info panel- enemy (az éppen becélzott hajó főbb adatait kijelzi, úgymint lőtáv, torpedótáv, láthatóság..kezdőknek ideális, akik még nem tudják fejből ezeket az adatokat)
- fog remover (a messzeségbe elnézve kicsit párás a horizont, ez leszedi ezt és tiszta a kép végig...én jobban szeretem így...)
- replay funkció bekapcsolása (nem kell mókolni, fájlokat editálni, hanem csak itt bekattintod és menti a replayt a játék könyvtárában levő replay mappába)
- választottam észlelést jelző ikont, így jobban látszik éppen mi detektálja a hajót, szerintem nem árt...
- ellenséges hajó mozgását jelző indikátor (piros ha áll, lila ha tolat, zöld ha egyenesen megy), ami ebben a camperekkel telezsúfolt játékban sokat segít...Szerintem ezek azért annyira nem haszontalan dolgok, nem csicsázzák tele a felületet és nincsenek benne a játékban alapból. Verzióváltás is egyszerű, mert amiket használsz, már alapból be vannak jelölve a modpack telepítő indításakor, így nem kell újra keresgélni, elég csak lefrissíteni.
Itt egy videóm, amiben látszanak a modok, ha gondolod nézz rá, hátha megtetszik valami:
-
olivera88
veterán
válasz
Chabe89 #28233 üzenetére
Szögmérő, Damage meter, session statistic. Én ezeket használom. Ezek közül szögmérő ami leghasznosabb, a damage meter is, ha több találatot kapsz egyszerre különböző hajóktól kimutatja ki mennyit sebzett, a session statistic meg kikötő mod amely számolja a napi statisztikád, összegyüjtött XP, FXP, avg dmg, összegyűjtött pénz, WR.
-
RichieTri
senior tag
köszi mindenkinek!
-
-
RichieTri
senior tag
Skaccok!
Az normális,hogy minél magasabb tierben játszom annál több az idióta?
Más...
Kérlek ajánljatok az összefoglalóban lévő modokból.
Melyiket és miért?!Köszönöm
-
cheatergs
senior tag
A Dreadnought és a Szent István került már szóba a staffnál? Utóbbinak még centenáriuma is van idén nyáron.
-
válasz
sutyerák007 #28224 üzenetére
Jó, most ennyire volt időm.
Egyik hajóval sem volt baj amúgy, a Bamát a MM cseszte meg, 3-400 átlagxp különbség volt a javunkra mindhárom meccsen. Pusholtam, alig lőttek rám, vége volt. 2-3 salvo ment ki. Cseszett szomorú így BB-zni.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28223 üzenetére
3-3 csata összehasonlítás az elég komoly
-
Bama-NC összehasonlítást csináltam ma, 3-3 csatával.
6 csatából 5 win, 1 élvezhető (NC) a többi pár perces szemét.3 csata, 3 win Bamával, és 29k átlag?
NC-vel 1 loss, 2 win, 109 átlag? Balanced... inkább lenne fordítva a wr, de tudjak sebezni... -
-
scyllarus
veterán
válasz
FoxiestFox #28215 üzenetére
Én most teljesen átálltam. Az 1.0 előtt újrakezdtem a wotot, majd egy év kihagyás után, de ez a játék teljesen abbahagyatta velem megint
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #28213 üzenetére
"a pontatlan ágyúk ellenére is jobban teljesítenek, szimplán, mert életben tudnak maradni sokáig, a sebességük elég sok menővert lehetővé tesz, amit más BB-vel nem csinál meg az ember."
Jaja. Ezért ennyi az átlag dmg a szerón vele. Bizonyos szempontból retard barát a hajó(az ág). Odalősz a célpont környékére aztán majd lesz valami. Sajnos sok olyan van mikor jól célzol de a 30k helyett csak 3k-t sebzel. Mondom ezt úgy hogy elég jól ment vele de mégsem tetszett meg a hajó.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28213 üzenetére
Bamával sokat megyek mostanság, nem igazán volt gond vele. Missivel meg nagyon ritkán megyek mostanában. Többet kellene mennem vele ha lássam milyen.
Mondhatni majdnem cirkáló stílus Francia ág egy része a nagy sebesség miatt, + a torony elrendezés is igazán jó T8-T9 en, úgy tudsz sok ágyúval lőni h alig mutatsz magadból valamit, mert órral álsz, + ez mellé még elég komoly secondary is jár. -
-
ddt500hu
veterán
Sajnos annyira rákattantam megint a wot-ra, hogy nincs időm hajózni. Pedig a francia ág érdekel.
-
válasz
olivera88 #28212 üzenetére
A Missit már nem tenném a konzisztens hajók közé, Bama pedig erős, de elég érdekeseket lő mellé túl sokszor.. NC jobb példa ide, az tényleg pöpec még mindig.
Amúgy a legtöbb francia szarra igaz, hogy túl erős páncéljuk van, így bizonyos szögekből nem nagyon lehet velük mit csinálni, szerintem ez az oka annak, hogy a pontatlan ágyúk ellenére is jobban teljesítenek, szimplán, mert életben tudnak maradni sokáig, a sebességük elég sok menővert lehetővé tesz, amit más BB-vel nem csinál meg az ember.
Az Alsace-t mondjuk kipróbálnám, de a többi nem tűnik valami izgalmasnak (a T7 shotgunt majd kihúzom,de egyelőre ahhoz sem volt kedvem). -
olivera88
veterán
-
Dewri
aktív tag
válasz
gaborka1981 #28203 üzenetére
Senki nem olvassa a WoWs főoldalán a híreket? Még a játékon belül is tolják az arcunkba pedig, meg itt a topik tetején az összefoglalónál is ott van...
Az arany-xp váltás április 13-17 között lesz...
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek info-ja arról, hogy kb. mikor lehet 1/35-ös dubi váltás a megszokott 1/25 helyett? Lehet hogy most Húsvétkor volt, de amikor fent voltam akkor nem tapasztaltam.
Más:
A mostani Mogamihoz tanácsot kérek, mi a helyes harci alkalmazás.
A 155 mm gyújtós verzió van beállítva + hydro. Tapasztalataim: A hajó páncélzata gyengusz, a 15 km lőtáv kicsit kevés. Ha az MM a saját tier-be osztja akkor még elvagyok úgy ahogy de felette hagyjuk.
Gondoltam arra, hogy esetleg füstös cirkával együtt kellene mozogni, de azt meg tuti a pálya másik oldalára teszi, így ezt még nem tudtam kipróbálni. Ötleteket szívesen fogadok. Köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest