- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55636 üzenetére
pár ezer csata után már menni fog fejből ígyis úgyis.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55622 üzenetére
Az komoly.
Az meg a másik véglet. valami középút kellene. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55620 üzenetére
olyanban vagyok. ezért is idegesítő ha mindenféléket írkálnak. sokszor köze sincs a játékhoz.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55612 üzenetére
Én a smalandot szeretem ennyire.
Mindig beírom neki hogy op shit. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55610 üzenetére
nekem kb. 12k dublonyból meglett, ennyit megért mindenképp. én csak DD-vel játszok, dupla ennyit is megért volna nekem.
főleg hogy torp-os DD-s vagyok, ez meg sokkal jobb mint pl. egy shima vagy egy yueyang. nem egészen 1 perc alatt 45 torpot tudok ellőni vele.
ilyeneket tud:
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55608 üzenetére
"na fogd csak meg a söröm!" mondja ezt a la pampám és elindít 30 torpot.
volt maine nincs maine. -
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox #55596 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55593 üzenetére
igen ez sajnos ilyen. anno wot-ban +3 tier is volt még, az igen gennyes volt.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55591 üzenetére
de itt t9-ről van szó, az nem low tier.
t5-ig én is mindent kihúzok free-ből. de utána már tűrhető a játék. -
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox #55580 üzenetére
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55580 üzenetére
Én most elvagyok vele, ez a Trek event szerintem tök jó. Pont ilyen agyatlan lövöldözés kell nekem az ilyen karácsony előtti hajtásban. Ráadásul se zászló se booster nem kell.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55573 üzenetére
Ja igen, az nem túl előnyös neki, coopban jó nekem a küldikhez, de pvp-ben valóban nem túl jól használható nagy lőtávra.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55567 üzenetére
én ahogy nézegettem a statokat eléggé hasonló a kettő. így gondoltam hasonlóan kell velük játszani...
-
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox #55559 üzenetére
Ez kifejleszthető hajók esetén is van ilyen képesség?
-
válasz
FoxiestFox #55537 üzenetére
Köszönöm, ránézek. Bár nagy igényeim nincsenek a játékkal kapcsolatban. Jól néz ki, szórakoztat, néha bosszant, kb. ennyi.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55500 üzenetére
én csak az xp miatt nem szopatom magam ilyesmivel, azt amúgyis adja ahogy játszok, mire megunok/kitanulok egy hajót bőven megvan a következőre az xp, van mikor 2x annyi is.
free xp nekem annyira nem kell, gyűlik ahogy gyűlik, nem akarok semmit átugrani. de aki csak a t10-es megszerzése miatt játszik annak megérheti. -
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55500 üzenetére
Ha van Atlanta/Flint, és tudsz vele lőni, az tényleg hoz rendesen. Boise is jó a superheal miatt. Amit még láttam sokat Renown 44 / secondary West Virginia 44.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55494 üzenetére
Az is van. De nagyobb szintű Commonwealth hajóm ezen kívül csak a Brisbane. Másik cruisert meg nem akartam.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55470 üzenetére
Nálam az olasz BB-k nagyon hátul vannak a prioritási listán. 2 év volt a T5-->T6
Van egy csomó ág ami nagyon nem érdekel : olasz DD/BB, orosz BB, francia battlecruiser ( ezek minek léteznek ), összes sub meg CV
Meg van egy csomó amivel nagyon nagyon ritkán megyek 1 meccset : angol eredeti BB/CA, PanAsia cruiser/DD, francia BB....
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55468 üzenetére
Vagy ez, vagy az Incomp vagy a Z-akármennyi a választás. De szerintem ez lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55452 üzenetére
hát igen, túl közelre zoomolni nem kell.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #55452 üzenetére
egy WoT meg kapott RT "tesztprogit"...
egyetértek, öreg motor ez már -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55443 üzenetére
nem olyan randa az fullon. nekem nincs olyan jó gépem, éppenhogy megy fullon 50fps körül.
a war thundernél így is sokkal szebb, múltkor próbálgattam azt is, nagyon okádék.
-
válasz
FoxiestFox #55445 üzenetére
En nem azert hivom lustanak, mert utalom, pont forditva: azert utalom, mert egy ostoba, lusta megvalositas. A railgun bug azert tortenhetett meg, mert szamolas helyett egy konstans ertek van rendelve az idohoz a kulonbozo tavolsagokon, semmifele fizikat nem szamol az engine. Aiming bug, mert a jatekos nezopontjahoz van rendelve a lovedekek landolasi pontja, nem az agyuk poziciojahoz.
Lathato, hogy az osszetett trigonometriai-fizikai szamitasokat teljesen melloztek a jatekbol - na, hat ezert lusta.
-
válasz
FoxiestFox #55443 üzenetére
Lehet komplexnek hivni, en inkabb a vilag leglustabb megoldasanak titulalom. Aztan az sem vilagos nekem, hogy a feszkes fenebe lehet az, hogy a CB-re kitalalt consumable, mukodokepes randomban? Normalis esetben a battle egy objektum, ami arra eleg, hogy elinduljon a csata. Ha random indul el, akkor oroklodik a battle objektum, majd hozzatevodnek a random sajatossagai. Ha CB indul el, akkor oroklodik a battle objektum, majd ahhoz is hozzatevodnek a CB sajatossagai.
Legalabbis akkor, ha a programozonak van agya.
Az meg mar fel sem foghato nekem, hogy ebbol hogyan lesz 0 HP-s, elpusztithatatlan hajo.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55440 üzenetére
ja az a depth charge lószart se sebez sajna rá.
nézem én is 6 eltalálta, sebzés 2000. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
FoxiestFox #55410 üzenetére
Köszi KJ82 a választ, Foxi neked is. Maga a hajó nagyon bejön.
Elég sok Mecklent láttam pukkanni igen rövid idő alatt.
A Schlieffen-t nagyon szeretem, kedvenc de sok esetben meggondolatlan vagyok vele és bemerészkedek közelharcba, mert azt gondolom, hogy a secondary-val mindenható vagyok és onnantól élek kb. 1 percig. Ilyen mentalitással ajánlott a Mecklenburg?
A kis kaliber miatt inkább gyújtós hajó? -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55404 üzenetére
jó az én szintemen kell sok akkor úgy írom.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55401 üzenetére
Beleszámít, csak épp nem tart a dockyard végéig.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55401 üzenetére
persze hogy beleszámít, máskülönben a vége felé randomban nagyon sok játék kéne hozzá.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55397 üzenetére
"wowsban vagy nem randomozunk egyedül, vagy nem sírunk hogy milyen szar
"
wot-ban is így van. -
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55392 üzenetére
igen azt hallottam hogy kevesebb lett a gamer, de azóta nagyjából stabil, konkurencia híján, a war thundert hagyjuk, annak a hajós része vicc kategória.
ha lenne valami normális hajós játék biztos kipróbálnám én is de egyenlőre marad ez.
én végülis elvagyok vele, bár én nem vagyok régi játékos ebben de a tankosban igen.
tankosnál nem tudom van e fórum, külső fórumokat használok, discord, reddit meg itt a ph.
biztos kaszálnak vele, ha a tankosból indulok ki, ott őrült számok voltak most a karácsonyi szezonban is, több ismerős 100k körül költött, és gondolom még nagyon sokan mások is. de akármikor ha ládás event van brutál pénzek mennek... -
KisApám
addikt
válasz
FoxiestFox #55384 üzenetére
Tudom, hogy ehhez a CV nem jó megoldás.
A játékosokról írtam, minő jók vannak benne.
Főleg amikor gondolkozni kellene. -
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55386 üzenetére
Alaska vagy bármi radaros szerintem egész jó ide, de az Agir se rossz a hydro miatt. Mondjuk nekem eddig egy nyertes meccs volt a kb. fél tucatból amit mentem. A tavalyi kacsásnál szerintem messze jobb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #55384 üzenetére
neked melyik a "legrosszabb" T9 hajód?!
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55375 üzenetére
Kipróbáltam. Tényleg jól hoz még defeat esetén is. Viszont természetesen ide is kellett a " fun police ". Komolyan beutalnám valami bányába egy kicsit elgondolkozni azt aki ezeket a kibaszott aknamezőket kitalálta.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #55356 üzenetére
Kösz
Néha azért használok CV-t coopban ha spotting ribbon vagy torp hit ribbon kell, de csak a Kaga-t. Annak nem számít a gépveszteség , és a torpedóit fel lehet buffolni közel 60 csomóra.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55315 üzenetére
én 2012 óta wot-ozok, mindent elértem már, ki van maxolva a játék, de karácsony óta nem játszottam vele, most a wows megy, én elvagyok vele egyenlőre, majd ha jön a battle pass visszamegyek tankozni megint.
amúgy a wot-ban több a hülye és ott is van arty meg light, kb. a cv meg a sub megfelelői. nincs botok elleni játék sajnos mint a wows-ban. mivel gyorsabb a játék vannak 2-3 perces csaták is.
de én azzal is elvagyok, az a napi 1 óra mondjuk elég ezekből már nekem.... -
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #55310 üzenetére
Talán építőleg annyit hozzá lehetne tenni, az általad is leírt DD-cirkáló-BB hármas dinamika az ugye alapból a amcsi-japán vonalra lett felfűzve.
Aztán meglátták ((€)(€)) a lehetőséget a német BB ágban és az ezzel járó német fetisizmusban. És ez az új ág megkapta a mindenki által kért manuális másodlagosakat egyfajta automata hülyegyerek változatban és a torpedókat (ami addig a többi hajótól balanszra hivatkozva meg lett tagadva) plusz a turtlebackre hivatkozva megkapták a lehetőségek a büntetlen broadsideba mászkálásra.
Addig a dinamika úgy működött ha broadsideba hajókáztál megvolt a jegyed a kikötőbe...
Aztán innentől minden ág átment egy gimmick levesbe...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Ez józanul jött ki belőled, vagy már nincs értelme a provokációnak?
-
válasz
Nekem is ez volt az elso - meg az utolso is.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Egy jó cirkáló Divisionnel azért jó meccseket lehet még menni.
Ha nincs sub, még a CV sem vészes.
Azt legalább látod, hogy mit akar... De mikor a csata kezdete után 3 percel már a te térfeledről jön a sub torpedója és nem tudod fel spotolni még repcsivel sem, azért az tényleg hagyjuk már kategória... -
válasz
+1.
Az RTS CV-ket akkor gyuloltem meg szivbol, amikor egy random csataban a kozepso osztagban en voltam a bal szelen GoKu-val es a CV persze megtalalt, majd egyetlen torpedotamadassal, 90 mp utan visszakuldott a kikotobe.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #55265 üzenetére
DDT is abbahagyta, kíváncsi lennék, mi van vele, mert ő aktívan tolta régóta és jó is volt benne. Shimakaze expert volt, sok egyéb mellett.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #55205 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55245 üzenetére
nem, én azért nem törlöm mert szeretem a játékot, sok 1000 órám van benne (wot-ban), néha kell kisebb nagyobb szünet de még mindig ez szórakoztat a legjobban, plusz nem időrabló mint a sok mmo, 1-2 csata és megyek a dolgomra, utána akár órák múlva megint 1-2, így a zasszony se baxtat hogy mennyit ülök ott.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #55220 üzenetére
Már értelek. Láttam "érdekes" korabeli dolgokat, de az ott balra valami új.
Habár monitort értem, de én pl. a régi midi és modul hangzást hiányoltam a legjobban.
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #55217 üzenetére
És akkor mire tikkel Foxy? Sakk?
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #55205 üzenetére
Lehet tudni, hogy milyen közel-távol hasonló (mondjuk egyszerűen "hajósnak") játékkal játszol?
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55159 üzenetére
De a hajó test az ugyan az nem?
Nem aok Austinnal találkozok randomban. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55157 üzenetére
Ezért húzom most a Jinan-t. Az ugyan az, mint az Austin, csak egy löveggel kevesebb, meg kevesebb a töltés idő is.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55145 üzenetére
igenigen, a wot-ban is ugyanez van/volt, anno semmi bónusz nem volt, hónapok voltak egy ág. most van klán bónusz, egyéni beállítható bónusz, prémium fiók bónusz, napi 5x van kiosztható +xp bónusz. hirtelen ennyire emlékszek de lehet van még.
2 hét egy ág kb.SoulReaver: nagyon béna vagyok CV-vel még. alig alig tudok találatot elérni.
-
Djuree
félisten
válasz
FoxiestFox #55141 üzenetére
nincs már sajna...
SoulReaver: vettem én is asszem 16-ot, az is volt 23000 körül, nem adott semmit csak kredit bónuszt meg ilyesmiket meg egy 8-as CV-t.
azt hittem majd ad prémet meg dublont. lófaxt...ekkora pénzkidobást se csináltam még. wot-ban is vettem de ott legalább adott bőven érte mindent, az megérte. de ezzel megszívtam...meg is bántam de már mindegy. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55105 üzenetére
Tisztában vagyunk vele, de nem szeretjük a kötődést...
Nem vesszük komolyan már ezt a játékot, csak a magunk szórakoztatására csináltuk..
-
Dewri
aktív tag
válasz
FoxiestFox #55093 üzenetére
Minden nap belépek a napi ajándékokért, de játszani rég nem játszok...
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55093 üzenetére
De jó! Nekem a smolensket adhatnák...
A mikunak is megírtam
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #55085 üzenetére
Igazad lehet, erre nem gondoltam, köszi!
Van vmi szuper hír a játék mostani állapotáról? (úgy 2 éve alig böködtem meg a játékot, csak karácsony környékén, vagy ha WG email-en visszacsalogató bonus jöttKaptam egy rakat free XP-t, gondolom a pár új tech tree ág miatt.
Végignézegettem, de nem tudom most hova tenni, megint kéne Flamut nézegetni, meg egyéb reviewereket. -
válasz
FoxiestFox #55081 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55069 üzenetére
Arra bezzeg nem ad xp-t, hogy kikerülöd a sub torpikat, meg kergeted a depth chargeokkal...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
FoxiestFox #55065 üzenetére
A repcsi kill mióta autómata.
Ki / be lehet kapcsolnia légvédelmet. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55063 üzenetére
Én sem vagyok egy jó játékos, csak láttam mit csinált, és szerintem még sokat is kapott
-
Raysen623
addikt
válasz
FoxiestFox #55057 üzenetére
Öööö hát közben hirtelen felindulásból töröltem
De újra beleállok majd.
-
Raysen623
addikt
válasz
FoxiestFox #55055 üzenetére
Én nem tudom mi történt de T5-től kezdve szopok mint a torkos borz. Tanulhatom újra az egész játékot...
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #55053 üzenetére
Szép és jó csak sokszor egyszerűen esélyed sincs, mert amikor rankedben 3 radar vs 0, 6km hydros DD vs 0 és szuper BB-k vs techtree átlag alattiak...
A vesztes csapatban a csillag megtartást a lehető legrosszabb dolog amit kitaláltak, mert amikor úgy ítélik meg, hogy ennyi akkor csak erre is mennek.
Nem azt mondom, hogy nem hibáztam de a legtöbb ranked vesztes csatában az első 2-3-4 percben ugyanennyi hajót vesztünk.
+ Jó ha még ennyi ideig tart a csata, általad leírt helyzetbe sem tudsz kerülni de a spawnról el nem mozduló BB kapja a top xp-t...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #55051 üzenetére
nem kötöszködöm, aláírom.. de ez Brawl... köztudott, hogy...
de 2023as, pár hónapos Randomot tudsz ilyet mutatni?! megnyugtatnád csökött lelkemet -
válasz
FoxiestFox #55040 üzenetére
Ha varjal, Szergejek feltalaltak a melegvizet: visszateszik a Kitakamit, alig 192K research pontert majd megveheto lesz...
-
Raysen623
addikt
válasz
FoxiestFox #55033 üzenetére
Gondolkodom rajta, de még nem aktív a klánolás a játékban. Ahhoz el kell érni azt a szintet, ami még kellően sok csata lesz. Most erre is hajtok.
-
Raysen623
addikt
válasz
FoxiestFox #55029 üzenetére
Jelenleg egyedül tudok játszani, mert nincsenek se játékostársaim, se klánom
T5-ig lazán elszaladtam 2-3 hajóval, onnantól kezd el húzós lenni. Jelenleg csak az angol ágat húzom, ott is a nehéz, közepes és light hajókat. Hamarosan rá tudok fordulni egy tengeralattjáróra is. Az még kicsit érdekel milyen lehet, hogyan oldották meg.
#55030SoulReaver: #azatbüdösqrwa
Gratulálok, volt időd.
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55029 üzenetére
Kb 20 t10 hajóm van, mindet egyedül randomban húztam ki
Egyedül a holland cirkálót klántársammal, de azzal is megszenvedtünk.
-
Raysen623
addikt
válasz
FoxiestFox #55025 üzenetére
Köszi, jó tudni hogyan működik a játék mechanika. Egyébként én is meglepődtem milyen sok XP-t ad vesztes csatánál is ha jól tudsz alakítani. Szóval innen nézve, a vereséggel itt nincs akkora bajom, mert úgy is jól lehet farmolni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #55025 üzenetére
2023-as nincs, nagyon kiv lennék rá, hogy ez mükszik-e még....
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #55021 üzenetére
Az oké, de akkor is hülye
-
asasasas
csendes tag
válasz
FoxiestFox #54994 üzenetére
Szuper, köszönöm...
Pedig egy ilyen jól sikerült csatához már a bolygók együttállása is szükséges. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #54991 üzenetére
Azon már rég nem görcsölök, hogy miért szar a csapat. 10-11 év wot után már nem idegesítem magam rajta. Itt is ugyan az a gond.
A jelenlegi klánom nem igazán él már, de a kedvezmények miatt még nem léptem ki.
Majd belépek egy élő klánban, ahol lehet cw-zni is. -
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #54989 üzenetére
Most fejlesztettem ki. Szórakozok vele egy kicsit. De szabad az út most már a devastationhoz.
Szakaszban sem jobb a random.
-
válasz
FoxiestFox #54958 üzenetére
Name them, please.
Az egyetlen csapat, aki tenyleg jo munkat vegez a wg-nel, az az art dept.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #54958 üzenetére
van olyan, aki felmond egy végénél?! nemááár.... kirúgni? kiket, miért?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #54948 üzenetére
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54902 üzenetére
Itt megnézheted milyen :
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #54916 üzenetére
én is csak lesek, de 1,5 hónapja be sem léptem...
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #54916 üzenetére
Igen. Tuti nem kezdek új ágba. Ez a spanyol most jó, hogy adta tier8-ig. Innentől már csak ki kell farmolnom a 9-10-et. Nem nagyon van jelenleg más hajó, ami érdekelne... Coal-ból kellene valami jót venni. Des Moines-em van, de a Salem is csikol...
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #54914 üzenetére
A Castilla a tier10. Jónak néz ki papíron
-
SoulReaver
veterán
válasz
FoxiestFox #54912 üzenetére
A burst-el meg lehet viccelni a DD-ket. Jól manőverezhető. A 10-esre már gyűjtöm a free-t. Biztos nem adok érte 20k goldot
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54900 üzenetére
Valami 16 ágyús USA supership jön majd azt hiszem. Coal nekem is volt most 300k+, de megvettem az EU speciális kapitányt 175-ért, pont jó a Jagerre.
-
asasasas
csendes tag
válasz
FoxiestFox #54885 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Időnként szakadozik a netem és ez kényelmesebb magyarázat lett volna, mint a valóság, hogy hülye vagyok a játékhoz.Ideje lesz tanulni és taktikákat tanulmányozni, mert a "csapjunk a lecsóba" módszer itt csak ritkán hoz eredményt.
-
asasasas
csendes tag
válasz
FoxiestFox #54883 üzenetére
Jogos.
Fent is van Youtube-on. -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #54869 üzenetére
Szerencséd volt. Amikor bemegy egy semmi extra DD-vel a cap közepére a "társad", (azt hiszi, hogy ő Terminátor) majd azonnal kiradarozzák a botok, és közben van veled egy semmit sem sebző CV is. Na ekkor van hogy befoglal a gép, mert nem tudsz mindenhol ott lenni. Nincs idő hogy kiszedd őket időben. Ennek ellenére pihentető ez a mód, semmi idegeskedés, győzelmi kényszer.
CV nélkül, potens hajókkal valóban szóba sem jön a vereség. -
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54869 üzenetére
Cruiserrel meg DD-vel nehezebb. Főleg cruiserrel. Felspottolnak, és egyszerre 5-8 bot is azonnal rád fókuszál. Még akkor is ha előttük van 1 BB 3 km-el, te meg 15-re vagy arrébb.
Amit észrevettem : sokkal pontosabban lőnek, radaroznak, füstből farmolnak, kiting van, néha a DD-k is csak spotolnak a BB-knek, és próbálnak kitorpedózni gun használat nélkül.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54867 üzenetére
Én elég sok ilyet toltam mostanában, volt jó néhány bukta is. Sokan azt hiszik ( főleg DD-k ), hogy itt is berohan a botok küzé Kléberrel meg Mogadorral, aztán kivégzi a fél csapatot egyedül.
Vagy hogy beáll a füstbe farmolni miközben szembe van 4 BB meg egy radar cruiser
Nagyon más botok ezek mint amik coopban vannak.
-
laskr99
addikt
válasz
FoxiestFox #54858 üzenetére
Majd ha megint találkozom ilyennel. Skill issue lehet, 2015 óta kb néha előveszem dolog van, mert inkább a realistább war thunderrel játszom. Csak ott meg a hajós rész célzása botrányos. Meg ugye itt csak 1003 csatám van
WT-ben meg kerek 8000.
-
laskr99
addikt
válasz
FoxiestFox #54854 üzenetére
Milyen közel? 8-10km-re senki se volt körülöttem mégis spottolva voltam.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54850 üzenetére
T9 prémiummal csináld. Az közelebb van a botok szintjéhez, ami több base xp. T10-re már kevesebbet ad elvileg.
Ja, és ezek nem a stormtrooper célzású coop botok, ezek sokkal pontosabbak ( asszem 1.0 sigma vs. 1.8 ), és " okosabbak " is valamivel.
-
KJ82
senior tag
válasz
FoxiestFox #54847 üzenetére
-
KaLeun
senior tag
válasz
FoxiestFox #54819 üzenetére
A valóságban eltekintve Foxitól és az állítólagos Szent Grál lovagjaiként élő "ismerőseitől", még az egykori kompetitív játékosok is a lehető legOPébb és broken szarokkal játszanak és diveznek. Hogy, hogy nem pont azokkal a hajókkal amelyek ki vannak tiltva a King of the Sea-ből beleértve a CV-ket és a tengeralattjárókat.
Ráadásul mindenféle lovagi erényt félretéve rendszeresen, megy a syncdrop. Aki nem tudná mi a syncdrop, akkor valamilyen platformon keresztül egyeztetve egyszerre mennek a csatába, szerencsés esetben gyakorlatilag egy kláncsatát vagy akár egy King of the Sea-t játszhatsz szólóban a jelenlegi legjobb klán ellen. Természetesen ha nekik úgy tetszik a te oldaladon lévők lelkiismeretfurdalás nélkül dobják a csatát, hogy másikak xp-t és kreditet farmoljanak. Ha azt hinnéd, hogy majd a WG rendet tesz akkor tévedsz, hiszen szerintük ez nem történt meg amig nem igazolható... Sok sikert az igazoláshoz, nekem replay és képek birtokában sem sikerült, egy egyértelműen eldobott és kifarmolt csata estén sem.
Akinek kétsége van, tegyen fel egy módot és láthatja, hogy valójában ezen valakik 20-ból 19 esetben nem Montival fognak menni. Fokozott esély van a találkozásra a King of the Sea esetén, mint kb. 2-3 hete.
Persze van az, hogy valamelyikük megy egy-két kört egy régi vacakkal, de rendszeresen ilyen játékos az kb. annyira ritka mint a WoT-ban Diego. És hát Foxi nem egy Diego, a szavahihetősége főként...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox #54819 üzenetére
Blyska here
if u remember Herszerk
erre gondoltam én is btw -
válasz
FoxiestFox #54804 üzenetére
Az akarattal szvsz eddig sem volt baj a magyar klanok eseteben, de eddig csak a legjobbak kozul nehany vette ehhez a batorsagot, ma meg mar olyan sokan abbahagytak a regiek kozul, hogy full atlagos klanok is elindulnak.
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #54801 üzenetére
Köszi. Annyi szenem van mint a sz.r .
Mindenkinek: Unalmamban, próbából nyomtam egy rankedet karácsony után. Kraken, 2-3-4 killek a legtöbb meccsen. 100-150k-s meccsek. Jó szar lett a játékosállomány, mert én nem javultam, az biztos. 2 este volt. 3-4 loss max. (Csak BB.) 3 szabály elég volt: segítettem a DD-ket, broadside mindenkori büntetése, nem mentem egyedül sehová.
-
Usul
tag
válasz
FoxiestFox #54778 üzenetére
A szén nem ütött szíven mert a Cv-s ládából visszajött a fele most nem is akarok venni semmit majd ha lesz kuponom a hajóra, a free xp már igen mert neki akartam állni a resetnek (elolvastam, megnéztem pár dolgot a hétvégén már tiszta az egész. CV-t NEM resetelünk
), a közösségi tokent szintén sajnálom mert nagyon lassan gyűlnek, az ezüstöt is bánom részben a reset, részben a felszerelésekre van tartalékolva ha akciós lesz.
Tényleg benéztem, figyeljetek ti oda jobban -
Usul
tag
válasz
FoxiestFox #54754 üzenetére
Köszönöm neked és KJ82-nek is a választ.
Ha jól értem akkor (most én az összes TX kifejlesztett ágnál x2-t látok) bizonyos ágakat megdob a WG x4-es szorzóval időnként. Ez azt jelenti, hogy 4x tudom resetelni az ágat 4x-es xp-ért vagy (az 4x 10500 pont) vagy sima fejlesztési költség és 1x 42000 pont? A válaszokat végigolvasva ismét ez
hülyeség/naivság amit írtam...
A másik kérdés ami felmerült, hogy a fullra kifejlesztett hajókon gyűjtött XP-k azokat értelemszerűen beleszámolja a fejlesztésbe?!
Anyagilag bukó a reset ha jól gondolom.
A Harugumo ág pont most jönne, de akkor eleve úgy álok neki, hogy dupla xp-t gyűjtök minden hajóra és a végére meglesz a free xp is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest