Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Hát ha volt már bocs, csak mindig szíven üt milyen emberek léteznek... Kereslet, kínálat.. mindkettő..
-
scyllarus
veterán
Tegnap este nyitottam 1 hét prémiumot konténerből.
Persze a hétvégén 2x-es szorzó van minden győzelemre a wotban.
Azért szerintem inkább ezt fogom tolni.
Egyébként csak én vagyok, akinek jobban tetszik az alap kikötő, mint a prémiumos? Az nekem túl csicsás. -
-
ledgeri
nagyúr
Na aki kivárt: A második hónap ajándékai twitch prime-ra :
-TEXAS
-Twitches camo rá
-twitches zászló
-töltelék...Szerkesztési időn belül meglett:
(ez a festés nem jár, csak az A TESXAS festés... a twitchesért küldik vannak.. -
cheatergs
senior tag
Előfordult vkivel, h nincs "Flags" fül a camo mellett?
-
BogyóBP
addikt
Valahogy hozzá lehet férni az űrcamokhoz? Láttam pár hajón normál csatában is. Nem az áramkörös kék fajtára gondolok.
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #28179 üzenetére
Blablabla
-
capulet75
addikt
-
Chabe89
addikt
válasz
capulet75 #28181 üzenetére
Ezt nem is vitatom, de attól, hogy nem lila valakinek a clantag még lehet, hogy jó játékos. Szimlán nem fogalkoztatja a játék ezen része. MM monitor alaján is hülyeségnek tartom előre temetni a meccset, mint ahogy WoT-ban is hülyeség volt. Sokszor a legesélytelenebbnek beállított meccseket nyertük meg a legkönnyebben. Arra jó, hogy az ember már eleve úgy áll hozzá a játékhoz, hogy "na ez bukó".
-
-
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #28173 üzenetére
Tegnap t7-ben 9 perces csata: nálunk 4 bronz, 1-1 ezüst és sötétszürke, ellennél 2 bronz, 2 ezüst, 1 sötétszürke, 1 zöld, 3 lila...
-
-
-
TCSZ
senior tag
Nincs valakinek egy jó 30-50%-os kuponja? Akarok venni egy hajót.... Választ privátban kérném. Köszönöm!
-
válasz
Chabe89 #28164 üzenetére
Micsoda userfriendly attitűd.
Ez, és az új UI, ami láthatóvá teszi a fontosabb játékelemeket, csak nem a fejlődés útjára lép a játék?
Hátha a Flamu által taglalt achievement rework is megesz egyszer. Hatalmasat lendítene a cuccon.Amúgy tök steril a részlegük. A miénk ennél otthonosabb, azt hittem, minden tele van csatahajós cuccokkal, és szeméttel, energiaitalos flakonokkal, ahogy az munkahelyen szokás.
-
Chabe89
addikt
-
eventus
veterán
Saint Louis kellemes ladik, tegnap futott vízre.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28161 üzenetére
Legjobb: akkor még nem is volt benne skillezett kapitány. Akadt egy felesleges Yamamoto-m, hát beletettem: Minden secondary maxolva: 3,8km....3-ról...ugyanúgy CQB plecsni.
-
-
törölt tag
Amikor a mi kedves Taiho-nk úgy gondolta, hogy majd ő jól kiszedi az ellen Taiho-t, és ehhez természtesen toronyiránt repül egy Des Moines felett.
Az ellen Alabama-ját a másik Iowa-nk és a két Gascogne laza 8 perc alatt tudta elsüllyeszteni, úgy, hogy korábban én már beletoltam egy citet és pár pent 26k értékben.
Egyébként okos csata volt. A csapat úgy döntött, hogy elhagyja az egyik flanket teljesen, természetesen azt, amelyiken a két szabad cappoint van.
-
cheatergs
senior tag
A Maialéről jutott eszembe, h milyenek lennének a csaták, ha behoznák a torpedónaszádokat is. Pár km-es det (repről nem is spotolható), pár ezres hp, pár km-es torp, még ágyúk se (max 1).
Valszeg bosszantó lenne mind2 félnek, mivel még a dd-kre is veszélyes lenne, viszont könnyen kilőhető.Persze magas tierben nincs értelme, de lowban mondjuk unikumnak v premnek minden navynek 1-1.
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox #28154 üzenetére
Ott lehet Solo Warriort csinálni a legkönyebben.
T2 Umikaze..
-
ledgeri
nagyúr
16 napig nem játszottam, és egyből bait: -20%... De: 7 days from the date of receipt and is not applicable to containers, doubloons, special offers, discounted items, or limited-time offers.
Köszi! -
válasz
sh4d0w #28153 üzenetére
T2-3 hagyjuk már.
Ott ez természetes, ott _tényleg_ a nagy többség vadiúj játékos.
Ha lenne balanszolt MM, ott még le se tudta volna ott profilozni őket számottevő előzmények hiányában.
De mid tiertől felfelé nagyon durvák ezek a háromszoros xp különbségek 1-1 meccs végén.. a nyertes oldalnak is szar, a vesztesnek is. -
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #28150 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #28150 üzenetére
Ma van a szünet utolsó napja. Apukaként követem az ilyesmit.
-
Abszolút kiegyensúlyozott DD és skill ma. 9 perc volt, míg ennyien meghaltak. És NC-vel ez volt a legjobb csata ma, a másik ennél is hitványabb volt. Gyakorlatilag fullhp-val fejeztem be, pedig mentem előre nose in, egyszerűen gyorsabban döglöttek a csapattársak, mint ahogy sebezni tudtam az ellenfelet, pedig adta a hajó is. :\
Nincs iskola most?
Este még divvel megpróbálom, ha lesz fent valaki értelmes. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #28140 üzenetére
A felépítmény alatt a kémény környékén
-
-
-
-
eventus
veterán
Van kuponom, de nem kell. Számot nem találok hozzá. Hogy tudom odaadni valakinek? 10% off 30 euro felett.
-
olivera88
veterán
Bónusz kód:
DST23EU18FB -
KaLeun
senior tag
válasz
ledgeri #28120 üzenetére
Chabee szerint unalmas, nekem van egy ilyen nosztalgia utánérzésem még az 1990-es Das Boot-ból. WT-rel az a bajom, hogy annyira különbözőek akartak lenni a Wargamingtől, hogy a teljesen logikus jól kitalált játékmechanikai részeket is dobták csak, hogy mások legyenek.
Első csatában pár perc alatt vesztettünk veszteség nélkül (ezt egyenesen gyűlölöm benne), aztán kb. 2vs2/1vs2/2vs1 játszottunk, mert a többiek nem jöttek rá, hogy mit kell itt csinálni.
-
olivera88
veterán
A Roma elszégyellte magát mert ritkán megyek vele.
Erre dobott egy komoly kört.
A végén vicc volt, nem tudtam sebezni a Lion, full oldalt állt előttem, kapott egy 20 k salvot, aztán másodszorra meg 10 pár k-t , aztán következő kettőt alig akart sebezni.A végét elbénáztam mert kissé többet mutattam az oldalamból mint kellet volna, erre kaptam egy 17 k s salvot, a végére maradt még egy low HP s Gnei ami hozzám közel volt, pont mire rá lőttem volna a hátsó toronnyal akkor szedtek ki.
-
cheatergs
senior tag
válasz
sutyerák007 #28122 üzenetére
Húzzuk le a manit.
-
ledgeri
nagyúr
Aki vágyott tengeralattjárókra, az most -szerintem jól tálalva- megkaphatja warthunderben. Ha csak a hétre is, de ajánlom.
-
törölt tag
válasz
sh4d0w #28115 üzenetére
Azért betegebb lenne ha nem lenne friendly fire. Mert akkor aztán a rombolók a büdös életben nem mennének előre.
Nem tagadom, sok esetben direkt nem kerülöm ki a csapattársaim torpedóit. Ha gyökér, akkor szívjon miatta. Tegnap egy Scharnhorst (vagy Gneisenau) szorosan mellémsorolt, csak hogy rajtam keresztül tudjon torpedót indítani a túloldalamon levő Nagato-ra. Neki még mellékes előnye származott ebből azáltal, hogy a Naga összes lövedékét az én Yorck-om fogta fel. Mondjuk ezt nem értem, hogy a nem élesedett torpedók miért haladnak át a másik hajó alatt.
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #28112 üzenetére
Alapértelmezésben 7 meccs. De csak akkor, ha nem okozol semmiféle sérülést a csapattársaidnak. Szóval a legkisebb karcolás, és marad a számláló annyin, amennyi volt.
Illetve még arra vigyázz, hogy egy bizonyos mértéknél nagyobb sérülést okozol, azt bizony lesebzi rajtad is a játék!
-
Chabe89
addikt
válasz
Ted_Beneky #28112 üzenetére
Minden meccs végén meg tudod nézni a részletes jelentésben.
-
Ted_Beneky
senior tag
Meddig tart a "rózsaszín állapot"?
-
Senquist
tag
válasz
FoxiestFox #28109 üzenetére
Köszi a választ!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28109 üzenetére
ohh
-
-
Senquist
tag
Skacok, az miért van, hogy lövök az ellenre és egyszer csak eltűnik?
Azt én hogy tudom megcsinálni velük szemben?
Melléje kerültem már épp kilőttem a torpedókat kb 30 mp-re volt h csapódjon erre a piroska eltűnt és nem csapódtak be? Csak néztem.. vissza ugrott és viszonozta a torpedókat mire én meg behaltam.. Csak néztem hogyan csinálta ezt..
-
válasz
Highground #28103 üzenetére
Vótmá jó sokszor itt :d
-
törölt tag
válasz
WOW
-
cheatergs
senior tag
válasz
Itt vannak a teszt körülményei.
-
Highground
aktív tag
"26-inch thick armor from Japanese Yamato class battleship, pierced by a US Navy 16-inch gun." -
KaLeun
senior tag
War Thunder tengeralattjáróit próbálta valaki? Ez az ottani április 1. event.
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest