- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frame>24 #55541 üzenetére
Csak örült a szerencsétlen, hogy végre talált valakit, akit állítólag jobban utálnak, mint őt. Ezért egyébként nem kap tiltást a WGtől? A suboknál én azt látom, hogy inkább csak idegesítőek, mint veszélyesek már, egy DD sokkal nagyobb károkat tud okozni adott esetben, egy subnál gyakorlatilag instant halál az, ha bárki 3 km-es körzeten belül jön a nerf miatt.
Én ettől függetlenül nem adom fel, tudom, hogy a dmg-em kevesebb, mint bármi mással, de attól még izgi tud lenni.
-
válasz
frame>24 #55084 üzenetére
Vannak szuper hirek: van egy csomo tengeralattjaro, amit nem tudsz detektalni (tehat 5 mp alatt kirobbant a vizbol), gyors es celkoveto torpedokkal, nagyon rovid reloaddal, ket ping eseten garantalt citadella-talalattal.
Ezenkivul mar van egy valag repulo a jatekban, hibrid cirkalo, hibrid csatahajo (nem csak japan), csapasmero repulokkel felszerelt rombolo es cirkalo, valamint kisero anyahajok, amelyek vagy lefustolik a sajat flottat, vagy aknamezot szornak eled...Remelem, sikerult elriasztanom Teged attol, hogy megint felrakd.
-
-
-
-
válasz
frame>24 #51607 üzenetére
Az aukció egy endgame content, azoknak lett kitalálva, akik százmilliókat halmoztak fel az elmúlt néhány évben nagyon sok /jó játékkal, és nem tudnak vele mit kezdeni.
Sajnos ingyen ebéd nincsen, ez nem az intermediate playerek részére van kialakítva.
Alternatíva lehet még bálnáknak, akik most bevásárolhatnak kreditből, hogy szénhez jussanak.Mostanában több lépést is tett a wg, hogy a szar economyt javítsa egy kicsit, és megszabadítsa a high-end playereket a felgyülemlett nyersanyagoktól.
Ez nem feltétlen rossz dolog, sőt. Bár vsz egy kicsit furcsán fogták meg a dolgot, jobb lett volna a kredithozamokon és a szorzókon módosítani, de legalább valami. Túl sokat ad a játék és túl könnyen, ezzel mindenképp kezdeniük kellett /kell valamit. -
redzsi
senior tag
válasz
frame>24 #51488 üzenetére
Nekem is fura. Ugyanis szinte mindig op-nek indultak az orosz ágak, de legalábbis a T10-es hajók, és prémhajók. Khaba, Grozovoi (jobb AA-ja volt mint most a Hallandnak), Kremlin, Petro. Ezek nerfelgették néha immel-ámmal. Most viszont ha ezek a statok egy más nemzet ágára vonatkoznának, azt is mondhatnánk hogy balanced első ránézésre. Mindegy, a buffon én sem lepődnék meg persze. Majd meglátjuk.
-
malystryx
senior tag
válasz
frame>24 #50865 üzenetére
A tankos rész nem idegesítő?? Félre ne érts, nem támadásképp
, de amikor egy 30 mm-es lemezről lepattansz egy 360-as pen.-el rendelkező ágyúval, pedig nem volt szögelt állásban és/vagy döntött páncélra lőttem. Oldalába, tök egyenes páncél.. Meg a lemming járatok, és az arty-k hogy mást ne mondjak. Német tankkal első találat ammo rack, megjavítod, és azonnal kapsz még egy ugyanolyat. Persze..
Az inkább felpiszkálja az agyat. Több mint 13k csatám volt még anno, nemrég adtam neki esélyt (sokszor), de ez az a játék ami sosem változik csak rosszabb lesz.
-
törölt tag
-
KJ82
senior tag
válasz
frame>24 #48631 üzenetére
December 27-ig lehet refundolni a Santa ládákat. Lehet kérni a cuccok manuális vagy automata eltávolítását. Automatán-illetve ha már nincsenek meg a ládákból kapott cuccok-, akkor visszaállítják az accountodat olyanra, mint amilyen december 4.-én volt ( vagyis mielőtt elkezdték árulni a ládákat ).
-
KJ82
senior tag
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
frame>24 #46662 üzenetére
Az online fejlődős játékok mind így vannak kitalálva. Egy hatalmas grindfest az egész, ha haladni akarsz érdemben, nem elég napi 10 perc, ott kell ülni alsó hangon 5-6 órát, hogy látszódjon is valami. Ezért vannak ilyen brutális kredit és xp követelmények és foshalom csaták/jutalmak, mert ha nem így lenne, mindenki egy hónap alatt maxos lenne, két hónap után meg kiürülne a szerver, mert mindenki elunná magát, mert nincs mit megszerezni, nincs miért játszani... Valahol meg kell találni az egyensúlyt a készítőknek, csak sajnos ez nekünk játékosoknak sokszor elmebeteg feladatokban/követelményekben/nerfelésekben mutatkozik meg... Ráadásul az ingyenes játékoknak meg kell találni a módját, hogy mégis valami bevételük legyen, mert fizetni kell a szervereket, az embereket, a helyet ahol dolgoznak, stb. Lehetne máshogy is, lehetne sokkal jobb a játék, de akkor sokkal hamarabb "vége" lenne... Józan pillanataimban valahol megértem a fejlesztőket, de aztán elkezdek játszani és biztos hogy mindegyiknek csuklik a teljes rokonsága...
-
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
frame>24 #46394 üzenetére
Hát én 4 db tápot vettem 16 év alatt. Abból 3 Chiefetec és mind a 3 működik.
Szóval bocsi de nem dobom ki a 6 hetes tápomat.Ha mázlim van majd 10 év múlva átrakom Apám gépébe.
(#46395) olivera88 Igen az előző tápom CTG 500 volt 7 évesen került át Apám gépébe. Amikor azt szétszedtem egy 12 éves 450W-os Chiefetec tápot találtam benne.
Kutya baja nem volt.
Vettem volna Seasonicot de nekem olyan jók a tapasztalataim, hogy maradok ennél.
Majd szólok ha elfüstölt.(#46398)scyllarus csak nyugodtan.
ui. Szétszedni ilyen téren engem nem lehet mert 16 év alatt összesen 4db hardver ment nálam tönkre, szóval szidhatjátok mindet de leszarom mert nálam minden örök életű!
-
olivera88
veterán
válasz
frame>24 #46394 üzenetére
A Chieftec jó, csak nem mindegy melyik modell, legalábbis régebben ezt mondták itt PH fórumon. Tápos topicba annó a Chieftec CTG 500 as ajánlottak. Vettem is olyan tápot, most nyáron lesz 6 éves.
De az idén már cserélve lesz, csak nem tudom milyenre.
Valamilyen FSP, vagy Seasonic esetleg.
Milyen modelljeid voltak?
-
LK
addikt
válasz
frame>24 #46349 üzenetére
Egyik utána következő hsz:"who cares? CVs are able to strike anyone, anywhere, anytime, its about time they started feeling the same helplessness that everyone else does, i dont feel bad for them at all, to quote what they said to everyone at the start of the Rework "Just Dodge" doesnt feel so good when your words are thrown back on you huh?"
Csak 10-es cv ellen nem működik. A videóban figyelmeztetnek. És csak noobok ellen hatásos.
-
-
-
-
-
válasz
frame>24 #45888 üzenetére
Hayate kb pont semmit nem ér.
Gunboat nem lehet belőle, mert annak ott a haru, torpedózni meg a shima jobb, mert gyorsabban tölt, meg 5-el több halat enged el.
2kk fxp-t így nem ér szerintem.Yashima dettó nem fog érni 15k acélnál többet
A smaland viszont szerintem jó lesz.Fun fact
Az elmúlt pár napban eltalálom azt amire célzok, nem mellé esik, meg elé, meg körbe, meg nem minden overpen, meg shatter, meg megy át a hajón sebzés nélkül.
Vicces így játszani, hogy egyszerűen enged játszani -
-
LK
addikt
válasz
frame>24 #45058 üzenetére
Napi 13-20 csatát megy, csak vele. Ennyi idő alatt meg lehet vele tanulni játszani. Havi 4-600 csata vele. Csoda, hogy nem unja meg.
Nálad meg majdnem elhittem neked, de mégse. Ha te is az eredményeid alapján a Yügumo-Kitakaze-Roma hármasból kiválasztanál egyet, de legalábbis e hárommal mennél csak pár hétig, te is meglepődnél az eredményen. Próbáld csak ki.
Saipan és Shima is bejöhetne a képbe nálad, csak ott gyúrni kéne a sebzésre kicsit.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
frame>24 #44407 üzenetére
Ha T10, akkor Thunderer, csak vigyázni kell vele, óvatosabb játékot igényel a csaták első 5-10 percében, mert cseppet sem tanky, ha T9, akkor mindkettő jó, szóval te rejted múlik. A JB agilisabb, fun hajó, viszont eléggé érzékeny arra, hogy tudd mikor milyen lövedékkel lőjj, mert kicsi az ágyú kaliber. Én még a George-án gondolkodnék el, mert egyrészt a Yoshino kb olyan mint ez Zao, ami nagyobbat csap. A George viszont a JB-hez képest pontosabb, tankybb, és ugyanúgy van speed boost.
(#44411) Akagi pl kezdetnek jó lenne ha nem 50 sec lenne az időtartam. Lehetne mondjuk 1,5-2 perc amíg a hajó felett köröznek, és megtámadnak minden enemy plane-t, ha a zónába ér, és azonnal, nem 10 sec késéssel, mint ahogy most működik. Ja és attack esetén nem tűnne el a semmibe, hanem a hajó felett maradna. Persze op-nak hangzik, de pl lenne 2 perc nyugalom, aztán meg cooldown, ami alatt támadhatnak ugyanúgy a CV. Viszont legalább így lenne némi counter. A consumable úgyis véges, de legalább értelme lenne.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
frame>24 #44407 üzenetére
Mert megidéztél:
Itt megnézheted mennyit tudnál faragni a pihékkel bárminek az árából props to Fox! Max 2 nap CO-OP only és még másokkal is haladsz, ezt ajánlom! (viszonyításképp, a PR grind első kettőjének kb fele>harmada simán meglett co-opban, csak potok farmolásával, és a Goroziának is egy része!
Ami érkezőben van, az a heavy RN CA vonal, abból lesz 2 prém a tech tree mellett, meg a szokásos hold újév, abból meg lesz három prém megint, az egyik egy izumo klón a másik meg egy cruiser, harmadik egy DD, meg -ha ki nem jött azóta- egy német cruiser is volt nálam...
Mikor jönnek? Passz. Miért jönnek? Passz. Mennyiért? Passz! -
-
válasz
frame>24 #43900 üzenetére
Ezt pont este néztem.
Azt mondja, hogy "célozz az első torony alá a franciakon"
Oké, ez tiszta. Csak hiába célzok oda, ha hatból egyszer sem megy oda egy skuló sem... :) pedig próbáltam már ugyanígy alaskaval, yoshinoval, atagoval, tehát pontos(sabbnak nevezhető hajokkal)
Viccesen kell felfogni ezeket a videókat:) -
ledgeri
nagyúr
válasz
frame>24 #43895 üzenetére
Gondolom úgy értette, hogy nem a háttérben folyik, hanem különkattos... pedig Havaii pont passzolna hozzá, van ott már darú is, vagy épp az aktuális prémport.
Nem is értem miért nincs benne pl az régóta, hogy ha valaki div-re készük akkor a társak megjelennek a háttérben... Kláncsatánál meg külön port is lehetne, hogy mindenki beleférjen, esetleg még választható start pozícióval.De hát ilyen downhill mellett felesleges ábrándozni.
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
frame>24 #43543 üzenetére
13 eurónyi... én megszenvedtem a hajólistámért
(nem mindha a játék maga nem lett volna egy-e egyre könnyebb [innen esik egy prémnap, onnan 25 freeXP-s zászló + festések..)
(#43544) LK
Egyfelöl nem listáztam magamnak, hogy legyen összehasonlítási alap. Másfelöl ha nem is EUs követelmény lenne, de elérhető, mi lenne a haszna és kinek, ha hiányzik 20 sor chat? Eddig én nem is gondoltam rá... ezután meg kb kövi kikéréssel meg redundás lesz az első 60 ezer sorom.... -
-
-
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
frame>24 #42221 üzenetére
Viszont, ha azt veszed, hogy 24 db töltetet lő ki, akkor máris kiderül, hogy "pazarlóbb" fegyver volt, mint a mélységi bomba, de mivel - ideális esetben - a cél észlelése utáni egységnyi időintervallumban - amikor a cél még "elérhetőbb"/lekövethetőbb közelségben van - sokkal nagyobb területet fedett le a Hedgehog tüze és előbb támadhatott, mint a mélységi bomba(vető), ezért sokkal biztosabb volt a találat is.
Arról nem is beszélve, hogy a mélységi bombáknál volt némi "vakfolt" a bevetésükben és ezt ki tudták használni az U-Boot-ok azok elkerülésére. -
-
válasz
frame>24 #42197 üzenetére
Mi a kecsegtető bennük amúgy? Őszintén érdekel, hogy miért kéne egy kakapempő alacsony kaliberű Scharnhorst-szerű T8-ba is, ami már a saját tierjében is max a cirkálókat fogja tudni vakargatni, de úgyis 9-10-ben kell majd játszani, ahol meg lesz lőve.
Úgy értem, elfér, mert senkit sem bánt, csak miért akarná valaki, aki nem német?Hogy kéne versenyképesnek lennie egy NC, Massa, Alabama ellenében?
A 4x3-as cirka már más pálya, a Hipster és a Prinz Potato mellé kéne már valami ütőképes (mondjuk én állat vagyok mindkettővel, de többség szerint pocsék hajók). -
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #42197 üzenetére
Először is: nem is jól írtam, mert: mélységibomba-vető! - így helyes.
Másrészt, olvasom, hogy az újabbakat lehet torpedók ellen is használni.
Hát röhögnék, ha a játékban 1-2 depth charge-al ki lehetne iktatni mondjuk a Shimakaze-k skill wall-ját, bár nem tudom, ilyen a II. vh idején volt-e már?
Mondjuk, akkor meg a Benham-et (is) átalakíthatjuk ingame múzeumhajóvá, és mondjuk termeljen passzíve fxp-t.Najó, leülök már...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
frame>24 #42177 üzenetére
Ugyan már, simán kartelleznek!
Ha nem ez volna, akkor nem lenne mindenhol a kicsiket felfalatják a nagyokkal MM-rendszer (tier, BR, stb.), mert merne és akarna vmiben egyedi lenni a termékével, de a lehúzó szisztéma mindenhol ua, amiből az derül ki, hogy nem nagyon versengenek egymással a színfalak mögött. -
-
Chabe89
addikt
válasz
frame>24 #42133 üzenetére
Ezért biztos nem hajtanék, hogy előbb meglegyen valami, mint a többieknek.
Régebben nem volt ilyen mégis végigmentünk valahogy az ágakon és közben még ki is tapasztaltuk, hogy mik az erősségek/gyenge pontok. Most meg dobálja a láda T6+ és az emberek bemennek úgy csatába, hogy azt se tudják mi hogy működik (akinek nem inge...)
redzsi: Én is sokszor csak pislogtam itt, mert bár nem játszottam a nyáron, de azért követtem a témát itt és más oldalakon is. Régen azért elég komoly és exclusive jutalmak jártak ilyen kemény grindokért (GNB, ARP, stb...) Most néha csak nevettem egy jó nagyot mikor megláttam egy-egy ilyen grind végén a jutalmat.
Akkor kellett volna nyakonvágni őket mikor elkezdték ezt a konténeres baromságot. Sajnos már késő. -
redzsi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest