- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Megneztem par videot a magyar szinkronos Witcher-rol, es nekem korrektnek tunt (pedig nem vagyok szinkronparti).
Mindenesetre lehetne egy kicsit 'lazabb' a forditas (pl. bevezeto videoban 'professzionalis szornyvadasz' lehetett volna 'profi szornyvadasz' vagy vmi hasonlo is...).
Na meg meg 1-2 megoldasra kivancsi lennek, mint pl mikor a boxolo parasztok beszologatnak: 'Your Mom sucks dwarfcocks' (v vmi hasonlo, nem vok perfekt angolos).
Mindenesetre Geralt hangjanak valaszthattak volna egy eroteljesebb, melyebb, meggyozobb hangu vkit, mert kicsit gyamoltalannak tunik.
Osszessegeben azert tenyleg nem tunik rossznak a szinkron.
Aktív témák
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs