Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
így is van.
Vannak benne nagyon nagy részek, pl. megy az általános beszédzaj (a hangok számát kötelező felhúzni szvsz), ..szal így szomjas vagyok, meg úgy...aztán egyszer csak :
-úgy viszket a tököm...
Vagy mikor nem volt kedvem rohangálni, jött a szürkület és bementem kicsit a kocsmába,..leittam magam a részeg cimborával, majd 5 orenért beültem a kandalló elé bámulni a tüzet, majd ahogy tisztult a kép összekogyvasztottam pár főzetet. Mre felálltam már kitisztult a fejem, így bevaállaltam egy kockajátékot.
Utána átültem a törpe haverhoz és mivel bevállalós kedvemben voltam, leültem vele versenyt inni,...nagyon bírta, de végül ő borult fel elsőnek...én meg megint mentem a kandalló tűzét bámulni, bámultam egy órán keresztűl de még utána is kába voltam, így kimentem a kocsma elé levegőzni.
Ahogy ott álldogálok, látom kijönni a részeges cimborámat, ahogy odatántorog egy bokorhoz, szabályos mozdulattal igazít egyet a slicc környékén, és lám csak....oldalbavizelte a bokrot!
Annyira megtetszett, hogy visszementem vele és ittunk még egy kört.
Reggelre meg kialudva, elmentem könnyebb küldetéseket megoldani
szal nagy a játék.
Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest